Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
Ωραια,Γιατι λες οτι θα ισως ξαναπας?
Τι ειναι αυτο που σε τραβηξε?
Οσο για παραλιες που πηγες?
εγω επελεξα να αναφερω αρνητικα πραγματα και πραγματα που με απογοητευσαν,η πατονγκ ειναι καθαρη παραλια??στα πι πι η παραλια ειναι καθαρη??θα με τρελανεται??

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
EσΥ κοιτας μια Patong?Μονο εκει πηγες?
Εγω εχω γυρισει τις περισσοτερες του Phuket.
Οσο για τα Phiphi εχω και φωτος και videos
Και κατι ακομη.Η Ταιλανδη δεν ειναι μονο το νησι Phuket,patong & papaya beach.
Οσο για την βρωμα στη bkk που λες φαντασου να ειχε η Αθηνα 365 μερες το χρονο καλοκαιρι.
Εγω δεν εχω δει καθαροτερη την θεσνικη απο bangkok που η θεσνικη ειναι 1 εκατομμυριο μονο.
Οσο για τα ποντικια ναι εχω δει τις πρωινες ωρες στην bkk στα σκουπιδια που ειναι 1 μετρο αρουραιοι.

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
EσΥ κοιτας μια Patong?Μονο εκει πηγες?
Εγω εχω γυρισει τις περισσοτερες του Phuket.
Οσο για τα Phiphi εχω και φωτος και videos
Και κατι ακομη.Η Ταιλανδη δεν ειναι μονο το νησι Phuket,patong & papaya beach.
φιλε εκατσα ενα μηνα πηγα απτο βορα μεχρι το νοτο...πηγα και σε αλλες παραλιες στο πουκετ αλλα δε μπορουσες να κανεις μπανιο γιατι ειιχε κυμα και απαγορευοτανε....οσο για τις φωτογραφιες σου και τα βιντεο τι να τα κανω πηγα και ειδα στα πι πι καθε μερα ανα βουν φωτιες τα βραδια ολη η παραλια ειναι μαυρη απτα πετρελεα και πο τις μηχανες απτις βαρκες μεσα στο νερο στο πυθμενα η αμμος ειναι μαυρη και βρωμαει παντου πετρελεο επισης αποχετευση το νησακι δεν εχει οποτε αυτο πρασινογαλαζο που καθρευτιζεται στο νερο απο την χλωριδα του νησιου δεν σημαινει οτι η παραλια ειναι καθαρη...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Εγω δισαρεστες μυρωδιες μυρισα μονο bangla απο τους υπονομους που βγαινει.
Λιγο πριν μπεις walking street.
Βangkok εκτος τα street food δε θυμαμαι να μυρισα κατι αλλο.Και μην πεις για καυσαεριο γιατι στην θεσνικη δεν ειναι και καλυτερα τα πραματα και απο καυσαεριο και απο την βρωμα του λιμανιου καποιες φορες.
Και μην ξεχναμε οτι η μυριωδια επιβαρυνει το οτι ειναι και καλοκαιρι ολο το χρονο και ο πλυθησμος.
Μην λεμε οτι ειναι καθαροτερη η Ελλαδα.Απλα Δε το δεχομαι.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Πιστευω τουλαχιστον οι Βουδιστικοι Ναοι αν πηγες να σαρεσαν.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Και κανεις μας δεν λεει οτι θα πας Ταιλανδη και θα συναντησεις μια πεντακαθαρη χωρα,με Πανεμορφα κοριτσια και παραδησενιες καθαρες παραλιες.
Αυτο ολοι το ξερουμε.
Αλλα οπως και να το κανουμε ειναι ο ιδανικοτερος προορισμος και περιλαμβανει ολο το πακετο που θελει ενας ταξιδιωτης σε ολα τα θεματα τουρισμου.....Γυναικες,αξιοθεατα,διασκεδαση,Hotels,Νησια Κ.Α.
Και μιλαω για τουρισμο που κανουν και πολλα ζευγαρια απο ευρωπη και οχι μονο.
Που δεν παν να κανουν μονο σεξοτουρισμο.
Ειναι η χωρα που παραμενει στις πρωτες παγκοσμιος σε επισκεψιμοτητα και πολλοι ξαναγυρναν εκει.
Ακομη και αυτοι που την θαβουν σαν χωρα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Φευγω....αντε γιατι και εγω ο ιδιος με βαρεθηκα!!! Φιλια σε ολους.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ρε μην πατε ρε μην πατε
ας σωσουμε και ενα μερος απο τον φραπε τα στριφτα το ''ελα ρε μαλλακα' τα γενια τα τατου (απο αυτα παει πολυ αργα) τη βλαχομαγκια του τυπου γαμω και δερνω τζαμπα και αλλα ωραια χαρακτηριστικα μας
αφηστε μας να κυλιωμαστε στο βουρκο εμας τους λιγους που ελπιζω να γινουμε πιο λιγοι

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Το να λέει κάποιος ότι δεν υπάρχει βρώμα στην Ταϊλάνδη είναι σαν να λέει ότι δεν βρέχει ποτέ. Το θέμα είναι κατά πόσο αυτή σε επηρεάζει στο οτιδήποτε θέλεις να κάνεις. Αν κάποιος πάει και πιστεύει ότι η Bangkok είναι Στοκχόλμη ή Σιγκαπούρη τότε…. Οι κακές συνήθειες, η ϕτώχια και το  άσχημο κλίμα επιτείνουν την όλη κατάσταση. Θυμάμαι ένα βράδυ κατά τις 01.30 έξω από το Jungceylon , που θεωρείται από τα πιο καθαρά μέρη της Patong , και ενώ είχε να βρέξει καμιά εικοσαριά μέρες κάθομαι με μια μπυρίτσα και περίμενα το ραντεβού μου . Ξαϕνικά , και ενώ είχε απόλυτη ησυχία αρχίζουν να σκάνε από όλες τις μεριές κάτι αρουραίοι μεγαλύτεροι από γάτες και κυνηγιόντουσαν μεταξύ τους. Μιλάμε τώρα για πάνω από 20 ζωντανά. Σκέϕτομαι αν είναι έτσι εδώ στα καθαρά σκέψου πως είναι στην βρώμα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν χαλάστηκα αλλά από την άλλη το θεώρησα και αναμενόμενο. Κάποια πράγματα είτε τα αποδέχεσαι ως έχουν ή απλώς δεν ξαναπατάς. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παίρνεις τις πρoφυλάξεις σου
Άντε 5 και απόψε :rockon:

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
Το να λέει κάποιος ότι δεν υπάρχει βρώμα στην Ταϊλάνδη είναι σαν να λέει ότι δεν βρέχει ποτέ. Το θέμα είναι κατά πόσο αυτή σε επηρεάζει στο οτιδήποτε θέλεις να κάνεις. Αν κάποιος πάει και πιστεύει ότι η Bangkok είναι Στοκχόλμη ή Σιγκαπούρη τότε…. Οι κακές συνήθειες, η ϕτώχια και το  άσχημο κλίμα επιτείνουν την όλη κατάσταση. Θυμάμαι ένα βράδυ κατά τις 01.30 έξω από το Jungceylon , που θεωρείται από τα πιο καθαρά μέρη της Patong , και ενώ είχε να βρέξει καμιά εικοσαριά μέρες κάθομαι με μια μπυρίτσα και περίμενα το ραντεβού μου . Ξαϕνικά , και ενώ είχε απόλυτη ησυχία αρχίζουν να σκάνε από όλες τις μεριές κάτι αρουραίοι μεγαλύτεροι από γάτες και κυνηγιόντουσαν μεταξύ τους. Μιλάμε τώρα για πάνω από 20 ζωντανά. Σκέϕτομαι αν είναι έτσι εδώ στα καθαρά σκέψου πως είναι στην βρώμα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν χαλάστηκα αλλά από την άλλη το θεώρησα και αναμενόμενο. Κάποια πράγματα είτε τα αποδέχεσαι ως έχουν ή απλώς δεν ξαναπατάς. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παίρνεις τις πρoφυλάξεις σου
Άντε 5 και απόψε :rockon:
πες τα γιατί θα με τρελανουν εδώ οι τύποι

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τι το θελες και το ειπες
ανεμενε κυρηγμα απ τον γκουρου του θρεντ λοβ γιου σορτ ταιμ
και ενα αλλο παιδι πριν κατι μηνες που ειπε το ιδιο
του επρηξε τα ουμπαλα
"ειναι ολες πορνες που πας να μπλεξεις"  :jerking:
"θα εχεις ασχημα ξεμπερδεματα"
"θα γινεις χορηγος"  :jerking:
"εμεις στα λεμε να σε προφυλαξουμε"  :2funny: :2funny:

και αλλα τετοια γραφικα

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Το να λέει κάποιος ότι δεν υπάρχει βρώμα στην Ταϊλάνδη είναι σαν να λέει ότι δεν βρέχει ποτέ. Το θέμα είναι κατά πόσο αυτή σε επηρεάζει στο οτιδήποτε θέλεις να κάνεις. Αν κάποιος πάει και πιστεύει ότι η Bangkok είναι Στοκχόλμη ή Σιγκαπούρη τότε…. Οι κακές συνήθειες, η ϕτώχια και το  άσχημο κλίμα επιτείνουν την όλη κατάσταση. Θυμάμαι ένα βράδυ κατά τις 01.30 έξω από το Jungceylon , που θεωρείται από τα πιο καθαρά μέρη της Patong , και ενώ είχε να βρέξει καμιά εικοσαριά μέρες κάθομαι με μια μπυρίτσα και περίμενα το ραντεβού μου . Ξαϕνικά , και ενώ είχε απόλυτη ησυχία αρχίζουν να σκάνε από όλες τις μεριές κάτι αρουραίοι μεγαλύτεροι από γάτες και κυνηγιόντουσαν μεταξύ τους. Μιλάμε τώρα για πάνω από 20 ζωντανά. Σκέϕτομαι αν είναι έτσι εδώ στα καθαρά σκέψου πως είναι στην βρώμα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν χαλάστηκα αλλά από την άλλη το θεώρησα και αναμενόμενο. Κάποια πράγματα είτε τα αποδέχεσαι ως έχουν ή απλώς δεν ξαναπατάς. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παίρνεις τις πρoφυλάξεις σου
Άντε 5 και απόψε :headbang3
Σωστός.... Τα πάντα είναι θέμα αντίληψης, εκτός ακραίων περιπτώσεων.. Όσο για την βρόμα στην ΒΚΚ και ειδικά την μυρωδιά της ας μην το συζητήσουμε.

12 και σήμερα   :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom