Άντε να στο κάνω ποιο εύκολο να το καταλάβεις.
Σήμερα φορτώσαμε 583 αυτοκίνητα της lexus-Toyota Motor με προορισμό USA, για 16 διαφορετικές εταιρίες πώλησης εκεί.
Βάση λοιπόν αριθμού σασί και βάση λιμανιού εκφόρτωσης έπρεπε να μπουν με μια σειρά και να φορτωθούν με μια σειρά.
Αυτό χρειάζεται χαρτιά και έλεγχο, στο μεσοδιάστημα λοιπόν μέχρι να φορτωθούν, καλαμπουρίζω η γράφω ότι ξέρω και μπορώ να βοηθήσω.
Ένα καράβι σαν το χτεσινό, χρειάζεται 2 μέρες και κάτι ώρες να φορτώσει πέρα από εμπορεύματα, καύσιμα, τρόφιμα και αναλώσιμα του καραβιού.
Έχω ανθρώπους που τα κάνουν και θα μπορούσα να είμαι και ποιο large η να μην πατάω καθόλου τόσο εδώ όσο και στο γραφείο.
Όπως κάνουν πολλοί άλλοι εδώ.
Βίτσιο μου είναι να τσεκάρω τα πάντα, έτσι με έμαθαν αυτοί που μου έδειξαν αυτήν την δουλειά. Πήρα το 1998 ένα γραφείο με ναυλώσεις 6 καραβιών και τώρα ξεπερνούν τα 100 .
Δεν ξέρω επίσης πόσους επιχειρηματίες η τι επιχειρηματίες, εννοώ με τι είδους επιχειρήσεις, ξέρεις εσύ εδώ και με ποια κριτήρια κρίνεις.
Λοιπόν τώρα κατάλαβες;
Εάν έκανες τον κόπο να κοιτάξεις, θα έβλεπες ότι υπάρχουν μέρες που κάθομαι στο λιμάνι η και στο γραφείο και μπορεί να γράφω όλη την ώρα.
Αλλά έχω και μεγάλα διαστήματα σιωπής όταν λόγο φόρτου αδυνατώ.
Ελπίζω εάν σκέφτεσαι καλοπροαίρετα να μείνεις ικανοποιημένος από τις απαντήσεις μου, εάν όχι δεν μπορώ να κάνω κάτι για εσένα.
Πάντως ψυχάκιας δεν είμαι.
Απλώς αν διαπιστώσω ότι κάποιος είναι κακοπροαίρετος η εριστικός άνευ λόγου απέναντι μου, μιας και προσωπικά δεν γνωριζόμαστε, διαβάζω τα γραπτά του να μάθω τον λόγο και καμιά φορά βγάζω λαβράκια.
Είχα υποσχεθεί να γράψω για την βραδινή σημερινή βόλτα το αφήνω για αύριο.