Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσεις να πηγαίνεις Β. Κορέα..

Αλήθεια, έχει πάει κανείς Β.Κορέα να δώσει info?
Για την Βορεια κορεα μονο αμα εισαι κολητος του Κιμ Γιονγκ Γιουν  :2funny: Οσο για την Νοτια κορεα απο οπου ειναι και το βιντεο :grin: Ξεχαστε την Ν Κορεα εχει μεν γαμω τα καυλακια φατσουλες σωματακια αλλα δεν πηδας ευκολα.Αντε στην καλυτερη να σου κατσει καμια φοιτητρια αν εισαι και εσυ νεαρης ηλικιας και εμφανισημος.Οσο για τις μεγαλυτερες ηλικιες πρεπει να εχουν σιγουρευτει οτι θα εισαι ας το πουμε μονιμος εκει και καλα στα οικονομικα  :grin: .Οι περαστικοι και οι τουριστες συνηθως μενουν με το πουλι στο χερι.Το καλο ειναι οτι σαν ανθρωποι ειναι εξυπηρετικοι και καλοι με τον τουριστα.Προσωπικα εχω παει μια φορα καθοτι ο καλυτερος φιλος μου μενει εκει 13 χρονια και ειναι παντρεμενος με κορεατισα.Ο δικος μου και αυτος στην αρχη δυσκολευοταν να γνωρισει γκομενα.Γνωρισε την γυναικα  του σε ενα party για singles που το εχουν σαν εθιμο ας πουμε εκει και εχει και μια ντοπια ονομασια αλλα μου διαφευγει αυτη την στιγμη  :think:
σορρυυυ για το off topic  

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
215
Πόντοι
21
Συμφωνω απολυτα με το φιλο newfan..
Οντως δεν εχει αναφερθει ο ασταθμητος παραγοντας,ειδικα σε θεματα υγειας.
Και το ξερω απο πρωτο χερι γιατι στο τελευταιο ταξιδι,λογω υψηλου πυρετου (την ειχα αρπαξει ασχημα),αναγκαστηκα να περασω μια βολτα απο το bumrungrad hospital,και για να με δει γιατρος και να κανω κατι εξετασεις,εφυγαν για πλακα 14.000 μπατ..
Απο την αλλη δε μπορω να πιστεψω οτι παει καποιος ενα τετοιο μακρινο ταξιδι και δεν εχει μερυμνησει για τη στραβη..Δηλαδη να εχει εστω μια πιστωτικη καρτα μαζι του μηπως παρουσιαστει καποια εκτακτη αναγκη..

Υπάρχουν και οι μηνιαίες (ή και πιο σύντομες) ασφάλειες υγείας για τους τουρίστες κλπ, που σχεδόν κανένας δεν προμηθεύεται  :-

Είχαν πει κάποτε να το κάνουν μάλιστα και υποχρεωτικό, αλλά δεν πέρασε το μέτρο, τότε.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Το λογοτεχνικό σχήμα είναι μάλλον μεταφορά.
Σε μηχανάκι ( μεταφορικό μέσο ) αναφέρεται !!!!  :2funny: :2funny:

ΣΧΗΜΑΤΑ ΛΟΓΟΥ
(Μεταφορά - Παρομοίωση - Κυριολεξία)

Μεταφορά
Μεταφορά είναι το σχήμα λόγου, στο οποίο η σημασία μιας λέξης επεκτείνεται αναλογικά και σε άλλες συγγενικές λέξεις, που έχουν κάποια μικρή ή μεγάλη ομοιότητα μ' αυτήν.

π.χ. Ο Γιάννης είναι χρυσό παιδί (εννοούμε ότι ο Γιάννης είναι πολύ καλό παιδί)
[size=12pt]Παρομοίωση
Παρομοίωση
[/size] είναι το σχήμα λόγου, στο οποίο για να τονίσουμε μια ιδιότητα ενός προσώπου ή ενός πράγματος, το [size=12pt]συσχετίζουμε (συγκρίνουμε)[/size] με κάτι άλλο πολύ γνωστό, που έχει την ίδια ιδιότητα αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό.
Στην παρομοίωση χρησιμοποιούμε για τη σύγκριση τις λέξεις: [size=12pt]σαν, όπως, λες και, σάμπως, καθώ[/size]ς.

π.χ. Ήταν οπλισμένος σαν αστακός (θέλουμε να δείξουμε πως είχε πολύ βαρύ οπλισμό, όπως ο αστακός που έχει τις τεράστιες δαγκάνες του)
Κυριολεξία
Κυριολεξία έχουμε όταν χρησιμοποιούμε τις λέξεις με την πραγματική  (την αρχική) τους σημασία.

π.χ. Ο καφές είναι καυτός.

[size=14pt]Το  τεστ αφορά  τις  γνώσεις μου μόνο.[/size]

Για την Βορεια κορεα μονο αμα εισαι κολητος του Κιμ Γιονγκ Γιουν  :2funny: Οσο για την Νοτια κορεα απο οπου ειναι και το βιντεο :grin: Ξεχαστε την Ν Κορεα εχει μεν γαμω τα καυλακια φατσουλες σωματακια αλλα δεν πηδας ευκολα.Αντε στην καλυτερη να σου κατσει καμια φοιτητρια αν εισαι και εσυ νεαρης ηλικιας και εμφανισημος.Οσο για τις μεγαλυτερες ηλικιες πρεπει να εχουν σιγουρευτει οτι θα εισαι ας το πουμε μονιμος εκει και καλα στα οικονομικα  :grin: .Οι περαστικοι και οι τουριστες συνηθως μενουν με το πουλι στο χερι.Το καλο ειναι οτι σαν ανθρωποι ειναι εξυπηρετικοι και καλοι με τον τουριστα.Προσωπικα εχω παει μια φορα καθοτι ο καλυτερος φιλος μου μενει εκει 13 χρονια και ειναι παντρεμενος με κορεατισα.Ο δικος μου και αυτος στην αρχη δυσκολευοταν να γνωρισει γκομενα.Γνωρισε την γυναικα  του σε ενα party για singles που το εχουν σαν εθιμο ας πουμε εκει και εχει και μια ντοπια ονομασια αλλα μου διαφευγει αυτη την στιγμη  :think:
σορρυυυ για το off topic  

Συμφωνώ  σε  πάρα πολύ  μεγάλο  βαθμό  με την άποψη του.
Υπήρξε μια  15ετια  την περίοδο του 1980 και πριν όπου ήταν must  η επαφή με  αλλοδαπούς  συνήθως, στελέχη  επιχειρήσεων  αλλά και    στελέχη  των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.
Εάν υπάρχει άτομο  φιλικό που ζει  εκεί,  τότε τα  πράγματα γίνονται ποιο εύκολα.
Αλλά    πάντα  είναι η εξαίρεση.
Ο κάνονας  εξακολουθεί να ακολουθεί τα γραφόμενα του φίλου.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Και το ξερω απο πρωτο χερι γιατι στο τελευταιο ταξιδι,λογω υψηλου πυρετου (την ειχα αρπαξει ασχημα),αναγκαστηκα να περασω μια βολτα απο το bumrungrad hospital,και για να με δει γιατρος και να κανω κατι εξετασεις,εφυγαν για πλακα 14.000 μπατ..
Απο την αλλη δε μπορω να πιστεψω οτι παει καποιος ενα τετοιο μακρινο ταξιδι και δεν εχει μερυμνησει για τη στραβη..Δηλαδη να εχει εστω μια πιστωτικη καρτα μαζι του μηπως παρουσιαστει καποια εκτακτη αναγκη..

Δυστυχώς δεν γίνεται  αυτό αγαπητέ  φίλε,  πολλές  φορές  δημιουργούνται εντάσεις σε νοσοκομεία  γραφεία  ενοικίασης αυτοκινήτων και αλλού.
Δεν μιλάμε  για τις περιπτώσεις  άπατης  μιλάμε  για  πραγματικά περιστατικά  που  οι ζημίες έχουν πραγματικά  πραγματοποιηθεί.
Κάποτε  καλούμαστε κάποιοι από τους  μόνιμους  να  βοηθήσουμε.
Άλλωστε   πριν την ολυμπιάδα  στην χώρα μας  οι επισκέψεις των Ελλήνων   δεν ήταν πολλές.
Τους περισσότερους  των Ελλήνων, που πολλοί από αυτούς ήταν εργαζόμενοι (  δεν μιλάω  για πληρώματα) της  ολυμπιακής που έκαναν χρήση του εισιτηρίου που δικαιούντο.
Ήταν γνωστοί   λόγο των συχνών επισκέψεων,  οι περισσότεροι πολύ καλά παιδιά.
Υπήρχαν βεβαία  και οι  λεγόμενοι  μπαταξήδες  που τους  βοηθούσες υλικά  η  ηθικά,  άλλα  μετά εξαφανίζονταν, επιλέγοντες στις επόμενες  επισκέψεις  χώρους μακρυά  ώστε  να μη επιστρέψουν την όποια βοήθεια.
Η  όποια “ κάθοδος”  των Ελληνικών ορδών στην  χώρα σε  μεγάλο  βαθμό  αφορά την  περίοδο μετά  το 2003  συνεχίζεται τα επόμενα 2 χρόνια   κορυφώνεται   το 2007-8   και έκτοτε  ακολουθεί φθίνουσα πορεία.
Τελευταίο  θύμα    του αστάθμητου  παράγοντα  φίλος    συμμετέχων σε αυτό το φόρουμ   που  χρειάστηκε  κοντά στις  γιορτές επείγουσα ιατρική   βοήθεια.  
Οποίος αποδείχτηκε  κύριος στις συναλλαγές  του   και με χαρά   θα τον δεχτούμε  σε λίγο καιρό πάλι εδώ.
Υπάρχουν  στην  χώρα 2  -3   εταιρίες ασφάλισης  που το κόστος  δεν είναι  μεγάλο  και που  πραγματικά  παρέχουν  πολύ καλές πληροφορίες  .
Το κόστος  συνίσταται σε   1  η 2 επισκέψεις σε  ευαγές ίδρυμα  της Σούκουμβιτ.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
 Mindreader

Το ξανασκέφτηκε  φίλε   ίσως  και να έχεις  δίκαιο.
Θυμήθηκα  ένα   κεφάλαιο του βιβλίου  ψυχολογίας το οποίο έγραφε :

Το μπουζούκι είναι όργανο.
 Ο αστυφύλακας  είναι όργανο.
 Άρα ο αστυφύλακας  είναι μπουζούκι.

Ήτοι  κατά τον φίλο.

Το μηχανάκι το καβαλάς.
 Την  κοπέλα  την καβαλάς.
 Άρα η κοπέλα είναι μηχανάκι.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

εγω ξερω αλλον πηγε νοσοκομειο εκει ... και μολις εγινε καλα μετα απο μερικες μερες την εκανε νυχτα απο εκει χωρις πληρωσει

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αυτο που δεν ξερω ειναι αν εχει δημοσια νοσοκομεια εκει ?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τωρα που το σκεφτομαι,μαλακια εκανα.
Πηγα και πεταξα 14.000 μπατ στο νοσοκομειο,επειδη απλα ειχα 40.5 πυρετο,πονουσε το στηθος μου,εβηχα σα παλιαλογο και μου κοβοταν η αναπνοη.
Χωρια που αν δεν αντεχα,θα μπορουσα να παω σε ενα δημοσιο ταυλανδικο νοσοκομειο,να περιμενω στην ουρα 4-5 ωρες και να πληρωσω πολυ λιγοτερα.
Εντωμεταξυ,με αυτα τα 14 χιλιαρικα στο επομενο ταξιδι (αν δεν ειχα κατι σοβαρο και δε πεθαινα),θα εκανα συμφωνια με κανα γκομενακι (απο το πανω ραφι μαλιστα),να το γαμαω κανα 20ημερο.
Στερνη μου γνωση να σ' ειχα πρωτα  :headbang:

Υ.Γ:Μιμικο συνελθε. :2funny:
Δε παιζουν με την υγεια,ουτε κανουν τσιγκουνιες.Εκτος του οτι το Bumrungrad ηταν 4-5 λεπτα περπατημα απο το ξενοδοχειο που εμενα,ειναι και ενα απο τα κορυφαια Ταυλανδικα νοσοκομεια και πραγματικα εμεινα αφωνος απο την εξυπηρετηση. ;)
Οχι πως δεν ειχα εξυπηρετηθει βεβαια στο δημοσιο νοσοκομειο της Πατονγκ που ειχα παει μια χρονια γιατι ειχα παθει εγκαυματα απο τον ηλιο (κατι προφανως πολυ μικροτερης σημασιας απο την ελαφρα πνευμονια που επαθα αυτη τη φορα)..
Αλλα ειχα πληρωσει κι εκει 500 μπατ τον γιατρο..Και περιμενα 3 ωρες με νουμερο στην ουρα για να ερθει η σειρα μου..
Περυσι με 40 πυρετο δεν ειχα τετοια κουραγια,ουτε ορεξη να ρισκαρω με τα δημοσια νοσοκομεια. ;)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Τωρα που το σκεφτομαι,μαλακια εκανα.
Πηγα και πεταξα 14.000 μπατ στο νοσοκομειο,επειδη απλα ειχα 40.5 πυρετο,πονουσε το στηθος μου,εβηχα σα παλιαλογο και μου κοβοταν η αναπνοη.
Χωρια που αν δεν αντεχα,θα μπορουσα να παω σε ενα δημοσιο ταυλανδικο νοσοκομειο,να περιμενω στην ουρα 4-5 ωρες και να πληρωσω πολυ λιγοτερα.
Εντωμεταξυ,με αυτα τα 14 χιλιαρικα στο επομενο ταξιδι (αν δεν ειχα κατι σοβαρο και δε πεθαινα),θα εκανα συμφωνια με κανα γκομενακι (απο το πανω ραφι μαλιστα),να το γαμαω κανα 20ημερο.
Στερνη μου γνωση να σ' ειχα πρωτα  :headbang:

Υ.Γ:Μιμικο συνελθε. :2funny:
Δε παιζουν με την υγεια,ουτε κανουν τσιγκουνιες.Εκτος του οτι το Bumrungrad ηταν 4-5 λεπτα περπατημα απο το ξενοδοχειο που εμενα,ειναι και ενα απο τα κορυφαια Ταυλανδικα νοσοκομεια και πραγματικα εμεινα αφωνος απο την εξυπηρετηση. ;)
Οχι πως δεν ειχα εξυπηρετηθει βεβαια στο δημοσιο νοσοκομειο της Πατονγκ που ειχα παει μια χρονια γιατι ειχα παθει εγκαυματα απο τον ηλιο (κατι προφανως πολυ μικροτερης σημασιας απο την ελαφρα πνευμονια που επαθα αυτη τη φορα)..
Αλλα ειχα πληρωσει κι εκει 500 μπατ τον γιατρο..Και περιμενα 3 ωρες με νουμερο στην ουρα για να ερθει η σειρα μου..
Περυσι με 40 πυρετο δεν ειχα τετοια κουραγια,ουτε ορεξη να ρισκαρω με τα δημοσια νοσοκομεια. ;)

ωωωω αρα εχει δημοσια νοσοκομεια !!!

γιατι πληρωσες 500 μπατ στο δημοσιο ? εδω στην ελλαδα οι αλλοδαποι πανε απολυτως δωρεαν !!!!!

ναι οκ αφου ειχες το μετρητο για ιδιωτικο καλα εκανες που πηγες ... αλλα να ξερεις στα δημοσια παντα ειναι οι καλυτεροι γιατροι !!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
 Mindreader

Το ξανασκέφτηκε  φίλε   ίσως  και να έχεις  δίκαιο.
Θυμήθηκα  ένα   κεφάλαιο του βιβλίου  ψυχολογίας το οποίο έγραφε :

Το μπουζούκι είναι όργανο.
 Ο αστυφύλακας  είναι όργανο.
 Άρα ο αστυφύλακας  είναι μπουζούκι.

Ήτοι  κατά τον φίλο.

Το μηχανάκι το καβαλάς.
 Την  κοπέλα  την καβαλάς.
 Άρα η κοπέλα είναι μηχανάκι.
:2funny:
Τωρα αρχιζεις να με καταλαβαίνεις.  :2funny: :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αλλα ετσι εχασες τα 14χηνες για την επομενη φορα εχεις γκομενα απο το πανω ραφι για 20μερες !

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
αλλα ετσι εχασες τα 14χηνες για την επομενη φορα εχεις γκομενα απο το πανω ραφι για 20μερες !
Τη πιθανοτητα να κρατησει τις 14 χηνες και να  μπει μαζι τους στο πανω ραφι του νεκροτομείου τη λαμβανεις καθολου υπ ' οψιν.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Phyathai 2
Samitivej Sukhumvit
Sukhumvit Hospital
Vinhavadi Rangsit
Chulalongkorn University Hospital
St Louis hospital sathorn

Φτήνοτερα και  με πολύ  καλές  υπηρεσίες.

Το προτιμώ  από όλα τα άλλα  αλλά  λίγο μακρυά.
Nonthavej Hospital
Mueang Nonthaburi District
Nonthaburi

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Μια ταξιδιωτική ασφάλεια για ένα ταξίδι 20 ημερών δεν υπερβαίνει τα 65 ευρώ (ρώτησα και έμαθα πριν δύο εβδομάδες), λεφτά που και εγώ θεωρούσα πεταμένα.  Γνώρισα τύπο τον Φλεβάρη που ξεχειμωνιάζει κάτω  χτύπησε με μηχανάκι και  πλήρωσε για δύο  τρεις εγχειρήσεις στο χέρι του που κινδύνευσε πολύ 950.000 μπατ.Επαναλαβάνω 950.000 μπατ.. Αυτός ήταν ο λόγος που μόλις γύρισα και είδα φίλο ασφαλιστή τον ρώτησα για το κόστος της ασφάλισης.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ενας απο τους λογους που μενω σε 4/5στερα ξενοδοχεια, περαν της καλοπερασης μου, ειναι και οτι εαν χρειαστεις γιατρο σε 10 λεπτα ειναι στο δωματιο σου, καθως επισης σε καλυπτουν και σχεδον για οποια στραβη μπορει να σου τυχει.
Βεβαια εαν καποιος θελει να περασει 20 μερες με 1000 Ευρω δεν το εχει.
Αλλα επιλογες του καθενος ειναι και αναλογα την οικονομικη δυνατοτητα.

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
215
Πόντοι
21
Μια ταξιδιωτική ασφάλεια για ένα ταξίδι 20 ημερών δεν υπερβαίνει τα 65 ευρώ (ρώτησα και έμαθα πριν δύο εβδομάδες), λεφτά που και εγώ θεωρούσα πεταμένα.  Γνώρισα τύπο τον Φλεβάρη που ξεχειμωνιάζει κάτω  χτύπησε με μηχανάκι και  πλήρωσε για δύο  τρεις εγχειρήσεις στο χέρι του που κινδύνευσε πολύ 950.000 μπατ.Επαναλαβάνω 950.000 μπατ.. Αυτός ήταν ο λόγος που μόλις γύρισα και είδα φίλο ασφαλιστή τον ρώτησα για το κόστος της ασφάλισης.

Υπάρχει ασφάλεια για τόσες ημέρες και με λιγότερα από 65 ευρώ.
Έχω βρει πχ γύρω στα 40ε.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ενας απο τους λογους που μενω σε 4/5στερα ξενοδοχεια, περαν της καλοπερασης μου, ειναι και οτι εαν χρειαστεις γιατρο σε 10 λεπτα ειναι στο δωματιο σου, καθως επισης σε καλυπτουν και σχεδον για οποια στραβη μπορει να σου τυχει.
Βεβαια εαν καποιος θελει να περασει 20 μερες με 1000 Ευρω δεν το εχει.
Αλλα επιλογες του καθενος ειναι και αναλογα την οικονομικη δυνατοτητα.

Συμφώνω  Λόρδε.
Να αναφέρω απλώς  να μην εμπιστεύεστε   τις  μικρές  κλινικές  που φυτρώνουν σαν μανιτάρια ειδικά στην Παττάγια.
Ασφάλιση Bupa  40 ευρώ μηνιαία πλήρη κάλυψη.

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
215
Πόντοι
21
Γνωρίζει κανείς εδώ κάποιο studio ή και condo στην Bangkok (κατά προτίμηση κοντά σε Βangna ή Sukhumvit) για -ει δυνατόν φθηνή- εβδομαδιαία ενοικίαση, τον Απρίλη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom