Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Χάζευα σήμερα κάποια πρακτορεία συνοδών στην ΒΚΚ. Είναι αξιόπιστα?  Οι φώτο αληθινές? Τιμές απ' ότι είδα λογικές... Να δοκιμάσω ή θα φάω φόλα?

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Χάζευα σήμερα κάποια πρακτορεία συνοδών στην ΒΚΚ. Είναι αξιόπιστα?  Οι φώτο αληθινές? Τιμές απ' ότι είδα λογικές... Να δοκιμάσω ή θα φάω φόλα?

Γιατί να κλείνεις πρακτορεία με τον κίνδυνο της φόλας....όλα γίνονται με πιο απλές διαδικασίες εκεί..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Δεν νομιζω να χρειαζεσαι γνωριμια μεσω πρακτορειου στη Ταυλανδη. Παντως απο εμπειρια απο πρακτορεια στη Κινα, αν δεν επιμεινεις
οτι θα σου στειλουν αυτο που βλεπεις στη φωτογραφια αλλιως θα της δωσεις ποδι, συνηθως σου στελνουν αλλα ανταλλων. Τα καλα που ειναι στις φωτογραφιες ειναι πανακριβα και συνηθως κομοδινα. Απο Ταυλανδη δεν εχω εμπειρια.

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Ξερεις κανενα που παει στο συνταγμα για να ταισει ένα συγκεκριμενο περιστερι?

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Σε ειχα για εξυπνο εκτος κι αν δεν εχεις παει στο συνταγμα

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Καλα βρε μην βαρατε....μια ερωτηση εκανα για τις πρωτες μερες μεχρι να οργανωθω.με αυτες απο το thaifriendly..

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357

πρώτη φορά, αλλά λόγω δουλειάς θα πηγαίνω κάθε τρείς μήνες και θα κάθομαι αρκετά... αυτή τη φορά για 30-35 μέρες και η επόμενη που ξέρω σίγουρα 3 Ιανουαρίου για ένα μήνα...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλα ρε φιλε πρωτη φορα πας και ψαχνεσε με σαιτ και τετοια εκει οπου η θαλλασα ειναι γιαουρτη???
τιποτα δεν τσιμπισες απο εδω?
ασχολησου λιγο με κλαμπακια κωλομπαρα βολτες εξω , θα σε βρουν αυτες εκει..
δεν ειναι βουλγαρια ρουμανια κλπ εκει να παρακαλας νταβαντζιδες

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
καλα ρε φιλε πρωτη φορα πας και ψαχνεσε με σαιτ και τετοια εκει οπου η θαλλασα ειναι γιαουρτη???

Έχω βρεί από thaifriendly αρκετές... το δουλευω εντατικα... απλά έκανα ερώτηση για να έχω εναλλακτικές και να καλύψω κενά αν χρειαστεί... :2funny: :pipa2: :zfuck: :fuck1: :kissass:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
δεν εχει κενα εκει
εσυ θα τα δημιουργησεις τα κενα αναλογα με τις δυναμεις και την ορεξη σου

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ok τότε.... δεν ξαναρωτάω ή ψάχνω για πρακτορεία...  :grin:
δεν στο λεω σαν υποδειξη για να μην παρεξηγηθουμε...
απλα ειναι ψιλοαχρηστο για καποιον που παει πρωτη φορα να κλεινει ραντεβου η να ψαχνετε για εσκορτ...ειδικα αν εισαι καποιος που μπορει να κινειτε ανετα να μιλαει προφανως καποια γλωσσα αγγλικα γερμανικα τα βασικα και δεν εχει αλλα προβληματα (υπερηλικας αρρωστος δυσκινητος κλπ)
ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ με αυτα ΟΤΑΝ πλεον εχεις βαρεθει , τα εχεις δει ολα εκει και θες το κατι παραπανω...τοτε οκ το καταλαβαινω
αυτα φιλικα , και καλα να περασεις (σιγουρο αυτο)

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
δεν στο λεω σαν υποδειξη για να μην παρεξηγηθουμε...
απλα ειναι ψιλοαχρηστο για καποιον που παει πρωτη φορα να κλεινει ραντεβου η να ψαχνετε για εσκορτ...ειδικα αν εισαι καποιος που μπορει να κινειτε ανετα να μιλαει προφανως καποια γλωσσα αγγλικα γερμανικα τα βασικα και δεν εχει αλλα προβληματα (υπερηλικας αρρωστος δυσκινητος κλπ)
ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ με αυτα ΟΤΑΝ πλεον εχεις βαρεθει , τα εχεις δει ολα εκει και θες το κατι παραπανω...τοτε οκ το καταλαβαινω
αυτα φιλικα , και καλα να περασεις (σιγουρο αυτο)

Δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις μην ανχωνεσαι.. απλά υπάρχει και η αίσθηση του αγνωστου μιας κι είναι η πρώτη μου φορα εκει... Λογικά αν κάτσει καλά με όλες όσες μιλάω ήδη και θέλουν να συναντηθούμε δεν θα προλαβαίνω με τίποτα. αφού έχω κάνει το ξεκαθάρισμα με αυτές που ήθελαν λεφτά για ενοίκιο, ρεύμα, σπουδές κλπ κλπ  :headbang: :headbang: :headbang: έχω 6-7 σε διάφορες ηλικίες που μπορώ να παίξω... θα μαθω σύντομα μιας και την άλλη δευτέρα θα είμαι εκει....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ε ναι η αισθηση του αγνωστου με τα προκαταβολικα ραντεβου με φωτο δεν μου κολλαει , για εκει
τεσπα εκτος αν βαριεσε την περιπετεια και το παιχνιδι...γιατι λεφτα θα ζητησουν ολες ειτε απο φωτο ειτε λαιβ
δεδομενο , μην εκπλαγεις

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις μην ανχωνεσαι.. απλά υπάρχει και η αίσθηση του αγνωστου μιας κι είναι η πρώτη μου φορα εκει... Λογικά αν κάτσει καλά με όλες όσες μιλάω ήδη και θέλουν να συναντηθούμε δεν θα προλαβαίνω με τίποτα. αφού έχω κάνει το ξεκαθάρισμα με αυτές που ήθελαν λεφτά για ενοίκιο, ρεύμα, σπουδές κλπ κλπ  :headbang: :headbang: :headbang: έχω 6-7 σε διάφορες ηλικίες που μπορώ να παίξω... θα μαθω σύντομα μιας και την άλλη δευτέρα θα είμαι εκει....

Θα σου  πρότεινα  λόγο απειρίας  σου  να μην ασχοληθείς ιδιαίτερα  με τα κορίτσια  των σάιτ. 
Χωρίς να το καταλάβεις  μπορεί να  σου κοστίσουν πολύ ακριβότερα  από  τα υπόλοιπα. 
Τώρα  σχετικά  με τα έσκορτ.   
Οι περισσότερες  φώτο πέρα από  ότι είναι ρετουσαρισμένες  και παλιές,  άλλο παραγγέλνεις και άλλο έρχεται.
Όπως σου είπαν  τα παιδιά  τα πάντα είναι εύκολα.
Δεν χρειάζεται προεργασία άσε  τα ραντεβού  από τα  σάιτ σε επόμενα σου ταξίδια  που θα έχεις καταλάβει λίγο τον τρόπο σκέψης  εδώ.
Πες  μας  που ακριβώς θα έρθεις,  μιας και έρχεσαι για δουλειά,  να σε βοηθήσουμε  με οποίες γνώσεις  έχουμε.

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Θα σου  πρότεινα  λόγο απειρίας  σου  να μην ασχοληθείς ιδιαίτερα  με τα κορίτσια  των σάιτ.   
Χωρίς να το καταλάβεις   μπορεί να  σου κοστίσουν πολύ ακριβότερα  από   τα υπόλοιπα. 
Τώρα  σχετικά  με τα έσκορτ.   
Οι περισσότερες  φώτο πέρα από  ότι είναι ρετουσαρισμένες   και παλιές,  άλλο παραγγέλνεις και άλλο έρχεται.
Όπως σου είπαν  τα παιδιά   τα πάντα είναι εύκολα.
Δεν χρειάζεται προεργασία άσε   τα ραντεβού  από τα  σάιτ σε επόμενα σου ταξίδια  που θα έχεις καταλάβει λίγο τον τρόπο σκέψης  εδώ.
Πες  μας  που ακριβώς θα έρθεις,  μιας και έρχεσαι για δουλειά,   να σε βοηθήσουμε  με οποίες γνώσεις  έχουμε.

Bangkok θα έρθω, και θα μένω στο Silom. Έρχομαι για να εκπαιδεύσω το εκεί προσωπικο και θα έρχομαι συχνά από δώ και πέρα...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66

:2funny: :2funny:
Μη τους μαλωνεις ρε στεφαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom