lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Τελικα ο κουμπαρος εξαφανιστηκε. Τι διαολο. Φοβηθηκε μη του φαω τη κουμπαρα
Λες να τρεχει;
Τελικα ο κουμπαρος εξαφανιστηκε. Τι διαολο. Φοβηθηκε μη του φαω τη κουμπαρα
Μια και εχει ησυχια, αντε να δωσω λιγες εικονες και ατμοσφαιρα απο τον επομενο προορισμο μου.
Σευχελες.
Οι παραλιες μου θυμιζουν αρκετα τα phi phi islands. Τελικα ολοι οι τροπικοι παραδεισοι του ινδικου μοιαζουν λιγο πολυ μεταξυ τους.
οχι συναντηση κο...ακα με ομπαμαΜετα Την συναντηση Ομπαμα με Τσιπρα
file και εγω νοεμβριο παω με ένα φιλο αλλα απεφυγαμε την μοσχα διοτι εχει πολλες ωρες αναμονης και δευτεον η μοσχα θελει βιζα 80 ευρω οποτε αν είναι να παρεις χοτελ εκτος αεροδρομιου υπολογιζε αλλα 80 ευρω βιζα και το ξενοδοχειο οποτε καλυτερα να αποφευγεις τις πολλες ωρες ααναμονες διοτι θα θελεις αλλα 200 ευρω παραπανω φαγητο βιζα ξενοδοχειοκαλησπερα σε ολους και καλο χειμωνα σιγα σιγα με το τελος της καλοκαιρινης σεζον,
εχω βρει για Νοεμβριο πολυ φθηνο εισητηριο με AEROFLOT,
ALLA......
στην επιστροφη εχει 17ωρες αναμονη στην Μοσχα, και ερωτω?
με επικοινωνια με την ετοιρια μου ειπαν οτι δεν προσφερουν τιποτα, ουτε ξενοδοχειο ουτε κατι αλλο,
το εχει κανει κανεις? και τι επιλογες μπορω να εχω σε αυτες τις 17ωρες???
υπαρχει θεμα Vizas??
ευχαριστω
Να προσθέσω ότι το ταξί απο το Σερεμέτιεβο στο κέντρο της Μόσχας είναι απο 60 μέχρι 100 ευρώ ανάλογα τη περιοχή.file και εγω νοεμβριο παω με ένα φιλο αλλα απεφυγαμε την μοσχα διοτι εχει πολλες ωρες αναμονης και δευτεον η μοσχα θελει βιζα 80 ευρω οποτε αν είναι να παρεις χοτελ εκτος αεροδρομιου υπολογιζε αλλα 80 ευρω βιζα και το ξενοδοχειο οποτε καλυτερα να αποφευγεις τις πολλες ωρες ααναμονες διοτι θα θελεις αλλα 200 ευρω παραπανω φαγητο βιζα ξενοδοχειο
μαζι σου για ενδιαμεσο σταθμο ΑΛΛΑ 2-250 παραπανω οπως λεει ο βολκανο και ο μαιντ πιο πανω...αλλιως σλιπιν μπαγκ και μια καλη γωνια στο αεροδρομιοδικιο εχεται και εγω μαζι σας,
αλλα η ερωτηση ηταν μπας και σε αυτον τον χρονο (17 ωρες) θα μπορουσα να παω να δω καποιο αξιοθεατο ή κατι αλλο που να αξιζει. Αλλα με τα δεδομενα που διαβαζω δεν αξιζει.
Πριν χρονια με gulf νομιζω ειχα μεινει δωρεαν ενα βραδι μπαχρειν και ειχα περασει πολυ καλα στο μεσοδιαστημα,
καλη συνεχεια
που χαθηκες εσυ βρε αγορι?δικιο εχεται και εγω μαζι σας,
αλλα η ερωτηση ηταν μπας και σε αυτον τον χρονο (17 ωρες) θα μπορουσα να παω να δω καποιο αξιοθεατο ή κατι αλλο που να αξιζει. Αλλα με τα δεδομενα που διαβαζω δεν αξιζει.
Πριν χρονια με gulf νομιζω ειχα μεινει δωρεαν ενα βραδι μπαχρειν και ειχα περασει πολυ καλα στο μεσοδιαστημα,
καλη συνεχεια