Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Οχι για σεξοτουρισμο βρε χαχαχαχ..Εχω μια κοπελα απο Αθηνα θα κανω τις διακοπες μου εκει και θα μαστε μαζι αλλα καποιες ωρες θα μπορεσω να συναντηθω με καποιον.
Αγαπησα Νεα και Αθηναια!!!! :smitten: :smitten: :smitten:

Εκλεισα και ticket χθες..

Με QATAR ή EMIRATES; :2funny: :2funny:
Εαν εισαι Πειραια προτεινω Ται στη Νοταρα!!
Ο στεφαν δεν θα ερθει;

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Με aegean Υoloooooo
Ο Stefan σκεφτεται να ρθει κανα 2 μερες βασικα αλλα δεν θα ειμαι μαζι του ισως εκτος για κανα καφε να συναντησουμε καποιον απο αθηνα αν τυχη γιατι οπως ειπα εγω θα ειμαι με κοπελα εκει.
Thai στην νοταρα που λες τι εχει εκει?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Μην με κολαζεται με ταιλανδεζικα τωρα και με βαλετε σε πριζες τωρα.Θα ειμαι και κοντα στην Νοταρα γαμοτο.
Τι Αλλο μπορω να δω πειραια? Κανα καλο καφε?Nightlife τιποτα? κατι αλλο που αξιζει?
Εκτος απο σεξαδικα.Γενικα Αθηνα που λεει να παω να δω κατι που αξιζει?
Λεω να παω για αρχη με το μωρο στο attica park.
Tι τιμες παιζει αυτο το μαγαζι?Κανα κοτοπουλακι αν εχει τρωω.Λαχανικα σουπες και τετοια οχι.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Μην με κολαζεται με ταιλανδεζικα τωρα και με βαλετε σε πριζες τωρα.Θα ειμαι και κοντα στην Νοταρα γαμοτο.
Τι Αλλο μπορω να δω πειραια? Κανα καλο καφε?Nightlife τιποτα? κατι αλλο που αξιζει?
Tι τιμες παιζει αυτο το μαγαζι?Κανα κοτοπουλακι αν εχει τρωω.Λαχανικα σουπες και τετοια οχι.
μια βολτα στο ρομαντικο "μεταξι"  
οπου τον βαλεις 10 ευρω  :2funny:

περα απο πλακα, τι να δεις στην αθηνα?
ξεχνα τον πειραια ειναι νεκρος

βολτα καφες φαγητο πλεον μονο στο κεντρο συνταγμα ερμου μοναστηρακι πλακα και ολα τα περιξ στενα
που και γραφικα ειναι και ακομα εχουν πολλους τουριστες (και ασιατακια)  :smitten: και ειναι το μονο μερος που μαζευει κοσμο και καθημερινες

γλυφαδα, κηφησια, χαλανδρι εχουν ωραιες πλατειες αγορες για βολτα καφε φαγητο

εμεις τα εχουμε βαρεθει

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Με aegean Υoloooooo
Ο Stefan σκεφτεται να ρθει κανα 2 μερες βασικα αλλα δεν θα ειμαι μαζι του ισως εκτος για κανα καφε να συναντησουμε καποιον απο αθηνα αν τυχη γιατι οπως ειπα εγω θα ειμαι με κοπελα εκει.
Thai στην νοταρα που λες τι εχει εκει?
μην ακουσεις ταυ εσυ ας αφορα και εργοστασιο καδων απορριματων.....αι πανε παντρεψου εκει το πακακι να ησυχασουμε

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Πουθενα. Μια χαβουζα ειναι η Αθηνα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Κατα τη γνωμη μου.

Ανεβα με τον ηλεκτρικο απο περαια στο μοναστηρακι.Απο εκει πας στο καινουργιο μουσειο της ακροπολης με τα ποδια.

Επειτα βολτα στο θησειο και στη πλακα. Πολλα μερη και για φαγητο και για καφε/ποτο.

Πιασοκολε μεν ( βλεπε τουριστικα ) αλλα γραφικα. Μια βολτα αν εχει καλο καιρο την αξιζει.

Θα τα πουμε και απο κοντα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Βεβαια αν θέλεις σου κανονίζω και ταυλανδέζικο μασάζ ( με η χωρίς happy end ) απο αυθεντική ταυλανδέζα στην Αθήνα  :2funny: :2funny:

Μετά το Thai εστιατόριο είναι ότι πρέπει.

Μιλαμε για all inclusive thai πρόγραμμα στην Αθήνα !! :2funny: :2funny:

Δεν ξέρω βέβαια αν ενδείκνυται για ερωτευμένους !!! :2funny: :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ακροπολης με τα ποδια.

Επειτα βολτα στο θησειο και στη πλακα. Πολλα μερη και για φαγητο και για καφε/ποτο.

Καφε ενταξει, αλλα φαγητο στο Θησειο και την Πλακα; Κατεψυγμενους μουσακαδες για τουριστες; Εκτος απο αρχαιοτητες και μουσεια η Αθηνα ειναι ενα τριτοκοσμικο τιποτα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καφε ενταξει, αλλα φαγητο στο Θησειο και την Πλακα; Κατεψυγμενους μουσακαδες για τουριστες; Εκτος απο αρχαιοτητες και μουσεια η Αθηνα ειναι ενα τριτοκοσμικο τιποτα.

Μια και έχει τυχει να  ταξιδέψω σε αρκετές τριτοκοσμικές χώρες, κατά την άποψή μου είσαι υπερβολικός.

Στο θησειο και στη πλάκα βρίσκεις και κατεψυγμένους μουσακάδες αλλά βρίσκεις και ποιοτικό φαγητό.

Εξαρτάται βέβαια τι πληρώνεις. Αλλά στον Δυόνυσο για παράδειγμα κατεψυγμένους μουσακάδες σιγουρα  δεν σερβιρουν.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εξαρτάται βέβαια τι πληρώνεις. Αλλά στον Δυόνυσο για παράδειγμα κατεψυγμένους μουσακάδες σιγουρα  δεν σερβιρουν.

"Πειραγμενα" ελληνικα πιατα που δεν προσθετουν κατι ιδιαιτερο, συνοδευτικα μετρια, οπως και τα γλυκα, τιμες παρα πολυ υψηλες, ειναι απο τις περιπτωσεις που κλαις τα λεφτα σου....

Διάβασε περισσότερα ]

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
μια βολτα στο ρομαντικο "μεταξι"  
οπου τον βαλεις 10 ευρω  :2funny:

περα απο πλακα, τι να δεις στην αθηνα?
ξεχνα τον πειραια ειναι νεκρος

βολτα καφες φαγητο πλεον μονο στο κεντρο συνταγμα ερμου μοναστηρακι πλακα και ολα τα περιξ στενα
που και γραφικα ειναι και ακομα εχουν πολλους τουριστες (και ασιατακια)  :smitten: και ειναι το μονο μερος που μαζευει κοσμο και καθημερινες

γλυφαδα, κηφησια, χαλανδρι εχουν ωραιες πλατειες αγορες για βολτα καφε φαγητο

εμεις τα εχουμε βαρεθει

γλυφαδα ειχα βγει παλιοτερα σε κατι κλαμπς οκ.  Στο δρομο για το μεταξι ραβουν και κουστουμια?χαχαχα  οχι παω για ρομαντικ καταστασεις..ευχαριστω..πιστευω να τα πουμε κανα καφε.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Κατα τη γνωμη μου.

Ανεβα με τον ηλεκτρικο απο περαια στο μοναστηρακι.Απο εκει πας στο καινουργιο μουσειο της ακροπολης με τα ποδια.

Πιασοκολε μεν ( βλεπε τουριστικα ) αλλα γραφικα. Μια βολτα αν εχει καλο καιρο την αξιζει.

Θα τα πουμε και απο κοντα.

thanks!! μακαρι να εχει και καλο καιρο...Αλλα για ακριβα εστιατορια δεν ειμαι εχω περιορισμενο μπατζετ.καμια πιτα γυρο με βλεπω στο τελος.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Βεβαια αν θέλεις σου κανονίζω και ταυλανδέζικο μασάζ ( με η χωρίς happy end ) απο αυθεντική ταυλανδέζα στην Αθήνα  :2funny: :2funny:

Μετά το Thai εστιατόριο είναι ότι πρέπει.

Μιλαμε για all inclusive thai πρόγραμμα στην Αθήνα !! :2funny: :2funny:

Δεν ξέρω βέβαια αν ενδείκνυται για ερωτευμένους !!! :2funny: :2funny:

για happy end θα χω την κοπελα μου βρε διαολεε που θες να με χωσεις στην φωτια αμεσως    :helpplea: :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom