Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Kύριοι, την άλλη εβδομάδα πάω για 7 ημέρες Μπανκόγκ (και μόνο).  Ξέρω ότι τα έχετε γράψει άπειρες φορές αλλά σε 3,000 σελίδες είναι λίγο δύσκολο να ανατρέξει κανείς.  θα εκτιμούσα να μου αναφέρετε 2-3 ενδιαφέροντα μέρη (μπαρ, κλαμπ) ψιλοκυριλέ για παιχνίδι στην Μπανκόγκ.  Επίσης μασατζίδικα και τι παίζει με τιμές και διαπραγμάτευση.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Αλλά το σπορ είναι αρκετά πιο δύσκολο/ακριβό και αν δεν συνοδεύεσαι από κάποιο γνωστό/μέλος του club ή ντόπιο ΠΟΛΥ πιο δύσκολο/ακριβό.

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
μαγκες πεταω το σαββατο και θα ειμαι απο 11 ιουνη και για ενα μηνα κατω οποιος ειναι κατω πμ :boobies:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σε ολα τα αξιοτιμα μελη της ταυλανδοπληκτης κοινοτητος !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
το μπατ πεφτει και δεν το εχετε αναφερει !

σε αρκετα ανταλλακτηρια οι τιμες πλεον ειναι γυρω στα 37 του ευρω εν συγκριση προ μηνων που ηταν 34 !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
τωρα χαμηλη περιοδος με ενα κατοσταρικο μερα την βγαζεις αρχοντικα !

βεβαια τα σεναρια που την βγαζαμε με κανα 50αρικο ομορφα και ωραια εχουν παρελθει προς το παρον !

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Καλα ρε σεις ουτε ενας δεν εχει λογαριασμο στο thaicupid εδω μεσα?
Μα τι διάολο ολοι με πουτανες πάτε?

Toni Skizo

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
4
Πόντοι
11
[size=10pt]Παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να με διορθώσει αν κάνω κάπου λάθος με τα παρακάτω;
Αφορούν περισσότερο σεξοτουρισμό σε Bangkok και Phuket
[/size]

• [li]High Season Νοέμβριος - Μάρτιος και Low από τον Απρίλιο - Οκτώβριο?[/li]
    [li]Οι συναλλαγές σε φαγητά, ποτά, κοπέλες μπορούν να γίνουν και σε USD?[/li]
    [li]Αξίζει κανείς να ασχοληθεί με Airbnb αντί ξενοδοχεία όταν πρόκειται για σεξοτουρισμό στην Thai ή του βγαίνει πιο ακριβά στο τέλος?[/li]
    [li]agoda.com, booking.com ή κάποιο άλλο για την διαμονή[/li]
    [li]Απευθείας πτήση ή δεν έχει τόση διαφορά τελικά?[/li]

Ευχαριστώ πολύ
:hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καλα ρε σεις ουτε ενας δεν εχει λογαριασμο στο thaicupid εδω μεσα?
Μα τι διάολο ολοι με πουτανες πάτε?
Ελα εχω εγώ. Αλλά σίγουρα θα έχει ληξει το subscribtion. Στείλε μου σε pm  τι θέλεις.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Βρε Φαντομα ήμαρτον
Έχεις πηδήξει το μισό thaifriendly θα βάλεις και το thai cupid μπροστά;;;;;

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Φίλε Ηard καλή τύχη  στην επιλογή σου και από εμένα αν και σου εύχομαι σε λίγα χρόνια να είσαι απλώς μακροχρόνιος τουρίστας στον αγαπημένο μας προορισμό. :)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
[size=10pt]Παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να με διορθώσει αν κάνω κάπου λάθος με τα παρακάτω;
Αφορούν περισσότερο σεξοτουρισμό σε Bangkok και Phuket
[/size]

• [li]High Season Νοέμβριος - Μάρτιος και Low από τον Απρίλιο - Οκτώβριο?[/li]
    [li]Οι συναλλαγές σε φαγητά, ποτά, κοπέλες μπορούν να γίνουν και σε USD?[/li]
    [li]Αξίζει κανείς να ασχοληθεί με Airbnb αντί ξενοδοχεία όταν πρόκειται για σεξοτουρισμό στην Thai ή του βγαίνει πιο ακριβά στο τέλος?[/li]
    [li]agoda.com, booking.com ή κάποιο άλλο για την διαμονή[/li]
    [li]Απευθείας πτήση ή δεν έχει τόση διαφορά τελικά?[/li]

Ευχαριστώ πολύ
:hi:

Φίλε αν πραγματικά σκέφτεσαι να κάνεις αυτό το ταξίδι πρέπει να πάρεις τα πράγματα από την αρχή και να διαβάσεις πολύ εδώ και αλλού.
Στην περίπτωση σαυ το διάβασμα είναι μετρητά στην τσέπη σου αλλιώς σε βλεέπω με όλο το σεβασμό να πηγαίνεις ντουγρού για μάδημα.

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
λοιπον το ροδο του βορρα hard.....
απο τιμες 30-40% πιο κατω απο πουκετ μπανγκοκ και 20 απο πατταγια....μιλαω για τα απλα καθημερινα...φαι αγορες χοτελια κτλ και λιγο πιο κατω σε ποτα αν και συνηθως σε τοσα χιλιομετρα αποσταση απο το σπιτι με καμμια μπυρα τη βγαζω...
απο κοριτσια το παλιο κλασσικο 1000 σορτ 1500-2000 λονγκ αλλα και παλι παιζει....εχουν κατεβει πολλοι κινεζοι για διακοπες :tickedoff:
και οι ανθρωποι καμμια σχεση χαλαροι, χαμογελαστοι, δε σε κοιτανε σα πορτοφολι.ακομα και του τουρισμου με τους κατω....αν τους σεβοσουν ειχες το σεβασμο τους....ηθελα να παω στο λευκο ναο και οχι στο τριγωνο και μια κοπελια εφαγε μια ωρα στα τηλεφωνα να βρει πρακτορειο και ας επαιρνε απλα τη προμηθεια της.βεβαια οι μλκες παντα υπαρχουν σα τις κατσαριδες
thapae gate...πυλη για εισοδο στη παλια πολη...με το που τη περασεις και μπαινεις στη παλια πολη ας πουμε εντος των τειχων εχει μια πλατεια που τα βραδια γεμιζει απο παγκους με σουβενιρ και φαγητο..αλλα νοστιμο φαγητο και της ωρας ειδικα τα ψητα τους,οχι καλαμακια που τα βαραει ολη μερα ο ηλιος.περνοντας τη πλατεια αριστερα ειναι το τελος η η αρχη της σαββατιατικης νυχτερινης αγορας που ειναι πηχτρα απο κοσμο και τσαμπα απο θεμα τιμων,αλλα και πραγματα μοναδικα οπως σανδαλια χειροτεχνηματα κτλ.
αν συνεχισεις ευθεια απο τη ταπαε και στριψεις στο 3ο δρομο δεξια βγαινεις στh Ratvithi Rd.ειναι μια περιοχη γεματη μπαρακια και φαλανγκ οπως και ντοπιες υπαρξεις αλλα συνηθως ειναι με χορηγους μαζι και απλα περνανε καλα.αν θες κρεπαλη λαιβ και καλη μουσικη ειναι το χοτ σποτ.αλλα ολη η πολη εχει μπαρακια χοστελ που εχουν καφε μπροστα για μη πονηρη κατασταση απλα να πιεις μια μπυρα και να περασεις καλα.
οσο πιο κεντρο πας στη παλια πολη τοσο πιο πολλοι φαλανγκ και πιο πιασοκολαδικα....αρχιζει και μπαινει το στοιχειο πιτσα εσπρεσο,αλλωστε ειναι μια τουριστικη πολη με πολλους πλεον εξπατς ειδικα ζευγαρια συνταξηουχων.
αναποδα απο ταπαε...προς τα κατω...
πας προς chang klan mexri να πεσεις στη νυχτερινη αγορα δεξια σου...εκει ειναι το κεντρο των παντων οσο αφορα το σαιτ....επομενο ποστ

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
για να συνεχισω και το προηγουμενο......απο φαι...khao soi kai roti...opws kai olh h lana κουζινα :-*
στα καθ ημας...στη νυχτερινη αγορα προς το τελος δεξια οπως πηγαινα εγω τουλαχιστον einai η loi kroh...ο επισημος δρομος της αμαρτιας.
καμμια σχεση με οτι ξερετε απο ββκ πατταγια εστω και πουκετ..εχει καποια μασατζιδικα που εχει χαπι εντινγκ η μπορεις να κανεις κοννε και ενα κομπλεξ με τα κλασσικα μπαρακια σαν ενα πατταγιανο στο σοι μπουακαο πχ αλλα 2 φορες μεγαλυτερο και με καλυτερα τεμαχια αλλα συνηθως οχι ντοπιες η απο αλλες χωρες :-
ντοπιες η εστω φοιτητριες με υψηλες προδιαγραφες μονο στα καραοκε...οποτε απαγορευτικο για εμας τους μη γνωριζοντες.
απο α γκο γκο μονο το foxy lady ηξερα αλλα δεν αξιζε το κοπο.
σε στυλ ινσομνια το spicy mesa sth παλια πολη...οτι δε φορτωσε η ενδιαφερεται εκει καταληγει αλλα μιλαμε για μετα τις 2-3.μια φορα πηγα καλα ηταν αλλα δεν αντεχα τα ωραρια λογω φυσιολατρειας....
απο εκδρομες αξιοθεατα κτλ.......ολη η περιοχη αλλα και η πολη ειναι εκπληκτικες...ειδικα doi ithanon και οποιος μπορει και προς chiang rai meria.white temple, black temple,φυλες κτλ.
hard οτι θες ρωτα αλλα για δουλεια δεν αξιζει.....εχει μαζεψει πολλους δασκαλους αγγλικων πλεον

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Επιτέλους !!! Βρήκα την επιστημονική απόδειξη που έψαχνα !!! :2funny: :2funny:
Διαβάστε εδώ :

Τώρα καταλάβαίνω γιατί στη Ταιλάνδη νοιώθω χάλια ενώ στη χώρα μου εν μέσω της χειρότερης μεταπολεμικής κρίσης νοιώθω υπέροχα να βλέπω τους πολιτικάντηδες να ξεκατινιάζονται στην tv.

Τι σου είναι ρε παιδί μου  η επιστήμη ???  :2funny: :2funny:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories