Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Παψε ρε!!!Αν ερθεις μαζι μου Bkk θα ανεβεις Level μαζι μου.Θα σε βαλω σε αλλα κολπα. :hi:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Moments σαν insomnia name BANGKOK Επισης!!!

Συνημμένα

• 35.jpg
    35.jpg
    198,6 KB · Εμφανίσεις: 40

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
που μου φορεσε το καλσον τατου στο χερι με την τριχα ο μπουρτζοβλαχος χαχαχαχα

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
που μου φορεσε το καλσον τατου στο χερι με την τριχα ο μπουρτζοβλαχος χαχαχαχα
το tattoo εγω το φοραω ρεεεε!!!ηταν στη μοδα ακομη και οι security απο ibar ψαρωναν και με σταματουσαν να το δουν.
Πουλουσε το παπατζιλικι ακομη και στις ταιλανδεζες.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Ειπαμε να την δουμε λιγο αλλιως στην Patong.  :police: :police: :police:

Συνημμένα

• 43.jpg
    43.jpg
    253,7 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Like
Αντιδράσεις: 968

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μιας που επιασες το ενδοξο οχι μακρινο παρελθον
αξεχαστο γκομενακι που δουλευε στο μπαρακι βγαινοντας απο τη λουσιφερ 1 η 2 μαγαζια παραδιπλα...ονοματα τωρα.....
η πρωτη φωτο στο πρωηνο του φλιπερ λοντζ σοι8 μετα απο λονγκ ταιμ ξενυχτι και η αλλη στο καντυ σοπ εξω

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    189,7 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 4.JPG
    4.JPG
    72,9 KB · Εμφανίσεις: 20

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Τι το λες το κινεζακι ρε σκανιδαβε φαλανγκ και σε κοιταει ετσι?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Ξερεις μηπως το παιδι?
Ειναι Καπετανιος και πηγαινε Ταιλανδη τοτε.
Τον γνωρισα εκει και καναμε λιγο παρεα.Η φωτο ειναι 2007 στο phuket.

Συνημμένα

• S3600965.JPG
    S3600965.JPG
    244,5 KB · Εμφανίσεις: 40

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλημέρα από το ηλιόλουστα βροχερό  :huh: Τσιάνγκ Μάι όπου σημαίνει νέα πόλη και ιδρύθηκε το μακρινό 1296. Βρίσκομαι εδώ ακριβώς δύο εβδομάδες και πρέπει να παραδεχτώ ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή μου  :rockon:. Κατ΄αρχάς μερικά γενικά στοιχεία. Μένω στο RCN guesthouse όπου για ένα μήνα πληρώνω 8000 μπατ πλας ηλεκτρικό και ρεύμα. Θα μπορούσα να βρω φτηνότερα αλλά δεν το έψαξα και πολύ και οι κριτικές που διάβασα γι αυτό σε γενικές γραμμές ήταν θετικές οπότε και το έκλεισα μέσω διαδικτύου.  Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος, αλλά ούτε και δυσαρεστημένος. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι βρίσκεται στα 200 μέτρα από το zoe in yellow και πολύ κοντά στην tha phae gate – αλλιώς ονομαζόμενη και falang gate, αφού σχεδόν όλες οι δραστηριότητες, νυχτερινές και ημερήσιες, που στοχεύουν στους falang βρίσκονται στα πέριξ της. Επίσης εκτός από αρσενικούς falang υπάρχουν μιλιούνια θηλυκών falang κάθε ηλικίας και σεξουαλικού προσανατολισμού. Η μόνη άλλη φυλή που έχω παρατηρήσει να είναι σε σημαντικούς αριθμούς είναι η κινέζικη. Γιαπωνέζους, κορεάτες, άραβες και ινδούς δεν έχω δει σχεδόν κανένα. Βέβαια δεν έχω κυκλοφορήσει καθόλου σε agogo και beer bars οπότε αυτό ίσως έχει να κάνει κάπως. Μέχρι στιγμής την πρώτη εβδομάδα προσπαθούσα να κάνω κονέ με τα παιδιά που είμαστε μαζί στο course και βγαίναμε σχεδόν καθημερινά μαζί έξω όπου πηγαίναμε σε mainstream περιοχές και μαγαζιά. Κυρίως πέριξ της tha phae gate και nimman (όπου έχει υπέροχα καφε και μπαράκια στα soi της με υπέροχες θηλυκές παρουσίες) Προσπαθούσα να κάνω και το κονέ με την αμερικανίδα αλλά τελικά τα παράτησα διότι πρώτον έβαλε κοντό παντελονάκι και είναι καταφαγωμένη από τα κουνούπια, αντισεξουαλικό τελείως, και δεύτερον σκέφτηκα ότι είναι μαλακία να την πέσω σε αμερικανίδα όταν τόσο όμορφα ντόπια χαμογελαστά κορίτσια κυκλοφορούν. Στα μόνα αξιοθέατα που έχω πάει, εκτός βέβαια ότι έχω γυρίσει μεγάλο μέρος της πόλης, είναι στο ναό του βουνού Doi Suthep, όπου εκτός από μεγάλος και εντυπωσιακός ναός έχει υπέροχη πανοραμική θέα προς το chiang mai, σε έναν άλλο ναό στο κέντρο της πόλης όπου έλαβα και την ευχή ενός βουδιστή καλόγερου (με την σχολή πήγα και μας έχουν μάθει τους διάφορους χαιρετισμούς προς τους κοινούς θνητούς, καλόγερους και την βασιλική οικογένεια αλλά και πως συμπεριφερόμαστε μέσα σε ένα ναό οπότε ήξερα πώς να πάρω την ευχή του – ένα λευκό σχοινάκι στο δεξί μου χέρι – στο αριστερό για τις γυναίκες) και στο μουσείο της ιστορίας της πόλης.
Από άποψης p2p σκηνής τα μόνα μέρη που πήγα ήταν το σπάισι, έγραψα την γνώμη μου γι αυτό όπως και ο φαντομάς αλλά λέω να του δώσω κάποιες ευκαιρίες ακόμα, και το zoe in yellow όπου όμως πήγα με παιδιά από την σχολή και δεν καθίσαμε και πολύ, οπότε δεν πήρα πρέφα το τι ακριβώς παίζει. Πρόκειται για ένα open bar με dance stage, συμπαθητικό σε γενικές γραμμές. Θα ξαναπάω και θα επανέλθω στο θέμα. ...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Και τώρα θα μου πείτε. Καλά ρε μαλάκα, τόσες μέρες στο CM και δεν έχεις κάνει τπτ με καμιά ταυλανδέζα και την έχεις βγάλει μόνο με διάβασμα και touring? Για την πρώτη εβδομάδα προσαρμογής αυτό ισχύει. Ταυτόχρονα βέβαια μιλούσα και αντάλλασα μνμ  μέσω thaifriendly και line με διάφορες. Την πρώτη εβδομάδα με τα χίλια ζόρια βγήκα με μία (που μιλούσαμε μέσω line κάνα μήνα πριν έρθω) όπου δουλεύει ως διευθύντρια ενός τμήματος σε υποκατάστημα της BKK bank στο CM. Επειδή ήταν βράδυ δέχτηκε να βρεθούμε μόνο σε mcdonalds!! Μου εξήγησε ότι ο μόνος λόγος που δέχτηκε να με δει βράδυ ήταν επειδή μιλούσαμε τόσο καιρό αφού δεν είναι πρέπον γι αυτήν να την δουν να είναι έξω βράδυ με falang. Μου είπε την επόμενη φορά που θα βρισκόμασταν θα πρέπει να ήταν μέρα και αν γίνεται με κόσμο και όχι μόνοι μας. Μιλάμε ακόμα στο line αλλά δεν το κυνηγώ το θέμα διότι εκτός των άλλων μου είπε ότι  μέχρι να γνωριστούμε καλά δεν μπορώ να την αγγίξω. Μου το τόνισε διότι παρόλο που το ήξερα ότι για τα real thai girls το άγγιγμα είναι off limits, για πλάκα την ακούμπησα στο μανίκι της μπλούζας της, όχι δέρμα, και τα πήρε στο κρανίο. Καλή κοπελιά και όμορφη, κατάλευκο δέρμα, αλλά δεν ήρθα εδώ για παντρειά…
Εν συνεχεία κανόνισα και βγήκα την περασμένη Τρίτη με μία κοπελιά που κατάγεται από το lampang. 22 χρ με παιδί και δουλεύει σε εστιατόριο. Ήθελε να πάμε σε εστιατόριο να φάει μπριτζόλα, την πήγα σε μεξικάνικο (loko elvis, καλό φαγητό και καλές μαργαρίτες). Μου έγραφε στο line ότι πρώτη μέρα δεν θα κάναμε sex, πήγαμε στο δωμάτιο μου και βγάλαμε τα μάτια μας  :zfuck:.. Σηκώθηκε το πρωί να πάει στην δουλειά, μου είπε θα τα ξαναπούμε το βράδυ αλλά τελικά δεν τα είπαμε ξανά από κοντά τουλάχιστον. Στο line μιλάμε ακόμα και θέλει να με ξαναδεί λέει αλλά  too busy. Συνολικό κόστος 900 μπατ του λογαριασμού στο loko elvis. Λεφτά το πρωί δεν της έδωσα και δεν ζήτησε. Και δεν έδειξε και σημάδια να θέλει λεφτά. Συνέχισα να κάνω τα κονέ μου στο thaifriendly και την παρασκευή, προχθές δλδ, κανόνισα να βρεθώ με μία τριαντάρα που δουλεύει στο index, κάτι σαν το ikea. Μου είπε να βρεθούμε στην δουλειά της, διστακτικά δέχτηκα και πήγα, γνωριστήκαμε και επειδή ήθελα να πάω και bigc, που είναι δίπλα ακριβώς έφυγα κατά της 6. Καθώς ψώνιζα στο bigc μου έστειλε μνμ στο line αν θέλω να την περιμένω να σχολάσει και να με πάει σπίτι με το αμάξι της. Δέχτηκα, πήγαμε στο δωμάτιο μου και βγάλαμε τα μάτια μας. Και σίγουρα στα top5 τσιμπούκια που μου έχουν κάνει. Ίσως επειδή έχει σιδεράκια στα δόντια  :grin: Έφυγε το πρωί για την δουλειά και ξαναβρεθήκαμε το βράδυ να πάμε σε ένα ταυλανδεζικο liveάδικο μαζί με τις φίλες της, και tomboy μέσα σε αυτές, αλλά επειδή δεν είχα passport αλλά μόνο copy δεν με άφησαν να μπω μέσα  :headbang:. Απότι κατάλαβα παλιότερα άφηναν αλλά μετά την βόμβα στην BKK έγιναν περισσότερο αυστηροί σε τέτοια θέματα. Π.χ. και στο central festival περνάς από μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλου και σε ελέγχει και ένας σεκιουριτάς.
Γυρίσαμε στο δωμάτιο, βγάλαμε τα μάτια μας και σήμερα το πρωί πήγε πάλι στην δουλειά. Την περιμένω να βρεθούμε πάλι το βράδυ. Πάλι δεν έχω δώσει ούτε ένα μπατ ακόμα. Μάλιστα με το να με φέρει από το bigc στο δωμάτιο γλύτωσα 150 μπατ που είναι η στάνταρ ταρίφα από το bigc προς tha phae gate. Επίσης αγόρασε και κάτι φρούτα με τα οποία με τάισε. Συνολικό κόστος μέχρι στιγμής 300 μπατ υπέρ εμένα….
Αυτά τα ολίγα μέχρι στιγμής…

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Το 22χρονο...