Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
...πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα με κουζίνα , μικροκύματα ,μεγάλο ψυγείο,πλυντήριο,σίδερο και flat 32'' tv με δορυφορικά προγράμματα και dvd player.Με 2 κρεβατοκάμερες που η μια χώριζεται με συρόμενο τοίχο απο το σαλονι, μια τουαλέτα αλλά με 2 εισόδους και με φοβερή θέα στην θάλασσα.Και στην reception 24ωρη βαρδια security.Kαι φυσικα μπορούσες να φέρεις όσα άτομα ήθελες πάνω και να κάνεις πάρτυ.
Τίμη για την βραδιά μετα απο παζάρι στα 2000 baht , δηλαδή 1000 baht το άτομο.
Εδώ εμείς πάθαμε πλάκα με το διαμέρισμα,δεν θα γουστάρει όποια γκόμενα μπεί εδω μέσα?
πολυ καλη επιλογη το διαμερισμα ειδικα αν ειναι κοντα στην παραλιακη και την μπαγκλα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
  Εάν δεν είναι  νέα οδηγία, της τελευταίας εβδομάδας, σε πληροφορώ μετά λύπης ότι   πήγα με φίλο  που  το είχε διαβάσει  σε 3 υποκαταστήματα στο  κέντρο  1 στο bagna και άλλο ένα  στην wirelles road και  δεν έγινε δεκτό το αίτημα του.
Ζητούσαν  άδεια εργασίας. 
Τώρα εάν όσα γράφονται γίνονται και  κιόλας, μάλλον θα μιλάμε για άλλη   χώρα, στη  Ταϊλάνδη αυτό δεν είναι   σίγουρο.
Σημερα φιλος εβαλε την δικια του να ρωτησει τι χρειαζεται για να ανοιξει λογαριασμο
σε τραπεζα. Η γκομενα ρωτησε στη τραπεζα της (αυριο θα διευκρινιστει ποια ειναι αυτη) και της
ειπανε οτι χρειαζεται διαβατηριο, 10000 μπατ σα πρωτη καταθεση και βεβαιωση (σερτιφικατ οπως
του ειπε η γκομενα) απο την Ελληνικη πρεσβεια στη Μπανγκοκ. (Αυριο επισης θα διευκρινιστει
τι ειδους βεβαιωση ειναι αυτη.)

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Tο βράδυ ξεκούραστοι βγαίνουμε κατά τις 11 και πέρνουμε το παραλιακό δρόμο που θα μας βγάλει στήν αρχή της Βangla.O πύργος με τα διαμερίσματα απέχει μόνο 3-4 λεπτά περπάτημα.
Η παραλιακή γεμάτη απο εστιατόρια με τους κράχτες τους ,μικρά μαγαζιά ,πλανόδιους πωλητές ,οδηγούς τούκ - τούκ αλλά και μερικά μασατζίδικα ,όλοι να σε καλούνε να τιμήσεις την επιχείρηση τούς.
Απο μασατζίδικα, πολύ λίγες γυναίκες να αξίζουν.Σταμπάρω ενα πολυ καλό πιπίνι και ενημερώνομαι οτι και άυριο στο ίδιο μαγαζί θα βρίσκεται.Ωραία λεω ,καλή γκόμενα για ενα μασάζ άυριο,πάμε τωρα να βρούμε και κανα πιπίνι για αργότερα για δωμάτιο.
Αράζουμε για την πρώτη μπύρα σε ενα απο τα beer bars χαμηλά στην Bagla και κόβουμε κίνηση απο τον κόσμο που περνάει.
Σύντομα έρχονται δυο φίλες και συστήνονται.Η μια η καλή στον ξάδελφο μου και η μια μερτιότατη σε εμένα.Εγω δείχνω οτι δεν πολυ γουστάρω και μετα απο λίγο φεύγει αλλά την άλλη την γουστάρει ο ξάδελφος και την κερνάει μια μπύρα.Όταν η συζήτηση φτάνει στο ''ψητό'', η γκόμενα ζητάει 4000 baht!!
Aυτή εδω η γκόμενα ζήταγε 4000 baht !!! .Δεν παμε καλά λεω.Ή μας περνάει για μαλάκες ή ρίχνει ΄΄ευγενικό '' άκυρο για δωμάτιο,τι να πω!

Συνημμένα

• yourimage.2.jpg
    yourimage.2.jpg
    21,2 KB · Εμφανίσεις: 47
  • yourimage (3).jpg
    yourimage (3).jpg
    77,5 KB · Εμφανίσεις: 39

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Φέυγουμε και πάμε Hollywood.300 baht είσοδο με ποτό.
Λίγος κόσμος μέσα, καμία σχέση με τον κόσμο που έχω δεί στα videos του youtube.
Πέντε έξι τραπέζια με γκόμενες και ανοιγμένα μπουκάλια.Αμέσως θυμάμαι τα γραφόμενα κάποιου συναγωνιστή εδώ που έλεγε για τις παλιές γκόμενες με τα μπουκάλια.
Μου την πέφτει ενα ωραίο μωρό για τα γούστα μου και αφού συζητάμε λίγο έρχεται μια σερβιτόρα απο το πλάι με πλαστικές σύριγγες με κόκκινο υγρό προφανώς σφηνάκια στα 150 baht.Tην κερνάω ένα.
Θα ήθελες να έρθω στο δωμάτιο σου, μου λέει?
Φυσικά γιατί όχι...της κάνω..
...Πόσα θα μου δώσεις?,με ρωτάει.
Άλλο tip που έχω διαβάσει εδώ είναι να μην πέρνεις γκόμενα στην Tαϋλάνδη που συζητάει αμέσως για λεφτά διότι θα βγεί μάπα.
Σίγουρα κάπου θα υπάρχουν πιο ''συνεσταλμένα'' κορίτσια που θα σε αφήνουν εσένα να αποφασίσεις το επόμενο μεσημέρι, πόσο αξίζουν.
Είχαμε πιεί ήδη τις μπύρες μας και αφου αποφασίζουμε να φυγουμε για άλλο μαγαζί,χαιρετώ την γκόμενα με μια φτηνή δικαιολογία για την αποχώρηση μου.
Αφού κάνουμε μια βόλτα την bangla και περνάμε απο τα γνωστά club tiger και insomnia τα οποία ζητούσαν είσοδο,καταλήγουμε στην Tai-Pan.
Απο έξω μπορούσες να δείς οτι γίνεται χαμός.Χωρίς είσοδο και με ενα δωρεάν σφηνάκι σε κάθε μπύρα που έπερνες.
Έχουμε ήδη πιεί την πρώτη μπύρα και πάμε για την δέυτερη και στο διαστήμα αυτό να μην έχουμε δεί ούτε μία καλή γκόμενα.Πολλές 30άρες ,35άρες ακομα και 40άρες.Όλες να σε καρφώνουν περιμένοντας ενα βλέμα σου που θα τις δώσει την άδεια να σε πλήσιασουν.
Κάποιες δεν χρειάζονται ούτε αυτό,σε τραβάνε απο το χέρι θέλοντας έτσι να τους δώσεις σημασία.
Τα μόνα καλά μςρά είναι κάτι μπουμπούκια που δούλευουν για λογαριασμό του μαγαζιού σαν χορέυτριες αλλά δεν ψώνιζονταί απο ότι έμαθα κατ'ιδίαν αλλά άν θές ,τις κερνάς ένα ποτό !!!
Με τον ξάδελφό μου κοιταζόμαστε απορημένοι.
Που είναι τα πιπίνια που ανέβαζέ εδώ στο forum κατά καιρούς ο pipinomaniac αλλά και άλλοι;;;
Σίγουρα όχι απόψε εδώ!!
Με την κατανάλωση και της δέυτερης μπύρας μαζί με το δέυτερο σφηνάκι και σε συνδιασμό με τις άλλες μπύρες που ήπια στα άλλα μαγαζιά,το παίρνω απόφαση οτι δεν θα πηδήξω κανένα σούπερ μωρό απόψε.
Έχει πάει και 5 το πρωϊ ,θα κάνω 2-3 γύρες μέσα στο μαγαζί και θα πάρω την λιγότερο χειρότερη.
Ενημερώνω το ξάδελφο και ξεκινάω.Βρίσκω μια ''καλούτσικη''  και μου λέει 2000?!
1000 δίνω τις λέω,1500 αυτή.
Αντε πάμε τις κάνω και αφήνω τον ξάδελφο μέσα να διαλέξει και αυτός το δικό του μπάζο.
Βγαίνοντας απο το club και με τα φώτα πιο έντονα έξω ,φαίνεται στο πρόσωπο λίγο χειρότερη.
Πέρνει κάτι κοτόπουλα απο πλανόδιο πωλητή,τα τρώει στο μπαλκόνι,ενθουσιασμένη με το διαμέρισμα και μπαινει για το μπάνιο της.
Όταν βγαίνει ,έχει βγάλει και το make up της και τώρα φένεται δύο φορές χειρότερη.Eπιπλέον φένεται και ουλή στην κοιλία της απο καισαρική.Μπαίνω και εγώ για μπάνιο και τελιώνοντας κλείνω και τα φώτα για να μην ξενερώσω περισσότερο και ρίχνω το πρώτο πούτσο στην Ταϋλάνδη.
To πρωϊ ,τσιμπόυκι, μπάνιο και δρόμο η γκόμενα.Όυτε να την φωτογραφήσω δεν ήθελα.Θα ντρεπόμουν να έδειχνα τί γκόμενα πλήρωσα για να γαμήσω.Μόνο μια πισώπλατη για το αρχείο.
Φέυγοντας η γκόμενα.....αναρωτήθηκα πόσο μαλάκας ήμουν που δεν πήρα το μωρό απο την Hollywood.
Για την ιστορία ,ζήταγε 2000 baht.........

Συνημμένα

• P1060862.jpg
    P1060862.jpg
    54,2 KB · Εμφανίσεις: 33

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Σε 5 χρονια τα μισα μαγαζια στην walking street, θα τα εχουν Τουρκοι, και τα μισα κορίτσια που κάνουν πιατσα στα περιξ θα είναι Ροσωιδείς.
Ακουστε το Λευτερη τι σας λέει.....

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Nikos1890...εγω εχω προειδοποιησει εδω και χρονια για τη "μπαζοποιηση" της Πατονγκ..
Οχι βεβαια πως δε κυκλοφορουν και καλα μωρα..Απλα οι τιμες εχουν ξεφυγει...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ακυρη εποχη και ακυρο μερος η πατονγκ οπως λεει και ο φιλος μου πιο πανω

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ακυρη εποχη και ακυρο μερος η πατονγκ οπως λεει και ο φιλος μου πιο πανω
Με το άκυρη εποχή φαντάζομαι εννοείς το ξεκίνημα της High Season ??
Με το άκυρο μέρος τι εννοείς ?? Για το άθλημά μας μιλάμε για Πατόνγκ Πατάγια και Μπανκόγκ.
Εχεις εναλλακτική  πρόταση ??

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ακυρη εποχη ο σεπτεμβριος ....και ο κτωβριος δηλαδη
το ξεκινημα της χαι σηζον εχει πολυ ακομα...ωαλε μεσα προς τελη νοεμβριου , τωρα εισαι στο τοπ της λοου σηζον
ακυρο το μερος η πατονγκ...απο το 2005 ακομα ηταν η τελευταια φορα που πηγα , ωραιο μερος αλλα απο μουνια αστο , λιγα καλα ελαχιστα
για τα γουστα μου δηλαδη
πατταγια κραταει ακομα
μπανγκοκ εχω μικρη πειρα
η προταση μου για νεους στο κλαμπ ειναι πατταγια και λιγο μπανγκοκ..οταν ηρεμισει καποιος εχει και πουκετ

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
2-17 οκτωβρη θα ειμαι παταγια. οποιος συναγωνιστης θα ειναι εκει η ειναι ηδη εκει ας στειλει pm εδω να το ξερω η τελ
να τον παρω μολις φτασω.

aand

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
parakalountai oi guru ths bangkok na mas dwsoun ta tektomenona gia ta kalytera club ths polhs ektos vevaia apo to klassiko climax entos tou xeimwna anamenete na ta episkeftw xwris aparaithta na ennow gia na vrw freelancers se ayta skopeuw na fortwsw prwta kai meta na paw ekei gia na dw kai kati to diaforetiko ta levels kai qbar htane ligo vareta gia mena .

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Παιδιά ξέραμε οτι την εποχή που πάμε είναι low season και οι λόγοι είναι που διαλέξαμε τότε είναι οικονομικοί καθώς οι τιμές των καταλυμάτων διπλασιάζονται και επίσης είναι πολύ δύσκολο λόγο της δουλείας μου να φύγω με άδεια μέσα στο χείμωνα για 15 ημέρες.
Απλά ήθελα να ρωτήσω τούς παλιούς αν ο Ιούνιος , ο Ιούλιος και ο Άυγουστος θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη επιλόγη για Πουκέτ απο οτι ο Σεπτέμβριος.
Τα μπάρ είχαν γενικά λίγο κόσμο.Το 80% των γυναικών δεν άξιζε και όλες σε ρωτάγανε πόσα θα τούς δώσεις.....

Αφού έχει φύγει η γκόμενα το μεσημέρι και αφού ο ξάδελφος κοιμάται ακόμα στην κρεβοκάμαρα του με μια γκόμενα αποφασίζω να κατέβω παραλία Patong.
Ωραίο τροπικό σκηνικό με τους Φοίνικες στην παραλία.Θολά και ζεστά νερά.
Ο στρατός έχει βγάλει όλες τις ξαπλώστρες που υπήρχαν κατα μήκος του αμμουδίας.
Ξαφνικά θυμάμαι την......Λούτσα, ένα προάστιο - για όσους δεν είναι απο Άθηνα - στην ανατολική Αττική με την γνωστή της παραλία που δεν είναι τίποτα σπουδαίο αλλά ακόμα και αυτή έχει καλύτερα νερά απο την παραλία της Patong.
Εκεί βρίσκεται και μια Κινέζα τουρίστρια μόνη της που φωτογραφίζει την παραλία.Προσφέρομαι να την φωτογραφίσω με την μηχανή της και της προτείνω το ίδιο βράδυ να βγούμε αλλά δυστηχώς την άλλη μέρα φεύγει οπότε την αφήνω στν τύχη της.
Λίγο αργότερα ,τέσσερις φοιτήτριες κάποιας σχολής τουριστικών επαγγελμάτων πηγαίνουν στον κόσμο ρωτόντας τους για την εμπερία τους στην Ταϋλάνδη και στο Πουκέτ.

Συνημμένα

• P1060811.jpg
    P1060811.jpg
    67,2 KB · Εμφανίσεις: 28
  • P1060863.jpg
    P1060863.jpg
    168,2 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Like
Αντιδράσεις: 968

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
oι φωτό των κοριτσιών...

Συνημμένα

• P1060867.jpg
    P1060867.jpg
    157,7 KB · Εμφανίσεις: 29
  • yourimage (1).jpg
    yourimage (1).jpg
    282,2 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Like

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Το βράδυ βρίσκομαι να κάνω μασάζ στην γκόμενα που είχα σταμπάρει την προηγούμενη μέρα.Ενα απο τα καλύτερα μωρά που πέτυχα στην Πατόγκ.Με ενα ωραίο ντεκολτέ που αποκάλυπτε το μισό της στήθος που δεν παίρνω και όρκο αν δεν ήταν σιλικόνη.
Όμως η ταρίφα έχει 1000 baht για να την πέξει και 4000 για να γαμηθεί.Ευχαριστώ οχι με τέτοιες τιμές.
Στην Αθήνα γαμάς καλύτερη με λιγότερα.
Φεύγοντας απο το μασατζίδικο συνειδητοποιώ πιά οτι για να γαμήσεις κάτι καλό , πρέπει να τα στάξεις.
Τα ''δίνεις 1000 ,αλλιώς χαλάς την πιάτσα'' ίσως ισχύουν για την Πατάγια αλλά εδώ είναι Πούκετ.
Αν θές να γαμήσεις πόλυ καλό μωρό πρέπει να πληρώσεις.
Και κάνω υπολογισμους στο κεφάλι μου διότι άλλο ποσό είχα υπολογίσει για τα γαμήσια και άλλο βγαίνει στήν πορεία...
Αποφασιζουμε με τον ξάδελφο να μην βγούμε για βράδυ και να ξυπνήσουμε 7 το πρωί για να έρθουν να μας πάρουν απο ταξιδιωτικό γραφείο και κάνουμε εκδρομή στα νησιά Phi Phi.Eξάλλου ο καιρός για την πρώτη εβδομάδα παραμονής μας προβλεπόταν καλός με ήλιο ενώ σε όλη την δέυτερη εβδομάδα ,έδινε συνεχείς βροχές.
Φοβερής ομορφιάς τα νησιά και επιτέλους ωραίο νερό για μπάνιο,πιο διαυγές πάντα όμως ζεστό.Όχι όπως στην Έλλαδα που κάνεις μια βουτιά και πραγματικά δροσίζεσαι απο την ζέστη.
Γνωριμία με κινέζα τουρίστρια,όχι καμιά σοβαρή γκόμενα,αλλά έδειχνε οτι γούσταρε πολύ
Οπότε λέω ας δοκιμάσω μήπως γαμήσω ''τσάμπα'' .Τελικά μόνο χαμούρεμα το ίδιο βράδυ σε έξοδο που κάναμε και το επόμενο πρωινό στην παραλία σύν μια πρόσκληση για διακοπές στην Κίνα.....το απόγευμα έφευγε.

Συνημμένα

• yourimage (4).jpg
    yourimage (4).jpg
    190,2 KB · Εμφανίσεις: 69
  • 20140903_225428.jpg
    20140903_225428.jpg
    110,9 KB · Εμφανίσεις: 49
  • Like

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
..και ολίγον φυσιολατρεία...

Συνημμένα

• P1060959.jpg
    P1060959.jpg
    115,2 KB · Εμφανίσεις: 32
  • P1060977.jpg
    P1060977.jpg
    128,7 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Like

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Παιδιά ξέραμε οτι την εποχή που πάμε είναι low season και οι λόγοι είναι που διαλέξαμε τότε είναι οικονομικοί καθώς οι τιμές των καταλυμάτων διπλασιάζονται και επίσης είναι πολύ δύσκολο λόγο της δουλείας μου να φύγω με άδεια μέσα στο χείμωνα για 15 ημέρες.
Απλά ήθελα να ρωτήσω τούς παλιούς αν ο Ιούνιος , ο Ιούλιος και ο Άυγουστος θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη επιλόγη για Πουκέτ απο οτι ο Σεπτέμβριος.
Τα μπάρ είχαν γενικά λίγο κόσμο.Το 80% των γυναικών δεν άξιζε και όλες σε ρωτάγανε πόσα θα τούς δώσεις.....

Αφού έχει φύγει η γκόμενα το μεσημέρι και αφού ο ξάδελφος κοιμάται ακόμα στην κρεβοκάμαρα του με μια γκόμενα αποφασίζω να κατέβω παραλία Patong.
Ωραίο τροπικό σκηνικό με τους Φοίνικες στην παραλία.Θολά και ζεστά νερά.
Ο στρατός έχει βγάλει όλες τις ξαπλώστρες που υπήρχαν κατα μήκος του αμμουδίας.
Ξαφνικά θυμάμαι την......Λούτσα, ένα προάστιο - για όσους δεν είναι απο Άθηνα - στην ανατολική Αττική με την γνωστή της παραλία που δεν είναι τίποτα σπουδαίο αλλά ακόμα και αυτή έχει καλύτερα νερά απο την παραλία της Patong.
Εκεί βρίσκεται και μια Κινέζα τουρίστρια μόνη της που φωτογραφίζει την παραλία.Προσφέρομαι να την φωτογραφίσω με την μηχανή της και της προτείνω το ίδιο βράδυ να βγούμε αλλά δυστηχώς την άλλη μέρα φεύγει οπότε την αφήνω στν τύχη της.
Λίγο αργότερα ,τέσσερις φοιτήτριες κάποιας σχολής τουριστικών επαγγελμάτων πηγαίνουν στον κόσμο ρωτόντας τους για την εμπερία τους στην Ταϋλάνδη και στο Πουκέτ.
ο ιουνιος ψιλοτρωγετε μετα αρχιζει η κατρακυλα
και μιλαμε για μπαγκοκ πατταγια γιατι το πουκετε πλεει σε πελαγη μετριοτητας στην καλη σεζον στη χαμηλη δεν το συζηταω

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
ωραιες οι φωτο Νικο.Επιτελους βλεπουμε και καμια φρεσκια φωτο.
Αλλα γιατι σε ζητανε ολες 4000? Να ξερεις οποια και οποιον γνωριζεις γενικα ντοπιο μην τον λες οτι ειναι η πρωτη σου φορα στην Ταιλανδη.
Πες 5-6 φορες.
Ειναι ζωτικης σημασιας αυτο που σε λεω.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
δεν ήξερα ότι είχε τόσες μόνες κινέζες να σε καλά θα έχω τον νου μου τον Δεκέμβρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom