Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1
 Mindreader

Το ξανασκέφτηκε  φίλε   ίσως  και να έχεις  δίκαιο.
Θυμήθηκα  ένα   κεφάλαιο του βιβλίου  ψυχολογίας το οποίο έγραφε :

Το μπουζούκι είναι όργανο.
 Ο αστυφύλακας  είναι όργανο.
 Άρα ο αστυφύλακας  είναι μπουζούκι.

Ήτοι  κατά τον φίλο.

Το μηχανάκι το καβαλάς.
 Την  κοπέλα  την καβαλάς.
 Άρα η κοπέλα είναι μηχανάκι.
Μπορει να μην ξερω την Ταυλανδη καλυτερα απο σενα και απο σας γενικοτερα,αλλα μπορω να διακρινω μια ειρωνια η εναν που με τον τροπο που γραφει δειχνει οτι τα ξερει ολα.Οσο και να μας αναλυσεις τις εννοιες των λεξεων και το τι καβαλιεται και τι οχι,αυτο που εγραψα ειναι ευστοχο,απλο και κατανοητο απο τους περισσοτερους (αν οχι ολους) εδω μεσα. Ειπα οτι αν μια κοπελα την κλεισεις για παραπανω μερες μπορει να επιτυχεις καλυτερη τιμη.Αν της πεις για παραδειγμα μια βδομαδα με 1000 μπαντ τη μερα,μπορει στην συμφωνια δυο εβδομαδων να επιτυχεις καλυτερη τιμη π.χ. στα 800.
Οπως και με ενα μηχανακι,αλλη τιμη μου εκαναν στο Πουκετ οταν ειπα για μια βδομαδα και αλλη οταν ειπα για δυο βδομαδες.Φυσικα και ο ανθρωπος δεν αψυχο ον οπως ενα μηχανακι αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση η λεξει κλειδι ειναι "ενοικιαση" που ισχυει και στα δυο.Οτιδηποτε απ'οσο ξερω σε μια μακροχρονια περιοδο ενοικιασης αν διαιρεσεις το συνολο επι την μια μερα ειναι πολυ λιγοτερο απο το να το νοικιαζες για μονο μια μερα.
Μην ξυνομαστε να βρουμε τις ατελειες στον λογο του αλλου και το τι γνωσεις εχει ο καθενας στην γραφη του και ποσο βαθμο ειχε στην Εκθεση.Σημασια εχει η πληροφορια..Χωρις καμια παρεξηγηση.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μπορει να μην ξερω την Ταυλανδη καλυτερα απο σενα και απο σας γενικοτερα,αλλα μπορω να διακρινω μια ειρωνια η εναν που με τον τροπο που γραφει δειχνει οτι τα ξερει ολα.Οσο και να μας αναλυσεις τις εννοιες των λεξεων και το τι καβαλιεται και τι οχι,αυτο που εγραψα ειναι ευστοχο,απλο και κατανοητο απο τους περισσοτερους (αν οχι ολους) εδω μεσα. Ειπα οτι αν μια κοπελα την κλεισεις για παραπανω μερες μπορει να επιτυχεις καλυτερη τιμη.Αν της πεις για παραδειγμα μια βδομαδα με 1000 μπαντ τη μερα,μπορει στην συμφωνια δυο εβδομαδων να επιτυχεις καλυτερη τιμη π.χ. στα 800.
Οπως και με ενα μηχανακι,αλλη τιμη μου εκαναν στο Πουκετ οταν ειπα για μια βδομαδα και αλλη οταν ειπα για δυο βδομαδες.Φυσικα και ο ανθρωπος δεν αψυχο ον οπως ενα μηχανακι αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση η λεξει κλειδι ειναι "ενοικιαση" που ισχυει και στα δυο.Οτιδηποτε απ'οσο ξερω σε μια μακροχρονια περιοδο ενοικιασης αν διαιρεσεις το συνολο επι την μια μερα ειναι πολυ λιγοτερο απο το να το νοικιαζες για μονο μια μερα.
Μην ξυνομαστε να βρουμε τις ατελειες στον λογο του αλλου και το τι γνωσεις εχει ο καθενας στην γραφη του και ποσο βαθμο ειχε στην Εκθεση.Σημασια εχει η πληροφορια..Χωρις καμια παρεξηγηση.

Στην ουσία αυτό που έγγραψες και που επαναλαμβάνεις τωρα αναλυτικοτερα είναι σωστο. Στα οικονομικα ο ορος που το περιγραφει είναι οικονομιες κλιμακος.

Τα σχόλια ήταν για τη παρομοιωση ( η μεταφορά  ??) της γυναικας με το μηχανακι.

Χρειάζεται λιγο και η πλακα !!@
Καμμια παρεξηγηση. :)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
φιλε μαζι σου
απλα αυτη που θα παρεις με 800 μπατ δεν θα ειναι κοπελα
η η θεια της θα ειναι η ο ξαδερφος της

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Δεν σε ξέρω αγαπητέ φίλε mitsios  και δεν έχω κάτι μαζί σου.
Πέρα από την πλάκα,  με ενοχλεί λίγο  ο  “απλοϊκός”  επιεικώς  χαρακτηριζόμενος τρόπος σκέψης σου,  αλλά και η μεταφορά η παρομοίωση ενός ανθρώπινου    όντος με ένα άψυχο αντικείμενο,  ιδιαίτερα όσον αφορά  τον χρόνο παραμονής μαζί σου εν είδη ενοικίασης.

Ελπίζω  να μην αναζητάς και σε αυτές στο  ταχύμετρο τα χιλιόμετρα  που έχουν διανύσει και  το βιβλίο των σέρβις.

Δυστυχώς  είναι μια  κατά  τα λεγόμενα αποικιοκρατική συμπεριφορά  όχι μόνο δική σου αλλά πολλών φίλων.
Είναι κάτι που δυστυχώς δηλητηριάζει τις ανθρώπινες σχέσεις εδώ, γιατί όσο και επιμελώς να κρυφτεί, αναδύεται στην ατμόσφαιρα    και αναστέλλει το λεγόμενο Gf από την πλευρά των κοριτσιών.
Σαν κρέας με βλέπει σαν χρήμα θα τον δω.

Ο γραπτός λόγος πολλές  φορές τείνει παρεξηγήσιμος  η  πολλές φορές διακρίνεται μέσα από αυτόν μια υφέρπουσα ρατσιστική διάθεση.
Ελπίζω από την πλευρά  σου ότι ήταν  μια άστοχη διατύπωση μόνο.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Newfan...Εσυ μπορεις να με διαβεβαιωσεις,οτι αν σε μια πατταγιανη μπαροβια η φρηλανσερ,φερθω κυριλε,ευγενικα,με σεβασμο,την δω σαν ανθρωπο κι οχι σαν κρεας..αυτη θα μου προσφερει αφιδως gfe και δεν θα με δει σαν χρημα?
Δεν τις τσουβαλιαζω ολες...αλλα η πολυ μικρη μου εμπειρια,μου λεει πως παιζω με τις πιθανοτητες εναντιον μου.
Δεν εξεταζω επισης για ποιο λογο εχουμε φτασει σε αυτο το σημειο,αλλα πιστευω πως δυστυχως,η πλειοψηφια ειναι "χαλασμενες"..
Εγω προσωπικα φερομαι σε ολες κυριλε..κι ας εχω στην ακρη του μυαλου μου πως τζαμπα κοπος..Δεν ειμαι ανθρωπος γι αυτες..παρα μονο ενα κινουμενο ΑΤΜ..

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Newfan...Εσυ μπορεις να με διαβεβαιωσεις,οτι αν σε μια πατταγιανη μπαροβια η φρηλανσερ,φερθω κυριλε,ευγενικα,με σεβασμο,την δω σαν ανθρωπο κι οχι σαν κρεας..αυτη θα μου προσφερει αφιδως gfe και δεν θα με δει σαν χρημα?
Δεν τις τσουβαλιαζω ολες...αλλα η πολυ μικρη μου εμπειρια,μου λεει πως παιζω με τις πιθανοτητες εναντιον μου.
Δεν εξεταζω επισης για ποιο λογο εχουμε φτασει σε αυτο το σημειο,αλλα πιστευω πως δυστυχως,η πλειοψηφια ειναι "χαλασμενες"..
Εγω προσωπικα φερομαι σε ολες κυριλε..κι ας εχω στην ακρη του μυαλου μου πως τζαμπα κοπος..Δεν ειμαι ανθρωπος γι αυτες..παρα μονο ενα κινουμενο ΑΤΜ..
:2funny:
Και που να δεις αν το ATM αρχισει να βγαζει δραχμες αντι για ευρω τι εχει να γινει. :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
πωπωπω
ζαληστηκα με της γραματηκες σας οοααααα....

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1
Δεν σε ξέρω αγαπητέ φίλε mitsios  και δεν έχω κάτι μαζί σου.
Πέρα από την πλάκα,  με ενοχλεί λίγο  ο  “απλοϊκός”  επιεικώς  χαρακτηριζόμενος τρόπος σκέψης σου,  αλλά και η μεταφορά η παρομοίωση ενός ανθρώπινου    όντος με ένα άψυχο αντικείμενο,   ιδιαίτερα όσον αφορά  τον χρόνο παραμονής μαζί σου εν είδη ενοικίασης.

Ελπίζω  να μην αναζητάς και σε αυτές στο  ταχύμετρο τα χιλιόμετρα  που έχουν διανύσει και  το βιβλίο των σέρβις.

Δυστυχώς  είναι μια   κατά  τα λεγόμενα αποικιοκρατική συμπεριφορά  όχι μόνο δική σου αλλά πολλών φίλων.
Είναι κάτι που δυστυχώς δηλητηριάζει τις ανθρώπινες σχέσεις εδώ, γιατί όσο και επιμελώς να κρυφτεί, αναδύεται στην ατμόσφαιρα    και αναστέλλει το λεγόμενο Gf από την πλευρά των κοριτσιών.
Σαν κρέας με βλέπει σαν χρήμα θα τον δω.

Ο γραπτός λόγος πολλές  φορές τείνει παρεξηγήσιμος  η  πολλές φορές διακρίνεται μέσα από αυτόν μια υφέρπουσα ρατσιστική διάθεση.
Ελπίζω από την πλευρά  σου ότι ήταν  μια άστοχη διατύπωση μόνο.
Φιλε newfan φυσικα και ουτε εγω εχω κατι μαζι σου.Πιστεψε με σαν ανθρωπος σεβομαι παρα πολυ και τους συνανθρωπους μου εδω,αλλα και σε μια χωρα που ταξιδευω.Ημουν παντα ευγενεστατος και με το χαμογελο στο ταξιδι μου πριν λιγο καιρο, και αυτο με αποζημιωσε και με κοριτσια που δεν μου ζητησαν χρηματα.Δεν βλεπω ποτε εναν ανθρωπο σαν κρεας και ουτε χρησιμοποιω αυτην την λεξη ουτε στην σκεψη μου,απλα γιατι δεν ειναι τετοιος ο χαρακτηρας μου..Οσο για το δηλητηριασμο των ανθρωπινων σχεσεων και το τι αναδυεται στην ατμοσφαιρα,μαλλον ειναι απο την πλευρα σου στην συγκεκριμενη περιπτωση εδω στο νημα.Προτιμω την αποικιοκρατικη μου συμπεριφορα οπως με χαρακτηριζεις εμενα και καποιους αλλους εδω μεσα,παρα ενα υφος δασκαλου που κοιταζει ποιο μαθητη να μαλωσει.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
εχω πετάξει πολλες φορές με ετζιπτ αιρ αλλα δεν βλεπω να το ξανακάνω μετά το παραπάνω άρθρο...

Ε πετα με - Germanwings  που πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις ασφαλείας.
Αεροπλανα θα πεφτουν μια ζωη ανεξαρτητως εταιριας.
Εχει να κανει και με ανθρωπινο λαθος δεν ειναι ολοι θεοι.
Μπορει να εχεις πεταξει με agypt 30 φορες να ανεβεις στην malaysia Μια και να πεσει.
Απλα παμε παντα με τα ποσοστα οκ.Ειναι μην σου κατσει.
Και μεις πεταξαμε με qatar αλλα 50 ατομα σπασαν τα κεφαλια τους μεσα στο αεροπλανο.Παιζουν και οι καιρικες συνθηκες ρολο.
Αεροπλανα ειναι οχι Θεος.
Και μην ξεχναμε οτι καθημερινος που οδηγαμε το αμαξι μας εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να σκοτωθουμε αποτι σε αεροπλανο.
Στον δρομο βγαινεις και δεν ξερεις αν επιστρεψεις σπιτι σου.
Χθες με τοση βροχη και νερο στο δρομο και εφοσον προσεχα και πολυ,λιγο ελειψε να βγω εγω απο το δρομο σε μια λιμνη απο νερο.Κολοδρομοι της Ελλαδος.Αι στο διαολο ολοι τους.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Φιλε newfan φυσικα και ουτε εγω εχω κατι μαζι σου.Πιστεψε με σαν ανθρωπος σεβομαι παρα πολυ και τους συνανθρωπους μου εδω,αλλα και σε μια χωρα που ταξιδευω.Ημουν παντα ευγενεστατος και με το χαμογελο στο ταξιδι μου πριν λιγο καιρο, και αυτο με αποζημιωσε και με κοριτσια που δεν μου ζητησαν χρηματα.Δεν βλεπω ποτε εναν ανθρωπο σαν κρεας και ουτε χρησιμοποιω αυτην την λεξη ουτε στην σκεψη μου,απλα γιατι δεν ειναι τετοιος ο χαρακτηρας μου..Οσο για το δηλητηριασμο των ανθρωπινων σχεσεων και το τι αναδυεται στην ατμοσφαιρα,μαλλον ειναι απο την πλευρα σου στην συγκεκριμενη περιπτωση εδω στο νημα.Προτιμω την αποικιοκρατικη μου συμπεριφορα οπως με χαρακτηριζεις εμενα και καποιους αλλους εδω μεσα,παρα ενα υφος δασκαλου που κοιταζει ποιο μαθητη να μαλωσει.

Καμία διδασκαλική προσπάθεια εκ μέρους μου.
Δεν βλέπω κανένα σαν μαθητή,  περισσότερο   σας βλέπω σαν  συνοδοιπόρους.
Η τύχη οδήγησε εδώ   και  μετά από μακρόχρονη  παραμονή, προσπαθώ  όταν διαθέτω γνώσεις  για κάποιο θέμα  να  μεταφέρω την γνώμη μου.    
Μέσα στις 2-3 τελευταίες σελίδες,   είσαι ο ένας από τους δυο  που  επιμένω να  θεωρώ  άστοχα   και όχι ηθελημένα  χαρακτήρισε έστω μεταφορικά,  ένα κομμάτι του γυναικείου πληθυσμού αυτής της χώρας.
Ούτε πιθηκοειδή ούτε αναξιοπρεπείς  είναι.

Αν προσπαθούσες η προσπαθούσατε να δείτε αυτόν τον λαό, που έχει υποστεί πολλά  από τους λεγόμενους αποικιοκράτες πραγματικούς  η μη  από μια άλλη σκοπιά.
Θα διαπιστώνατε  ότι  είναι τρομερά     εθνικιστές,  περήφανοι  για την ιστορία και την καταγωγή τους.  
Ένας λαός  που   διατήρησε την ελευθερία  του συνεχώς  μέσα από πολέμους.
Ένας λαός που προσομοιάζει στον δικό μας  σε θέμα  προσφοράς πολιτισμού  αλλά   και αγώνα για την ελευθερία.

Αν όλα αυτά τα βλέπεις  δασκαλίστικη νουθεσία σού ζήτω συγνώμη.
Εάν  τώρα  κάποιοι πικραμένοι,   που  πέρα από το γνωστόν πάρε δώσε αποφάσισαν, λανθασμένα κατά την γνώμη μου,  να επενδύσουν πέρα από χρήμα   σε αισθήματα με λάθος άτομα  εξήγαγαν η εξαγάγουν λανθασμένα συμπεράσματα .  

Πολλοί από  εσάς  είστε γνώστες.  Αλλά εσείς είστε  και αυτοί  που μέσα από τα γραφόμενα σας διαπαιδαγωγείτε  τους μελλοντικούς επισκέπτες εδώ.
Έχω ζήσει    όχι μόνο εγώ  αλλά και πολλοί από τους ποιο παλιούς εδώ στο φόρουμ μια τελείως άλλη συμπεριφορά  τόσο των επισκεπτών  πολύ περισσότερο των κοριτσιών. Μια  ποιο ανθρώπινη σχέση ακόμα μέσα  και από αυτό το παιχνίδι ποιοι την δηλητηρίασαν;
Ας αναρωτηθούμε όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης.
Αν εσύ    θεωρείς δηλητηριασμό  των  σχέσεων εδώ το να προσπαθείς στο  μέτρο που μπορείς  να  δημιουργήσεις  μια υγιή σε βάσεις  συζήτησή  σου ζητώ συγνώμη.

miguelvitolo33

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ε πετα με - Germanwings  που πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις ασφαλείας.
Αεροπλανα θα πεφτουν μια ζωη ανεξαρτητως εταιριας.
Εχει να κανει και με ανθρωπινο λαθος δεν ειναι ολοι θεοι.
Μπορει να εχεις πεταξει με agypt 30 φορες να ανεβεις στην malaysia Μια και να πεσει.
Απλα παμε παντα με τα ποσοστα οκ.Ειναι μην σου κατσει.
Και μεις πεταξαμε με qatar αλλα 50 ατομα σπασαν τα κεφαλια τους μεσα στο αεροπλανο.Παιζουν και οι καιρικες συνθηκες ρολο.
Αεροπλανα ειναι οχι Θεος.
Και μην ξεχναμε οτι καθημερινος που οδηγαμε το αμαξι μας εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να σκοτωθουμε αποτι σε αεροπλανο.
Στον δρομο βγαινεις και δεν ξερεις αν επιστρεψεις σπιτι σου.
Χθες με τοση βροχη και νερο στο δρομο και εφοσον προσεχα και πολυ,λιγο ελειψε να βγω εγω απο το δρομο σε μια λιμνη απο νερο.Κολοδρομοι της Ελλαδος.Αι στο διαολο ολοι τους.
:rockon:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6

Αγαπητέ  Πιπίνο  “νοικιάζεις " καθώς λένε κάποιοι   ένα  κορμί .
Για να  κεντρίσεις την καρδιά  η  κάποια συναισθήματα, χρειάζονται κάποια άλλα πράγματα,   μια  βόλτα σε ένα πάρκο, μια νύχτα στην αμμουδιά , ένα  λουλούδι την κατάλληλη στιγμή.  
Μην ξεχνάς ότι και αυτές είναι γυναίκες.
Πόσοι  από εσάς  έχετε πει στο πλάσμα που έχετε δίπλα σου άστο σήμερα το βλέπω είσαι κουρασμένη.
 Εάν  περιμένει κάποιος  να “ψωνίσει” στις  3  το πρωί  για  να  έχει την μικρότερη τιμή και   να   πάει κατευθείαν στο κρεββάτι.
Δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρει.
Πολύ περισσότερο εάν την επόμενη ημέρα ψωνίσει  κάτι άλλο από το ίδιο μαγαζί.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
χαχα ρε φιλε βαλτος εισαι...σημερα το πρωι επεστρεψα ταυλανδη μετα απο 3 βδομαδες κατω...πεταξα με qatar
στην τελικη φαση της προσγειωσης στην ΒΚΚ πεσαμε σε ασχημες αναταραξεις και εκει που προσγειωνοτανε ξαφνικα αρχισε παλι να παιρνει υψος...εκει καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα
εκανε μια στροφη και ο πιλοτος ανακοινωσε οτι λογω wind shear θα πηγαιναμε για προσγειωση σε ενα alternate airport  και ετσι καταληξαμε μετα απο 15 λεπτα στο utapao  :headbang:
σαπισαμε εκει μεσα στο αεροπλάνο ενα διωρο για refueling και ξαναπεταξαμε για βκκ αργοτερα που εφτιαξε ο καιρος...στη  προσγειωση ακουσα παλαμακια ειχα καιρο να τα ακουσω 
3 πτησεις αθηνα-βκκ  :headbang: :headbang:
τα σεβη μου ομως στον πιλοτο  :rockon: ;)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε Φαντομά δίπλα ήμασταν είχα πάει για φαγητό στο Sattahip  στη λέσχη αξιωματικών... Αμα το ήξερα θα σου έλεγα να κατέβεις για καφέ! :2funny:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ρε Φαντομά δίπλα ήμασταν είχα πάει για φαγητό στο Sattahip  στη λέσχη αξιωματικών... Αμα το ήξερα θα σου έλεγα να κατέβεις για καφέ! :2funny:
δε μας αφησαν να βγουμε απο το αεροπλανο αλλα αν δεν εχει στρατιωτινες δεν παω
παρεπιπτοντως να πω μου λειψαν πολυ οι ταυλανδεζες δεν ξερω πως θα την παλευα σεξουαλικα αν ζουσα κατω
δεν εχω και φεισμπουκ οπως ο τεκιλας  :2funny:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Qatara επεσε....
Σε εμας ενας πηγε να βαρεσει παλαμακια και μολις σκουστηκε το σλαρπ ολοι γυρισαν να τον κοιταξουν οπως στις ταινιες και εκει το βουλωσε ο καημενος.Εφαγε μπινελικια ο δικος μας πιλοτος αλλα για μενα δεν εφταιγε σε κατι.Ολα γιναν σε κλασμα δευτερολεπτου.
Γιαυτο ζωνη δεμενος σε ολο το ταξιδι αλλη φορα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ο φαντομας στην ελλαδα.