Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ναι το χαβαλε τους κανουν τα παιδια περνοντας μερικες χιλιαδες ευρω , αλλα καλα κανουν αφου τους τα δινουν.......τεσπα

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ναι το χαβαλε τους κανουν τα παιδια περνοντας μερικες χιλιαδες ευρω , αλλα καλα κανουν αφου τους τα δινουν.......τεσπα

αρα το πρόβλημα είναι ουτοι που κάνουν το χαβαλέ τους αμοιβοντε με τεραστια ποσα.
κάνε το και εσύ...  μπορείς

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Ρε παλικάρια τι είναι το line id    που μου λένε οι γκόμενες στο taifriendly?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Κάτι σαν το Viber ή το Skype αν δεν κάνω λάθος..

Το κατεβάζεις τσαμπα απο το δίκτυο. Μυνήματα φωτογραφίες και φωνή  δωρεαν αν έχεις στο κινητό ip σύνδεση είτε 3g ειτε wi fi.
Πολυ εύκολο και λειτουργικό.
Ολες οι Ταυλανδες το εχουν.
Οι κινέζοι εχουν το wechat.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ρε παλικάρια τι είναι το line id    που μου λένε οι γκόμενες στο taifriendly?
Για το line σου απάντησαν οι προηγούμενοι
Το id ειναι κατι σαν userid για να βρισκεις άλλα μέλη η για να σε βρίσκουν
Το οριζεις εσυ αργότερα αφου το κατεβάσεις και αφου ανοίξεις λογαριασμο
Παρατήρησα οτι το line ειμαι λιγοτερο δημοφιλές στο λαός εκει ολοι παίζουν wechat
Ενα αλλο προγραμμα ειναι και το tango
Εννοείται τα εχω ολα κατεβασμένα και ετοιμοπόλεμα στο iPad 5555

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
233
Πόντοι
21
Να ρωτήσω κάτι, που λογικά όλο και κάποιος θα έχει ακούσει.

Είχα κατέβει στην Pattaya με δυο γνωστές μου Ταϋλανδές, τον Απρίλη (περισσότερο για βόλτα παρά για κάτι άλλο).
Με άφησαν κλασσικά walking street και μου είπαν "τώρα εμείς θα πάμε για μασάζ σε μια περιοχή που είναι λίγο πιο μακρυά από εδώ και θα γυρίσουμε σε καμμιά ώρα" (είχαν δικό τους αυτοκίνητο). Οι κοπέλες δεν ήταν "του επαγγέλματος" και σαφώς όταν είπαν "μασάζ" εννοούσαν για τις ίδιες (όχι να κάνουν αυτές σε κάποιον).
Πονηρεύτηκα, είναι η αλήθεια, αλλά δεν θέλησα να τις ρωτήσω για τις λεπτομέρειες του "μασάζ".

Η απορία μου είναι εάν υπάρχει περιοχή αντίστοιχη με walking street πχ (ή έστω μικρότερη) που να απευθύνεται σε γυναίκες (και δη Ταϋλανδές), στην Pattaya;

dim78

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστές το τοπικ εχει γινει τεράστιο και δεν παίζει να βρεις πληροφορίες χωρίς να περάσεις το σκ στον υπολογιστη  :rockon:
εχει κανεις να προτεινει για bkk αξιοθέατα για 4 ημέρες? τα ξενοδοχεια εκει ειναι gf και παιζει ιδια φαση με πουκετ στα μπαράκια και στο ψωνισμα? ποια περιοχη να τσεκαρω ξενοδοχειο να ειναι κοντα στα μπαρακια? μη λιωσουμε και στο τουκ του  :fuck2:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Κοιτα για Σουκχουμβιτ (ειναι κεντρικος δρομος) απο σοι 4 εως 33. Τα ξενοδοχεια 90% ειναι γκεστ φρεντλι.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Mind reader,μαλλον θα ειχες πετυχει πριν 10 μερες καμμια υπερπροσφορα ημερας,γιατι καθε χρονο πηγαινω αυτη τη περιοδο και οσο και νωρις να κλεισεις,κατω απο 700 ευρω δεν παιζει..Το συνηθες ειναι απο 700 μεχρι 800-850 η Qatar με τις μικρες αναμονες αν κλεισεις τωρα.
756 είναι το φθηνότερο που βρίσκω σε Turkish, αναχώρηση 11/07, επιστροφή 30/08.
Κοιτάω εδώ και ένα δεκαήμερο και οι τιμές είναι συνεχώς εκεί. Η Turkish πως είναι; Δεν έχω πετάξει ποτέ μαζί τους.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
συναγωνιστές το τοπικ εχει γινει τεράστιο και δεν παίζει να βρεις πληροφορίες χωρίς να περάσεις το σκ στον υπολογιστη  :rockon:
εχει κανεις να προτεινει για bkk αξιοθέατα για 4 ημέρες? τα ξενοδοχεια εκει ειναι gf και παιζει ιδια φαση με πουκετ στα μπαράκια και στο ψωνισμα? ποια περιοχη να τσεκαρω ξενοδοχειο να ειναι κοντα στα μπαρακια? μη λιωσουμε και στο τουκ του  :fuck2:

Φίλε διάβασε το τελευταίο ποστάρισμα που έχω κάνει στις χρηστικές πληροφορίες

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
άσχετο αλλά:
εχω ταξιδεψει 2 φορές με Turkish για Αμερική.
Μια χαρά εταιρεία έχουν κάνει οι τουρκαλάδες.
Να σκεφτεις οτι κάποτε ήταν μικρότερη απο την Ολυμπιακή και τώρα έχει γίνει 4 αστέρων.

Στην Ταϊλάνδη είχα πάει με Gulf

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom