Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αέρας ειναι δηλαδή να αποκαλείς κάποιους η κάποιον αργόσχολο και ψυχάκια !!

Η μηπως εκανες λαθος ??
εσενα...γιατι?  μαλλον εχεις μυγα φιλε...δεν σε ξερω καν για να πω κατι τετοιο..αν καταλαβες αυτο λαθος καταλαβες..και φυσικα δεν φταιω εγω !

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Άντε να στο κάνω  ποιο  εύκολο να  το καταλάβεις.
Σήμερα  φορτώσαμε 583  αυτοκίνητα   της lexus-Toyota Motor  με προορισμό  USA, για 16 διαφορετικές   εταιρίες πώλησης εκεί.
Βάση  λοιπόν αριθμού σασί  και  βάση λιμανιού εκφόρτωσης έπρεπε  να μπουν με   μια σειρά και να  φορτωθούν με μια σειρά.  
Αυτό χρειάζεται  χαρτιά και έλεγχο,  στο μεσοδιάστημα λοιπόν  μέχρι να  φορτωθούν, καλαμπουρίζω η  γράφω ότι ξέρω και  μπορώ να  βοηθήσω.
Ένα καράβι σαν το χτεσινό, χρειάζεται  2 μέρες και κάτι ώρες να  φορτώσει   πέρα από εμπορεύματα, καύσιμα, τρόφιμα  και αναλώσιμα του  καραβιού.
Έχω ανθρώπους που τα κάνουν και θα  μπορούσα να είμαι και ποιο large η να μην πατάω καθόλου τόσο εδώ όσο και στο γραφείο.
Όπως κάνουν πολλοί άλλοι εδώ.
Βίτσιο μου είναι να τσεκάρω τα  πάντα,  έτσι με   έμαθαν  αυτοί  που μου έδειξαν αυτήν την δουλειά.  Πήρα  το 1998 ένα  γραφείο με   ναυλώσεις  6 καραβιών και  τώρα     ξεπερνούν τα 100 .
Δεν  ξέρω  επίσης  πόσους επιχειρηματίες η   τι επιχειρηματίες, εννοώ με τι είδους  επιχειρήσεις,  ξέρεις  εσύ εδώ και  με ποια κριτήρια κρίνεις.

Λοιπόν τώρα κατάλαβες;
Εάν έκανες  τον κόπο να  κοιτάξεις, θα έβλεπες  ότι υπάρχουν μέρες που κάθομαι  στο λιμάνι  η και στο γραφείο  και  μπορεί να γράφω όλη την ώρα.
Αλλά  έχω και μεγάλα διαστήματα σιωπής  όταν λόγο φόρτου αδυνατώ.
Ελπίζω εάν σκέφτεσαι καλοπροαίρετα να   μείνεις  ικανοποιημένος από τις  απαντήσεις μου, εάν  όχι δεν μπορώ  να κάνω κάτι για εσένα.

Πάντως  ψυχάκιας δεν είμαι.  
Απλώς  αν διαπιστώσω ότι κάποιος είναι κακοπροαίρετος η εριστικός άνευ λόγου  απέναντι μου,   μιας  και προσωπικά δεν γνωριζόμαστε, διαβάζω τα γραπτά του να μάθω τον λόγο και   καμιά φορά  βγάζω λαβράκια.

Είχα  υποσχεθεί να  γράψω  για την βραδινή σημερινή βόλτα το αφήνω για αύριο.

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φιλε μενω μαλακας κ βρισεμε οσο θες!ναυλωνεις 100 βαπορια οπως λες.. ζεις και εισαι αλλου οπως ξαναλες...και καθεσαι και ασχολεισαι ή ψαχνεις, τι ειπε, τι εννοησε και τι υποννοησε το καθε κομπλεξικο και ανωμαλο μαλακιστιρι απο εμας? Τι να πω? Απιστευτο ακουγεται...

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ρε φιλε μενω μαλακας κ βρισεμε οσο θες!ναυλωνεις 100 βαπορια οπως λες.. ζεις και εισαι αλλου οπως ξαναλες...και καθεσαι και ασχολεισαι ή ψαχνεις, τι ειπε, τι εννοησε και τι υποννοησε το καθε κομπλεξικο και ανωμαλο μαλακιστιρι απο εμας? Τι να πω? Απιστευτο ακουγεται...

Δεν την ξέρω αυτήν την περιοχή   για  Παττάγια  εγώ μένω Wong Amat είμαστε κοντά; Σορρυ απασχολημένος τώρα   θα  τα δω μετά

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δεν την ξέρω αυτήν την περιοχή   για  Παττάγια  εγώ μένω Wong Amat είμαστε κοντά; Σορρυ απασχολημένος τώρα   θα  τα δω μετά
03.30 το πρωι....και εισαι απασχλημενος...μπισνες chat στο μπου...κλπ...ειτε ο Ωνασης στα νειατα του δεν τα εκανε αυτα!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ρε φίλε  τώρα γυρίσαμε και είμαστε λιώμα.
Εάν σου χαλάμε  την διάθεση  σόρρυ  ότι είχα να πω στο είπα.
Τώρα τι εσύ πιστεύεις δικαίωμα σου.
24ωρες το 24 ανοικτός  είμαι  βλέπεις δεν γίνεται αλλιώς  στην Αμερική τώρα είναι  απόγευμα αλλού έχει ξημερώσει  και οι παραγγελίες έρχονται  και τα πλοία πάντα κάτι χρειάζονται.
Αλλά αρκετά δικαίωμα σου τι και πως σκέφτεσαι.
Αλλά εγώ δεν  θεωρώ ούτε μαλακιστήρια  ούτε κομπλεξικούς  τους περισσότερούς εδώ μέσα 

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Στιγμες απο το Banyan Tree hotel με το τιλακ.  :smitten: :smitten:
Το Banyan Tree Bangkok βρίσκεται στην οδό Sathorn, στην κεντρική επιχειρηματική συνοικία της Μπανγκόκ με τις πρεσβείες.
Eδω ειμαστε στην πισινα στον 20οροφο απο τους 61 που εχει ο ουρανοξυστης.Στην μεσαια φωτο απεικονιζεται ο ουρανοξυστης και αχνα φενεται και η πισινα.
Στον 61 οροφο βρισκεται το vertigo & moon bar και εχει απιστευτη θεα.
Για να πας στην πισινα δεν σε χρεωνουν κατι ουτε υπαρχει καποιος ελενχος απο κανεναν.
Με το που φτανεις στην πισινα σε δινουν και μια πετσετα μπανιου.Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να παραγγειλεις κατι να πιεις αλλα και αυτο δεν ειναι υποχρεωτικο.
Αυτου του ειδος η ελευθερια της Bangkok μαρεσει.

Συνημμένα

• 37.jpg
    37.jpg
    305,3 KB · Εμφανίσεις: 27

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Μixx Club Bangkok.
Εδω τωρα ειμαι με κατι κορεατες νομιζω δε θυμαμε.
Στο mixx εκεινη την περιοδο ειχα απιστευτα μουνια χλιδατα.

Συνημμένα

• DSC01296.JPG
    DSC01296.JPG
    209,9 KB · Εμφανίσεις: 32

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Μixx Club Bangkok.
Εδω τωρα ειμαι με κατι κορεατες νομιζω δε θυμαμε.
Στο mixx εκεινη την περιοδο ειχα απιστευτα μουνια χλιδατα.

Στη Mixx είχα πάει και `γω το `13, είχε αρκετά έως πολύ καλή ποιότητα αλλά σε ηλικίες 30+ . Πάντως ήταν πολύ καλύτερο απο το Insomnia που είχε μεταονομαστεί κάπως αλλιώς τότε...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μια φιλική συμβουλή χωρίς παρεξήγηση φιλαράκο.

Οποιαδήποτε γενίκευση ενπεριέχει εγενώς το στοιχείο της βλακείας.

Κάθε χώρος λοιπον οπως και το συγκεκριμενο site και thread εχει από ολα τα "φρούτα" οσον αφορά τους ανθρώπους. Μπορεί καποιοι να ανηκουν στις κατηγοριες που παραπάνω γραφεις, η σε αυτες του ψυχάκια και του αργοσχολου που πριν ανέφερες ( γιατί το ανέφερες δεν χρειάζεται να παραθεσω τωρα το post σου).

Η μαγκιά στη ζωή είναι να μπορεις σε ολους τους χωρους να μπορείς να ξεχωρίζεις τα "φρουτα". Και να παιρνεις απο καθε χωρο αυτό που μπορείς να παρεις

Το τρόπο θα τον βρείς μονος σου. Για αρχή ομως θα μπορούσες να αφησεις κατά μερος τις γενικευσεις και τους αφορισμούς.

Φιλικά παντα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Στη Mixx είχα πάει και `γω το `13, είχε αρκετά έως πολύ καλή ποιότητα αλλά σε ηλικίες 30+ . Πάντως ήταν πολύ καλύτερο απο το Insomnia που είχε μεταονομαστεί κάπως αλλιώς τότε...
Ναι το insomnia το 2012 ειχε ακομη και καθημερινες κοσμο οταν πηγαινες ενω το 2013 σαν insanity που πηγα της ιδιες ακριβως ημερομινιες ειχε πεσει παρα πολυ και σε κοσμο.Οπως και πολλα αλλα μαγαζια.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ασχετο !
Το αφρικανικό μετωπο ανοιξε χθες στην Τανα( Ανταναναριβο ).
Οι ελληνικες δυναμεις επετυχαν περηφανή νικη !! :2funny:

Απλως σημερα δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους γιαυτό και χσλαρωνουν  στο site μαζευοντας δυναμεις !!  :2funny:

Θα υπαρξει αναλυτικη ανταποκριση σε 3 εβδομαδες, μια και οι φωτογραφιες θελουν resizing για να ποσταριστούν.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ασχετο !
Το αφρικανικό μετωπο ανοιξε χθες στην Τανα( Ανταναναριβο ).
Οι ελληνικες δυναμεις επετυχαν περηφανή νικη !! :2funny:

Απλως σημερα δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους γιαυτό και χσλαρωνουν  στο site μαζευοντας δυναμεις !!  :2funny:

Θα υπαρξει αναλυτικη ανταποκριση σε 3 εβδομαδες, μια και οι φωτογραφιες θελουν resizing για να ποσταριστούν.

Mind καλα να περασεις και αντε καλες νικες!! :fuck1: :fuck1:
ΑΛΛΑ με μαυρες ρε φιλε; :vomit:
Nα μου πεις γουστα ειναι. Περιμενω ανταποκριση μπας και αλλαξω γνωμη. :grin:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Μπορεί να  ξασπρίσουν λίγο μετά.

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μια φιλική συμβουλή χωρίς παρεξήγηση φιλαράκο.

Οποιαδήποτε γενίκευση ενπεριέχει εγενώς το στοιχείο της βλακείας.

Κάθε χώρος λοιπον οπως και το συγκεκριμενο site και thread εχει από ολα τα "φρούτα" οσον αφορά τους ανθρώπους. Μπορεί καποιοι να ανηκουν στις κατηγοριες που παραπάνω γραφεις, η σε αυτες του ψυχάκια και του αργοσχολου που πριν ανέφερες ( γιατί το ανέφερες δεν χρειάζεται να παραθεσω τωρα το post σου).

Η μαγκιά στη ζωή είναι να μπορεις σε ολους τους χωρους να μπορείς να ξεχωρίζεις τα "φρουτα". Και να παιρνεις απο καθε χωρο αυτό που μπορείς να παρεις

Το τρόπο θα τον βρείς μονος σου. Για αρχή ομως θα μπορούσες να αφησεις κατά μερος τις γενικευσεις και τους αφορισμούς.

Φιλικά παντα.
εκτιμω την φιλικοτητα και τις συμβουλες ενος πολυταξιδεμενου κ πολυξερου τυπου!
Με την μονη διαφορα,οτι καποιοι εδω μεσα κανουμε την πλακα μας,χαλαρα..ενω καποιοι αλλοι εχουν παρει τον ρολο του πολυξερου κ του συμβουλατορα πολυ σοβαρα..χαχαχα!!παντως και στις 2 περιπτωσεις παραγεται ενημερωση και πλακα...φτανει μονο καποιοι να νην ειναι τοσο καχυποπτοι και υστεροβουλοι...φιλικα παντα χωρις να υποτιμω τις γνωσεις σου,οπως και τις γνωσεις του αλλου φιλου!!

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τι εγινε εχασα μανουρα?  :s&m_2: 

Stories