You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Χάζευα σήμερα κάποια πρακτορεία συνοδών στην ΒΚΚ. Είναι αξιόπιστα? Οι φώτο αληθινές? Τιμές απ' ότι είδα λογικές... Να δοκιμάσω ή θα φάω φόλα?
Γιατί να κλείνεις πρακτορεία με τον κίνδυνο της φόλας....όλα γίνονται με πιο απλές διαδικασίες εκεί..
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
Δεν νομιζω να χρειαζεσαι γνωριμια μεσω πρακτορειου στη Ταυλανδη. Παντως απο εμπειρια απο πρακτορεια στη Κινα, αν δεν επιμεινειςΧάζευα σήμερα κάποια πρακτορεία συνοδών στην ΒΚΚ. Είναι αξιόπιστα? Οι φώτο αληθινές? Τιμές απ' ότι είδα λογικές... Να δοκιμάσω ή θα φάω φόλα?
οτι θα σου στειλουν αυτο που βλεπεις στη φωτογραφια αλλιως θα της δωσεις ποδι, συνηθως σου στελνουν αλλα ανταλλων. Τα καλα που ειναι στις φωτογραφιες ειναι πανακριβα και συνηθως κομοδινα. Απο Ταυλανδη δεν εχω εμπειρια.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
Δηλαδη;Ξερεις κανενα που παει στο συνταγμα για να ταισει ένα συγκεκριμενο περιστερι?
asus09
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 664
- Πόντοι
- 2.357
Εχεις ξαναπαει?
πρώτη φορά, αλλά λόγω δουλειάς θα πηγαίνω κάθε τρείς μήνες και θα κάθομαι αρκετά... αυτή τη φορά για 30-35 μέρες και η επόμενη που ξέρω σίγουρα 3 Ιανουαρίου για ένα μήνα...
καλα ρε φιλε πρωτη φορα πας και ψαχνεσε με σαιτ και τετοια εκει οπου η θαλλασα ειναι γιαουρτη???
τιποτα δεν τσιμπισες απο εδω?
ασχολησου λιγο με κλαμπακια κωλομπαρα βολτες εξω , θα σε βρουν αυτες εκει..
δεν ειναι βουλγαρια ρουμανια κλπ εκει να παρακαλας νταβαντζιδες
asus09
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 664
- Πόντοι
- 2.357
καλα ρε φιλε πρωτη φορα πας και ψαχνεσε με σαιτ και τετοια εκει οπου η θαλλασα ειναι γιαουρτη???
Έχω βρεί από thaifriendly αρκετές... το δουλευω εντατικα... απλά έκανα ερώτηση για να έχω εναλλακτικές και να καλύψω κενά αν χρειαστεί...
asus09
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 664
- Πόντοι
- 2.357
δεν εχει κενα εκει
εσυ θα τα δημιουργησεις τα κενα αναλογα με τις δυναμεις και την ορεξη σου
ok τότε.... δεν ξαναρωτάω ή ψάχνω για πρακτορεία...
δεν στο λεω σαν υποδειξη για να μην παρεξηγηθουμε...ok τότε.... δεν ξαναρωτάω ή ψάχνω για πρακτορεία...
απλα ειναι ψιλοαχρηστο για καποιον που παει πρωτη φορα να κλεινει ραντεβου η να ψαχνετε για εσκορτ...ειδικα αν εισαι καποιος που μπορει να κινειτε ανετα να μιλαει προφανως καποια γλωσσα αγγλικα γερμανικα τα βασικα και δεν εχει αλλα προβληματα (υπερηλικας αρρωστος δυσκινητος κλπ)
ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ με αυτα ΟΤΑΝ πλεον εχεις βαρεθει , τα εχεις δει ολα εκει και θες το κατι παραπανω...τοτε οκ το καταλαβαινω
αυτα φιλικα , και καλα να περασεις (σιγουρο αυτο)
asus09
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 664
- Πόντοι
- 2.357
δεν στο λεω σαν υποδειξη για να μην παρεξηγηθουμε...
απλα ειναι ψιλοαχρηστο για καποιον που παει πρωτη φορα να κλεινει ραντεβου η να ψαχνετε για εσκορτ...ειδικα αν εισαι καποιος που μπορει να κινειτε ανετα να μιλαει προφανως καποια γλωσσα αγγλικα γερμανικα τα βασικα και δεν εχει αλλα προβληματα (υπερηλικας αρρωστος δυσκινητος κλπ)
ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ με αυτα ΟΤΑΝ πλεον εχεις βαρεθει , τα εχεις δει ολα εκει και θες το κατι παραπανω...τοτε οκ το καταλαβαινω
αυτα φιλικα , και καλα να περασεις (σιγουρο αυτο)
Δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις μην ανχωνεσαι.. απλά υπάρχει και η αίσθηση του αγνωστου μιας κι είναι η πρώτη μου φορα εκει... Λογικά αν κάτσει καλά με όλες όσες μιλάω ήδη και θέλουν να συναντηθούμε δεν θα προλαβαίνω με τίποτα. αφού έχω κάνει το ξεκαθάρισμα με αυτές που ήθελαν λεφτά για ενοίκιο, ρεύμα, σπουδές κλπ κλπ έχω 6-7 σε διάφορες ηλικίες που μπορώ να παίξω... θα μαθω σύντομα μιας και την άλλη δευτέρα θα είμαι εκει....
ε ναι η αισθηση του αγνωστου με τα προκαταβολικα ραντεβου με φωτο δεν μου κολλαει , για εκει
τεσπα εκτος αν βαριεσε την περιπετεια και το παιχνιδι...γιατι λεφτα θα ζητησουν ολες ειτε απο φωτο ειτε λαιβ
δεδομενο , μην εκπλαγεις
τεσπα εκτος αν βαριεσε την περιπετεια και το παιχνιδι...γιατι λεφτα θα ζητησουν ολες ειτε απο φωτο ειτε λαιβ
δεδομενο , μην εκπλαγεις
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις μην ανχωνεσαι.. απλά υπάρχει και η αίσθηση του αγνωστου μιας κι είναι η πρώτη μου φορα εκει... Λογικά αν κάτσει καλά με όλες όσες μιλάω ήδη και θέλουν να συναντηθούμε δεν θα προλαβαίνω με τίποτα. αφού έχω κάνει το ξεκαθάρισμα με αυτές που ήθελαν λεφτά για ενοίκιο, ρεύμα, σπουδές κλπ κλπ έχω 6-7 σε διάφορες ηλικίες που μπορώ να παίξω... θα μαθω σύντομα μιας και την άλλη δευτέρα θα είμαι εκει....
Θα σου πρότεινα λόγο απειρίας σου να μην ασχοληθείς ιδιαίτερα με τα κορίτσια των σάιτ.
Χωρίς να το καταλάβεις μπορεί να σου κοστίσουν πολύ ακριβότερα από τα υπόλοιπα.
Τώρα σχετικά με τα έσκορτ.
Οι περισσότερες φώτο πέρα από ότι είναι ρετουσαρισμένες και παλιές, άλλο παραγγέλνεις και άλλο έρχεται.
Όπως σου είπαν τα παιδιά τα πάντα είναι εύκολα.
Δεν χρειάζεται προεργασία άσε τα ραντεβού από τα σάιτ σε επόμενα σου ταξίδια που θα έχεις καταλάβει λίγο τον τρόπο σκέψης εδώ.
Πες μας που ακριβώς θα έρθεις, μιας και έρχεσαι για δουλειά, να σε βοηθήσουμε με οποίες γνώσεις έχουμε.
asus09
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 664
- Πόντοι
- 2.357
Θα σου πρότεινα λόγο απειρίας σου να μην ασχοληθείς ιδιαίτερα με τα κορίτσια των σάιτ.
Χωρίς να το καταλάβεις μπορεί να σου κοστίσουν πολύ ακριβότερα από τα υπόλοιπα.
Τώρα σχετικά με τα έσκορτ.
Οι περισσότερες φώτο πέρα από ότι είναι ρετουσαρισμένες και παλιές, άλλο παραγγέλνεις και άλλο έρχεται.
Όπως σου είπαν τα παιδιά τα πάντα είναι εύκολα.
Δεν χρειάζεται προεργασία άσε τα ραντεβού από τα σάιτ σε επόμενα σου ταξίδια που θα έχεις καταλάβει λίγο τον τρόπο σκέψης εδώ.
Πες μας που ακριβώς θα έρθεις, μιας και έρχεσαι για δουλειά, να σε βοηθήσουμε με οποίες γνώσεις έχουμε.
Bangkok θα έρθω, και θα μένω στο Silom. Έρχομαι για να εκπαιδεύσω το εκεί προσωπικο και θα έρχομαι συχνά από δώ και πέρα...
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Μη τους μαλωνεις ρε στεφαν
asus09
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 664
- Πόντοι
- 2.357
Μη τους μαλωνεις ρε στεφαν
Μου αρέσει να με μαλώνουν.... διορθώνομαι....