Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
δεν προσεξες φιλε για ποιες γυναικες μιλαω...ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ , πρωτη σειρα δεξια στο τελος , και μιλαω για μενα και μαλλον και το υπολοιπο 90% του αντρικου πληθυσμου που παει εκει
σαφως θα υπαρχουν και με διαφορετικους ''στοχους ζωης'' αλλα δεν ειχα την τυχη να γνωρεισω αν και πολλες παρα πολλες φορες προσπαθεισαν να με πεισουν για το αντιθετο και προσπαθουν ακομα
οσο για τα συμπερασματα τα εχω βγαλει χωρις να χρειαζετε να βαζω ως παραδειγμα τις πουτανες τους , αλλα γενικα απο την πουστικη-πουτανικη συμπεριφορα τους
whatever παντως εχει κατι που δεν εχουμε κατα εδω και με τραβαει τακτικα ο προορισμος της ν/α ασιας

Εντάξει κστάλαβα.

Οσον αφορά το κόκινο, επειδή το έχω "ψάξει" αρκετά, έχω γράψει την άποψή μου εδώ:

Μόνο αν αντέχεις να διαβάζεις σεντόνια  :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ωχχ , χαχαχα θα το διαβασω οταν ολοκληρωσω μια νουβελα του ντοστεγιεφσκυ....πιο πολυ θα με παρει το δικο σου ...μνημονιο :)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μου αρέσει πολύ η ανάλυση που κάνεις! Εφόσον έχεις ζήσει και έξω, γνωρίζεις τα καλά και τα άσχημα από πρώτο χέρι. Τί θα συνιστούσες σε έναν νέο μορφωμένο που δε βλέπει μέλλον στην παρούσα κατάσταση παρόλα αυτά;
Φιλαράκο,
Δεν γουστάρω ούτε να δίνω ούτε να δέχομαι συμβουλές. Κυρίως γιατί αυτοί που σε συμβουλεύουν αυτό στο οποίο συνήθως καταλήγουν είναι να σε αποθαρρύνουν να επιχειρήσεις κάτι στο οποίο οι ίδιοι απέτυχαν.

Αυτό δεν είναι τυχαίο, αναδεικνύει συμπλέγματα ανωτερότητας του ''συμβουλάτορα'', στη βάση του ''Εδώ ολόκληρος εγώ και έφαγα τα μούτρα μου, θα πας εσύ !! ποιός εσύ ?? να πετύχεις εκεί που  απέτυχα ολόκληρος εγώ, ούτε να το σκέφτεσαι !!''.

Για να μπορέσει κάποιος να δώσει λοιπόν συμβουλές, και κατ' επέκταση να γίνει δάσκαλος θα πρέπει πρώτα να ακυρώσει την εγωκεντρικότητά του, και αυτά είναι ''κόλπα'' δύσκολα, που απαιτούν μια επίπονη διαδικασία που λέγεται ενδοσκόπηση.

Τέλος Πάντων.  Απαντώντας λοιπόν το ερώτημά σου. Αν ξεκίναγε ο γυιός μου να κάνει μια πορεία ανάλογη με τη δική μου στο εξωτερικό θα του έκανα τις παρακάτω συστάσεις.

Πρώτον πρέπει να μάθεις καλά τη γλώσσα της χώρας που ζεις, ώστε να μπορέσεις, πέρα από το προφανές της  επικοινωνίας, να ενστερνιστείς τη κουλτούρα των εκεί ανθρώπων. Αυτό δεν είναι θεωρητικό έχει πολλές πρακτικές εκφάνσεις. Πρέπει για παράδειγμα να αισθάνεσαι και να απολαμβάνεις το χιούμορ τους, όχι απλά να το καταλαβαίνεις. Μπορώ να αναφέρω δεκάδες άλλα παραδείγματα αλλά προσπαθώ να γράφω λίγα. Ο καλύτερος τρόπος που εγώ βρήκα για να το κάνω ήταν μέσω του υπερπολύτιμου αυτού asset που λέγεται τοπική ωραία γκόμενα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Δεύτερον. Πρέπει να σέβεσαι τη χώρα που σε φιλοξενεί. Η συνήθης προσφιλής τακτική της γκετοποίησης ξένων σε μικρές κλειστές ομάδες που αναλώνονται στο να ''κατηγορούν'' τα κακώς κείμενα της χώρας που τους φιλοξενεί, είναι το ποιό συχνό και ποιο χαζό λάθος. Γιατί απλούστατα αν όλα πήγαιναν  στη δική τους χώρα ρολόι, δεν θα αναγκαζόντουσαν όλοι αυτοί να φύγουν.

Τρίτον. Συνήθως οι χώρες όπου οι Έλληνες μεταναστεύουν παρέχουν ένα καλύτερο περιβάλλον και μέσα για να εργασθείς. Ένα κοινό στοιχείο ανάμεσα, στο τύπο που έφυγε από το χωρίο του και ξεκίνησε λαντζέρης για να καταλήξει 35 χρόνια μετά ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων, και στον Παπανικολάου που πήρε Νομπέλ Ιατρικής, είναι η άνευ όρων εργατικότητα.

Πιστεύω ότι η επιτυχία είναι αποκλειστικός κανίβαλος. Τρέφεται μόνο από επιτυχία. Και όλοι οι επιτυχημένοι στο εξωτερικό έλληνες σε αυτό ακριβώς το μοντέλο της άνευ όρων εργατικότητας και της σταδιακής αυτοτροφοδοτούμενης επιτυχίας βασίστηκαν. Απλά δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ ότι πρέπει και να ''ζήσεις'' με ότι οι έλληνες εννοούμε με αυτό το ρήμα.

Εργάζεσαι για να ζεις, δεν ζεις για να εργάζεσαι, όσο και αν ιδίως η προτεσταντική δύση  προμοτάρει το δεύτερο. Οι αρχαίοι δικοί μας έλεγαν ''Μέτρον Αριστον'' και ''Μηδέν άγαν''.  Αν συνειδητοποιήσεις σε κάποια φάση ότι το αρκετό είναι πάντα και πολύ. Ενώ αντιθέτως  το πολύ δεν είναι πάντα αρκετό, τότε μπορεί να πετύχεις να ζείς και για το σήμερα και για το αύριο, όσο και αν τα πάντα γύρω σου κινούνται με ένα ιδιαίτερα λαμόγικο τρόπο στη λογική του ''καρότο και μαστίγιο''.

Να το πώ λίγο συμβολικά και ακραία ?? Εξω απο το Αουσβιτς υπήρχε η επιγραφή ''Η εργασία ελευθερώνει''. Μόνη της η επιγραφή είναι είναι μια πολύ ωραία κουλτουριάρικη πρόταση. Για κοίταξέ την όμως και με βάση το όλο ''φόντο''.

Εδώ σταματάω, αν και θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα, γιατί είμαι ήδη off topic.
Απλά προσπάθησα να απαντήσω χοντρικά στην ερώτηση σου.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Φιλοσοφίες τέλος !!

Αντε να θυμηθούμε και λίγο το βασικό θέμα του thread.

Αναμνήσεις απο Αγιουτάγια.

Συνημμένα

• 20140804_161057.jpg
    20140804_161057.jpg
    141,1 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 20140804_161404_1.jpg
    20140804_161404_1.jpg
    184,4 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ακόμα ''καλύτερες'' αναμνήσεις απο Krabi.

Συνημμένα

• 20140729_181548.jpg
    20140729_181548.jpg
    13 KB · Εμφανίσεις: 40
  • 20140813_180531.jpg
    20140813_180531.jpg
    80,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Like
Αντιδράσεις: 968

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Φιλαράκο,

Πρώτον πρέπει να μάθεις καλά τη γλώσσα της χώρας που ζεις, ώστε να μπορέσεις, πέρα από το προφανές της  επικοινωνίας, να ενστερνιστείς τη κουλτούρα των εκεί ανθρώπων. Αυτό δεν είναι θεωρητικό έχει πολλές πρακτικές εκφάνσεις. Πρέπει για παράδειγμα να αισθάνεσαι και να απολαμβάνεις το χιούμορ τους, όχι απλά να το καταλαβαίνεις. Μπορώ να αναφέρω δεκάδες άλλα παραδείγματα αλλά προσπαθώ να γράφω λίγα. Ο καλύτερος τρόπος που εγώ βρήκα για να το κάνω ήταν μέσω του υπερπολύτιμου αυτού asset που λέγεται τοπική ωραία γκόμενα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Δεύτερον. Πρέπει να σέβεσαι τη χώρα που σε φιλοξενεί. Η συνήθης προσφιλής τακτική της γκετοποίησης ξένων σε μικρές κλειστές ομάδες που αναλώνονται στο να ''κατηγορούν'' τα κακώς κείμενα της χώρας που τους φιλοξενεί, είναι το ποιό συχνό και ποιο χαζό λάθος. Γιατί απλούστατα αν όλα πήγαιναν  στη δική τους χώρα ρολόι, δεν θα αναγκαζόντουσαν όλοι αυτοί να φύγουν.

To 90% των Ελλήνων αλλά  και  άλλων κατοίκων η επισκεπτών εδώ,  ζουν  γκετοποιημένοι  και κινούνται συνήθως κοπαδιδών προς την μια  η την άλλη  κατεύθυνση.
Υπάρχουν  τα Ελληνικά καφενεία και εδώ  μετά  καλά  και τα κακά τους. 
Με τους μισούς  να μην μιλάνε μεταξύ τους εν είδη των  μπλε, κόκκινων και πράσινων καφενείων της  ελληνικής  επαρχίας προηγούμενων δεκαετιών.
Η επαφή τους  με τον ντόπιο πληθυσμό επαφίεται μόνο στα τυπικά. 
Αλλά ακόμη και όταν υπάρχει  επαφή  τότε  το σύνηθες  είναι να προσπαθούν  να κάνουν  τούς  γύρω τους  να ενστερνιστούν  τους  ρυθμούς  και τις αντιλήψεις  που έχουν φέρει από τις  ιδιαίτερες  πατρίδες  τους. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα Έλληνα  που προσπαθούσε,  μιας  και η αγγλική ήταν  στα σπάργανα και  για τους δυο, να πιέσει την σύζυγο να  μάθει Ελληνικά ζώντας  εδώ.
Από  το  να προσπαθήσει  να μάθει αυτός  την  τοπική γλώσσα.

Η μετοίκηση  πέρα από την γνώση της  γλώσσας  απαιτεί  σεβασμό,  ανεκτικότητα και προσπάθεια. 
Γνώση  αλλά  και ένταξη  στους ρυθμούς τα  ήθη και τα έθιμα  τους,  γραπτούς  η άγραφους νόμους  της  χώρας  και όχι  μια προσπάθεια αφορίζοντας  τα  καλώς  η ακόμη και  κακώς κείμενα να προσπαθούν  να επιβάλουν  δικές τους  κουτοπόνηρες τακτικές.

Την προηγούμενη εβδομάδα Έλληνας  με μια  μικρή επιχείρηση εδώ,  βρέθηκε σε δίκη με  αφορμή την μη απόδοση φόρου. 
Από φίλους έμαθα  ότι το ίδιο είχε πράξει  σε πόλη της  βόρειας Ελλάδας,  όπου  εκτός  των φόρων δεν είχε αποδώσει και τις ασφαλιστικές εισφορές.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Χαρακτηριστικό παράδειγμα Έλληνα  που προσπαθούσε,  μιας  και η αγγλική ήταν  στα σπάργανα και  για τους δυο, να πιέσει την σύζυγο να  μάθει Ελληνικά ζώντας  εδώ.
Από  το  να προσπαθήσει  να μάθει αυτός  την  τοπική γλώσσα.

:2funny: :2funny: :2funny: Οταν λέμε δεν ''παιζόμαστε'' πραγματικά δεν παιζόμαστε !!  :2funny: :2funny:

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
μόλις γύρισα απο ταυλανδη επειτα απο ταξιδι 1 μηνα.Πρωτη σταση Μπανγκοκ εμενα σχετικα κοντα στη περιοχη SHUKMVIT οπου εχει κατι μικρα δρομακια γεματο κλαμπακια με πουτάνες cowboy rd λεγεται ο πιο γνωστος δρομος.οι περισσότερες ειναι πολυ μικρες ενω υπηρχαν κανα 2 κλαμπακια με ladyboys και πολλα μασατζιδικα που φαινοντουσταν αρκετα βρωμικα οι κοπελες καθονταν εξω στο πεζοδρομιο παρεα με τα ποντικια κατα σκουπιδια ητανε ενα θεμα αρκετα ικανο ωστε να μη σε τραβάει να μπεις και να γαμησεις.Σου προδιαθετε οτι σιγουρα δε θα περασεις καλα.Σε ενα μονο στριπ γινότανε χαμος μεχρι το πρωι οι κοπελες χορευαν με βάρδιες πανω στη σωληνα και στην πιστα 20 κορίτσια καθε φορα με νούμερα στο χερι για να τις φωνζουν οι σερβιτορες οταν θες να τις κερασεις.ουτε την μπιρα δεν ηπια αφο μου την έφεραν ανοιγμένη και μονο γευση της γνωστης μαρκας δεν ειχε.Δευτερος σταθμος πουκετ.Εδω τα πραγματα λιγο καλυτερα ως προς την καθαριότητα αλλα και πάλι βρόμικα.Οι τιμές αρκετα υψηλές.Στη Μπανγκλα rd ο κλασικος χαμος στα στριπτιτζαδικα,πολλες ελεύθερες ανεξάρτητες πουτανες στο τελος του δρομου αλλα δεν ήξερες αν εχουν πουλακι η οχι.Τα ladyboys οταν πέρναγες μπροστα απτη στοα που ειναι τα μαγαζια που κανουν σοου βγαιναν στη μεση του δρομου για να βγεις φωτο μαζι τους και μετα σε κυνήγαγαν για να τουε δωσεις λεφτα,αν δεν τους εδινες μπορούσαν να σε κυνηγάν πολυ δρομο και ειναι τωρα 2 μετρα αντρες βαρβάτοι παρολου που εχουν βυζια.Τα ποτα μπόμπες ακριβα μασατζιδικα με ωραία κοριτσα που μονο μασαζ δε ξερανε να κανουν.Τριτος προορισμός phi phi islands.Eκει πουτανες γιοκ εκτος απο τα μασατζιδικα βρόμικα και ασχημες.Εκει οι τιμές ηταν οι υψηλοτερες σχετικα με ολη την ταυλανδη.Τεταρτος προορισμός Chiang Mai,εδω τα πραγματα πιο ανθρώπινα χαμηλές τιμες σε ολα.Μασατζιδικα με και χωρις happy ending οι τουρίστες πιο νορμαλ απτα πι πι που μονο μεθαγαν στη παραλια.Πολλοι ναοι και γενικα ηταν η πολυ που μου εκανε περισσότερο γιαυτο εκατσα και περισσότερες μερες απο ολα τα μερη.Πηρα μασαζ σε ενα μασατζιδικο καλο ολου βγηκε μια μοντελα εξω αλλα οταν μπηκα οι γριες με ετριψαν η μοντελα ηταν ο κραχτης και καθόταν στο γραφειο,τεσπα.Πεμπτη και τελευταια σταση udon thani, βαζω στοιχημα οτι δεν εχει παει κανεις εκει.Δεν ειναι τουριστικη πολη αλλα όμορφη και πηγα επειδή με προσκάλεσε μια ταυλανδεζα φιλη που ειχα γνωρίσει σε ενα σαιτ.Εκει περσα τελεια αφου με γυριζε η μανα της με το τζιπ σε διάφορα μερη και παρκα και αυτη ερχόταν στο ξενοδοχείο και με επερνε για φαγητό σπιτι της ενω τη χαμουρεψα αλλά δεν την πήδηξα γιατί ηταν παρθένα και μια θρησκεια που την ηθελε παρθένα μεχρι το γάμο της.αλλα το τσιμπουκι πήγε σύννεφο.ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Η Ταυλανδη φθηνή δεν είναι αν πας να γαμήσεις,φθηνα ειναι τα χοστελ και οι μετακινήσεις και μερικα πράγματα στο σουπερμαρκετ,το φαι που ειναι γθηνο δεν τρογεται (εχασα 7 κιλα)αν θες να φας θα πληρώσεις σε καλο εστιατόρια αρκετα.Οι παραλιες ηταν η μεγαλύτερη απογοήτευση βρόμικες δε μπορούσες να κάνεις μπανιο παρόλο που φαινοντε πρασινογαλαζα τα νερα ειναι οφθαλμαπάτη.Το κλίμα που είναι αποπνικτικό με πολυ ζεστη και υψηλή υγρασία το συνιθιζεις.καλη εμπειρία μπορεί να ξαναπάω (μου αρεσαν τα παζαρια και οι χυμοί φρούτων)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Το κινέζικο γουάν πέφτει και μάλλον παρασύρει και άλλα ασιατικά νομίσματα μαζί του.

Το ευρώ φλέρταρε σήμερα με τα 40 μπατ. 39,35 ( fixing )  το είδα πριν λίγο.

Φαντάζομαι η πτώση του γουάν  θα επηρεάσει αρνητικά και το τουριστικό ρεύμα απο Κίνα προς Ταιλάνδη.

Κάποιοι λένε ότι θα έχουμε συνέχεια.

Για να δούμε.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
Φιλαράκο,
Δεν γουστάρω ούτε να δίνω ούτε να δέχομαι συμβουλές. Κυρίως γιατί αυτοί που σε συμβουλεύουν αυτό στο οποίο συνήθως καταλήγουν είναι να σε αποθαρρύνουν να επιχειρήσεις κάτι στο οποίο οι ίδιοι απέτυχαν.

Αυτό δεν είναι τυχαίο, αναδεικνύει συμπλέγματα ανωτερότητας του ''συμβουλάτορα'', στη βάση του ''Εδώ ολόκληρος εγώ και έφαγα τα μούτρα μου, θα πας εσύ !! ποιός εσύ ?? να πετύχεις εκεί που  απέτυχα ολόκληρος εγώ, ούτε να το σκέφτεσαι !!''.

Για να μπορέσει κάποιος να δώσει λοιπόν συμβουλές, και κατ' επέκταση να γίνει δάσκαλος θα πρέπει πρώτα να ακυρώσει την εγωκεντρικότητά του, και αυτά είναι ''κόλπα'' δύσκολα, που απαιτούν μια επίπονη διαδικασία που λέγεται ενδοσκόπηση.

Τέλος Πάντων.  Απαντώντας λοιπόν το ερώτημά σου. Αν ξεκίναγε ο γυιός μου να κάνει μια πορεία ανάλογη με τη δική μου στο εξωτερικό θα του έκανα τις παρακάτω συστάσεις.

Εδώ σταματάω, αν και θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα, γιατί είμαι ήδη off topic.
Απλά προσπάθησα να απαντήσω χοντρικά στην ερώτηση σου.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Μπορώ να πω ότι έχω καλυφθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό!  :hi: :hi: :hi:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Η συναλλαγματική  ισορροπία ανάμεσα σε  Γουάν  και  Μπάτ  είχε  διαταραχθεί  το  τελευταίο 3μηνο  με αποτέλεσμα  μια  άνοδο από  τα  1=5,12 στο 1=5,67.
Σήμερα  μετά τις ανακοινώσεις  της  κεντρικής  τραπέζης της Κίνας,  υπήρχε  μια  μικρή κάθοδο  1=5,52,   πολύ μακρυά  ακόμη από την συνήθης  αξία μεταξύ των 2 αυτών    νομισμάτων.
Άρα  η τουριστική  προσέλευση δεν θα επηρεαστεί.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
μόλις γύρισα απο ταυλανδη επειτα απο ταξιδι 1 μηνα.Πρωτη σταση Μπανγκοκ εμενα σχετικα κοντα στη περιοχη SHUKMVIT οπου εχει κατι μικρα δρομακια γεματο κλαμπακια με πουτάνες cowboy rd λεγεται ο πιο γνωστος δρομος.οι περισσότερες ειναι πολυ μικρες ενω υπηρχαν κανα 2 κλαμπακια με ladyboys και πολλα μασατζιδικα που φαινοντουσταν αρκετα βρωμικα οι κοπελες καθονταν εξω στο πεζοδρομιο παρεα με τα ποντικια κατα σκουπιδια ητανε ενα θεμα αρκετα ικανο ωστε να μη σε τραβάει να μπεις και να γαμησεις.Σου προδιαθετε οτι σιγουρα δε θα περασεις καλα.Σε ενα μονο στριπ γινότανε χαμος μεχρι το πρωι οι κοπελες χορευαν με βάρδιες πανω στη σωληνα και στην πιστα 20 κορίτσια καθε φορα με νούμερα στο χερι για να τις φωνζουν οι σερβιτορες οταν θες να τις κερασεις.ουτε την μπιρα δεν ηπια αφο μου την έφεραν ανοιγμένη και μονο γευση της γνωστης μαρκας δεν ειχε.Δευτερος σταθμος πουκετ.Εδω τα πραγματα λιγο καλυτερα ως προς την καθαριότητα αλλα και πάλι βρόμικα.Οι τιμές αρκετα υψηλές.Στη Μπανγκλα rd ο κλασικος χαμος στα στριπτιτζαδικα,πολλες ελεύθερες ανεξάρτητες πουτανες στο τελος του δρομου αλλα δεν ήξερες αν εχουν πουλακι η οχι.Τα ladyboys οταν πέρναγες μπροστα απτη στοα που ειναι τα μαγαζια που κανουν σοου βγαιναν στη μεση του δρομου για να βγεις φωτο μαζι τους και μετα σε κυνήγαγαν για να τουε δωσεις λεφτα,αν δεν τους εδινες μπορούσαν να σε κυνηγάν πολυ δρομο και ειναι τωρα 2 μετρα αντρες βαρβάτοι παρολου που εχουν βυζια.Τα ποτα μπόμπες ακριβα μασατζιδικα με ωραία κοριτσα που μονο μασαζ δε ξερανε να κανουν.Τριτος προορισμός phi phi islands.Eκει πουτανες γιοκ εκτος απο τα μασατζιδικα βρόμικα και ασχημες.Εκει οι τιμές ηταν οι υψηλοτερες σχετικα με ολη την ταυλανδη.Τεταρτος προορισμός Chiang Mai,εδω τα πραγματα πιο ανθρώπινα χαμηλές τιμες σε ολα.Μασατζιδικα με και χωρις happy ending οι τουρίστες πιο νορμαλ απτα πι πι που μονο μεθαγαν στη παραλια.Πολλοι ναοι και γενικα ηταν η πολυ που μου εκανε περισσότερο γιαυτο εκατσα και περισσότερες μερες απο ολα τα μερη.Πηρα μασαζ σε ενα μασατζιδικο καλο ολου βγηκε μια μοντελα εξω αλλα οταν μπηκα οι γριες με ετριψαν η μοντελα ηταν ο κραχτης και καθόταν στο γραφειο,τεσπα.Πεμπτη και τελευταια σταση udon thani, βαζω στοιχημα οτι δεν εχει παει κανεις εκει.Δεν ειναι τουριστικη πολη αλλα όμορφη και πηγα επειδή με προσκάλεσε μια ταυλανδεζα φιλη που ειχα γνωρίσει σε ενα σαιτ.Εκει περσα τελεια αφου με γυριζε η μανα της με το τζιπ σε διάφορα μερη και παρκα και αυτη ερχόταν στο ξενοδοχείο και με επερνε για φαγητό σπιτι της ενω τη χαμουρεψα αλλά δεν την πήδηξα γιατί ηταν παρθένα και μια θρησκεια που την ηθελε παρθένα μεχρι το γάμο της.αλλα το τσιμπουκι πήγε σύννεφο.ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Η Ταυλανδη φθηνή δεν είναι αν πας να γαμήσεις,φθηνα ειναι τα χοστελ και οι μετακινήσεις και μερικα πράγματα στο σουπερμαρκετ,το φαι που ειναι γθηνο δεν τρογεται (εχασα 7 κιλα)αν θες να φας θα πληρώσεις σε καλο εστιατόρια αρκετα.Οι παραλιες ηταν η μεγαλύτερη απογοήτευση βρόμικες δε μπορούσες να κάνεις μπανιο παρόλο που φαινοντε πρασινογαλαζα τα νερα ειναι οφθαλμαπάτη.Το κλίμα που είναι αποπνικτικό με πολυ ζεστη και υψηλή υγρασία το συνιθιζεις.καλη εμπειρία μπορεί να ξαναπάω (μου αρεσαν τα παζαρια και οι χυμοί φρούτων)

Μάλλον σε λάθος Ταΐλάνδη πήγες.
Θα διαφωνήσω σε πολλά  αλλά δεν θα  τα  αναλύσω απλώς  μερικά λόγια.
Όσο  για το βρώμικη και βρωμιά, εάν δεν  μένεις σε ευαγές προάστιο στην Αθήνα σε πληροφορώ από την τελευταία μου επίσκεψη στην Αθήνα το  κέντρο της  είναι τρομερά  ποιο βρώμικο.
Σόι  Καουμπόι λέγετε    δεν θα το χαρακτήριζα  βρώμικο γενικά όσο για τα κορίτσια  η τα καταστήματα εκεί διαφωνώ  άσε που πολλοί εδώ έχουν άποψη.

Όσον αφορά την Udon μόνιμοι κάτοικοι  και  πολλοί με επιχειρήσεις  εκεί,  είναι πάνω από 150 Έλληνες  και  πάρα πολλοί επισκέπτες από την πατρίδα μας.
Δύσκολο να έμεινες καιρό εκεί και να  μην συνάντησες Έλληνα.

Δεν ξέρω την προτίμηση σου σε  μπύρα αλλά  προσωπικά δεν έχω διακρίνει τεράστιες διαφορές γεύσεις σαν και αυτές που λες.

Τσιάνγκ Μάι  έχει αρκετά κέντρα ενδιαφέροντος πέρα από τα μασσατζίδικα  πως  και δεν τα ανακάλυψες;

Θρησκεία  και παρθενία δεν μου πολύ κολλάνε.
Μιάς  και  ο βουδισμός  δίνει  και δείχνει  μεγάλη ανοχή σε  θέματα έρωτα  και ερωτισμού.
Κάτι που μάλλον δεν ξέρεις:
Η συναναστροφή μιας”παρθένας”  με  έναν αλλοδαπό  αλλά  και η παραμονή χωρίς  την αυστηρή συνοδεία  συγγενικού προσώπου  δεν είναι  δυνατή  και  όταν λέμε συνοδεία  εννοούμε συνεχής.
Άσε  που η συναναστροφή  με αλλοδαπό ιδιαίτερα στο επίπεδο που περιγράφεις  είναι κατακριτέα από την τοπική κοινωνία και  η  περαιτέρω  εικόνα της  κοπέλας αλλά και της οικογενείας έχει τρωθεί αθεράπευτα.
Κάτι που μια    για μια δεσποινίδα της κοινωνίας αυτής  δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα για το μέλλον της.
Άλλωστε  το face είναι η  βασική έγνοια  και η διατήρηση του αυτοσκοπός  στη εδώ κοινωνία.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Η συναλλαγματική  ισορροπία ανάμεσα σε  Γουάν  και  Μπάτ  είχε  διαταραχθεί  το  τελευταίο 3μηνο  με αποτέλεσμα  μια  άνοδο από  τα  1=5,12 στο 1=5,67.
Σήμερα  μετά τις ανακοινώσεις  της  κεντρικής  τραπέζης της Κίνας,  υπήρχε  μια  μικρή κάθοδο  1=5,52,   πολύ μακρυά  ακόμη από την συνήθης  αξία μεταξύ των 2 αυτών    νομισμάτων.
Άρα  η τουριστική  προσέλευση δεν θα επηρεαστεί.

Εχεις δίκιο, όσον αφορά τις ισοτιμίες.

Αλλά αυτό που εννοούσα στο προηγούμενο post μου, ήταν ότι θα έχουμε μια ενδεχόμενη μείωση της τουριστικής κίνησης απο Κίνα προς Ταιλάνδη σε συγκριτική με την τρέχουσα η την πρόσφατη κατάσταση  βάση. Αν δηλαδή το γουάν γυρίσει  σταδιακά απο τα 5,68 στα 5,12 μπατ, δηλαδή στα ''νορμάλ'' επιπεδα, δεν θα γυρίσει και η ήδη αυξημένη κινεζική τουριστική κίνηση προς πιο ''νορμαλ'' χαμηλότερα επίπεδα ??

Επιπλέον το σκάσιμο της χρηματηστηριακής φούσκας στη Κίνα δεν επηρεάζει τον γενικότερη τουριστική κίνηση απο κίνα προς το εξωτερικό, και άρα προς Ταιλάνδη. Ακούγεναι σαν γενικότερη θεωρητικολογία, δεν είμαι σίγουρος πρακτικά τι θα γίνει, αλλά κάποια επίδραση πιστεύω σίγουρα θα έχει. Σε τί νούμερα αυτό θα μεταφραστεί βέβαια, θα δούμε.

Γενικά, αν ξέρεις μπορείς να μας πεις, το μπάτ είναι κατά κάποιο τρόπο άτυπα ''συνδεδεμένο'' με κάποιο άλλο ισχυρό νόμισμα ?? Π.χ. δολάριο η γουάν ?? Παρακολουθεί δηλαδή κάποιο άλλο πιο ισχυρό νόμισμα στις διακυμάνσεις του ??

Με το ευρώ σήμερα στα 39,12 ήταν πάντως.

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
Μάλλον σε λάθος Ταΐλάνδη πήγες.
Θα διαφωνήσω σε πολλά  αλλά δεν θα  τα  αναλύσω απλώς  μερικά λόγια.
Όσο  για το βρώμικη και βρωμιά, εάν δεν  μένεις σε ευαγές προάστιο στην Αθήνα σε πληροφορώ από την τελευταία μου επίσκεψη στην Αθήνα το  κέντρο της  είναι τρομερά  ποιο βρώμικο.
Σόι  Καουμπόι λέγετε    δεν θα το χαρακτήριζα  βρώμικο γενικά όσο για τα κορίτσια  η τα καταστήματα εκεί διαφωνώ  άσε που πολλοί εδώ έχουν άποψη.

Όσον αφορά την Udon μόνιμοι κάτοικοι  και  πολλοί με επιχειρήσεις  εκεί,  είναι πάνω από 150 Έλληνες  και  πάρα πολλοί επισκέπτες από την πατρίδα μας.
Δύσκολο να έμεινες καιρό εκεί και να  μην συνάντησες Έλληνα.

Δεν ξέρω την προτίμηση σου σε  μπύρα αλλά  προσωπικά δεν έχω διακρίνει τεράστιες διαφορές γεύσεις σαν και αυτές που λες.

Τσιάνγκ Μάι  έχει αρκετά κέντρα ενδιαφέροντος πέρα από τα μασσατζίδικα  πως  και δεν τα ανακάλυψες;

Θρησκεία  και παρθενία δεν μου πολύ κολλάνε.
Μιάς  και  ο βουδισμός  δίνει  και δείχνει  μεγάλη ανοχή σε  θέματα έρωτα  και ερωτισμού.
Κάτι που μάλλον δεν ξέρεις:
Η συναναστροφή μιας”παρθένας”  με   έναν αλλοδαπό  αλλά  και η παραμονή χωρίς  την αυστηρή συνοδεία  συγγενικού προσώπου  δεν είναι  δυνατή   και  όταν λέμε συνοδεία  εννοούμε συνεχής.
Άσε  που η συναναστροφή  με αλλοδαπό ιδιαίτερα στο επίπεδο που περιγράφεις  είναι κατακριτέα από την τοπική κοινωνία και  η  περαιτέρω  εικόνα της  κοπέλας αλλά και της οικογενείας έχει τρωθεί αθεράπευτα.
Κάτι που μια    για μια δεσποινίδα της κοινωνίας αυτής  δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα για το μέλλον της.
Άλλωστε  το face είναι η  βασική έγνοια  και η διατήρηση του αυτοσκοπός  στη εδώ κοινωνία.
Αδερφε μαλλον σε καμια χωματερή θα πρεπει να εχεις μεγαλωσει για να λες πως δε ειναι βρωμικο το κεντρο της Μπανγκοκ και εμεις εχουμε παει ομονοια αλλα δε βρωμάει κα ζενει ουτε κουτουλανε τα ποντικια στα ποδια μας,εκει στη συγκεκριμενοι γειτονιά τα ποντικια κυνήγαγαν τις γατες που τους τρώγανε το φαγητό απτα σκουπίδια.Επισης εχω πιει τοσα λιτρα μπιρα στη ζωη μου και ξερω να ξεχωριζω οταν μου φερνουν πρασινη ανοιγμένη οτι ειναι χυμα και νοθευμένη και οχι μπουκάλι σφραγιστό(εχουμε δουλεψει και νυχτα ασε να ξερουμε κατι παραπάνω)..Στο Udon Thani δεν εψαξα για ελληνες ουτε και ηθελα τι να τους κανω?Και τελος η κοπελα δεν ηταν βουδίστρια αλλα σε μια χριστιανική αίρεση μορμονη ηταν.ΑΥΤΑ για το φιλο μας που τα ξερει ολα (με τη καλη εννοια)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Φιλε ozzy13 γενικα δεν εισαι για Ταιλανδη.
Κατσε Αθηνα και ελλαδα που ειναι καθαροτερα.
Μονο αρνητικα σχολια ειδα και απορω που λες οτι θες να ξαναπας.
Εγω παντως πιο πολυ βρωμα βλεπω ελλαδα και ειμαστε μολις 12 εκατομμυρια.
Φαντασου να μασταν 70 τι θα γινοταν.
Σε πολλα διαφωνω οπως και ο newfan αλλα δεν αναλυω περισσοτερο.
Οι περισσοτεροι παρουσιαζετε αρνητικοτητα οποτε μην ξαναπατε.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αδερφε μαλλον σε καμια χωματερή θα πρεπει να εχεις μεγαλωσει για να λες πως δε ειναι βρωμικο το κεντρο της Μπανγκοκ και εμεις εχουμε παει ομονοια αλλα δε βρωμάει κα ζενει ουτε κουτουλανε τα ποντικια στα ποδια μας,εκει στη συγκεκριμενοι γειτονιά τα ποντικια κυνήγαγαν τις γατες που τους τρώγανε το φαγητό απτα σκουπίδια.Επισης εχω πιει τοσα λιτρα μπιρα στη ζωη μου και ξερω να ξεχωριζω οταν μου φερνουν πρασινη ανοιγμένη οτι ειναι χυμα και νοθευμένη και οχι μπουκάλι σφραγιστό(εχουμε δουλεψει και νυχτα ασε να ξερουμε κατι παραπάνω)..Στο Udon Thani δεν εψαξα για ελληνες ουτε και ηθελα τι να τους κανω?Και τελος η κοπελα δεν ηταν βουδίστρια αλλα σε μια χριστιανική αίρεση μορμονη ηταν.ΑΥΤΑ για το φιλο μας που τα ξερει ολα (με τη καλη εννοια)
οποτε χαλια φιλε , ετσι να τα λες..
μπας και ησυχασουμε απο ελληναραδες που θελλουν (ηθελαν) να το κανουν μυκονο και χαλκιδικη
ρε το λεω σαν τη χαλκιδικη δεν ΕΧΕΙ!! ΓΙΟΟΟΟΟΛΟΟΟΟΟΟ

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
Φιλε ozzy13 γενικα δεν εισαι για Ταιλανδη.
Κατσε Αθηνα και ελλαδα που ειναι καθαροτερα.
Μονο αρνητικα σχολια ειδα και απορω που λες οτι θες να ξαναπας.
Εγω παντως πιο πολυ βρωμα βλεπω ελλαδα και ειμαστε μολις 12 εκατομμυρια.
Φαντασου να μασταν 70 τι θα γινοταν.
Σε πολλα διαφωνω οπως και ο newfan αλλα δεν αναλυω περισσοτερο.
Οι περισσοτεροι παρουσιαζετε αρνητικοτητα οποτε μην ξαναπατε.
φιλε επειδη εχω ταξιδεψει και σε αλλες χωρες πιο πολυπληθης απο 70 μοιρια τετοια βρωμα και δισοδεια δεν σθναντησα.αμα θελετε να σας λεω ψεματα και οτι τα νερα ητα κρισταλινα και οι γκομενες ομορφες σαν απο τενια και η μπανγκοκ πεντακαθαρη δε σας κανω τη χαρη ξερω οτι σας χαλαω το ονειρο σε μερικους αλλα ετσι ειναι

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
οποτε χαλια φιλε , ετσι να τα λες..
μπας και ησυχασουμε απο ελληναραδες που θελλουν (ηθελαν) να το κανουν μυκονο και χαλκιδικη
ρε το λεω σαν τη χαλκιδικη δεν ΕΧΕΙ!! ΓΙΟΟΟΟΟΛΟΟΟΟΟΟ
εννοειτε οτι οι παραλιες τις ελλαδας δεν συγκρινοντε με της ταυλανδης

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Ωραια,Γιατι λες οτι θα ισως ξαναπας?
Τι ειναι αυτο που σε τραβηξε?
Οσο για παραλιες που πηγες?
Και κατι ακομη εγω στο θεμα παραλιας συμπεριλαμβανω και την εξωτικη εξωτερικη ομορφια της παραλιας οχι μονο τα νερα της θαλλασας.
Οι ελλαδα εχει καθαρα νερα αλλα εξωτερικη εξωτικη ομορφια οχι οσο η ταιλανδη.
Να πω για Pattaya Οκ ειναι βουρκος αλλα και παλι βρισκεις και εκει παραλιες.
Οσο για τις αλλες ανετα κανεις μπανιο ακομη και στην patong.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom