Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
C&N HOTEL - Tiger
οχι οτι και οτι....Aν εχεις το στυλακι γαμεις με 1000ρικακι ανετα.

Συνημμένα

• DSC08609.JPG
    DSC08609.JPG
    273,8 KB · Εμφανίσεις: 27
  • DSC08789.JPG
    DSC08789.JPG
    133,7 KB · Εμφανίσεις: 47
  • Like
Αντιδράσεις: 968

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλουτσικη , αν και με ολιγο τυμπανισμο ...ατιμη σομ ταμ που φουσκωνεις τα κοριτσια
εκτος και αν ειναι απο μακντοναλντ

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους και καλο χειμωνα σιγα σιγα με το τελος της καλοκαιρινης σεζον,

εχω βρει για Νοεμβριο πολυ φθηνο εισητηριο με AEROFLOT,
ALLA......
στην επιστροφη εχει 17ωρες αναμονη στην Μοσχα, και ερωτω? :s&m_2:

με επικοινωνια με την ετοιρια μου ειπαν οτι δεν προσφερουν τιποτα, ουτε ξενοδοχειο ουτε κατι αλλο,

το εχει κανει κανεις? και τι επιλογες μπορω να εχω σε αυτες τις 17ωρες???

υπαρχει θεμα Vizas??

ευχαριστω
Για εναν υπνο δεν χρειαζεται βιζα σε πανε σε ενα ξενοδοχειο κοντα στο αεροδρομιο,ειναι ομως πιασοκολε πανακριβο ,αν μπορεις κοιμησου στο αεροδρομιο εχει και περισσοτερη ασφαλεια.Για αυτο εχει φτηνα εισητηρια στα παιρνουν  απο αλλη μερια,η βιζα βγαινει  εδω στην πρεσβεια αλλα δεν λεει μεσα στην νυχτα να τριγυρνας στην μοσχα ,αν πας σε αλλο φτηνο ξενοδοχειο θα σου τα φαει ο ταριφας για αεροδρομιο ,εχει κατι λεωφορεια αλλα ειναι τρεχα γυρευε μπορει να χασεις την πτηση η συμβουλη μου μεινε στο αεροδρομιο ( θα σου προτεινουν να πας σε χοτελ αλλα ρωτα την τιμη ,σου λενε ελα μωε φτηνα ειναι και οταν πας εκει σου κοπανανε ενα διακοσαρι ευρω)εγω το εκανα και με επεστρεψαν πισω γιατι τους ειπα δεν εχω χρηματα και κοιμηθηκα αεροδρομιο

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Θα παω ενα ταξιδι το χρονο και θα κοιταω να κοψω 10 μπατ απο δω 20 μπατ απο κει 50 μπατ απο το ξενοδοχειο 60 μπατ απο το Mηχανακι ταξι που με κλεψε αντι να με παρει 40 μπατ και το αναφερω μετα εδω μεσα και με πειτε πωωωωω τι κοροιδο ειμαι εδωσα 60 μπατ.
Αντε τσιφουτιδες δεν ειστε για πουθενα,παντε μια βολτα στο μεταξι πως το λετε εκει στην αθηνα.
Αντε μη τα παρω τωρα στο κρανιο παλι  :headbang: :headbang:

:thumbsup: :thumbsup: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Γειά σου τεκίλα με τα ωραία τα πιπίνια σου.  :rockon: :rockon:

Για αυτό σας πάω εσας τα καρντάσια γιατί είστε μερακλήδες και εντός και εκτός ελλάδος  :rockon: :rockon:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
καλουτσικη , αν και με ολιγο τυμπανισμο ...ατιμη σομ ταμ που φουσκωνεις τα κοριτσια
εκτος και αν ειναι απο μακντοναλντ

ασε ρε ψηλε εξυπνακια  :idiot:
Ρε κοινε θνητε μην ζηλευεις.για ολους εχει ο βουδας.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Γειά σου τεκίλα με τα ωραία τα πιπίνια σου.  :rockon: :rockon:

Για αυτό σας πάω εσας τα καρντάσια γιατί είστε μερακλήδες και εντός και εκτός ελλάδος   :rockon: :rockon:
Αστοοο αν βαλω τα ελλαδιτικα προιοντα θα με πειτε τι παω και κανω ταιλανδη και μιλαω για νορμαλ γκομενες οχι  πουτ@ν@ες.Αλλα οπως ειπα δεν ειναι μονο το γαμησι.
Ειναι Ολα!!!!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Γειά σου τεκίλα με τα ωραία τα πιπίνια σου.  :rockon: :rockon:

Για αυτό σας πάω εσας τα καρντάσια γιατί είστε μερακλήδες και εντός και εκτός ελλάδος   :rockon: :rockon:

Λοιπον Mind επηδει ταξιδευεις με ανεση.σε περιμενουμε Σαλονικα για καφε.Φερε και υλικο απο σευχελες,μαδαγασκαρες κτλ.να κανουμε χαβαλε.
Ο στεφαν κερναει καφε,σαντουιτσ.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Λοιπον Mind επηδει ταξιδευεις με ανεση.σε περιμενουμε Σαλονικα για καφε.Φερε και υλικο απο σευχελες,μαδαγασκαρες κτλ.να κανουμε χαβαλε.
ο στεφαν τι ειναι ο αη βασιλης? το μαιντ ναι που ειναι φιλοξενουμενος

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οταν ανέβω Σαλονίκη ευχαρίστως να τα πούμε.
Να είστε καλά !!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και περιτόν να πώ ότι αν κατέβαιτε εσείς Αθήνα κερνάω ευχαρίστως  εγώ !!!

Οτι κάτσει πρώτο !!!

Απλά δώστε σήμα σε pm.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
  Πλάκα πλάκα ο  HARD19 έχει μέρες να φανεί.
  Εύχομαι να  βρίσκεται σε ερωτικές περιπτύξεις με την κουμπάρα  και  όχι με τίποτα αδελφοξάδελφα.
  ( Είναι και μεγάλα τα σόγια εδώ)     

Το καλό  είναι ότι άρχισαν να κατεβαίνουν τα καλά κομμάτια τα οποία  λόγο μικρού όγκου  εργασίας είχαν εκδράμει στα πατρογονικά εδάφη. 
  Τις τελευταίες μέρες πολλά  καταστήματα ήταν γεμάτα  παρ όλη την βροχή που έριχνε περιστασιακά.   
  Το ένα  από το ντουετάκι που είχα πάρει από το  Crazy  house έχει βρει τα κουμπιά μου, οπότε του επιτραπεί να με  επισκέπτεται τακτικά.
  Το κακό είναι ότι ΠαρακευοΣαββατοΚύριακο κατεβαίνει η μόνιμη από BKK οπότε  γίνομαι  familiar  boy.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Παει ο κουμπαρος, τον χασαμε. Πρεπει να ετοιμαστει ειδικη καταδρομικη ομαδα να τον ψαξει στις ζουγκλες της Ταυλανδης.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ζω και βασιλεύω και άκρες βρίσκω για πολλά. Την κουμπάρα την παράτησα διότι ναι μεν καλή πίπα αλλά απο σεξ πρόβλημα και σε ποιότητα και ποσότητα. Είμαι με το 22χρονο που γνώρισα πρίν την κουμπάρα και κακά τα ψέμματα. Η αφή ενός 22χρονου είναι άλλη. Αλλιώς τελείωσα επιτυχώς το πρόγραμμα και ψάχνω για δουλειά τώρα. Εν ολοίγης τρέχω..
Λεπτομέριες αργότερα...

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ζω και βασιλεύω και άκρες βρίσκω για πολλά. Την κουμπάρα την παράτησα διότι ναι μεν καλή πίπα αλλά απο σεξ πρόβλημα και σε ποιότητα και ποσότητα. Είμαι με το 22χρονο που γνώρισα πρίν την κουμπάρα και κακά τα ψέμματα. Η αφή ενός 22χρονου είναι άλλη. Αλλιώς τελείωσα επιτυχώς το πρόγραμμα και ψάχνω για δουλειά τώρα. Εν ολοίγης τρέχω..
Λεπτομέριες αργότερα...
Γεια σου Κρητικαρε.....ετσι καλα...γαμα τα ταυλανδεζικα μουνια!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Λεπτομέριες αργότερα...

Προ  πάντων πέρνα  καλά.
Δεν πειράζει για την  κουμπαριά,  θα βρούμε τρόπους να ικανοποιήσουμε και να παρηγορήσουμε  τον Γέρο  όταν  με το  κάλο κατέβει.
Άσε μόνο  κάνα  κινητό σε πμ  για καμιά στραβή.

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Προ  πάντων πέρνα  καλά.
Δεν πειράζει για την  κουμπαριά,  θα βρούμε τρόπους να ικανοποιήσουμε και να παρηγορήσουμε   τον Γέρο  όταν  με το   κάλο κατέβει.
Άσε μόνο  κάνα  κινητό σε πμ   για καμιά στραβή.
γεια σου σωτηρα των φτωχων κ των κατατρεγμενων!!εσυ πως τα πας?ολα καλα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom