Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Λοιπον αλλη μια ταιλανδεζα που ηταν παντρεμενη Σουηδια εδω και 3 χρονια που την ξερω εγω και επεστρεψε pattaya και χωρισε.
Μια ακομη πηγε Νορβηγια για 3 μηνες τωρα το καλοκαιρι η οποια μιλαμε συχνα.
Με το boyfriend φυσικα τον νορβηγο.
Θα πηγαινε για μια καλυτερη ζωη αλλα φυσικα αυτους τους 3 μηνες πηγε για αναγνωριστικη και με την κουβεντα που πιασαμε με ειπε δεν μπορει να αντεξει εκει και δεν το βλεπει να καθεται για παντα.
Παρα πολλες περνουν το δρομο της επιστροφης αποτι βλεπω και απο χωρες που υποτιθεται εχουν καλο βιοτικο επιπεδο.
Στην ελλαδα λετε να αντεχαν προ κρισης? Φταιει το κλιμα σε εκεινες τις χωρες? Φταιει οτι δεν υπαρχει ζωη και βαριουνται?
Αφου σκυλοπειναν στην Ταιλανδη γιατι επιστρεφουν?
Τα παραδειγματα ειναι πολλα που βλεπω πολλες να γυρναν πισω.
Αποσες εχω μιλησει με εχουν πει οτι βαριουνται ευκολα στην ευρωπη,Ισως δεν υπαρχει αυτη η ελευθερια που νιωθουν στην χωρα τους?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Λοιπον αλλη μια ταιλανδεζα που ηταν παντρεμενη Σουηδια εδω και 3 χρονια που την ξερω εγω και επεστρεψε pattaya και χωρισε.
Θα πηγαινε για μια καλυτερη ζωη αλλα φυσικα αυτους τους 3 μηνες πηγε για αναγνωριστικη και με την κουβεντα που πιασαμε με ειπε δεν μπορει να αντεξει εκει και δεν το βλεπει να καθεται για παντα.
Παρα πολλες περνουν το δρομο της επιστροφης αποτι βλεπω και απο χωρες που υποτιθεται εχουν καλο βιοτικο επιπεδο.
Στην ελλαδα λετε να αντεχαν προ κρισης? Φταιει το κλιμα σε εκεινες τις χωρες? Φταιει οτι δεν υπαρχει ζωη και βαριουνται?
Αποσες εχω μιλησει με εχουν πει οτι βαριουνται ευκολα στην ευρωπη,Ισως δεν υπαρχει αυτη η ελευθερια που νιωθουν στην χωρα τους?
αστο μη το ψαχνεις πως βλεπουν το ελλαδισταν τωρα...ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ
κουβεντουλα που ειχα με κοινη φιλη μας αν....ς μου την ειπε μια χαρα , να ερθω να κανω τι ? στη μεση της κρισης να παιθανω απο την πεινα ? αυτο εχει διαδωθει και απο τα μμε αλλα και και απο μας τους μαλακες
αλλα βεβαια την ανταπαντησα μεινε εκει ανετα μεταξυ μυανμαρ καμποτζης μαλαισιας και ινδονησιας που ειστε με χρυσα κουταλια και αλλαζετε πολη καθε 2 μερες για να ψαρεψετε κανενα πελατη εδω ειναι χειροτερα της ειπα ακου τους μαλακες που κλαιγονται

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
οι γυναικες εκει εχουν τρομακτικα ψυχολογικα , αυτες που ασχολουμαστε δηλαδη
θελουν να ζουν ψυπολητες στο βοθρο της παπαργιας αρκει να εχουν ενα ντουζ που ριχνει λεφτα
να ειναι τυφλα ολη μερα και λιωμα απο τη νταγκλα
και το κυριωτερο να δειχνους στους ντοπιους ζομπι-γκομενους οτι εχουν ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ
οποιαδηποτε αλλη αισθηση η αισθημα δεν υπαρχει στη φυση τους , αγαπες και λουλουδια η καβλες πραγματικες κλπ
ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ ,ΤΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΕΙΖΕΙ ΑΥΤΟ , ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΝΑ ΧΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Κάποιοι χρειάζονται διακοπές επειγόντως  :grin:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
θελουν να ζουν ψυπολητες στο βοθρο της παπαργιας αρκει να εχουν ενα ντουζ που ριχνει λεφτα
και το κυριωτερο να δειχνους στους ντοπιους ζομπι-γκομενους οτι εχουν ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ
οποιαδηποτε αλλη αισθηση η αισθημα δεν υπαρχει στη φυση τους , αγαπες και λουλουδια η καβλες πραγματικες κλπ
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΕΙΖΕΙ ΑΥΤΟ , ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΝΑ ΧΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ
Κατι τετοιο παιζει στις περισσοτερες.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
θελω αδεια και αναβολη και τρελοχαρτο απο το στρατοπεδο ελλαδα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
οποιαδηποτε αλλη δισθηση η αισθημα δεν υπαρχει στη φυση τους , αγαπες και λουλουδια η καβλες πραγματικες κλπ

Φιλαράκο αυτό που περιέγραψες σαν ''τρόπο και στόχο ζωής'' σε υπερθετικό βέβαια βαθμό δεν είναι ίδιον των Ταυλανδέζων εργαζομένων του σεξ.

Είναι τρόπος και στόχος ζωής των απανταχού στον κόσμο εργαζομένων του σέξ.

Κατά τη γνώμη μου Δεν είναι και πολύ δόκιμο να βγάζεις συμπέρασματα για ένα λαό κοιτάζοντας τη συμπεριφορά των πουτάνων του.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Ο λόγος που δεν μπορούν να προσαρμοστούν και θέλουν να γυρίσουν πίσω στη χώρα τους είναι ο ίδιος που οποιοσδήποτε μακριά απο τη χώρα του δεν νοιώθει άνετα. Νοιώθει ότι δεν ζεί !!!!

Να το πούμε κοντολογίς, όντας ξένος,νοιώθεις ότι τίποτα στη νέα χώρα που ζείς δεν σε αφορά. Δεν σε αφορά η πολιτική, δεν σε αφορά ο αθλητισμός, δεν σε αφορά η μουσική και τα όποια δρώμενα. Είσαι ξένος και αντιμετωπίζεσαι σαν ξένος ιδίως και αν φυλετικά κάνεις μπαμ ότι είσαι ξένος.

Για να μπορέσει κάποιος στο περιβάλον μιας νέας χώρας να εναρμονιστεί χρειάζονται πολλά πράγματα. Πρώτα απο όλα να μάθει τη γλώσσα ( που είναι το κλειδί της κουλτούρας ενός λαού ), δεύτερον να βρεί αξιοπρεπή δουλειά που να τον ενδιαφέρει. Τρίτον να θέλει πραγματικά να πετύχει το ''πείραμα'' της μετενκατάστασής του εκεί.

Οταν λοιπόν σπουδαγμένοι, ώριμοι και συνειδητοποιημένοι ευρωπαίοι δεν μπορούν να μετοικήσουν απο μια ευρωπαική χώρα σε μια άλλη, τι πιθανότητες να έχει να το πετύχει μια αμόρφωτη χωριατοπούλα απο το Ισάαν που φεύγει απο την Πατάγια και να πάει να ζήσει στο Οσλο όταν καλά καλά δεν έχει δεί ποτέ στη ζωή της χιόνι. 

Αυτά απο κάποιον που δούλεψε μια δεκαετία στο εξωτερικό.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Ο λόγος που δεν μπορούν να προσαρμοστούν και θέλουν να γυρίσουν πίσω στη χώρα τους είναι ο ίδιος που οποιοσδήποτε μακριά απο τη χώρα του δεν νοιώθει άνετα. Νοιώθει ότι δεν ζεί !!!!

Να το πούμε κοντολογίς, όντας ξένος,νοιώθεις ότι τίποτα στη νέα χώρα που ζείς δεν σε αφορά. Δεν σε αφορά η πολιτική, δεν σε αφορά ο αθλητισμός, δεν σε αφορά η μουσική και τα όποια δρώμενα. Είσαι ξένος και αντιμετωπίζεσαι σαν ξένος ιδίως και αν φυλετικά κάνεις μπαμ ότι είσαι ξένος.

Για να μπορέσει κάποιος στο περιβάλον μιας νέας χώρας να εναρμονιστεί χρειάζονται πολλά πράγματα. Πρώτα απο όλα να μάθει τη γλώσσα ( που είναι το κλειδί της κουλτούρας ενός λαού ), δεύτερον να βρεί αξιοπρεπή δουλειά που να τον ενδιαφέρει. Τρίτον να θέλει πραγματικά να πετύχει το ''πείραμα'' της μετενκατάστασής του εκεί.

Οταν λοιπόν σπουδαγμένοι, ώριμοι και συνειδητοποιημένοι ευρωπαίοι δεν μπορούν να μετοικήσουν απο μια ευρωπαική χώρα σε μια άλλη, τι πιθανότητες να έχει να το πετύχει μια αμόρφωτη χωριατοπούλα απο το Ισάαν που φεύγει απο την Πατάγια και να πάει να ζήσει στο Οσλο όταν καλά καλά δεν έχει δεί ποτέ στη ζωή της χιόνι. 

Μου αρέσει πολύ η ανάλυση που κάνεις! Εφόσον έχεις ζήσει και έξω, γνωρίζεις τα καλά και τα άσχημα από πρώτο χέρι. Τί θα συνιστούσες σε έναν νέο μορφωμένο που δε βλέπει μέλλον στην παρούσα κατάσταση παρόλα αυτά;

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225

H αναλυση ειναι εξαιρετικη. Συμπληρωματικα να αναφερω οτι ενα μεγαλο ποσοστο πανε χρησιμοποιωντας τον γαμο ως βιζα και μετα βλεπουμε. Πχ καταγγελια για κακη συμπεριφορα, μηνυση στον φουκαρα που δεν ξερει που εμπλεξε και μετα με μια αδεια διανομης κανουν καρριερα στα μασατζιδικα ανα την Ευρωπη, κυριως του Βελγιου της Ολλανδιας και της Γερμανιας ( ).
Οπως οι λαθρομεταναστες που μας ερχονται Ελλάδα ξερουν step by step πως θα βρεθουν τελικα στην Β. Ευρωπη, ετσι και αυτες ξερουν τι ακριβως πρεπει να κανουν για να λαβουν αδεια διαμονης με γαμο , με ποιες τεχνικες να αποδεσμευθουν χωρις να κινδυνευουν απελαθουν, και μετα νομιμες να συνεχισουν αποδοτικοτερα την καρριερα που ξεκινησαν στην Ταυλανδη.
Ειναι συνηθες να ακους... η φιλη μου δουλευει πχ στην Νορβηγια , καθαριστρια σε ξενοδοχειο, και εκτισε 2 σπιτια στο Ισσαν   :fuck1:

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
217
Πόντοι
21
Παιδια για 25  μερες με fool  zfuck φαγητα κτλ με 250  ευρω την βγαζω ταιλανδη?
ναι ναι την βγαζεις !!!!

οτι φας οτι πιεις .... και με τα ρεστα .... παρε και σουβενιρ χαχαχαχαχααχχαχαχαχααχ

Mε 250 ευρω ουτε την χουφτα του γαμαει για 25 μερες.

ρε παιδια μηπως εκανε λαθος και εγραψε 250 αντι για 2500; μηπως τρωει τζαμπα καντιλια;

οχι 250 μερες ηθελε να γραψει με 25 ευρω

:2funny:

Έχω λιώσει στο γέλιο, να 'στε καλά!

Δύσκολος ο φετινός Αύγουστος, γενικώς το καλοκαίρι για τους περισσότερούς μας ήταν γάμησέ τα φέτος, ευτυχώς που διαβάζουμε και κανά τέτοιο και γελάμε  :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Φιλαράκο αυτό που περιέγραψες σαν ''τρόπο και στόχο ζωής'' σε υπερθετικό βέβαια βαθμό δεν είναι ίδιον των Ταυλανδέζων εργαζομένων του σεξ.

Είναι τρόπος και στόχος ζωής των απανταχού στον κόσμο εργαζομένων του σέξ.

Κατά τη γνώμη μου Δεν είναι και πολύ δόκιμο να βγάζεις συμπέρασματα για ένα λαό κοιτάζοντας τη συμπεριφορά των πουτάνων του.
δεν προσεξες φιλε για ποιες γυναικες μιλαω...ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ , πρωτη σειρα δεξια στο τελος , και μιλαω για μενα και μαλλον και το υπολοιπο 90% του αντρικου πληθυσμου που παει εκει
σαφως θα υπαρχουν και με διαφορετικους ''στοχους ζωης'' αλλα δεν ειχα την τυχη να γνωρεισω αν και πολλες παρα πολλες φορες προσπαθεισαν να με πεισουν για το αντιθετο και προσπαθουν ακομα
οσο για τα συμπερασματα τα εχω βγαλει χωρις να χρειαζετε να βαζω ως παραδειγμα τις πουτανες τους , αλλα γενικα απο την πουστικη-πουτανικη συμπεριφορα τους
whatever παντως εχει κατι που δεν εχουμε κατα εδω και με τραβαει τακτικα ο προορισμος της ν/α ασιας

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Θα ψαξω την συζητηση που ειχα με αυτην να θυμιθω πως πηρε βιζα εφοσον δεν παντρευτηκε το νορβηγο.Πηγε για 3 μηνες και θα ξαναπαει χειμωνα με ειπε για αλλους 3.Η θα την ξαναρωτησω γιατι δεν θυμαμαι καλα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Εγω πιστευω κιολας σαυτες τις κρυες χωρες δεν εχει και ζωη και ειναι κλεισμενες στο σπιτι ολη μερα βαριουντε.
Αν εγω πχ ημουν πολυ καλα οικονομικα οπως πολλοι νορβηγοι και ειχα μια ταιλανδεζα εδω ελλαδα και βγαιναμε πηγαιναμε διακοπες νησια καλοκαιρι και χειμωνα στα βουνα και την εβγαζα γουστα γιατι ειμαι και ατομο που μαρεσουν οι δραστηριοτητες και να βγαινω εξω καλπμ,εστιατορια κτλ.θα βαριοταν τοσο ευκολα οσο εκει πανω?Δηλαδη δεν ειμαι ατομο που θα μιζεριαζω.
Αυτα πχ που εκανα και με την πρωην μου κοπελα.
Το κλιμα μας δηλαδη σηκωνει πιο ευκολα να μεινει καποια ταιλανδεζα εφοσον ομως αν ειμαστε καλα οικονομικα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εγω πιστευω κιολας σαυτες τις κρυες χωρες δεν εχει και ζωη και ειναι κλεισμενες στο σπιτι ολη μερα βαριουντε.
Αν εγω πχ ημουν πολυ καλα οικονομικα οπως πολλοι νορβηγοι και ειχα μια ταιλανδεζα εδω ελλαδα και βγαιναμε πηγαιναμε διακοπες νησια καλοκαιρι και χειμωνα στα βουνα και την εβγαζα γουστα γιατι ειμαι και ατομο που μαρεσουν οι δραστηριοτητες και να βγαινω εξω καλπμ,εστιατορια κτλ.θα βαριοταν τοσο ευκολα οσο εκει πανω?
Το κλιμα μας δηλαση σηκωνει πιο ευκολα να μεινει καποια ταιλανδεζα εφοσον ομως ειμαστε καλα οικονομικα.
ρε δεν εχουν κλιμα αυτες , παντος καιρου ειναι , τα φραγκα να πεφτουν να στελνουν για το μπουφαλο και το παπι του ''ξαδερφου'' , και δε πα να εχει 70 ποντους χιονι και να κοιμασε ολη μερα πιτα απο το ποτο η να δουλευεις 18 ωρες , νο πλομπλεμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom