Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Επειδη μαλλον το δικό μου post δημιουργησε τη παρεξήγηση, θα ηθελα να διευκρινίσω τα παρακατω.

Εγραψα οτι η Ταιλάνδη είναι σεξοτουριστικος προορισμός και ελκει τους μπακουρους και τους αγάμητους διεθνώς.

Στα μαθηματικά και στη λογική ομως οταν ισχυει το ευθύ (το παραπάνω δηλαδή) δεν σημαίνει οτι ισχυει και το αντιστροφο. Δεν ισχυει δηλαδή οτι οποιος παει Ταιλάνδη ειναι οπωσδηποτε μπακουρος καιαγάμητος.

Πιο ειδικα τα εκλεκτά μέλη του συγκεκριμμενου thread οπως σίγουρα θα εχεις διαπιστωσει εχουν και πολλες "εγχωριες" δραστηριοτητες στο " άθλημα" που το site υπαινισεται,οποτε μόνο αγαμητους δεν τους λες.
Απλα τους αρεσουν και τα ταξιδια οπως και τα εξωτικά "φρουτα".  :2funny:
Ειναι οι "διεθνεις" του site. :2funny:

Επίσης στο ιδιο post που διαβασες τη παραπάνω
άποψή μου,επισης γράφω οτι η Ταιλανδη περα απο σεξοτουριστικος προορισμός είναι μια μαγική χωρα που προσφερει διακοπες που εχουν στο συνολό τους το στοιχείο της μοναδικοτητας.

Καλό θα είναι να κοιταμε τα post συνολικά και οχι αποσπασματικά.

Νομιζω εξηγησεις δοθηκαν και δεν υπαρχει θεμα. :rockon:
το οτι ελκει μπακουρους, αγαμητους, αδελφες του ελεους,πισωγλεντηδες, μαλακες ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΔΕΣ ΜΠΑΤΑΞΙΔΕΣ και βρωμιαρηδες ΔΕΝ ειναι ψεματα
οχι αποκλειστικα ομως
ελκει ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
το οτι ελκει μπακουρους, αγαμητους, αδελφες του ελεους,πισωγλεντηδες, μαλακες ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΔΕΣ ΜΠΑΤΑΞΙΔΕΣ και βρωμιαρηδες ΔΕΝ ειναι ψεματα
οχι αποκλειστικα ομως
ελκει ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
Αυτό ακριβως εννοώ και εγώ.  :rockon:

Απλα εσύ το "διάνθισες" με πολλά "κοσμητικά" επίθετα !! :2funny:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
βρε, κανείς δεν έχει πάει τσανγκ μαι να δώσει καμιά πληροφορία?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Για ποιο λογο θες να πας εκει πανω?

Θα παω να πάρω το tefl και μετά δουλειά οπουδήποτε στην να ασία. διάλεξα τσανγκ μαι για να μην είμαι μέσα στην ακολασία τησ βκκ πατάγια και πουκε. απο τέλη αυγούστου είμαι μετανάστης στην ται φίλτατοι. Τσανγκ μαι θέλω γενικές πληροφορίες βασισμένες σε εμπειρίες. όχι τόσο για την νάιτλάιφ αλλα για όλες τις άλλες πτυχές μίας παραμονής εκεί...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Για εμας που δεν ξερουμε να εξηγεις τι ειναι το tefl.
teaching of English as a foreign language.Αυτο ειναι?
Μονιμος ρε hard?Αντε ρε?

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Για εμας που δεν ξερουμε να εξηγεις τι ειναι το tefl.
teaching of English as a foreign language.Αυτο ειναι?
Μονιμος ρε hard?Αντε ρε?

Ναι αυτό είναι.. Για κάποια χρόνια ναι. Εδώ έχει ξεφύγει η κατάσταση και δεν βλέπω να στρώνει για πολλά χρόνια...

στο Udon Thani να πας ...ειναι καλυτερα εκει.Θα βρεις και τον φιλο μου τον Kedo..που διδασκει Αγγλικα στο πανεπιστημιο και εχει βαρεθει να πηδαει φοιτητριες.

Αφού πάρω το tefl θα το ψάξω παντού. Αλλά δεν έχω σκοπό να κάνω μαλακίες και να διακινδυνέυσω την θέση μου πηδώντας φοιτήτριες..

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Θα παω να πάρω το tefl και μετά δουλειά οπουδήποτε στην να ασία. διάλεξα τσανγκ μαι για να μην είμαι μέσα στην ακολασία τησ βκκ πατάγια και πουκε. απο τέλη αυγούστου είμαι μετανάστης στην ται φίλτατοι. Τσανγκ μαι θέλω γενικές πληροφορίες βασισμένες σε εμπειρίες. όχι τόσο για την νάιτλάιφ αλλα για όλες τις άλλες πτυχές μίας παραμονής εκεί...

Μια χαζη ερωτηση, Θες να διδαξεις Αγγλικα στη Ταυλανδη ή σε μια οποιαδηποτε αλλη χωρα, ενταξει αλλα εαν δεν μιλας τη γλωσσα της χωρας που θα διδασκεις Αγγλικα, σε ποια γλωσσα θα εξηγεις την Αγγλικη λεξη που θα γραφεις στον πινακα στους μαθητες σου;

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Μια χαζη ερωτηση, Θες να διδαξεις Αγγλικα στη Ταυλανδη ή σε μια οποιαδηποτε αλλη χωρα, ενταξει αλλα εαν δεν μιλας τη γλωσσα της χωρας που θα διδασκεις Αγγλικα, σε ποια γλωσσα θα εξηγεις την Αγγλικη λεξη που θα γραφεις στον πινακα στους μαθητες σου;
Οπως και να χει ειναι παρα πολυ δυσκολο να παρεις μια τετοια αποφαση, απο καθε αποψη, και πολυ δυσκολη η παραμονη με χαρτια βιζες κτλ,
Ισως βεβαια και να ειμαι υπερβολικος, αλλα εχω ακουσει οτι οι ταιλανδοι κατασπαραζουν καθε τι ξενο.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ναι αυτό είναι.. Για κάποια χρόνια ναι. Εδώ έχει ξεφύγει η κατάσταση και δεν βλέπω να στρώνει για πολλά χρόνια...

Αφού πάρω το tefl θα το ψάξω παντού. Αλλά δεν έχω σκοπό να κάνω μαλακίες και να διακινδυνέυσω την θέση μου πηδώντας φοιτήτριες..
φιλε σου ευχομαι καλη τυχη
απ τα ποστ σου εδω φαινεσε μια χαρα παιδι
μην κωλωσεις πουθενα
η ελλαδα ειναι πισωγυρισμα
και οχι μονο οικονομικα
αλλα και κοινωνικα (διαπροσωπικες σχεσεις)
κακια, ζηλια, κουτσομπολιο, μεγαλομανια, δηθεν

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Και από μένα καλή τύχη!
Θα σου βάλω 2 προβληματισμούς όμως.

1) Το TEFL δεν έχει νόημα αν δεν έχεις κάποιο πτυχίο πανεπιστημίου να το συνοδέψεις. Οι προσλήψεις γίνονται με βάση το πτυχίο και απλά το TEFL είναι το κερασάκι στην τούρτα.
2) Αν έχεις σκοπό να γίνεις καθηγητής αγγλικών θα σε φάει η επαρχία του πουθενά... μια που οι καθηγητές που προέρχονται από χώρες με μητρική την Αγγλική πάντα θα προηγούνται από σένα στις καλές δουλειές...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
I know. το χω ψάξει μάγκες. έχω BA(hons) k MA ster από αγγλικά unis κ διδακτορικό από Ελλάδα. Καθηγητής αγγλικών θα είναι απλά το πρώτο βήμα και διασυνδέσεις για κάτι καλύτερο αργότερα. Και όποιος φοβάται κάθεται σπίτι του. Ο τολμών νικά...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

όχι. ίσα ίσα που είναι και μειονέκτημα αφού αν καταλάβουν τα ταυλανδεζακια ότι μιλάς ταυλανδικά ωσ τεμπελακια θα προσπαθούν σα σου μιλάνε στα ταυλανδέζικα και όχι στα αγγλικά. απο τι κατάλαβα απο τισ ώρες που έχω αφιερώσει το σερτσινγκ, αν ξέρεις τάι δεν πρέπει να το δείχνεις στην τάξη τουλάχιστον

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Με αυτά τα πτυχία που λες δεν έχει νόημα να πληρώσεις 1200 € για το TEFL...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Με αυτά τα πτυχία που λες δεν έχει νόημα να πληρώσεις 1200 € για το TEFL...

Το σκέφτηκα αλλά το κάνω για να μπω στο νόημα, τα κονέ κ σε ορισμένα international schools ζητάνε κ τεφλ εκτος του πτυχίου

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Ηard προχωρα ειμαι μαζι σου. Δεν εχεις να χασεις τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom