Στα του ''αθλήματος''. Δεν έχω προσωπική εμπειρία διότι πήγα εκεί με παρέα.
Κάποιες όμως σχετικές προσωπικές διαπιστώσεις που για ορισμένους μπορεί να έχουν αξία. Οι δυτικοί τουρίστες στο Chiang Mai δεν είναι ποσοστιαία στο ίδιο μέγεθος που είναι στην Πατάγια η στην Patong. Υπάρχουν μεν, τους βλέπεις που και που, αλλα η πλειοψηφία των τουριστών στο Chiang Mai είναι κινέζοι. Αυτό έχει κάποια επακόλουθα.
Πρώτον η σεξοτουριστικές ''υποδομές'' εδώ υπάρχουν μεν αλλά δεν είναι της ίδιας έκτασης με αυτές της Πατάγια και της Πατονγκ. Υπάρχουν αρκετά agogo bars, όπως και απλά bars με γυναίκες επαγγελματίες, αλλά όχι στα επίπεδα της Πατάγια η της Πατόνγκ.
Δεύτερον ο δυτικός Φαρανγκ εδώ ( ιδίως αν είναι σχετικά νεος και εμφανίσιμος ) είναι ένα σχετικά ''σπάνιο είδος'' σε σχέση με τη Πατάγια η τη Πατονγκ. Αυτό μπορεί κάποιος να το μετατρέψει σε προσωπική ευκαιρία αν το χειριστεί σωστά. Στα bars, στα εστιατόρια, στα πολυκαταστήματα, καταλάβαινα ότι οι κοπέλες με κοίταγαν. Στις περισσότερες περιπτώσεις απλά απο περιέργεια, σε κάποιες όμως περιπτώσεις με ελαφρά μειδιάματα. Το θέμα βέβαια είναι ότι το έπαιρνε πρέφα και η ''δικιά'' μου που δεν με άφηνε μόνο παρά μόνο για κατούρημα. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω ότι σε μια υπαίθρεια αγορά η ''δικιά'' μου σε κάποια φάση τσακώθηκε με την πωλήτρια και φύγαμε εσπευσμένα τραβώντας με απο το χέρι. Μετά μου εξήγησε ότι η πωλήτρια ''τόλμησε'' να τη ρωτήσει απο ποια χώρα ήμουν.
Οταν ένα μεσημέρι απόγευμα έμεινα για 5-6 ώρες μόνος μου μια και η δικιά μου έπρεπε να επιστρέψει για λίγο στη Lampang, πήγα και έκανα foot massage γιατί γυρνοβόλαγα για 3-4 ώρες και είχα κουραστεί. Το μαγαζί ήταν φανερό ότι δεν προσέφερε ''extra υπηρεσίες''. Παρόλα αυτά σε κάποια φάση μια πιο ηλικιωμένη κυρία που μιλούσε ''κάποια αγγλικά'' ήρθε και μου έπειασε τη κουβέντα που άρχισε με τα τυπικά απο πού είσαι κλπ, και κατέληξε στο εν μέσω αστείου και σοβαρού ''young girls here think you very handsome sir'' εν μέσω χαχανητών απο τις γύρω κοπέλες οι οποίες όμως με εξαίρεση ίσως μιας η δυο δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο απο πλευράς εμφάνισης. H δικιά μου όμως θα γύριζε αυθημερόν και δεν με έπαιρνε για περεταίρω.
Αναφέρω τα παραπάνω δυο περιστατικά σα παραδείγματα γιατι γενικότερα μου δόθηκε η εντύπωση ότι αν κινηθείς σωστά σε ''παίρνει'' πολύ άνετα με τις γκόμενες εκεί, και εννοώ με τις normal κοπέλες και όχι με τις επαγγελματίες.
Οπότε φίλε Hard νομίζω ανοίγεται ''πεδίον δόξης λαμπρόν'' μπροστά σου, κοίταξε να ''δοξάσεις'' την ελληνική αρσενική φυλή.