Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Το μιλφακι με τα σιδερακια ειναι τελειο καβλωτικο.
Τελικα πηδηξες και τζαμπε.Ειπαμε θελει τροπο αλλα μερικοι δεν πιστευουν.
Καμια φωτο απο ναο εχεις?Ειναι γαματος αυτος που πηγες.

Είναι τόσο καυλωτικό που δημιουργεί πρόβλημε. το πρώτο είναι ότι μου τα πρήζει με το τσιγάρο... μιλάμε ικανή είναι να με βάλει να το κόψω.. το δεύτερο είναι και μεγαλύτερο πρόβλημα αλλά το πήραμε και οι δύο αργά πρέφα χθες οπότε πλεόν ήταν αργά και το συνεχίσαμε.. Πάνω στην καύλα το κάναμε χωρίς προφυλακτικό την δεύτερη μέρα. 
Όσο για τις φώτο απο τον ναό θα το προσπαθήσω και θα το κάνω άμα ξεπεράσω ένα τεχνικό πρόβλημα που υπάρχει στο πισι

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δεν εχω Money τωρα.Κανε με τα εξοδα αν θες και ακολουθω  :hi: :hi:
Ταιλανδη δεν πας?
ε τωρα αλλο κουβα αλλο ταυ ρε τεκιλα,,,εξ αλλου δεν ειμαι τοσο λαρτζ,να βαλω επι 2 για κουβα,,,μιλαμε για 300 μερα συν αεροπορικα,,,

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
ε τωρα αλλο κουβα αλλο ταυ ρε τεκιλα,,,εξ αλλου δεν ειμαι τοσο λαρτζ,να βαλω επι 2 για κουβα,,,μιλαμε για 300 μερα συν αεροπορικα,,,
εΛΑ Ναι!!πλακα κανω.Ακριβη η κουβα.Αν ειχα τα φραγκα παντου θα πηγαινα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Μόλις μου την έστειλε απο την δουλειά.... Με το tomboy...
Α ρε πουστη (με τή καλη ενοια το πουστη) Χαρντ, τι μου κανεις τωρα. Εχουμε και το ιδιο γουστο παναθεμα σε. Να περνας καλα ρε φιλε.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
βοθρδελα.κομ φαν..ολοι εμεις  οι αχρηστοι που γραφουμε εδω μεσα δηλ  :grin:
..κουβα ερχεσαι φλεβαρη ?υπαρχει βαλαντιο?? :tits2: :tits2: :tits2: :fuck1: :fuck1:
κ χρονος
ειπες τωρα την κακια λεξη βαλαντιο.....καλα το πηγενες

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
λοιπον τωρα μου εδωσες ευκαιρια..
δεν ξερω ποιοι δοκιμασαν και αν τους αρεσε , κοριτσια με τσουτσουνες η με κομμενες τσουτσουνες  και πλαστικα βυζια
αλλα....με τομ τριπλετα δοκιμασες??? καλο τομ ομως , λεσβιακι με κοντο μαλι και σφιχτο σωμα.....δοκιμασε και θα με θυμηθεις

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
ΠΡΟ-μιλφακι ρε σειρα ?? ε οχιιι
Τα προμιλφακια συνηθως εχουν αποβαλει τα κομπλεξ της νεανικης μαλακιας και προσπαθουν να αποδειξουν οτι ειναι εμπειρες. Το μονο κακο ειναι οτι τη ψαχνουν για γαμο.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
λοιπον τωρα μου εδωσες ευκαιρια..
δεν ξερω ποιοι δοκιμασαν και αν τους αρεσε , κοριτσια με τσουτσουνες η με κομμενες τσουτσουνες  και πλαστικα βυζια
αλλα....με τομ τριπλετα δοκιμασες??? καλο τομ ομως , λεσβιακι με κοντο μαλι και σφιχτο σωμα.....δοκιμασε και θα με θυμηθεις
μμμ, 3σομς με λεσμπι κλπ ναουμ.. ,,,μαλλον τελικα σε βλεπω να σε παιρνω κανα ντονιετσκ-σουμι  μολις κι αν τελειωσει το μπαμ μπουμ εκει  :grin:
υγ ουτε γκομενο ναψαχνα... :o :o :o

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εΛΑ Ναι!!πλακα κανω.Ακριβη η κουβα.Αν ειχα τα φραγκα παντου θα πηγαινα.
ποσο πιο ακριβη ρε ασυ,,μονο τα εισητηρια κανα χιλιαρικο ισως,,,,τ αλλα δεν νομιζω οτι εχουν διαφορα,,θα το απιξουμε κ γαμπροι ,θα δωσουμε μια προοπτικη,εδω επιβιωνουμε σε ουκρανια στην κουβα θα μασηξουμε? :grin:

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Andrew19  την μάμασαν   δεν την είδα, η μάλλον  είδα μια από αυτές αλλά η συγκεκριμένη δεν ήταν κάτι το εκλεκτό, θα μου πεις  γούστα,  από ότι μου είπε  η  μικρή  υπάρχουν 2 συν μια κοπέλα που φροντίζει τα πάντα.

Ε την άλλη θα είδες!

Πάντως η κίνηση WS έχει πέσει ΤΟΣΟ πολύ όσο μου λένε;

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
για να βγαλουμε καμια ανμνηση μια και ο απριλιος - μαιος αργει να ερθει
μια απο τις δοκιμασμενες περιπτωσεις εδω και 3 χρονια δεν χανομαστε οταν κατεβαινω
η καλητερη κατηγορια γυναικας.....δεν ακουει δεν μιλαει βλεπει πολυ καλα και πηδιετε εξισου καλα
δουλεψε και δουλευει στο spankys και sto whats,up αμφοτερα γουολκιν στριτ σε στενο καπου στις αρχες (μη ζητατε και διευθηνση και τ.κ χεχε)

Συνημμένα

• C360_2013-07-28-02-58-01-487-1.jpg
    C360_2013-07-28-02-58-01-487-1.jpg
    154,3 KB · Εμφανίσεις: 71
  • DSC_0157.jpg
    DSC_0157.jpg
    163,9 KB · Εμφανίσεις: 43
  • Like
Αντιδράσεις: 968

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Επειδή γίνομαι συνεχώς  δέκτης ερωτήσεων για επιχειρηματική δραστηριότητα και  εργασία εδώ.    
Βρήκα  μια σελίδα που  περιγράφει σε γενικές γραμμές  το εδώ  καθεστώς.

Τώρα αν κάποιους τους  ενοχλεί  γιατί  ξοδεύω  λίγο η πολύ  από τον χρόνο μου  για να  βοηθήσω  κάποια παιδιά σε  οποίον τομέα ξέρω  πρόβλημα τους.
Το  ότι  είμαι σε  μια πολύ καλή οικονομική κατάσταση το χρωστώ, πέρα από αυτά που βρήκα, σε  πολύ σκληρή δουλειά.

Έτσι έμαθα να εκτιμάω τον κόπο του άλλου  και το χρήμα του.

Έμαθα επίσης  όταν κάποιος σε ρωτά και ξέρεις υποχρεούσε  να του απαντήσεις.
Άλλωστε και εγώ ρωτώντας παλιότερους εδώ  έμαθα  και πάντα ευγνωμονώ τον φίλο Βαγγέλη εκεί που είναι τώρα.
Tου χρωστώ   πολλά  πράγματα τόσο  σε  θέματα εργασίας όσο  και σε θέματα συμπεριφοράς και ζωής.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μια απο τις δοκιμασμενες περιπτωσεις εδω και 3 χρονια δεν χανομαστε οταν κατεβαινω
η καλητερη κατηγορια γυναικας.....δεν ακουει δεν μιλαει βλεπει πολυ καλα και πηδιετε εξισου καλα
δουλεψε και δουλευει στο spankys και sto whats,up αμφοτερα γουολκιν στριτ σε στενο καπου στις αρχες (μη ζητατε και διευθηνση και τ.κ χεχε)
ωραιος  :fuck2: :fuck2: :fuck2:
ο ...νεος  :grin:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Soi diamond αν δεν κάνω λάθος.. Και αφού σου έδωσα πάσα, άντε να κάνουμε το 1-2.. Και η τύπισα που είμαι τώρα δεν το έχει με το αγγλικό και πέφτει πολύ γέλιο. Περισσότερο μιλάμε στο line που έχει μεταφραστή παρά απο κοντά.. Περισσότερο πηδιόμαστε όταν είμαστε μαζί παρά μιλάμε. Για το συγκεκριμένο τρίο το έχω στο πρόγραμμα αλλά είναι δύσκολο ρε γμτ...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Επειδή γίνομαι συνεχώς  δέκτης ερωτήσεων για επιχειρηματική δραστηριότητα και  εργασία εδώ.    
Βρήκα  μια σελίδα που  περιγράφει σε γενικές γραμμές  το εδώ  καθεστώς.

Τώρα αν κάποιους τους  ενοχλεί  γιατί  ξοδεύω  λίγο η πολύ  από τον χρόνο μου  για να  βοηθήσω  κάποια παιδιά σε  οποίον τομέα ξέρω  πρόβλημα τους.
Το  ότι  είμαι σε  μια πολύ καλή οικονομική κατάσταση το χρωστώ, πέρα από αυτά που βρήκα, σε  πολύ σκληρή δουλειά.

Έτσι έμαθα να εκτιμάω τον κόπο του άλλου  και το χρήμα του.

Έμαθα επίσης  όταν κάποιος σε ρωτά και ξέρεις υποχρεούσε  να του απαντήσεις.
Άλλωστε και εγώ ρωτώντας παλιότερους εδώ  έμαθα  και πάντα ευγνωμονώ τον φίλο Βαγγέλη εκεί που είναι τώρα.
Tου χρωστώ   πολλά  πράγματα τόσο  σε  θέματα εργασίας όσο  και σε θέματα συμπεριφοράς και ζωής.

ρε συ φιλε ,,μια απλη ερωτηση  αν εχεις την αμπειρια ν απαντησεις
με 100-150000 κεφαλαιο,αποκλειστικα και  μονο για εμποριο ,δηλ για εξαγωγη απο εκει,
τι θα ηταν σε σχεση με την αγορα της  κεντρ ευρωπης το πιο ελκυστικο για σενα πραγμα να κανεις?
με το λιγοτερο ρισκο παντα σαν πρωτο παραγοντα..
και επισης αν κατα την γνωμη σου το βιετναμ παρουσιαζει πιο πολλες ευκαιριες  σε σχεση με εξαγωγες για την ευρωπαικη αγορα...

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
για 40αρα την κοβω...ρε φιλε! Αλλα δεν εχει καμια σημασια αμα το λεει η καρδια της...εξ'αλλου η πιο μεγαλες εχουν και τις εμπειριες τους!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ε την άλλη θα είδες!

Πάντως η κίνηση WS έχει πέσει ΤΟΣΟ πολύ όσο μου λένε;

Όχι  γενικά έχει κίνηση  δεν θα έλεγα πολύ,  αλλά ο κόσμος δεν ξοδεύει.
Οι περισσότεροι κοιτούν με ένα  2 ποτά να την βγάλουν όλη την νύχτα, τα κεράσματα και τα bar fee τείνουν σε  είδος προς  εξαφάνιση.
Πολύ μικρή σε σχέση με πριν 1 η 2 χρόνια..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Όχι  γενικά έχει κίνηση  δεν θα έλεγα πολύ,  αλλά ο κόσμος δεν ξοδεύει.
Οι περισσότεροι κοιτούν με ένα  2 ποτά να την βγάλουν όλη την νύχτα, τα κεράσματα και τα bar fee τείνουν σε  είδος προς  εξαφάνιση.
Πολύ μικρή σε σχέση με πριν 1 η 2 χρόνια..
εννοειται ρε παιδια ,,οταν οι γερμανοι οι γαλλοι κι οι ολανδοι ψωμολυσανε ,τι να γινουν ξαφνικα εκει ,μιλιονερς???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom