You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
οταν ειναι μακιγιαρισμενα και περιποιημενα ολα δειχνουν φανταστικα
οι μισες απο αυτες περα απο το ηλικιακο με το αναλογο σωμα δεν ειναι και τοσο αστερια αμακιγιαριστα και μερικα ισως και μερικως χαλια ..πιστευω πολλοι να το εχετε καταλαβει και γιαυτο το long καμμια φορα ποναει οταν ξυπνας και δε βλεπεις πχ το ιδιο βαμμενο πλασμα που γνωρισες το βραδυ
αν πατε σε 2 καλα μαγαζια ρουχων καλλυντικων και συναφη θα δειτε και κει αστερια
οι μισες απο αυτες περα απο το ηλικιακο με το αναλογο σωμα δεν ειναι και τοσο αστερια αμακιγιαριστα και μερικα ισως και μερικως χαλια ..πιστευω πολλοι να το εχετε καταλαβει και γιαυτο το long καμμια φορα ποναει οταν ξυπνας και δε βλεπεις πχ το ιδιο βαμμενο πλασμα που γνωρισες το βραδυ
αν πατε σε 2 καλα μαγαζια ρουχων καλλυντικων και συναφη θα δειτε και κει αστερια
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Οι συγκεκριμένες φίλτατε Κώστα καμιά πραγματικά διαφορά, είτε βαμμένες είτε άβαφτες.
Άσε που κατ εμέ, άβαφτες είναι ποιο όμορφες.
Αλλά ξέρεις, σε γυναίκες όσο και να το λες, ώτα μη ακουόντων.
Την συγκεκριμένη μέρα η πρώτη μόνο κραγιόν φορούσε πισίνα γαρ.
Αλλά ξέρεις, σε γυναίκες όσο και να το λες, ώτα μη ακουόντων.
Την συγκεκριμένη μέρα η πρώτη μόνο κραγιόν φορούσε πισίνα γαρ.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Οι συγκεκριμένες φίλτατε Κώστα καμιά πραγματικά διαφορά, είτε βαμμένες είτε άβαφτες.
Για την ιστορια νιουφαν νομιζω οτι για τα συγκεκριμενα μπιμπελο θα επρεπε να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Κολαση και τα 2...
Α ρε Newfan...Εχει αγιασει η πουτσα σου εκει κατω.
[size=12pt]Λοιπόν, διάλεξα 3 κοπέλες, μια Ταυλανδέζα, μία από "επιδρομή" στο Βιετνάμ, και μία από ταξίδι Καμπότζη.
Με την σειρά των φωτογραφιών ποιά είναι ποιά; [/size]
Κερδίζουμε και δώρο οποίος το βρει....??????
[size=12pt]Λοιπόν, διάλεξα 3 κοπέλες, μια Ταυλανδέζα, μία από "επιδρομή" στο Βιετνάμ, και μία από ταξίδι Καμπότζη.
Ταιλανδη - καμποτζη - βιετναμ
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
θα ελεγα Βιετναμ καμποτζη ταυλανδη.
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Κι εγώ Βιετνάμ - Καμπότζη - Ταϊλάνδη λέω!
newfan
δεν τις βαζω ολες στο ιδιο σακκι αλλα απο τη μακρα εμπειρια μου (1977) εχω κανει καποιες διαπιστωσεις κυριως αν δεν την εχεις δει μερα αλλα μονο βραδυ υπαρχουν και τα απροοπτα.
Ο κολλητος μου εκει λογω της θεσης που ειχε με εχει στειλει αδιαβαστο και ειχα την ευκαιρια να μαθω και γω καποια κατατοπια τα οποια για να ειμαι ειλικρινης καποιες φορες στοιχιζαν λιγο παραπανω αλλα ημουν της αποψης οτι αν κατσω 7 μερες ας πηδησω τις 2 αλλα να αξιζει το κοπο.
μετα κολλησα με κινεζοτυαλανδογιαπωνοβιετναμεζικες μιξεις
δεν τις βαζω ολες στο ιδιο σακκι αλλα απο τη μακρα εμπειρια μου (1977) εχω κανει καποιες διαπιστωσεις κυριως αν δεν την εχεις δει μερα αλλα μονο βραδυ υπαρχουν και τα απροοπτα.
Ο κολλητος μου εκει λογω της θεσης που ειχε με εχει στειλει αδιαβαστο και ειχα την ευκαιρια να μαθω και γω καποια κατατοπια τα οποια για να ειμαι ειλικρινης καποιες φορες στοιχιζαν λιγο παραπανω αλλα ημουν της αποψης οτι αν κατσω 7 μερες ας πηδησω τις 2 αλλα να αξιζει το κοπο.
μετα κολλησα με κινεζοτυαλανδογιαπωνοβιετναμεζικες μιξεις
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
34,7 με 34,8 σημερα το μπατ ... !
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
τους αγωνιστικους χαιρετισμους στους ταξιδευτες !!!!
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
newfan
.
Οὐκ ἐν τω πολλώ το ευ, ἀλλ' εν τω ευ το πολύ.