Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
οχι 250 μερες ηθελε να γραψει με 25 ευρω
Να σε δω αναμεσα τους στη Maya Bay σελφι φωτο και μετα ας πεθανω.σαααααακηηηηηη
τα μισα θα τα δωσει σε ορθοπαιδικο για τους καρπους τουMε 250 ευρω ουτε την χουφτα του γαμαει για 25 μερες.
αστο μη το ψαχνεις πως βλεπουν το ελλαδισταν τωρα...ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝΛοιπον αλλη μια ταιλανδεζα που ηταν παντρεμενη Σουηδια εδω και 3 χρονια που την ξερω εγω και επεστρεψε pattaya και χωρισε.
Μια ακομη πηγε Νορβηγια για 3 μηνες τωρα το καλοκαιρι η οποια μιλαμε συχνα.
Με το boyfriend φυσικα τον νορβηγο.
Θα πηγαινε για μια καλυτερη ζωη αλλα φυσικα αυτους τους 3 μηνες πηγε για αναγνωριστικη και με την κουβεντα που πιασαμε με ειπε δεν μπορει να αντεξει εκει και δεν το βλεπει να καθεται για παντα.
Παρα πολλες περνουν το δρομο της επιστροφης αποτι βλεπω και απο χωρες που υποτιθεται εχουν καλο βιοτικο επιπεδο.
Στην ελλαδα λετε να αντεχαν προ κρισης? Φταιει το κλιμα σε εκεινες τις χωρες? Φταιει οτι δεν υπαρχει ζωη και βαριουνται?
Αφου σκυλοπειναν στην Ταιλανδη γιατι επιστρεφουν?
Τα παραδειγματα ειναι πολλα που βλεπω πολλες να γυρναν πισω.
Αποσες εχω μιλησει με εχουν πει οτι βαριουνται ευκολα στην ευρωπη,Ισως δεν υπαρχει αυτη η ελευθερια που νιωθουν στην χωρα τους?
οι γυναικες εκει εχουν τρομακτικα ψυχολογικα , αυτες που ασχολουμαστε δηλαδηΛοιπον αλλη μια ταιλανδεζα που ηταν παντρεμενη Σουηδια εδω και 3 χρονια που την ξερω εγω και επεστρεψε pattaya και χωρισε.
Θα πηγαινε για μια καλυτερη ζωη αλλα φυσικα αυτους τους 3 μηνες πηγε για αναγνωριστικη και με την κουβεντα που πιασαμε με ειπε δεν μπορει να αντεξει εκει και δεν το βλεπει να καθεται για παντα.
Παρα πολλες περνουν το δρομο της επιστροφης αποτι βλεπω και απο χωρες που υποτιθεται εχουν καλο βιοτικο επιπεδο.
Στην ελλαδα λετε να αντεχαν προ κρισης? Φταιει το κλιμα σε εκεινες τις χωρες? Φταιει οτι δεν υπαρχει ζωη και βαριουνται?
Αποσες εχω μιλησει με εχουν πει οτι βαριουνται ευκολα στην ευρωπη,Ισως δεν υπαρχει αυτη η ελευθερια που νιωθουν στην χωρα τους?
Κάποιοι χρειάζονται διακοπές επειγόντως
Κατι τετοιο παιζει στις περισσοτερες.οι γυναικες εκει εχουν τρομακτικα ψυχολογικα , αυτες που ασχολουμαστε δηλαδη
θελουν να ζουν ψυπολητες στο βοθρο της παπαργιας αρκει να εχουν ενα ντουζ που ριχνει λεφτα
να ειναι τυφλα ολη μερα και λιωμα απο τη νταγκλα
και το κυριωτερο να δειχνους στους ντοπιους ζομπι-γκομενους οτι εχουν ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ
οποιαδηποτε αλλη αισθηση η αισθημα δεν υπαρχει στη φυση τους , αγαπες και λουλουδια η καβλες πραγματικες κλπ
ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ ,ΤΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΕΙΖΕΙ ΑΥΤΟ , ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΝΑ ΧΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ
να σου πω και εγω 2 μηνες περασαν κιολας.......Κάποιοι χρειάζονται διακοπές επειγόντως
οι γυναικες εκει εχουν τρομακτικα ψυχολογικα , αυτες που ασχολουμαστε δηλαδη
θελουν να ζουν ψυπολητες στο βοθρο της παπαργιας αρκει να εχουν ενα ντουζ που ριχνει λεφτα
να ειναι τυφλα ολη μερα και λιωμα απο τη νταγκλα
και το κυριωτερο να δειχνους στους ντοπιους ζομπι-γκομενους οτι εχουν ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ
οποιαδηποτε αλλη δισθηση η αισθημα δεν υπαρχει στη φυση τους , αγαπες και λουλουδια η καβλες πραγματικες κλπ
ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ ,ΤΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΕΙΖΕΙ ΑΥΤΟ , ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΝΑ ΧΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ
Λοιπον αλλη μια ταιλανδεζα που ηταν παντρεμενη Σουηδια εδω και 3 χρονια που την ξερω εγω και επεστρεψε pattaya και χωρισε.
Μου αρέσει πολύ η ανάλυση που κάνεις! Εφόσον έχεις ζήσει και έξω, γνωρίζεις τα καλά και τα άσχημα από πρώτο χέρι. Τί θα συνιστούσες σε έναν νέο μορφωμένο που δε βλέπει μέλλον στην παρούσα κατάσταση παρόλα αυτά;Ο λόγος που δεν μπορούν να προσαρμοστούν και θέλουν να γυρίσουν πίσω στη χώρα τους είναι ο ίδιος που οποιοσδήποτε μακριά απο τη χώρα του δεν νοιώθει άνετα. Νοιώθει ότι δεν ζεί !!!!
Να το πούμε κοντολογίς, όντας ξένος,νοιώθεις ότι τίποτα στη νέα χώρα που ζείς δεν σε αφορά. Δεν σε αφορά η πολιτική, δεν σε αφορά ο αθλητισμός, δεν σε αφορά η μουσική και τα όποια δρώμενα. Είσαι ξένος και αντιμετωπίζεσαι σαν ξένος ιδίως και αν φυλετικά κάνεις μπαμ ότι είσαι ξένος.
Για να μπορέσει κάποιος στο περιβάλον μιας νέας χώρας να εναρμονιστεί χρειάζονται πολλά πράγματα. Πρώτα απο όλα να μάθει τη γλώσσα ( που είναι το κλειδί της κουλτούρας ενός λαού ), δεύτερον να βρεί αξιοπρεπή δουλειά που να τον ενδιαφέρει. Τρίτον να θέλει πραγματικά να πετύχει το ''πείραμα'' της μετενκατάστασής του εκεί.
Οταν λοιπόν σπουδαγμένοι, ώριμοι και συνειδητοποιημένοι ευρωπαίοι δεν μπορούν να μετοικήσουν απο μια ευρωπαική χώρα σε μια άλλη, τι πιθανότητες να έχει να το πετύχει μια αμόρφωτη χωριατοπούλα απο το Ισάαν που φεύγει απο την Πατάγια και να πάει να ζήσει στο Οσλο όταν καλά καλά δεν έχει δεί ποτέ στη ζωή της χιόνι.
Αυτά απο κάποιον που δούλεψε μια δεκαετία στο εξωτερικό.
Ο λόγος που δεν μπορούν να προσαρμοστούν και θέλουν να γυρίσουν πίσω στη χώρα τους είναι ο ίδιος που οποιοσδήποτε μακριά απο τη χώρα του δεν νοιώθει άνετα. Νοιώθει ότι δεν ζεί !!!!
Αυτά απο κάποιον που δούλεψε μια δεκαετία στο εξωτερικό.
Παιδια για 25 μερες με fool zfuck φαγητα κτλ με 250 ευρω την βγαζω ταιλανδη?
ναι ναι την βγαζεις !!!!
οτι φας οτι πιεις .... και με τα ρεστα .... παρε και σουβενιρ χαχαχαχαχααχχαχαχαχααχ
Mε 250 ευρω ουτε την χουφτα του γαμαει για 25 μερες.
ρε παιδια μηπως εκανε λαθος και εγραψε 250 αντι για 2500; μηπως τρωει τζαμπα καντιλια;
δεν προσεξες φιλε για ποιες γυναικες μιλαω...ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ , πρωτη σειρα δεξια στο τελος , και μιλαω για μενα και μαλλον και το υπολοιπο 90% του αντρικου πληθυσμου που παει εκειΦιλαράκο αυτό που περιέγραψες σαν ''τρόπο και στόχο ζωής'' σε υπερθετικό βέβαια βαθμό δεν είναι ίδιον των Ταυλανδέζων εργαζομένων του σεξ.
Είναι τρόπος και στόχος ζωής των απανταχού στον κόσμο εργαζομένων του σέξ.
Κατά τη γνώμη μου Δεν είναι και πολύ δόκιμο να βγάζεις συμπέρασματα για ένα λαό κοιτάζοντας τη συμπεριφορά των πουτάνων του.
ρε δεν εχουν κλιμα αυτες , παντος καιρου ειναι , τα φραγκα να πεφτουν να στελνουν για το μπουφαλο και το παπι του ''ξαδερφου'' , και δε πα να εχει 70 ποντους χιονι και να κοιμασε ολη μερα πιτα απο το ποτο η να δουλευεις 18 ωρες , νο πλομπλεμΕγω πιστευω κιολας σαυτες τις κρυες χωρες δεν εχει και ζωη και ειναι κλεισμενες στο σπιτι ολη μερα βαριουντε.
Αν εγω πχ ημουν πολυ καλα οικονομικα οπως πολλοι νορβηγοι και ειχα μια ταιλανδεζα εδω ελλαδα και βγαιναμε πηγαιναμε διακοπες νησια καλοκαιρι και χειμωνα στα βουνα και την εβγαζα γουστα γιατι ειμαι και ατομο που μαρεσουν οι δραστηριοτητες και να βγαινω εξω καλπμ,εστιατορια κτλ.θα βαριοταν τοσο ευκολα οσο εκει πανω?
Το κλιμα μας δηλαση σηκωνει πιο ευκολα να μεινει καποια ταιλανδεζα εφοσον ομως ειμαστε καλα οικονομικα.