Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
χαχαχαχα τι να σωσω ρε γερακο μου? το οτι ταιζω και λιγο χολη τα γκογκοκοριτσα και τις παναγειες και τις του πανεπιστημιου νοτιοανατολικοασιατισες??? ε ας φανε και λιγο οχι μονο μπατακια...δεν ειναι ψεμματα κιολας
ετσι ειμαι εγω δεν χαιδευω αυτακια πονηρα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
χαχαχαχα τι να σωσω ρε γερακο μου? το οτι ταιζω και λιγο χολη τα γκογκοκοριτσα και τις παναγειες και τις του πανεπιστημιου νοτιοανατολικοασιατισες??? ε ας φανε και λιγο οχι μονο μπατακια...δεν ειναι ψεμματα κιολας
ετσι ειμαι εγω δεν χαιδευω αυτακια πονηρα

Η πουτάνα φίλε είναι  διεθνές επάγγελμα και ασκειται λίγο πολύ με τους ιδιους βασικους κανονες παντού σε ολο το κόσμο.

Η πουτάνα ομως εκτος απο επαγγελματιας είναι και γυναίκα. Και οι γυναίκες στην προσέγγιση που εχουν απεναντι στους αντρες είναι σε καθε χωρα διαφορετικές.

Προσωπικά πιστεύω οτι ειναι η  γυναικεία προσεγγιση απεναντι στους αντρες που ελκει τους δυτικούς στη νοτιανατολική ασία και όχι το θέμα της εμφανισης ( οπου "αντικειμενικα" μάλλον μειονεκτουν  σε σχεση με τις καυκασιανές ) η της επαγγελματικης τους "πληροτητας" ως πουτανων.

Συνοπτικώς αν δεν δοκιμασει καποιος δεν καταλαβαίνει για τι πραγμα μιλαμε.

Θέλει πολύ μπλα μμπλα για να το  αναλυσεις.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Η πουτάνα φίλε είναι  διεθνές επάγγελμα και ασκειται λίγο πολύ με τους ιδιους βασικους κανονες παντού σε ολο το κόσμο.

Η πουτάνα ομως εκτος απο επαγγελματιας είναι και γυναίκα. Και οι γυναίκες στην προσέγγιση που εχουν απεναντι στους αντρες είναι σε καθε χωρα διαφορετικές.

Προσωπικά πιστεύω οτι ειναι η  γυναικεία προσεγγιση απεναντι στους αντρες που ελκει τους δυτικούς στη νοτιανατολική ασία και όχι το θέμα της εμφανισης ( οπου "αντικειμενικα" μάλλον μειονεκτουν  σε σχεση με τις καυκασιανές ) η της επαγγελματικης τους "πληροτητας" ως πουτανων.

o  στεφαν (αν και γαμω τα παιδια) ειναι σε συναισθηματικη συγχυσι
εχει μπλεξει τις αλανιαρες της παταγιας
με το ισχυρο GFE με τις κανονικες ταυλανδες (που μαλλον δεν εχει και πολλες εμπειριες)
ολο τις βριζει και ολο εκει ειναι  :grin: 

θεωρητικο αλλο καλο το αρθρο για τον προβληματισμο μας
Why marrying a Chinese woman is a good idea

by Thorsten J. Pattberg

A German top official with the Goethe-Institute in Shanghai once remarked that “marrying a Chinese woman will make you rich.” This statement was soon retracted, and the man repatriated, but his advice wasn't too far off the mark. Each year there are thousands of Western males flocking into Shanghai or Beijing with dreams to find a Chinese woman, learn the language, and make a fortune - in that order. A research paper recently found that Asian-White couples are making the most money. They may even often make the better parents. The list of stereotypes goes on. The Western "obsession" with Asian femininity and sexuality goes back to over three hundred years of European colonialism and orientalism, well reported in literature and scholarship. This is the final part from a chapter on ‘Gender’ taken from the East-West dichotomy:

[...] Just as Asia had to bend down and suffer under Western military and economic might, so did it have to be submissive to the ‘dominance vs. submission’ sexuality catechism. As long as those occupied cultures did not become ‘Westernized,’ i.e. did not conform to a certain level of moral conduct set by Europe and the USA, they remained “stripped of all privileges and left with an ascribed eroticism that invites sexual engagement, exploitation and ultimate abandonment” (Lin, 2007).

Now, while all the authors and scholars quoted above allude to the ‘animal instinct’ of bad Western wolves and innocent Asian sheep, I cannot quite get myself to agree with these ‘chronicles of victimization’ of Asia that only play further into the hands of Western dominance. On the contrary, I do believe that in our modern world, civility will prevail over barbarism. Or, as one of China’s major entertainers, Jackie Chan, alias Cheng Long [成龙], once said, “We urge more foreigners to marry Chinese women!”

Well, Mr. Chan, this is what Western men usually do in China. Or, at least that is what they aspire to do, not only in China, but in the whole of East Asia. To put this into socioeconomic perspective: In an international world, Ms. Asia has already claimed Ms. West’s boyfriend. Ms. Asia will make sure that her culture prevails, and, believe it or not, he will spend his money on her and, facing the shortage of children and crisis back home, he will stake his future on her and her kin.

On a philosophical level, the idea of a masculine West and a feminine East that transcends all human experience and forms a sense of liberation and harmony – Blaise Pascal called it logique du Coeur, or ‘wisdom of the heart’ – is a popular concept of dualism, also evident in yin and yang (阴阳): the feminine or negative principle in nature, or moon, and the masculine or positive principle in nature, or sun.

Jim Garrison, in his Civilization and the Transformation of Power, took this duality to the most profound level when he analyzed today’s gender politics using folk wisdom and mythology (Garrison, 2000). He describes how the suppression of ‘Mother Earth,’ the archetypal feminine, has led us to the brink of world catastrophe, heralded by the ‘Crisis of Europe’ in works such as Donella Meadows’ The Limits to Growth (1972), Oswald Spengler’s The Decline of the West (1893), and Edmund Husserl’s The Crisis of the European Sciences (1970). The power plays between ‘Mother mind’ and ‘Father force,’ the violent tension between ‘Mahimata’ (Mother Earth) and Lord Shiva (god of destruction) – all cultures have their myths about this duality and can follow its discourse:

Here – the destructive power of the short-sighted masculine West that narrow-mindedly focuses on objects, not relations, and that wants to exploit and manipulate those objects in order to control nature and all things.

There – the gentle power of the long-sighted feminine East that holistically perceives the world’s interconnectedness of all objects, and that cultivates and appreciates them in order to balance the relations among all things.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
o  στεφαν (αν και γαμω τα παιδια) ειναι σε συναισθηματικη συγχυσι
εχει μπλεξει τις αλανιαρες της παταγιας
με το ισχυρο GFE με τις κανονικες ταυλανδες (που μαλλον δεν εχει και πολλες εμπειριες)
ολο τις βριζει και ολο εκει ειναι  :grin:  

θεωρητικο αλλο καλο το αρθρο για τον προβληματισμο μας
Why marrying a Chinese woman is a good idea

by Thorsten J. Pattberg

A German top official with the Goethe-Institute in Shanghai once remarked that “marrying a Chinese woman will make you rich.” This statement was soon retracted, and the man repatriated, but his advice wasn't too far off the mark. Each year there are thousands of Western males flocking into Shanghai or Beijing with dreams to find a Chinese woman, learn the language, and make a fortune - in that order. A research paper recently found that Asian-White couples are making the most money. They may even often make the better parents. The list of stereotypes goes on. The Western "obsession" with Asian femininity and sexuality goes back to over three hundred years of European colonialism and orientalism, well reported in literature and scholarship. This is the final part from a chapter on ‘Gender’ taken from the East-West dichotomy:

[...] Just as Asia had to bend down and suffer under Western military and economic might, so did it have to be submissive to the ‘dominance vs. submission’ sexuality catechism. As long as those occupied cultures did not become ‘Westernized,’ i.e. did not conform to a certain level of moral conduct set by Europe and the USA, they remained “stripped of all privileges and left with an ascribed eroticism that invites sexual engagement, exploitation and ultimate abandonment” (Lin, 2007).

Now, while all the authors and scholars quoted above allude to the ‘animal instinct’ of bad Western wolves and innocent Asian sheep, I cannot quite get myself to agree with these ‘chronicles of victimization’ of Asia that only play further into the hands of Western dominance. On the contrary, I do believe that in our modern world, civility will prevail over barbarism. Or, as one of China’s major entertainers, Jackie Chan, alias Cheng Long [成龙], once said, “We urge more foreigners to marry Chinese women!”

Well, Mr. Chan, this is what Western men usually do in China. Or, at least that is what they aspire to do, not only in China, but in the whole of East Asia. To put this into socioeconomic perspective: In an international world, Ms. Asia has already claimed Ms. West’s boyfriend. Ms. Asia will make sure that her culture prevails, and, believe it or not, he will spend his money on her and, facing the shortage of children and crisis back home, he will stake his future on her and her kin.

On a philosophical level, the idea of a masculine West and a feminine East that transcends all human experience and forms a sense of liberation and harmony – Blaise Pascal called it logique du Coeur, or ‘wisdom of the heart’ – is a popular concept of dualism, also evident in yin and yang (阴阳): the feminine or negative principle in nature, or moon, and the masculine or positive principle in nature, or sun.

Jim Garrison, in his Civilization and the Transformation of Power, took this duality to the most profound level when he analyzed today’s gender politics using folk wisdom and mythology (Garrison, 2000). He describes how the suppression of ‘Mother Earth,’ the archetypal feminine, has led us to the brink of world catastrophe, heralded by the ‘Crisis of Europe’ in works such as Donella Meadows’ The Limits to Growth (1972), Oswald Spengler’s The Decline of the West (1893), and Edmund Husserl’s The Crisis of the European Sciences (1970). The power plays between ‘Mother mind’ and ‘Father force,’ the violent tension between ‘Mahimata’ (Mother Earth) and Lord Shiva (god of destruction) – all cultures have their myths about this duality and can follow its discourse:

Here – the destructive power of the short-sighted masculine West that narrow-mindedly focuses on objects, not relations, and that wants to exploit and manipulate those objects in order to control nature and all things.

There – the gentle power of the long-sighted feminine East that holistically perceives the world’s interconnectedness of all objects, and that cultivates and appreciates them in order to balance the relations among all things.
χαχαχαχαχα οχι ρε αδερφε !!!!!ουτε για πλακα δεν ειμαι
ισα ισα παααρα πολυ ηρεμος και συνηδητοποιημενος ειμαι απο τη στιγμη που ξερω τι αντιμετωπιζω , και περναω μια χαρα εκει γιαυτο πηγαινω
το GFE των ''ΚΑΝΩΝΙΚΩΝ'' δεν υοθετω με τιποτα πολυ απλα γιατι εχω τη θεωρια οτι πλεον οι ταυλανδοι δεν εχουν να ζηλεψουν πολλα πραγματα απο εμας , γιατι να ψαχνετε η μεση ''κανονικη'' 25-27χρονη ταυλανδη για φαλαγκοαραβα δηλαδη που ερχετε απο την αλλη ακρη του κοσμου ΚΑΤΑΡΧΑΣ για να γαμησει ως αγαμητος που θα ειναι κατα πληοψηφια??....γιατι οι 35αρο40αρες και απο τον κρονο γαμπρο να της ταξεις θα σηκωσει χερια ποδια , παντου ισχυει αυτο στις γυναικες..
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΡΙΖΩ !!!!!!
τις σεβομαι οπως σεβομαι και καθε καταστημα που μπαινω σαν πελατης
ουτε τις μισω.....ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...αρκει να μπορει καποιος να το δει αυτο...οι υπολοιποι το ειπα , τροχονομος στο πουτσο κανενος κανεις δεν γινετε
χαχαχαχα και οσο για τις εμπιρειες...χεχε ειμαι τυπος που δεν ακολουθω πεπατημενες
οτι στο πουτσο εμπειρια υπαρχει την κυνηγαω ...ΜΟΝΟ ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ , ΟΥΤΕ ΔΙΝΩ (σε αντρικο μιλαμε παντα) ουτε και στοματα αντρικα μπουκονω, και μονο βελονες δεν εχω δοκιμασει με rock sugar...ολα τα αλλα ανοιχτος ειμαι , το δοκιμασαμε και το αγαπητιλικη.......ΔΕΝ!! ΔΕΕΕΕΝ!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΠΟΥΑΚΑΟ ΓΟΥΟΛΚΙΝ ΣΟΙ6 ΚΛΠ ΚΑΙ ΠΑΤΟΝΓΚ ΚΑΙ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΚΚ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΑΜΙΣΤΡΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΠΙΑΤΣΑΣ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
κινεζα ειναι αυτη που γραφεις ποιο κατω?
καλες ειναι αυτες για να πεταν τα παιδια τους και να τραβαν και το καζανακι μετα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
sabaideekap !!!
to baht σημερα φτανει τα 41 σε καποιες περιοχες με την μεση τιμη στα 40.5 !!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795

Στη ζωη μου εχω μαθει να σεβομαι, το περιβαλλον που ζω, το φαι που τρωω, και τη γυναικα που πηδαω.
Ειδικα τα κοριτσια  του επαγγελματος τα σεβομαι πιο πολυ απο τη μανα μου. Απο εκει και περα πιστευω οτι ηΤαυλανδεζα πορνη, ειδικα οταν ειναι καποιας ηλικιας (μεταξυ 30-40) την ιδρωνει τη φανελα και το τιμαει το ρυζακι που της δινουμε.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Στη ζωη μου εχω μαθει να σεβομαι, το περιβαλλον που ζω, το φαι που τρωω, και τη γυναικα που πηδαω.
Ειδικα τα κοριτσια  του επαγγελματος τα σεβομαι πιο πολυ απο τη μανα μου. Απο εκει και περα πιστευω οτι ηΤαυλανδεζα πορνη, ειδικα οταν ειναι καποιας ηλικιας (μεταξυ 30-40) την ιδρωνει τη φανελα και το τιμαει το ρυζακι που της δινουμε.

τα παντα σχετικα ... δεν ειναι ολες καλες !

οπως και οτι δεν ταιριαζουν ολες με ολους!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ειδικα τα κοριτσια  του επαγγελματος τα σεβομαι πιο πολυ απο τη μανα μου. Απο εκει και περα πιστευω οτι ηΤαυλανδεζα πορνη, ειδικα οταν ειναι καποιας ηλικιας (μεταξυ 30-40) την ιδρωνει τη φανελα και το τιμαει το ρυζακι που της δινουμε.
συμφωνω απολυτα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Στο πρώτο κομματι που αφορά το σεβασμό θα συμφωνήσω απόλυτα.Και δεν νομιζω οτι εγω υπαινιχθηκα καποιο ειδος "ασεβειας".

Στο δευτερο κομματι που αφορά το "ιδρωμα της φανέλας" θα ήμουν πιο επιφυλακτικος, μια και πιστευω οτι  οπως ισχυει παντού ετσι κσι εκει "Απο ολα εχει ο μπαξές ". Εννοώ οτι και απο εκεί σπο πολλους φίλους εχουμε διαβασει αναφορες για ξεπετες η για " κακες συμπεριφορες και επιδόσεις".

Ισως σε επιπεδο γενικής εικονας να ειναι λιγο καλυτερη απο τις αντιστοιχες στη δυση.
Σε καθε ομως περίπτωση δεν νομιζω οτι οι οποιες επιδοσεις στο "αθλημα" είναι ο λογος που οι δυτικοί "κολλανε" με τις ασιατισες. Αυτό γιατί απλουστατα τις καλες επιδοσεις μπορουν να τις βρουν και στη χωρα τους χωρις να μπουν στα εξοδα για να πανε στην αλλη ακρη του κοσμου.

Πιστευω οτι οι λογοι που οι δυτικοι τρωνε κολημα με τις ασιατισες είναι αλλοι και ειναι βαθυτερα ψυχολογικοί.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Πρώτη μέρα Παττάγια όλα καλά. Πάμε στην δεύτερη. Πήγα στο telephone bar 2- post office bar λέγεται και είναι σόι λένκε. Χτυπάς κουδούνι, σου ανοίγει η μπαργούμαν (μάλλον μπάρμαν είναι αλλα wtf) και μέσα καμιά δεκαριά κορίτσια. Αλλά είναι θεοσκότεινα και ζόρικα βγάζεις άκρη οπότε δεν το έψαξα και πολύ και διάλεξα αυτή που μου την έπεσε. Με το που την κέρασα ποτό πετάει το τοπ και καυλαντίζαμε μέχρι τελικής πτώσεως σε κοινή θέα, Πληρώνω 300 μπατόνια για να πάμε σε δωμάτιο από πίσω (μέσα στα 300 και ένα ποτό) 42 χρονών η τύπισσα από το κοράτ. Μισή ‘ωρα σχεδόν τσιμπούκι (γαμώ τα τσιμπούκια αλλά όταν έχεις χύσει τρεις φορές τις προηγούμενες 12 ώρες και κουμπωμένος με σιάλις, ε, δυσκολεύει λίγο το τελείωμα). 500 μπατ το τσιμπούκι. Σύνολο 1000 μπατ τσιμπούκι, 2 μπύρες δικές μου και ένα ποτό δικό της.
Γυρνάω δωμάτιο τρώω, και καμιά ώρα μετά έχω στομαχικά προβλήματα….. Εμετούς, κακό και όλα τα καλά. Θα έμενα δωμάτιο αλλά τελευταία μέρα λέω όχι ρε γμτ. Βγήκα τελικά και μετά από κάμποσες μπύρες κόκα κόλες και νερά στο Windmill, Private Dancer, Sugarbabies, Baccara και Electric Blue κάπως έστρωσε το στομάχι μου. Στο μεταξύ καμία σχέση με την προηγούμενη βραδιά αφού γινόταν παντού χαμός. Βέβαια κάτι δεν μου πήγαινε καλά γενικά αλλά δεν μπορούσα να το προσδιορίσω. Αφού έκανα μία βόλτα από το 808 (χαμός αλλά πολύ μαυρίλα από άντρες), Pier (άδειο), Lucifer (πάνε τα μεγαλεία του, τελευταία καλή χρονιά του πρέπει να ήταν το 12) κατέληξα ibar και insomnia. O συνηθισμένος χαμός αλλά εγώ κάτι είχα. Μου την  πέσανε κάμποσες, αλλά εγώ ντίβα… Στο τέλος εκεί που είχα αποφασίσει να την κάνω χωρίς να φορτώσω αφού δεν ήμουν και πολύ καλά την βλέπω.
Βούδα μου τι έφτιαξες? Ψιλούτσικο, μαλλί μέχρι τον κώλο-ποίημα, ζουμερά γεμάτα τσιμπουκόχειλα (ειδικά αυτό με κόλλησε αφού ίσως είναι τα καλύτερα φυσικά τσιμπουκόλειλα που έχω δει ποτέ). Βυζιά ποτέ δεν κοιτάω αφού δεν έχω πρόβλημα όπως και να είναι. Εκτός των πολύ μεγάλα που δεν τα μπορώ λόγω της πρώην μου.
Γίνεται το eye contact και σε 5 λεπτά είμαστε μαζί. 22χρ το ουρί του παραδείσου. Όλως περιέργως πίνω καμικάζι και θέλει να την κεράσω ένα να δει τι είναι. Την κερνάω. Λέει να κεράσεις και την φίλη μου (που ήταν μαζί παρέα). Λέω όχι. Μόνο εσένα. Σιγά σιγά πάμε στο παρασύνθημα. Μου λέει 2000. Τις λέω 1000 δίνω πάντα αλλά για σένα 1500. Μου λέει όχι. 2000. Της λέω όχι. 1500. Μου λέει 1800. Αρχίζω και στραβώνω εγώ. Κοίτα της λέω, 1500 και αν θέλεις, διαφορετικά βρίσκω εγώ άλλη και εσύ άλλο. Μου λέει 1500 και το ταξί. Της λέω γεια. Μου λέει εντάξει, πάμε να φύγουμε. Μου λέει πεινάω. Της λέω οκ, πάμε new york, μου λέει εσύ τι θέλεις, εγώ της λέω δεν θέλω τπτ. Δεν είχα σκοπό να έχω τράβαλα με το στομάχι μου πάλι. Λογαριασμός 600 μπατ. Της λέω τι έγινε και πήγε τόσο? Μου λέει πήρα και για σένα φαγητό. Αφου σου είπα όχι της κάνω. Δεν το κατάλαβα μου λέει. Βγαίνουμε έξω, μου λέει θέλω οδοντόβουρτσα. Λέω οκ. 100 μπατ στο 7/11. Εκτός από οδοντόβουρτσα πήρε και κάτι άλλες μαλακίες.  Βρίσκουμε μηχανοταξί, μου λέει 150 μπατ ενώ είναι 100 κανονικά. Πάω να βρω άλλο, γκρινιάζει, δεν γαμιέται λέω, πάμε.. Έχω αρχίσει και φορτώνω άσχημα όμως. Στο δωμάτιο το ντουζάκι μας, ξεκινάμε, γλύφω γλύφω γλύφω, μου λέει θέλω και εγώ. Πάει να μου φωρέσει προφυλακτικό. ΕΕΕΠΠΠ. Τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό λέω… Γκρίνια γκρίνια γκρίνα, της λέω άντε με προφυλακτικό. Αντί να αρχίσει να με γλύφει έστω και με σκουφάκι αυτή με καβαλάει!!! Παγώνω εγώ. Της λέω τσιμπούκι? Α μου λέει, δεν παίρνω τσιμπούκια. Μόνο γαμίσι. Τα παίρνω στο κράνίο και την γάμαγα όσο δυνατά μπορούσα για τρία τέταρτα τουλάχιστον. Πρέπει να έβαλε δέκα φορές αλοιφή? Άλλο ξενέρωμα. Πάει για μπάνιο, παρμένος εγώ. Βγαίνει και της λέω το πρωί που θα ξυπνήσουμε θέλω και τσιμπούκι. Μου λέει αφού φεύγεις το πρωί, δεν προλαβαίνει να με γαμήσεις. Και δεν παίρνω τσιμπούκι. Τετέλεσται. Μου γύρισε το μάτι. Σηκώνομαι, και της λέω ντύσου να φύγεις. Μου λέει θέλεις να κοιμηθείς μόνος? Της λέω ναι και της δίνω 1000 μπατ και της λέω και πολλά σου είναι. Φύγε. Μου λέει μου πες 1500. Της λέω 1500 θα έπαιρνες αν έμενες και ήξερες και να γαμιόσουν και όχι να κάνεις της πάπια. Μου λέει δώσε μου για ταξί. Της λέω φύγε πριν σου πάρω πίσω το χιλιάρικο. Φρικάρει η τύπισσα, ρίχνει ένα άλφα βρίσιμο και γουρλώνουν τα μάτια μου. Εκεί σταμάτησε να μιλάει. Αρχίζει να ντύνεται και πάει να πάρει το φαί και να φύγει. Τι κάνεις της λέω. Να πάρω το φαί μου μου λέει. Της λέω εγώ το πλήρωσα, εγώ θα το φάω, Μα αφού δεν θέλεις μου λέει. Της λέω δεν σε ενδιαφέρει, άσε το φαί και φύγε. Έριξε πάλι ένα άλφα βρίσιμο και κάμποσες προσβολές με μένα να της λέω ναι ναι μωρό μου. Δίκιο έχεις. Είμαι και άλλα πολλά. Γι αυτό φύγε μην δεις τι άλλα είμαι. Και την έκανε. Πρέπει να ήταν η χειρότερη εμπειρία μου με μία από τις ομορφότερες γυναίκες που έχω γνωρίζει. Και δεν τα πήρα τόσο για το τσιμπούκι, αλλά για τον πονηρό και γελοίο τρόπο που πήγε να μου φάει λεφτά και να φτάσει, να μην πω ξεπεράσει, το αρχικό διχίλιαρο που ζητούσε.
Μετά από λίγο μου πέρασε ο εκνευρισμός και να πω την αλήθεια όταν σκέφτομαι το περιστατικό γελάω ενθυμούμενος τις εκφράσεις του προσώπου της. Τελικά πλάκα είχε το γεγονός και θα πρέπει να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Όποτε δεν το κάνω αυτά παθαίνω. Ήταν και ένα μάθημα.
Αυτά……

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Υ.Γ.
Η πλάκα είναι ότι το βασικό πράγμα που σκεπτόμουν μέχρι να πάμε στο δωμάτιο ήταν αυτά τα απίστευτα τσιμπουκόχειλα να μου παίρνουν πίπα  :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φίλε κωλόγερε,
Το post του hard ( ολως τυχαίως) προς επιβεβαιωση της θεσης μου οτι τοσο στη Ταιλανδη οσο και παντού, "Απο ολα εχει ο μπαξες".

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φιλε hard,

Πιστευω ( κρινοντας και απο προσωπικη εμπειρία ) οτι πιθανόν η παραπανω συμπεριφορα που περιγραφεις μπορει να ειναι και αποτελεσμα μιας σχετικης "υπερβολης" στο κοματι του παζαριού της τιμής.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Φίλε κωλόγερε,
Το post του hard ( ολως τυχαίως) προς επιβεβαιωση της θεσης μου οτι τοσο στη Ταιλανδη οσο και παντού, "Απο ολα εχει ο μπαξες".

Δεν είναι τυχαίως... Έλεγα να πω για τσιάγκ μάι και αργότερα αυτή την ιστορία, αλλά είδα ότι κουμπώνει απόλυτα με την κουβέντα..

Και κάτι για τσιάγκ μαι λοιπόν. Οι πρώτες μου εντυπώσεις μπορούν να συγκριθούν μόνο με τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα που είχαμε σαν έφηβοι.. Τώρα αν εξελιχθεί σε αγάπη θα δείξει.. Λεπτομέρειες προσεχώς...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Φιλε hard,

Πιστευω ( κρινοντας και απο προσωπικη εμπειρία ) οτι πιθανόν η παραπανω συμπεριφορα που περιγραφεις μπορει να ειναι και αποτελεσμα μιας σχετικης "υπερβολης" στο κοματι του παζαριού της τιμής.

Ίσως. Αλλά τότε η γκόμενα δεν ήξερε τι της γίνεται. Μιλάμε για παττάγια, λόου σίζον τέσσερις + το πρωί στο ινσόμνια. Και πολλά ήταν τα 1500. Και στο κάτω κάτω της γραφής, 1500 + 600 + 100= 2200 η ταρίφα αν πήγαιναν όλα καλά. Και της είχα πει ότι θα της έδινα και το ταξί αν ήταν καλή perfomrmer. + 200 δλδ = 2400. Και το τσιμπούκι δεν νομίζω να είχε σχέση με την τιμή. Τα υπόλοιπα ίσως αλλά και πάλι ήταν λάθος την στιγμή που είπε ναι.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Πρώτη μέρα Παττάγια όλα καλά. Πάμε στην δεύτερη. Πήγα στο telephone bar 2- post office bar λέγεται και είναι σόι λένκε. Χτυπάς κουδούνι, σου ανοίγει η μπαργούμαν (μάλλον μπάρμαν είναι αλλα wtf) και μέσα καμιά δεκαριά κορίτσια. Αλλά είναι θεοσκότεινα και ζόρικα βγάζεις άκρη οπότε δεν το έψαξα και πολύ και διάλεξα αυτή που μου την έπεσε. Με το που την κέρασα ποτό πετάει το τοπ και καυλαντίζαμε μέχρι τελικής πτώσεως σε κοινή θέα, Πληρώνω 300 μπατόνια για να πάμε σε δωμάτιο από πίσω (μέσα στα 300 και ένα ποτό) 42 χρονών η τύπισσα από το κοράτ. Μισή ‘ωρα σχεδόν τσιμπούκι (γαμώ τα τσιμπούκια αλλά όταν έχεις χύσει τρεις φορές τις προηγούμενες 12 ώρες και κουμπωμένος με σιάλις, ε, δυσκολεύει λίγο το τελείωμα). 500 μπατ το τσιμπούκι. Σύνολο 1000 μπατ τσιμπούκι, 2 μπύρες δικές μου και ένα ποτό δικό της.
Γυρνάω δωμάτιο τρώω, και καμιά ώρα μετά έχω στομαχικά προβλήματα….. Εμετούς, κακό και όλα τα καλά. Θα έμενα δωμάτιο αλλά τελευταία μέρα λέω όχι ρε γμτ. Βγήκα τελικά και μετά από κάμποσες μπύρες κόκα κόλες και νερά στο Windmill, Private Dancer, Sugarbabies, Baccara και Electric Blue κάπως έστρωσε το στομάχι μου. Στο μεταξύ καμία σχέση με την προηγούμενη βραδιά αφού γινόταν παντού χαμός. Βέβαια κάτι δεν μου πήγαινε καλά γενικά αλλά δεν μπορούσα να το προσδιορίσω. Αφού έκανα μία βόλτα από το 808 (χαμός αλλά πολύ μαυρίλα από άντρες), Pier (άδειο), Lucifer (πάνε τα μεγαλεία του, τελευταία καλή χρονιά του πρέπει να ήταν το 12) κατέληξα ibar και insomnia. O συνηθισμένος χαμός αλλά εγώ κάτι είχα. Μου την  πέσανε κάμποσες, αλλά εγώ ντίβα… Στο τέλος εκεί που είχα αποφασίσει να την κάνω χωρίς να φορτώσω αφού δεν ήμουν και πολύ καλά την βλέπω.
Βούδα μου τι έφτιαξες? Ψιλούτσικο, μαλλί μέχρι τον κώλο-ποίημα, ζουμερά γεμάτα τσιμπουκόχειλα (ειδικά αυτό με κόλλησε αφού ίσως είναι τα καλύτερα φυσικά τσιμπουκόλειλα που έχω δει ποτέ). Βυζιά ποτέ δεν κοιτάω αφού δεν έχω πρόβλημα όπως και να είναι. Εκτός των πολύ μεγάλα που δεν τα μπορώ λόγω της πρώην μου.
Γίνεται το eye contact και σε 5 λεπτά είμαστε μαζί. 22χρ το ουρί του παραδείσου. Όλως περιέργως πίνω καμικάζι και θέλει να την κεράσω ένα να δει τι είναι. Την κερνάω. Λέει να κεράσεις και την φίλη μου (που ήταν μαζί παρέα). Λέω όχι. Μόνο εσένα. Σιγά σιγά πάμε στο παρασύνθημα. Μου λέει 2000. Τις λέω 1000 δίνω πάντα αλλά για σένα 1500. Μου λέει όχι. 2000. Της λέω όχι. 1500. Μου λέει 1800. Αρχίζω και στραβώνω εγώ. Κοίτα της λέω, 1500 και αν θέλεις, διαφορετικά βρίσκω εγώ άλλη και εσύ άλλο. Μου λέει 1500 και το ταξί. Της λέω γεια. Μου λέει εντάξει, πάμε να φύγουμε. Μου λέει πεινάω. Της λέω οκ, πάμε new york, μου λέει εσύ τι θέλεις, εγώ της λέω δεν θέλω τπτ. Δεν είχα σκοπό να έχω τράβαλα με το στομάχι μου πάλι. Λογαριασμός 600 μπατ. Της λέω τι έγινε και πήγε τόσο? Μου λέει πήρα και για σένα φαγητό. Αφου σου είπα όχι της κάνω. Δεν το κατάλαβα μου λέει. Βγαίνουμε έξω, μου λέει θέλω οδοντόβουρτσα. Λέω οκ. 100 μπατ στο 7/11. Εκτός από οδοντόβουρτσα πήρε και κάτι άλλες μαλακίες.  Βρίσκουμε μηχανοταξί, μου λέει 150 μπατ ενώ είναι 100 κανονικά. Πάω να βρω άλλο, γκρινιάζει, δεν γαμιέται λέω, πάμε.. Έχω αρχίσει και φορτώνω άσχημα όμως. Στο δωμάτιο το ντουζάκι μας, ξεκινάμε, γλύφω γλύφω γλύφω, μου λέει θέλω και εγώ. Πάει να μου φωρέσει προφυλακτικό. ΕΕΕΠΠΠ. Τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό λέω… Γκρίνια γκρίνια γκρίνα, της λέω άντε με προφυλακτικό. Αντί να αρχίσει να με γλύφει έστω και με σκουφάκι αυτή με καβαλάει!!! Παγώνω εγώ. Της λέω τσιμπούκι? Α μου λέει, δεν παίρνω τσιμπούκια. Μόνο γαμίσι. Τα παίρνω στο κράνίο και την γάμαγα όσο δυνατά μπορούσα για τρία τέταρτα τουλάχιστον. Πρέπει να έβαλε δέκα φορές αλοιφή? Άλλο ξενέρωμα. Πάει για μπάνιο, παρμένος εγώ. Βγαίνει και της λέω το πρωί που θα ξυπνήσουμε θέλω και τσιμπούκι. Μου λέει αφού φεύγεις το πρωί, δεν προλαβαίνει να με γαμήσεις. Και δεν παίρνω τσιμπούκι. Τετέλεσται. Μου γύρισε το μάτι. Σηκώνομαι, και της λέω ντύσου να φύγεις. Μου λέει θέλεις να κοιμηθείς μόνος? Της λέω ναι και της δίνω 1000 μπατ και της λέω και πολλά σου είναι. Φύγε. Μου λέει μου πες 1500. Της λέω 1500 θα έπαιρνες αν έμενες και ήξερες και να γαμιόσουν και όχι να κάνεις της πάπια. Μου λέει δώσε μου για ταξί. Της λέω φύγε πριν σου πάρω πίσω το χιλιάρικο. Φρικάρει η τύπισσα, ρίχνει ένα άλφα βρίσιμο και γουρλώνουν τα μάτια μου. Εκεί σταμάτησε να μιλάει. Αρχίζει να ντύνεται και πάει να πάρει το φαί και να φύγει. Τι κάνεις της λέω. Να πάρω το φαί μου μου λέει. Της λέω εγώ το πλήρωσα, εγώ θα το φάω, Μα αφού δεν θέλεις μου λέει. Της λέω δεν σε ενδιαφέρει, άσε το φαί και φύγε. Έριξε πάλι ένα άλφα βρίσιμο και κάμποσες προσβολές με μένα να της λέω ναι ναι μωρό μου. Δίκιο έχεις. Είμαι και άλλα πολλά. Γι αυτό φύγε μην δεις τι άλλα είμαι. Και την έκανε. Πρέπει να ήταν η χειρότερη εμπειρία μου με μία από τις ομορφότερες γυναίκες που έχω γνωρίζει. Και δεν τα πήρα τόσο για το τσιμπούκι, αλλά για τον πονηρό και γελοίο τρόπο που πήγε να μου φάει λεφτά και να φτάσει, να μην πω ξεπεράσει, το αρχικό διχίλιαρο που ζητούσε.
Μετά από λίγο μου πέρασε ο εκνευρισμός και να πω την αλήθεια όταν σκέφτομαι το περιστατικό γελάω ενθυμούμενος τις εκφράσεις του προσώπου της. Τελικά πλάκα είχε το γεγονός και θα πρέπει να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Όποτε δεν το κάνω αυτά παθαίνω. Ήταν και ένα μάθημα.
Αυτά……
χαχαχαααχαχα ααρε παλικαρι μου , μη θυμωνεις
εικονες καθημερηνοτητας , απλα για ολα να εισαι ετοιμος...αλλα δεν χρειαζετε να στα λεω σε κοβω ξυπνιο για τα τετριμενα εκει

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
χαχαχαααχαχα ααρε παλικαρι μου , μη θυμωνεις
εικονες καθημερηνοτητας , απλα για ολα να εισαι ετοιμος...αλλα δεν χρειαζετε να στα λεω σε κοβω ξυπνιο για τα τετριμενα εκει

Όχι βρε, ΄όλα καλά. Όπως είπα όταν μου πέρασε ο εκνευρισμός γελάω με τις εκφράσεις του σοκ και δέους της γκόμενας μαζί μου. Και ήταν και μάθημα. Απλά ρε γμτ, κρίμα τέτοια τσιμπουκόχειλα (βεντούζα που θα έλεγε και ο Γκουσγκούνης) να μην κάνουν πίπα. Κρίμα και άδικο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom