You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ΜΑς ΓΑΜΗΣΕς....4 και σημερα είναι πολλες?
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
4 και σημερα. Αν καποιος συναδελφος θα ειναι πουκετ αυτο το διαστημα ας στειλει μηνυμα για καμια μπυρα.
LYST οποιοδήποτε στιγμή μπορείς να κάνεις τις παρατηρήσεις σου.Απο τις δικές σου περιγραφές και διηγήσεις αλλά και τόσων άλλων εδώ μου γενήθηκε η επιθυμία για το ταξίδι αυτό.
Φυσικά και θα έχω κάνει λάθη και για αυτό είμαστε για να τα συζητάμε.
Έχει δίκαιο ο φίλος που ενίσταται για το οτι δεν είναι δυνατόν να γνωρίσεις την Bangkoκ σε διάστημα 10 ωρών.Ήμουν υπερβολικός στην παρατήρηση αυτή απλά θα ήθελα να συνδιάσω μαζί με τον σεξοτουρισμό στην Ταϋλάνδη και κανένα μπάνιο σε κάποια απο τα νησιά της..
Ευτηχώς είχα την τύχη να επισκευτώ αρκετές πόλεις στην Ευρώπη και αυτού του είδους οι διακοπές μου είναι για μένα πια ,κούραση.
Θέλω πια να πηγαίνω σε μέρη που βρίσκονται λιγότερο μέσα μεγαλουπόλεις.
Σίγουρα όμως αν ξαναπάω Ταϋλάνδη θα κοιτάξω να μείνω 3-4 μέρες στην πρωτέυουσα ,έτσι για την γνωρίσω και την βραδυνή της πλευρά.
Άλλο ένα βράδυ στην Πατόνκ και έχουμε βγέι για μασάζ και μετά για μπύρα.
Αποφασίσω να πάρω facial massage το οποίο για μένα ήταν ότι καλύτερο δόκιμασα σε σχέση με το μασάζ.Πέρασα βέβαια και την τελευταία μέρα της διαμονής μου στο Πουκέτ απο το cristine massage αλλά μόνο για να δώ τι γκόμενες είχε.
Μου είχαν τελιώσει πλέον τα λεφτά και δεν ήθελα να τραβήξω απο την κάρτα και άλλα.
Πάντως και στην βιτρίνα εκεί με τις γκόμενες μέσα δεν είδα κανένα φοβερό μωρό.
Την άλλη φορά ίσως για την εμπειρία.
Στο facial massage πάντως πήγε πραγματικά να με πάρει ο ύπνος απο το χαλάρωμα αν δεν με ξύπναγε το κλάμα ενός μωρού που είχε ένας τύπος στην αγκαλιά του την ώρα που έκανε foot massage.Σιχτίρισα την ώρα και την στιγμή.
Πάμε για μπύρα στο live rock bar ''red hot chilly'' ψηλά στην Βangla.
Πολύς κόσμος εκεί και ο λόγος για μένα ίσως είναι μια φοβερή τραγουδίστρια με ασιατικά χαρακτιριστικά με τρομερή φωνή.
Σε πολλά κομμάτια που ερμηνέυει , ο κόσμος έχει βγάλει τα κινητά και βιντεοσκοπεί.
Τελικά πίνουμε 3 μπύρες εκέί και αποφασίζουμε ύστερα για Tai- Pan.Δεν είχαμε όρεξη να πληρώσουμε εισόδους.Θα αφήναμε για τις επόμενες μέρες τα clubs Νew Tiger, Seduction και ίσως την Banana στην παλαριακή.
Μεσα στην Tai - Pan , τα λίγα καλά είναι πιασμένα.
Βλέπω ενα ''σχετκά'' καλό μέσα στο ημισκόταδο μαζί με τις φίλες τις και παω να πιάασω κουβέντα.
Αυτές ,ντροπή και νάζι λες και ήρθε να τους μιλήσει ο Τζόρτζ Κλούνεϊ.
Τραβάω και μία φωτογραφία με φλάς να δω στην οθόνη του κινητού αν δεν κάνω λάθος στήν επιλογή μου.
Πάλι το ποίημα ΄΄πόσα θα μου δώσεις.1000 λέω ,εκείνη 1500.
Συμφωνώ και μετά απο λίγο αναχωρούμε.Και αυτή στάση για φαγητό σε πλανόδιο για κοτόπουλα και φάγωμα στο μπαλκόνι.
Συζητησούλα και πάει για το καθιερωμένο ντουζάκι.
Επιστρέφει έχοντας βγάλει το make up και έιναι άλλη γκόμενα - χειρότερη -
σύν οτι και αυτή έχει σημάδι απο καισαρική.Οκ δεν είναι σαν την πρώτη που πήρα αλλά δεν είναι το ίδιο πρόσωπο που έβλεπα μισή ώρα πρίν στο club.
Ρίχνω ενα τυπικό γαμήσι, πέφτουμε για ύπνο ,ρίχνω άλλο ένα το μεσημέρι και έπειτα αναχώρηση.Άυτό είναι και το τέλος της εμπειρίας μου με την δέυτερη Ταϋλανδή....και προφανώς δεν είμαι ευχαριστημένος ,ούτε απο την πρώτη ούτε απο την δέυτερη.
Για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας, το πρίν.......
Φυσικά και θα έχω κάνει λάθη και για αυτό είμαστε για να τα συζητάμε.
Έχει δίκαιο ο φίλος που ενίσταται για το οτι δεν είναι δυνατόν να γνωρίσεις την Bangkoκ σε διάστημα 10 ωρών.Ήμουν υπερβολικός στην παρατήρηση αυτή απλά θα ήθελα να συνδιάσω μαζί με τον σεξοτουρισμό στην Ταϋλάνδη και κανένα μπάνιο σε κάποια απο τα νησιά της..
Ευτηχώς είχα την τύχη να επισκευτώ αρκετές πόλεις στην Ευρώπη και αυτού του είδους οι διακοπές μου είναι για μένα πια ,κούραση.
Θέλω πια να πηγαίνω σε μέρη που βρίσκονται λιγότερο μέσα μεγαλουπόλεις.
Σίγουρα όμως αν ξαναπάω Ταϋλάνδη θα κοιτάξω να μείνω 3-4 μέρες στην πρωτέυουσα ,έτσι για την γνωρίσω και την βραδυνή της πλευρά.
Άλλο ένα βράδυ στην Πατόνκ και έχουμε βγέι για μασάζ και μετά για μπύρα.
Αποφασίσω να πάρω facial massage το οποίο για μένα ήταν ότι καλύτερο δόκιμασα σε σχέση με το μασάζ.Πέρασα βέβαια και την τελευταία μέρα της διαμονής μου στο Πουκέτ απο το cristine massage αλλά μόνο για να δώ τι γκόμενες είχε.
Μου είχαν τελιώσει πλέον τα λεφτά και δεν ήθελα να τραβήξω απο την κάρτα και άλλα.
Πάντως και στην βιτρίνα εκεί με τις γκόμενες μέσα δεν είδα κανένα φοβερό μωρό.
Την άλλη φορά ίσως για την εμπειρία.
Στο facial massage πάντως πήγε πραγματικά να με πάρει ο ύπνος απο το χαλάρωμα αν δεν με ξύπναγε το κλάμα ενός μωρού που είχε ένας τύπος στην αγκαλιά του την ώρα που έκανε foot massage.Σιχτίρισα την ώρα και την στιγμή.
Πάμε για μπύρα στο live rock bar ''red hot chilly'' ψηλά στην Βangla.
Πολύς κόσμος εκεί και ο λόγος για μένα ίσως είναι μια φοβερή τραγουδίστρια με ασιατικά χαρακτιριστικά με τρομερή φωνή.
Σε πολλά κομμάτια που ερμηνέυει , ο κόσμος έχει βγάλει τα κινητά και βιντεοσκοπεί.
Τελικά πίνουμε 3 μπύρες εκέί και αποφασίζουμε ύστερα για Tai- Pan.Δεν είχαμε όρεξη να πληρώσουμε εισόδους.Θα αφήναμε για τις επόμενες μέρες τα clubs Νew Tiger, Seduction και ίσως την Banana στην παλαριακή.
Μεσα στην Tai - Pan , τα λίγα καλά είναι πιασμένα.
Βλέπω ενα ''σχετκά'' καλό μέσα στο ημισκόταδο μαζί με τις φίλες τις και παω να πιάασω κουβέντα.
Αυτές ,ντροπή και νάζι λες και ήρθε να τους μιλήσει ο Τζόρτζ Κλούνεϊ.
Τραβάω και μία φωτογραφία με φλάς να δω στην οθόνη του κινητού αν δεν κάνω λάθος στήν επιλογή μου.
Πάλι το ποίημα ΄΄πόσα θα μου δώσεις.1000 λέω ,εκείνη 1500.
Συμφωνώ και μετά απο λίγο αναχωρούμε.Και αυτή στάση για φαγητό σε πλανόδιο για κοτόπουλα και φάγωμα στο μπαλκόνι.
Συζητησούλα και πάει για το καθιερωμένο ντουζάκι.
Επιστρέφει έχοντας βγάλει το make up και έιναι άλλη γκόμενα - χειρότερη -
σύν οτι και αυτή έχει σημάδι απο καισαρική.Οκ δεν είναι σαν την πρώτη που πήρα αλλά δεν είναι το ίδιο πρόσωπο που έβλεπα μισή ώρα πρίν στο club.
Ρίχνω ενα τυπικό γαμήσι, πέφτουμε για ύπνο ,ρίχνω άλλο ένα το μεσημέρι και έπειτα αναχώρηση.Άυτό είναι και το τέλος της εμπειρίας μου με την δέυτερη Ταϋλανδή....και προφανώς δεν είμαι ευχαριστημένος ,ούτε απο την πρώτη ούτε απο την δέυτερη.
Για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας, το πρίν.......
Συνημμένα
big poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
nikos1890
Καπως ετσι ειναι φιλε τα πραγματα στο Phuket!Να ξερεις βεβαια οτι καμια σχεση δεν εχει η περιοδος Μαιου- Νοεμβριου, με αυτη του Δεκεμβριου -Απριλιου,η διαφορα ειναι μερα με νυχτα!βεβαια και οι τιμες ειναι αλλες ειδικα στην pick season!
Και επισης μια ακομη παρατηρηση ειδικα για τους νεους ,οπως εσυ,ψαξτε τις λεπτομερειες πχ την εποχη.Και μην παρασυρεστε απο καποιους απο εδω μεσα που νομιζουν οτι το φορουμ ειναι προσωπικη τους υποθεση και οτι βολευει αυτους, σωνει και καλα θα πρεπει να το υοθετησουν και αλλοι!
Καπως ετσι ειναι φιλε τα πραγματα στο Phuket!Να ξερεις βεβαια οτι καμια σχεση δεν εχει η περιοδος Μαιου- Νοεμβριου, με αυτη του Δεκεμβριου -Απριλιου,η διαφορα ειναι μερα με νυχτα!βεβαια και οι τιμες ειναι αλλες ειδικα στην pick season!
Και επισης μια ακομη παρατηρηση ειδικα για τους νεους ,οπως εσυ,ψαξτε τις λεπτομερειες πχ την εποχη.Και μην παρασυρεστε απο καποιους απο εδω μεσα που νομιζουν οτι το φορουμ ειναι προσωπικη τους υποθεση και οτι βολευει αυτους, σωνει και καλα θα πρεπει να το υοθετησουν και αλλοι!
σε αυτο εχει δικιο ο μπαλος οχι οτι συμφωνω οτι το φορουμ ειναι προσωπικη υποθεση αλλα πρεπει ο καθενας να ξερει ποτε ειναι η πιο καλη εποχη για ταυλανδη ειδικα για πουκετ που ειναι και στου διαολου τη μανα για αυτες σαν να πηγενεις για διακοπες στην κρητη το φεβρουαριο ΑΛΛΑ και να γνωριζουν οτι αναλογα με το τι δεινουν το πως ειναι το τι επιπεδο εχουν , θα εχουν και την αναλογη σοδεια απο γκομενες ασχετως αν καποιοι λενε οτι ειναι τοπος για τον καθε πικραμενο
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
High-season Πηγα 2 φορες,και οι 2 φορες ηταν μεσα ιανουαριου με μεσα φεβρουαριου
Και καλα φθηνα hotel βρισκεις με 800-1000 μπατ και γκομενες στο 1000-1500 μπατο βρισκεις και φαγητο φθηνο αν θελεις βρισκεις.
Και καποιες εισοδοι απο αξιοθεατα ειναι ιδιοι συνεχως.
Τωρα αν στα κλαμπ το ποτο εχει 50 μπατ παραπανω ε κλαιν μαιν κιολας ρε παιδια.
Η εαν στα phiphi η εκρομη εχει 500-800 μπατ παραπανω επισης κλαιν μαιν.. Δεν πας και καθε μερα.
Σεπτεβριο που ειναι Low season εχω κατσει 15 μερες και εφαγα 3000 χιλιαρικα και ιανουαριο 25 μερες και εφαγα 3000 ξανα.
Το θεμα ειναι εσυ τι κουμαντο κανεις στο ευατο σου.
Προτιμω να δωσω κατι παραπανω να παω μια καλη περιοδο παρα να ειμαι μεσα στις βροχες,τα κυμματα και την μουντηλα ολη μερα.
Και εξαλου γουσταρω να ειμαι στην καρδια του χειμωνα τις Ελλαδας σε μια χωρα με καλοκαιρι.
Εαν σε ενα συνολο 20 ημερων στην ταιλανδη hi season με συνολο 20 ημερων low season ειναι να γλιτωσω 200 ευρω εεεεε στην τελικη καθομαι 18 μερες η δεν γαμαω και καθε μερα.
Οποτε εγω δεν συνφωνω με Low season.
Το ολο θεμα ειναι η γκομενα να μην σε πιανει κοροιδο γιατι εκει φευγουν και τα περισσοτερα.
Πολλοι απο εδω μεσα οταν πατε ταιλανδη ειστε μονο μαμ,γ@μιση και νανι. ΟΚ οπως την βρισκει ο καθενας αλλα να πηγαινω ενα τετοιο ταξιδι 10,000 χιλιομετρα μακρια για να κοιμαμε ολη μερα και καμια βουτια στη πισινα του χοτελ καλυτερα ας κατσω σπιτι μου.
Και καλα φθηνα hotel βρισκεις με 800-1000 μπατ και γκομενες στο 1000-1500 μπατο βρισκεις και φαγητο φθηνο αν θελεις βρισκεις.
Η εαν στα phiphi η εκρομη εχει 500-800 μπατ παραπανω επισης κλαιν μαιν.. Δεν πας και καθε μερα.
Σεπτεβριο που ειναι Low season εχω κατσει 15 μερες και εφαγα 3000 χιλιαρικα και ιανουαριο 25 μερες και εφαγα 3000 ξανα.
Προτιμω να δωσω κατι παραπανω να παω μια καλη περιοδο παρα να ειμαι μεσα στις βροχες,τα κυμματα και την μουντηλα ολη μερα.
Και εξαλου γουσταρω να ειμαι στην καρδια του χειμωνα τις Ελλαδας σε μια χωρα με καλοκαιρι.
Εαν σε ενα συνολο 20 ημερων στην ταιλανδη hi season με συνολο 20 ημερων low season ειναι να γλιτωσω 200 ευρω εεεεε στην τελικη καθομαι 18 μερες η δεν γαμαω και καθε μερα.
Το ολο θεμα ειναι η γκομενα να μην σε πιανει κοροιδο γιατι εκει φευγουν και τα περισσοτερα.
Πολλοι απο εδω μεσα οταν πατε ταιλανδη ειστε μονο μαμ,γ@μιση και νανι. ΟΚ οπως την βρισκει ο καθενας αλλα να πηγαινω ενα τετοιο ταξιδι 10,000 χιλιομετρα μακρια για να κοιμαμε ολη μερα και καμια βουτια στη πισινα του χοτελ καλυτερα ας κατσω σπιτι μου.
τι λες ρε με 50 μπατ αλλοι βγαζουν μιση μερα...σπαταλεHigh-season Πηγα 2 φορες,και οι 2 φορες ηταν μεσα ιανουαριου με μεσα φεβρουαριου
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Νικο κατι αλλο που δεν θα συμφωνησω μαζι σου και στο λεω φιλικα ηταν το πρωτο σου ταξιδι και λες αποφυγες τα κλαμπ tiger και seduction κτλ.για να γλιτωσεις εισοδο.
Την ιδια στιγμη που εχουμε φαει ενα καρο λεφτα σε ποτα στα κλαμπ και στα μπουζουκια της ελλαδας και ενα σωρο αλλες μλκιες.
Λες και ζεις στην ταιλανδη καθε μερα για να κανεις οικονομια.
Δηλαδη οσα club στην ταιλανδη εχουν εισοδο αυτοι που πανε ειναι τα κοροιδα?Ετσι το βλεπετε? οτι σαν πιανουν κοτσο εαν πληρωσεις 5-7 ευρω εισοδο?
Και καλα κανουν και εχουν εισοδο για να μην τριγυρναν απο κλαμπ σε κλαμπ οι ματζιριδες.
Δηλαδη εαν μπεις στο κλαμπ δεν θα παραγγειλεις?
Εχουμε καταντησει εδω μεσα να λεμε οχι πως να παμε ενα ταξιδι ζωης για να περασουμε καλα αλλα πως θα παμε ενα ταξιδι για να την βγαλουμε τζαμπε.
Ξερει κανεις που γαμαει και πινει τζαμπα Στη ζωη? Να παω και εγω.Ακομη και γκομενα να εχεις και εκει λεφτα σου φευγουν.
Και εαν νομιζει κανεις οτι η ταιλανδη ακριβενε και ξεφυγε η κατασταση με τις γκομενες ας κατσει σπιτι του η να αλλαξει χωρα.
Σιγουρα καποιες συμβουλες για να γλυτωσουμε καποια λεφτα ειναι δεκτες. Πχ απο διαφορους απατεωνες κτλ που συμβαινουν στην ταιλανδη.
Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ξεκιναει απο την κριση της Ελλαδας που μας τσακισαν. Στην ταιλανδη παντα θα βρισκεις και το φθηνο.
Την ιδια στιγμη που εχουμε φαει ενα καρο λεφτα σε ποτα στα κλαμπ και στα μπουζουκια της ελλαδας και ενα σωρο αλλες μλκιες.
Δηλαδη οσα club στην ταιλανδη εχουν εισοδο αυτοι που πανε ειναι τα κοροιδα?Ετσι το βλεπετε? οτι σαν πιανουν κοτσο εαν πληρωσεις 5-7 ευρω εισοδο?
Και καλα κανουν και εχουν εισοδο για να μην τριγυρναν απο κλαμπ σε κλαμπ οι ματζιριδες.
Εχουμε καταντησει εδω μεσα να λεμε οχι πως να παμε ενα ταξιδι ζωης για να περασουμε καλα αλλα πως θα παμε ενα ταξιδι για να την βγαλουμε τζαμπε.
Ξερει κανεις που γαμαει και πινει τζαμπα Στη ζωη? Να παω και εγω.Ακομη και γκομενα να εχεις και εκει λεφτα σου φευγουν.
Και εαν νομιζει κανεις οτι η ταιλανδη ακριβενε και ξεφυγε η κατασταση με τις γκομενες ας κατσει σπιτι του η να αλλαξει χωρα.
Σιγουρα καποιες συμβουλες για να γλυτωσουμε καποια λεφτα ειναι δεκτες. Πχ απο διαφορους απατεωνες κτλ που συμβαινουν στην ταιλανδη.
Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ξεκιναει απο την κριση της Ελλαδας που μας τσακισαν. Στην ταιλανδη παντα θα βρισκεις και το φθηνο.
δε θα παραγγειλω ρε , θα ζουλαρω ενα μισοαδειο μπουκαλι απο αλλο τραπεζι τη στιγμη που δεν βλεπουν και θα γυρναω με υφος μεσα και γοητεια και θα λεω ποσο με πληρωνετε να σας γαμησω??? με τα 5 γιουρο που θα γλητωσω θα κανω και παζαρια στη μπιτς για να γαμησω στι φιναλε καμια ξελιγωμενη τζανκι....χαχαχαχααχ (υπαρχουν αναμεσα μας)Νικο κατι αλλο που δεν θα συμφωνησω μαζι σου και στο λεω φιλικα ηταν το πρωτο σου ταξιδι και λες αποφυγες τα κλαμπ tiger και seduction κτλ.για να γλιτωσεις εισοδο.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Εχω ενα φιλο μου και αυτη τι στιγμη βλεπουμε πως ειμαστε οικονομικα.
Και τον λεω βαση τα τωρα οικονομικα μου εαν παω ταιλανδη θα ειμαι με μεσο ορο 50 ευρω.
Και μου λεει:Mια χαρα εισαι? Σε φτανουν....
Και τον απανταω: Aν ειναι να παω ΤΑΙΛΑΝΔΗ για να λεω στους φιλους μου οτι πηγα και NA ειμαι εκει ολη μερα σπιτι με την Ψ@ΛΗ Στο χερι Και υπνο αστο δεν παω και καθολου.
Τι θα κανω με 50 ευρω?βολτες πανω κατω στην walking street και στην bangla?
Να παω ενα τοσο μακρινο ταξιδι και να μην το χαρω?Ελεοοςςςςς
Παω πασο μονο σε μερικα πραματα παντα,Σαυτους που πανε 2-3 φορες ταιλανδη το χρονο και θελουν να γλιτωσουν καποια καποια λεφτα.Γιατι οκ αυτοι ειναι και χορτασμενοι τοσα χρονια και τοσες φορες.
Γιαυτους που πανε 1 φορα το χρονο η μια φορα στην ζωη τους δεν σηκωνω δικαιολογια.
Και τον λεω βαση τα τωρα οικονομικα μου εαν παω ταιλανδη θα ειμαι με μεσο ορο 50 ευρω.
Και μου λεει:Mια χαρα εισαι? Σε φτανουν....
Και τον απανταω: Aν ειναι να παω ΤΑΙΛΑΝΔΗ για να λεω στους φιλους μου οτι πηγα και NA ειμαι εκει ολη μερα σπιτι με την Ψ@ΛΗ Στο χερι Και υπνο αστο δεν παω και καθολου.
Τι θα κανω με 50 ευρω?βολτες πανω κατω στην walking street και στην bangla?
Να παω ενα τοσο μακρινο ταξιδι και να μην το χαρω?Ελεοοςςςςς
Παω πασο μονο σε μερικα πραματα παντα,Σαυτους που πανε 2-3 φορες ταιλανδη το χρονο και θελουν να γλιτωσουν καποια καποια λεφτα.Γιατι οκ αυτοι ειναι και χορτασμενοι τοσα χρονια και τοσες φορες.
Γιαυτους που πανε 1 φορα το χρονο η μια φορα στην ζωη τους δεν σηκωνω δικαιολογια.
big poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
η μια φορα στην ζωη τους δεν σηκωνω δικαιολογια.
Αυτοι καταστρεψανε την Ταυλανδη ομως,που πληρωνανε οσο-οσο!
Τεσπα..ξεχωρα απο ολες αυτες τις μαλακιες,Η Ταυλανδη ειναι πλεον μια χωρα οχι φτηνη,και με το Baht τωρα κατω απο 41...
Βεβαια πουθενα δεν ειναι πλεον φτηνα!
Το σιγουρο πλεον κατα την δικη μου αποψη ειναι οτι θελεις 100 Ευρω την ημερα για να περασεις καλα συν το ξενοδοχειο!
Αυτοι καταστρεψανε την Ταυλανδη ομως,που πληρωνανε οσο-οσο!
Τεσπα..ξεχωρα απο ολες αυτες τις μαλακιες,Η Ταυλανδη ειναι πλεον μια χωρα οχι φτηνη,και με το Baht τωρα κατω απο 41...
Βεβαια πουθενα δεν ειναι πλεον φτηνα!
Το σιγουρο πλεον κατα την δικη μου αποψη ειναι οτι θελεις 100 Ευρω την ημερα για να περασεις καλα συν το ξενοδοχειο!
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Αν ενοεις για τις γκομενες πιστεψε με δεν ειμαι απο αυτους.3000 ποτε δεν εδωσα σε γκομενα.
Το πολυ 2000 και αυτες ηταν καποια teazers κοριτσια.
Αλλα παντα ειμαι στα 1000 το πολυ 1500 μπατ σε σπανιεσ περιπτωσεις.Αλλιως περνει ποδι.
Και πιστεψε με ειναι πολλες 20-22χρονες και καλα μωρακια με 1000ρικο που κανουν κρα.
Γνωμη δικια μου παντα μαυτα που ασχολουμαι και ξερω εγω πρωσοπικα.
Ο φιλος Νικος λεει τον ζητουσαν 4000χιλιαρικα.
Σε μενα ουτε 3000 ετυχε να ζητησουν ακομη και στην Bangkok.
Οσο για τα λεφτα που τα ιδια εφαγα σεπτεβριο με λιγοτερες μερες με τα ιδια που εφαγα ιανουαριο ηταν καθαρα σε ψωνια.
Αν και θεωρω μλκια να πηγαινεις εκει και να ψωνιζεις ρουχα και παπουτσια και κουστουμια.
Αντε κανα βουδα κανα αγαλματακι κατι που εχει σχεση με ταιλανδη οκ.
Το πολυ 2000 και αυτες ηταν καποια teazers κοριτσια.
Αλλα παντα ειμαι στα 1000 το πολυ 1500 μπατ σε σπανιεσ περιπτωσεις.Αλλιως περνει ποδι.
Και πιστεψε με ειναι πολλες 20-22χρονες και καλα μωρακια με 1000ρικο που κανουν κρα.
Γνωμη δικια μου παντα μαυτα που ασχολουμαι και ξερω εγω πρωσοπικα.
Ο φιλος Νικος λεει τον ζητουσαν 4000χιλιαρικα.
Σε μενα ουτε 3000 ετυχε να ζητησουν ακομη και στην Bangkok.
Οσο για τα λεφτα που τα ιδια εφαγα σεπτεβριο με λιγοτερες μερες με τα ιδια που εφαγα ιανουαριο ηταν καθαρα σε ψωνια.
Αν και θεωρω μλκια να πηγαινεις εκει και να ψωνιζεις ρουχα και παπουτσια και κουστουμια.
Αντε κανα βουδα κανα αγαλματακι κατι που εχει σχεση με ταιλανδη οκ.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Αυτοι που καταστρεψανε την Ταιλανδη φιλε μπαλος να σου πω την γνωμη μου?
Υπαρχουν πιστευεις λιγοι πλουσιοι ανθρωποι που πηγαινουν ταιλανδη απο ιαπωνια,κινα,αραβια,ευρωπη κτλ και θα τους νοιαξει αν δινουν 4000χιλιαρικα την μερα σε γκομενα?
Tι θα τους πεις? Χαλασατε την πιατσα?
Αυτοι οχι μονο δινουν οταν ειναι εκει αλλα τις στελνουν ενα καρο λεφτα και δωρα καθε μηνα...
Λογικο δεν ειναι? Τους νοιαζει αν χαλασαν την πιατσα?
Αν ειχα εγω το 100ευρω οπως εχεις εσυ το 20ευρω θα με νοιαζε?
Δυστηχως οι πλουσιοι εχουν το πανω χερι και αυτο δεν αλλαζει.
Παρολο αυτα βρισκεις και το φθηνο οτι και να λεμε τωρα.
Και κατι αλλο.Ο τουρισμος στην ταιλανδη απο παλιοτερα που ειχα παει και low season τοτε με σχεση τωρα που πηγα Hi saeson πιστευω εχει πεσει λιγο.
2012 με 2013 τους ιδιους μηνες ειδα την διαφορα pattaya και bangkok αλλα και Phuket.Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα αυτο δεν πτοησε τους ταιλανδους η τα κοριτσια να ριξουν καμια τιμη.
Υπαρχουν πιστευεις λιγοι πλουσιοι ανθρωποι που πηγαινουν ταιλανδη απο ιαπωνια,κινα,αραβια,ευρωπη κτλ και θα τους νοιαξει αν δινουν 4000χιλιαρικα την μερα σε γκομενα?
Tι θα τους πεις? Χαλασατε την πιατσα?
Αυτοι οχι μονο δινουν οταν ειναι εκει αλλα τις στελνουν ενα καρο λεφτα και δωρα καθε μηνα...
Λογικο δεν ειναι? Τους νοιαζει αν χαλασαν την πιατσα?
Αν ειχα εγω το 100ευρω οπως εχεις εσυ το 20ευρω θα με νοιαζε?
Δυστηχως οι πλουσιοι εχουν το πανω χερι και αυτο δεν αλλαζει.
Παρολο αυτα βρισκεις και το φθηνο οτι και να λεμε τωρα.
Και κατι αλλο.Ο τουρισμος στην ταιλανδη απο παλιοτερα που ειχα παει και low season τοτε με σχεση τωρα που πηγα Hi saeson πιστευω εχει πεσει λιγο.
2012 με 2013 τους ιδιους μηνες ειδα την διαφορα pattaya και bangkok αλλα και Phuket.Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα αυτο δεν πτοησε τους ταιλανδους η τα κοριτσια να ριξουν καμια τιμη.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Ολα αυτα balos τα λεω για να ειμαστε καπου στα λογικα πλαισια ενος ταξιδιου και να περασουμε καλα και οχι μιζεριαζοντας.
Χωρις βεβαια ομως να μας πιανουν και μ@λακες....Που μερικοι πληρωνοντας εισοδο στην Tiger Η hollywood πιστευουν αυτο.
Νικο μιλαω γενικα και οχι πρωσοπικα για εσενα. Γιατι ξερω πολλους τετοιους.
Χωρις βεβαια ομως να μας πιανουν και μ@λακες....Που μερικοι πληρωνοντας εισοδο στην Tiger Η hollywood πιστευουν αυτο.
Νικο μιλαω γενικα και οχι πρωσοπικα για εσενα. Γιατι ξερω πολλους τετοιους.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Αυτο το κατοσταρικο balos ηταν και το 2005 πρωτη φορα και το 2013 τελευταια φορα για μενα που πηγα για να περναω καλα.
Αν και τοτε ετρωγα παραπανω λογο καθημερινων δραστηριοτητων ψωνια ενα σωρο αγαλματιδια κανα ρουχο κτλ.+ 2 ξενοδοχεια που νοικιαζα στην patong.
Θελει 100ρικο για να περνας καπως αξιοπρεπεστατα. Με το μωρακι σου,τα ποτακια σου τα αξιοθεατα σου.
Αν και τοτε ετρωγα παραπανω λογο καθημερινων δραστηριοτητων ψωνια ενα σωρο αγαλματιδια κανα ρουχο κτλ.+ 2 ξενοδοχεια που νοικιαζα στην patong.
Θελει 100ρικο για να περνας καπως αξιοπρεπεστατα. Με το μωρακι σου,τα ποτακια σου τα αξιοθεατα σου.