Να ξεκαθαρίσω κάτι, για να μην τρέφουν κάποιοι φρούδες ελπίδες για εύκολη ενασχόληση στο "σπόρ" αυτό, σε αυτό το επίπεδο.
Επαναλαμβάνω εύκολη όχι αδύνατη.
Το τι την καθιστά εύκολη η δύσκολη είναι διάφοροι παράγοντες.
Η επαγγελματική μου δραστηριότητα, η ενασχόληση μου με διάφορες εταιρίες εδώ αλλά και σε κάποιες άλλες λιγότερο κοντινές η ποιο μακρινές χώρες.
Με κάνει αποδέκτη πολλών προσκλήσεων σε εκθεσιακούς χώρους στο σημείο μάλιστα που πολλές φορές αδυνατώ να παραστώ.
Πολλά από τα κορίτσια αυτά απασχολούνται σε αυτούς τους εκθεσιακούς χώρους.
Είτε σαν εργαζόμενες των χώρων αυτών, είτε κάποιων διαφημιστικών εταιριών η ακόμη και εκθετών.
Η συναναστροφή μαζί τους γίνεται πάρα πολύ πιο εύκολη γνωρίζοντας την γλώσσα.
Ξέροντας η μαθαίνοντας οι ίδιες ότι είμαι μόνιμος κάτοικος και διαθέτω μια αρκετά καλή δραστηριότητα είτε σε κοινωνικό η οικονομικό επίπεδο.
Αυτό βέβαια είναι και δίκοπο μαχαίρι, από την μία κάνει ποιο εύκολη την προσέγγιση, από την άλλη δημιουργεί προβλήματα.
Τα προβλήματα αυτά δημιουργούνται από τον βαθμό που οι προσδοκίες της κοπέλας υπερισχύουν των δικών μου η των δρόμων που θέλω εγώ να ακολουθήσω σε αυτήν η την οποιαδήποτε άλλη σχέση.
Πόσο δε μάλλον περισσότερο όταν αυτές γνωρίζουν τι είμαι γνωστός η φίλος των ιδιοκτήτων των διαφημιστικών η των εταιριών που εκθέτουν τα προϊόντα η των ίδιων των εκθεσιακών χώρων.