Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Μαγκες ο Βουδας με ευλόγησε μετά την πατάτα του cristin massage και εδω και 4 μέρες έιμαι με ένα πλάσμα που μου καλύπτει τα πάντα συναισθηματικα και σεξουαλικά. Οποτε δεν μου βγαινει πλεον να γαμάω άλλη διαφορετική κάθε βράδυ. Ξηγημένη κοπέλα και λεφτά δεν μου έχει ζητήσει.

Μετα το ημιχρονο θα εχεις φουλ επιθεση, περιμενουμε ανταποκριση

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και εγω την τελευταία φορα στην Πατταγια το 2013 είχα φοβερό πρόβλημα. Λίγες οι αξιογαμητες και έπρεπε να παίζω soi 6 και παραλια. Για τα beer bar αστο καλυτερα  χάσιμο χρόνου και έπρεπε να γυρίσεις όλη την Πατταγια για να βρεις αξιογαμητη. Τη μεγάλη ζημιά την έχουν κανει οι σπονσορες γιατι οταν η άλλη εχεις τρεις σπόνσορες και της στέλνουν 500 ευρώ το μήνα ο καθένας κάθεται στο χωριό της και δεν παει πουθενά και απο την άλλη όλα τα καλα μουνια τα έχουν μαζέψει τα go-go τριπλάσιο μεροκάματο και φυσικά άλλες τιμές για πήδημα.
Έχει χαλάσει ο παράδεισος ειναι μεγάλη αλήθεια

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Μαγκες ο Βουδας με ευλόγησε μετά την πατάτα του cristin massage και εδω και 4 μέρες έιμαι με ένα πλάσμα που μου καλύπτει τα πάντα συναισθηματικα και σεξουαλικά. Οποτε δεν μου βγαινει πλεον να γαμάω άλλη διαφορετική κάθε βράδυ. Ξηγημένη κοπέλα και λεφτά δεν μου έχει ζητήσει.
Για τον ευλογημένο φίλο  zironvenom και το  ξηγημένο κορίτσι του  special το άσμα

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χαίρομαι που σου αρέσει Kosta να είσαι καλα

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
  νιωθω οτι τελικα κανενας δεν διαβαζει σε βαθος ,αλλα απλα την επιφανεια και οταν παει εκει με το καλο ανακαλυπτει

περα απο το σεξουαλικο και το συναισθηματικο κενο και αφου το νιωσει μας το γραφει για να αισθανθει καλυτερα.

σορρυ φιλε ZIRON αλλα προσεχε για να εχεις και οταν πας παλι με το καλο θα μας θυμηθεις

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Με τον φιλο john666 γνωριστηκαμε στο βενιζελος και πεταξαμε με την ιδια πτηση.βγαιναμε σχεδον καθημερινα μαζι και ζησαμε το ιδιο χαλι.εγω συνεχιζω παταγια για μια βδομαδα ακομα.

Δε λεω πως το εχω μετανοιωσει αλλα δε ξαναρχομαι με τις ιδιες συνθηκες

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Χαρακτηρστικο παραδειγμα του οργανωμενου σχεδιου υφαρπαγης καθε δυνατου μπατ αποτελει το παρακατω

Στο ινσομνια υπαρχει ενα παληκαρακι που απο το μικροφωνο του μαγαζιου κατα την ωρα της μουσικης φωναζει καποια ξεσηκωτικα και καλα συνθηματα για να ανεβει το κεφι

Σε ενα απο αυτα ολες οι γκομενες αρχιζουν να ξεφωνιζουν με τις γνωστες τσιριχτες φωνες.

Η μεταφραση του

Φατε ολα τα λεφτα απο τους μαλακες τουσ τουριστες

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Μηπως το εχουν γραψει και αλλοι κατα καιρους αυτο;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
τα ειπα εγω πιο πανω , εγω που ειμουν απο τους φανατικοτερους , οτι ειναι καιρος για εμπαργκο , αν και δεν μου ετυχαν τοσο ακραια πραγματα αλλα εχουμε και αρρωστακια της ταυλανδης τι να κανουμε χααχαχαχα
ενα εχω να πω
σαν την ταυλανδη...ΕΧΕΙ
και αλλου
δεν θα ειναι βοιομηχανικη περιοχη δεν θα ειναι εργοστασιο αλλα θα ειναι ομορφοι τοποι διακοπων μετα γαμησιου με λιγοτερα και με περισοτερη ζεστασια

Αν έχεις συγκεκριμένες εναλλακτικές προτάσεις να προτείνεις φιλαράκο σε ακούμε ευχαρίστως.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Αν έχεις συγκεκριμένες εναλλακτικές προτάσεις να προτείνεις φιλαράκο σε ακούμε ευχαρίστως.
Ας μας πουνε πρωτα οσοι πανε  απο τη δεκαετια του 70'.
Οι κωλογεροι δηλαδη

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Τι ενναλακτικη Λυση να μας πει μωρε? Τοσα χρονια εχει κολησει με Pattaya το ατομο και τωρα ξαφνικα του φταινε ολα..
Α ξεχασα εχει παει και μια φορα Φιλλιπινες ανχελες.
Ας μας πει για βουλγαρια και Πηλιο μιας που πηγε και τελευταια και περασε Super.... :headbang: :tickedoff:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Ας μας πουνε πρωτα οσοι πανε  απο τη δεκαετια του 70'.
Οι κωλογεροι δηλαδη
Εγω παντως 4 φορες που πηγα Κινα δεν μπορεσα να δικτυωθω.
Για να σου ερθει καλο μουνι εκει στο δωματιο, θελεις 150-180 ευρω.
(Μιλαμε ομως για παρα πολυ ομορφα πλασματα- ασχετο αν στο κρεβατι
τα περισσοτερα ειναι κομοδινα).

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Οκ ας αλαξω το ποστ μου. Περναω γαματα με μια κοπέλα η οποια ΜΕΧΡΙ στιγμης εχει δειξει αψογη συμπεριφορα και μου βγαζει και καυλα και gfe που ομως δεν ειναι ετσι γιατι ειναι πουτανα και σιγουρα θα μου φαει τα λεφτα. Σεβαστες οι εμπειριες σας αλλα κατανταει λιγο γελοιο να λεει καποιος πως περναει καλα μεχρι τωρα και η απαντηση να ειναι ''ερχονται τα χειροτερα''...
Πραγματικα ηθελα να ανεβασω ενα ποστ για την κοπελα και το πως την γνωρισα και τι μου εχει δειξει αυτες τις μερες, αλλα νομιζω πως ειναι περριτο αφου ειστε σιγουροι για το αληθινο της προσωπο σε βαθμο ειρωνιας-καζουρας.

Οσον αφορα για το κοστουμι, νομιζω πως υπαρχει μια κενρικη βιοτεχνια που ραβει για ολους. Τα μαγαζια απλα ειναι πωλητες-κεντρα διανομης. Οποτε οπου και να πατε νομιζω θα εχετε την ιδια ποιοτητα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
συμφωνω για τα κουστουμια και τα ρουχα γενικα τα οποια στο μεγαλητερο ποσοστο ειναι και καλης ποιοτητας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom