Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Εγω διαβασα 5-6 σελιδες τωρα και εμαθα οτι οποιος παει ταυλανδη ειναι αγαμητος + μπακουρης.
Μπραβο σνεχιστε ετσι.
Μπραβο σνεχιστε ετσι.
ευχαριστουμε αρχηγε μου για το συμπερασμα σουΕγω διαβασα 5-6 σελιδες τωρα και εμαθα οτι οποιος παει ταυλανδη ειναι αγαμητος + μπακουρης.
Μπραβο σνεχιστε ετσι.
η turkish μια χαρα ειναι , οι κωλοτουρκοι ειναι πολυ μπροστα σε αυτο756 είναι το φθηνότερο που βρίσκω σε Turkish, αναχώρηση 11/07, επιστροφή 30/08.
Κοιτάω εδώ και ένα δεκαήμερο και οι τιμές είναι συνεχώς εκεί. Η Turkish πως είναι; Δεν έχω πετάξει ποτέ μαζί τους.
Εγω διαβασα 5-6 σελιδες τωρα και εμαθα οτι οποιος παει ταυλανδη ειναι αγαμητος + μπακουρης.
Μπραβο σνεχιστε ετσι.
Εκει μουσλιφια θα σε περυτριγυριζουν παντα.η turkish μια χαρα ειναι , οι κωλοτουρκοι ειναι πολυ μπροστα σε αυτο
ελα μου ομως οτι η ταυλανδη δεν ειναι και τοσο μια χαρα τωρα
Nachos εχεις κανει κανα ταξιδι στην ζωη σου?Και που?Εγω διαβασα 5-6 σελιδες τωρα και εμαθα οτι οποιος παει ταυλανδη ειναι αγαμητος + μπακουρης.
Μπραβο σνεχιστε ετσι.
Μπραβο σνεχιστε ετσι.
Μπραβο σνεχιστε ετσι.
των ψωνιωνEχω κατι φιλαρακια απο θεσνικη που εχουν παει πανω απο 20 φορες ταιλανδη.
Ειναι ωραια παιδια και γαμανε αβερτα Σαλονικα.
Αυτοι σε πια κατηγορια ειναι?
αχαχαχαχαχαχαχαNachos εχεις κανει κανα ταξιδι στην ζωη σου?Και που?
Αν κρινω απο την φωτο προφιλ σου Για Μυκονο μονο εισαι
τελικα αν το δεις απο αλλη αποψη ειναι και καλο και κακο αυτοΕκει μουσλιφια θα σε περυτριγυριζουν παντα.
Δωσε makmak χαιρετισματα στο Τζιμα!
756 είναι το φθηνότερο που βρίσκω σε Turkish, αναχώρηση 11/07, επιστροφή 30/08.
Κοιτάω εδώ και ένα δεκαήμερο και οι τιμές είναι συνεχώς εκεί. Η Turkish πως είναι; Δεν έχω πετάξει ποτέ μαζί τους.
Μπραβο σνεχιστε ετσι.
Στην Ταϊλάνδη είχα πάει με Gulf
ευχαριστουμε αρχηγε μου για το συμπερασμα σου
συνεχισε να μας δινεις τα φωτα σου
Eχω κατι φιλαρακια απο θεσνικη που εχουν παει πανω απο 20 φορες ταιλανδη.
Ειναι ωραια παιδια και γαμανε αβερτα Σαλονικα.
Αυτοι σε πια κατηγορια ειναι?
Μαθησιακά προβλήματα προεφιβικής ηλικίας (επιστημονικός όρος)
Η Ταιλάνδη είναι σεξοτουριστικός προορισμός.Αποτέλεσμα τραβάει σαν μαγνήτης όλους του μπάκουρους και αγάμητους αυτού του κόσμου.
To ταξίδι με gulf τι έλεγε?
καλα ρε δεν τρεχει κατι σιγαΔεν καταλαβατε οτι ειρωνευομαι <<τρολλαρω>>???
Εγω μαζι σας ειμαι........
Ειχα γραψει...........απο αυτα που διαβασα......
Επειδη μαλλον το δικό μου post δημιουργησε τη παρεξήγηση, θα ηθελα να διευκρινίσω τα παρακατω.Δεν καταλαβατε οτι ειρωνευομαι <<τρολλαρω>>???
Εγω μαζι σας ειμαι........
Ειχα γραψει...........απο αυτα που διαβασα......