Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Μιμικος εγω αυτο αρχισα να κανω και πιστεψε με δεν προλαβενω.Και πολλες ειναι διατεθιμενες να με πληρωνουν και τα εξοδα.Μιλαω για ηλικιες ανω τον 28.Αλλα οχι και σαβουρες οτι νανε.Επιλεγουμε.Τωρα εβγαλα μια ακρη (προχθες) και θα παω σε μια ενα τριημερο ειναι 200 χιλιομετρα μακρια απο μενα αλλα οκ αξιζει το μωρο.Τον αλλο μηνα με το καλο.Θα μεινω σπιτι της γιατι μενει μονη και εκει θα με κανει ολα τα εξοδα αφου την ειπα οτι ειμαι δυσκολα για ταξιδια.
Και ειναι πολλες τετοιες στην λιστα.
Τοσο καιρο ασχολιομουν με Ταιλανδεζες που ειναι 10,000 χιλ μακρια ενω δεν μπορω να παω.Ποτε δεν εκανα καμακι ελληνιδες μεσο facebook.Και τωρα βλεπω οτι γινεται χαμος.

ειδες βρε τεκιλα ολα γινονται .... τροπο θελει οχι κοπο !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρηκαμε αντικαταστατη του βαρουφακη......εκτος και αν εισαι δεξι χερι του σοιμπλε με τετοιο προγραμμα λιτοτιτας.;)

χαχαχαχααχχ οχι δεν ειμαι με τους γερμανους αυτοι γαμαν καθε τεταρτη και σαββατο αυστηρα ... τι να τους κανω παρεα μονο δυο φορες την εβδομαδα ? αχχαχαχαχχααχα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ωραιος ο μιμικος

ετσι σε θελω γιατι θα βγει ο Μακουλης και θα σε μαλωσει

καποτε ειχε βγαλει εναν ημερησιο προυπολογισμο πολυ τρελλο....υπαρχει σε παλιο ποστ

το θεμα ειναι οτι η χωρα ειναι για ολους  αρκει να ειναι κατασταλαγμενος ο καθενας για το που φτανει η τσεπη του

ωωωω τα σεβη μου !!!!

ορθα τα γραφεις και εσυ !

lazic23

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
απο οτι εχω καταλαβει απ το θρεντ εκει με 500 ευρω πας για ενα μηνα και γαμας ασυστολα η κανω λαθος :think: :think:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ειλικρινα μην το πιασουμε αυτο το θεμα τι αποψη εχουν για εμας οι Ταυλανδοι και Ταυλανδες διοτι θελουμε αλλες 3000 σελιδες... Κανω παρεα με ατομα που μιλουν ταυλανδικα και αδυνατουσα να πιστεψω αυτα που μου μετεφεραν ως συνομιλιες τους στην παρεα. Τελος παντων υποκειμενικες αποψεις εκφραζουμε & ο καθενας λεει δημοκρατικα την αποψη του , οποτε αφου εμενα δεν με καλυπτει πλεον το value for money & πλεον με εκνευριζουν ολα τα αρνητικα τους εις το μεγιστο βαθμο τους ριχνω μαυρη πετρα και προσπαθω και εγω εν ελλάδι & με λιγοτερα λεφτα
Γιατι αν καταλαβεναν αυτες ελληνικα θα ακουγαν τις καλες κουβεντες?
Και τι μας νοιαζει τι λενε στα ταιλανδεζικα.
Εδω μας κοροιδευει ολη η ευρωπη το τι θα πουν αυτες μας πηραξε οι τωρα οι ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ.

ορθα τα γραφουν

τα σεβη μου !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Cz6DI6Y.gif

• Like
Αντιδράσεις: 968

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Διαβαζοντας με προσοχη τα τελευταια ποστ,εχω να κανω τις εξης επισημανσεις.

Το εχω πει κι αλλες φορες..Εδω δε κανουμε διαγωνισμο ποιος ειναι πιο μαγκας και εχει τις γνωσεις και την εμπειρια να τη βγαλει φτηνα στη Ταυλανδη..Αυτο θα μπορουσε να ειναι θεμα αλλου τοπικ "Ποιος την εβγαλε πιο φτηνα στη Ταυλανδη".

Σε ενα φορουμ προσπαθουμε να μοιραστουμε τις γνωσεις μας και να παρεχουμε κατα βαση πληροφοριες για τον "μεσο" ταξιδιωτη και ειδικα για καποιον που η δεν εχει παει ποτε,η εχει μικρη εμπειρια απο τη χωρα.

Δε θα μπω στη διαδικασια να κρινω αν μπορει καποιος να τη βγαλει με 50 ευρω τη μερα στη Ταυλανδη.
Για το μονο που ειμαι σιγουρος,ειναι οτι δε μπορει να το καταφερει καποιος που παει πρωτη φορα..Οι πιο εμπειροι (και διατεθειμενοι να κανουν παααααααααααρα πολλες υποχωρησεις σε βασικα πραγματα),ισως και να τα καταφερουν.
Κι οταν λεω "βασικα πραγματα",εννοω τι ζηταει ο ΜΕΣΟΣ ταξιδιωτης,που παει εκει για 15-30 μερες...

Θελει λοιπον
α)Ενα "decent hotel",που μεταφραζεται τουλαχιστον σε 2αστερο η 3αστερο,με a/c,ψυγειακι και να μην εχει πολλες κατσαριδες.Να βρισκεται κοντα σχετικα στις περιοχες δρασης,εκτος κι αν νοικιασει μηχανακι (με οτι συνεπαγεται αυτο).
β)Ποικιλια στο φαγητο ωστε να μη παθει αβιταμινωση.Να το τρωει και να ευχαριστιεται και οχι απλα να γεμιζει το στομαχι του για να μη πεθανει απο ασιτια και να ειναι καθαρο ωστε να μη παθει δηλητηριαση.
γ)Να βγαινει το βραδυ να διασκεδαζει και να πινει τα ποτακια του.
δ)Να πηδαει γκομενακια απο μετρια και πανω.

Τωρα ΣΑΦΩΣ και μπορει
α)Να μενει σε κανα ξεχασμενο guesthouse με ανεμιστηρα παρεα με τις κατσαριδες δινοντας 400 μπατ (γιατι 2-3 βδομαδες που πηγαινει ο μεσος ταξιδιωτης δε μπορει να νοικιασει δωματιο με το μηνα που ερχεται πιο φτηνα)...η σε 5αστερο και να δινει 10.000 μπατ.
β)Να τρωει απο τα καροτσια με 50 μπατ,η να νοικιασει δωματιο με κουζινα για να μαγειρευει και να χεστει στο ρυζι,το μακαρονι,το τηγανητο αυγο,αντε που και που κανα θαλασσινο απο τη λαικη...η σε κυριλε εστιατορια με 2-3000 μπατ με 5 σερβιτορους πανω απο το κεφαλι του.
γ)Να περνει μια μπυρα απο 7/11 και να αραζει στη παραλια,η να βολοδερνει ολο το βραδυ στο Ινσομνια παλι με μια μπυρα στο χερι κανοντας οτι πινει (για να μην αδειασει το μπουκαλι και του τη πεσουν τα γκαρσονια για να ξαναπαραγγειλει)...η να ανοιγει 4-5 μπουκαλια καθε βραδυ,ενα σε καθε μπαρ,agogo,φρηλανσεραδικο που επισκεπτεται.
δ)Να πηδαει μπαζα,"θειτσες" η τη καθε συφιλιαρα απο beach road (οτι βγαινει φτηνοτερα)...η να φορτωνει πεντε-πεντε τα αγκογκοριτσα για παρτουζες.

Με λιγα λογια,καλο ειναι τα "tips" και οι γνωσεις που καλοπροαιρετα προσπαθουμε να μοιραστουμε ο ενας με τον αλλον,να ειναι σε λογικα πλαισια..
Και ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...με τη λιγοστη εμπειρια που εχω αποκομισει απο τα ταξιδια μου εκει,το ΕΛΑΧΙΣΤΟ μπατζετ,για να περασεις "ΑΝΕΚΤΑ",ειναι 3500 μπατ (100 ευρω) την ημερα ΜΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ (ξενοδοχειο,φαγητο,διασκεδαση και ΚΑΘΕ μερα γκομενα απο φρηλανσεραδικο)..Και με 1000 μπατ παραπανω,δηλαδη 4500 μπατ την ημερα,περνας πανω κι απο "ανεκτα"..Περνας σχετικα καλα..
Με πιο κατω απο 3500 μπατ,sorry αλλα ΔΕΝ ειναι διακοπες. ;)

lazic23

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη απο οτι καταλαβα με ενα 500αρι την βγαζεις μια χαρα για μια εβδομάδα...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ε, με τόσες οικονομικές αναλύσεις την τελευταία περίοδο θα ήταν ατόπημα να μην αναφερθεί ο τιτανομεγιστοτεράστιος fictional cheap charlie...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΑΑΑΑΘΟΟΟΟΟΣ :cheesy: εχει εχει ατομα που τη βγαζουν χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Διαβαζοντας με προσοχη τα τελευταια ποστ,εχω να κανω τις εξης επισημανσεις.

Το εχω πει κι αλλες φορες..Εδω δε κανουμε διαγωνισμο ποιος ειναι πιο μαγκας και εχει τις γνωσεις και την εμπειρια να τη βγαλει φτηνα στη Ταυλανδη..Αυτο θα μπορουσε να ειναι θεμα αλλου τοπικ "Ποιος την εβγαλε πιο φτηνα στη Ταυλανδη".

Σε ενα φορουμ προσπαθουμε να μοιραστουμε τις γνωσεις μας και να παρεχουμε κατα βαση πληροφοριες για τον "μεσο" ταξιδιωτη και ειδικα για καποιον που η δεν εχει παει ποτε,η εχει μικρη εμπειρια απο τη χωρα.

Δε θα μπω στη διαδικασια να κρινω αν μπορει καποιος να τη βγαλει με 50 ευρω τη μερα στη Ταυλανδη.
Για το μονο που ειμαι σιγουρος,ειναι οτι δε μπορει να το καταφερει καποιος που παει πρωτη φορα..Οι πιο εμπειροι (και διατεθειμενοι να κανουν παααααααααααρα πολλες υποχωρησεις σε βασικα πραγματα),ισως και να τα καταφερουν.
Κι οταν λεω "βασικα πραγματα",εννοω τι ζηταει ο ΜΕΣΟΣ ταξιδιωτης,που παει εκει για 15-30 μερες...

Θελει λοιπον
α)Ενα "decent hotel",που μεταφραζεται τουλαχιστον σε 2αστερο η 3αστερο,με a/c,ψυγειακι και να μην εχει πολλες κατσαριδες.Να βρισκεται κοντα σχετικα στις περιοχες δρασης,εκτος κι αν νοικιασει μηχανακι (με οτι συνεπαγεται αυτο).
β)Ποικιλια στο φαγητο ωστε να μη παθει αβιταμινωση.Να το τρωει και να ευχαριστιεται και οχι απλα να γεμιζει το στομαχι του για να μη πεθανει απο ασιτια και να ειναι καθαρο ωστε να μη παθει δηλητηριαση.
γ)Να βγαινει το βραδυ να διασκεδαζει και να πινει τα ποτακια του.
δ)Να πηδαει γκομενακια απο μετρια και πανω.

Τωρα ΣΑΦΩΣ και μπορει
α)Να μενει σε κανα ξεχασμενο guesthouse με ανεμιστηρα παρεα με τις κατσαριδες δινοντας 400 μπατ (γιατι 2-3 βδομαδες που πηγαινει ο μεσος ταξιδιωτης δε μπορει να νοικιασει δωματιο με το μηνα που ερχεται πιο φτηνα)...η σε 5αστερο και να δινει 10.000 μπατ.
β)Να τρωει απο τα καροτσια με 50 μπατ,η να νοικιασει δωματιο με κουζινα για να μαγειρευει και να χεστει στο ρυζι,το μακαρονι,το τηγανητο αυγο,αντε που και που κανα θαλασσινο απο τη λαικη...η σε κυριλε εστιατορια με 2-3000 μπατ με 5 σερβιτορους πανω απο το κεφαλι του.
γ)Να περνει μια μπυρα απο 7/11 και να αραζει στη παραλια,η να βολοδερνει ολο το βραδυ στο Ινσομνια παλι με μια μπυρα στο χερι κανοντας οτι πινει (για να μην αδειασει το μπουκαλι και του τη πεσουν τα γκαρσονια για να ξαναπαραγγειλει)...η να ανοιγει 4-5 μπουκαλια καθε βραδυ,ενα σε καθε μπαρ,agogo,φρηλανσεραδικο που επισκεπτεται.
δ)Να πηδαει μπαζα,"θειτσες" η τη καθε συφιλιαρα απο beach road (οτι βγαινει φτηνοτερα)...η να φορτωνει πεντε-πεντε τα αγκογκοριτσα για παρτουζες.

Με λιγα λογια,καλο ειναι τα "tips" και οι γνωσεις που καλοπροαιρετα προσπαθουμε να μοιραστουμε ο ενας με τον αλλον,να ειναι σε λογικα πλαισια..
Και ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...με τη λιγοστη εμπειρια που εχω αποκομισει απο τα ταξιδια μου εκει,το ΕΛΑΧΙΣΤΟ μπατζετ,για να περασεις "ΑΝΕΚΤΑ",ειναι 3500 μπατ (100 ευρω) την ημερα ΜΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ (ξενοδοχειο,φαγητο,διασκεδαση και ΚΑΘΕ μερα γκομενα απο φρηλανσεραδικο)..Και με 1000 μπατ παραπανω,δηλαδη 4500 μπατ την ημερα,περνας πανω κι απο "ανεκτα"..Περνας σχετικα καλα..
Με πιο κατω απο 3500 μπατ,sorry αλλα ΔΕΝ ειναι διακοπες. ;)
ρε συ , μπας και εισουν απο καμια γωνια και εβλεπες καποια ατομα απο την παρεα μας περισυ τον μαιο
deja vu λεγετε αυτο που διαβαζω

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ναι , αλλα χωρις χοτελ , τικετ , ποτα , φαγια , ψωνια, αγκογκια , ινσομνια , μηχανακια , καφεδακια...
ολα τα υπολοιπα τσιμα τσιμα θα σε φτασουν , κακο ειναι να τη βγαζεις στο κοκονατ μπαρ με ενα νερο απο φαμιλι μαρτ γιατι εκει το εχουν φτηνοτερο ....συντομα θα κατσει και ενα τζανκι με 500 μπατ θα φατε απο μια χουφτα κατσαριδες στη σχαρα και μετα ολο το βραδυ αγαπουλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom