Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (7 μέλη και 43 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εαν δεν σε πολυενδιαφερει η ποιοτητα του σερβις και της καμπινας στο αεροπλανο και στο αεροδρομιο και τα αεροπλανα ( σερβις-ηλικια κλπ) αξιζει!
μια χαρα ειναι ολα αυτα....και στο λεει ενας πολυ ψειρας σε ολα τα θεματα , ειδικα στο αεροδρομιο
και δε γουσταρω τουρκαλαδες με την καμια , αλεργια εχω σαυτους
αλλα μπροστα στα αλλα τα ισλαμια....

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Αυτή την στιγμή, 629,42 απο Αθήνα η Τέρκις..

Έχει εξαφανιστεί η γυφταιρ απο τις επιλογές. Ξέρει κανείς τον λόγο?

Y.G. Βέβαια η καλύτερη προσφορά σε σχέση κόστους κ ώρες αναχωρήσεων και αφίξεων είναι οι ουκρανικές αερογραμμές με  622.34 αλλα ποιος πετάει με αυτές αυτην την περίοδο γμτ...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Y.G. Βέβαια η καλύτερη προσφορά σε σχέση κόστους κ ώρες αναχωρήσεων και αφίξεων είναι οι ουκρανικές αερογραμμές με  622.34 αλλα ποιος πετάει με αυτές αυτην την περίοδο γμτ...

Hard, αν θυμάμαι καλά ζεις Κρήτη....τα αεροπορικά απο Κρήτη σε Αθήνα ή θεσσαλονίκη είναι τα ίδια, κοίτα κι απο `μας γιατί αυτό το διάστημα παίζουν καλύτερες τιμές-αναμονές...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795

Κοιτα εδω    η εδω    

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ασφαλεια,ανταποκριση αν δεν ειναι απευθειας,τιμη

αυτα για μενα ειναι βασικα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Το κακο με την Ετζυπτ-αιρ δεν ειναι αυτη καθαυτη η εταιρεια αλλα τα προβληματα
που δημιουργουνται στο αεροδρομιο απο καποιους μαλακες Αιγυπτιους στον ελεγχο
χειραποσκευων που σου ζητανε μπαχτσησι για να σε αφησουν να περασεις ελευθερος.
(Περσυ ο μαλακας που ητανε στο μηχανημα ελεγχου ζηταγε να αδειασω τις τσεπες μου
απο τα χρηματα που ειχα και οταν το εκανα μου ζητησε να του δωσω μπαχτσησι για
να με αφησει να περασω).

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ειναι και αυτο μια παπαρια

το εχω ζησει στα 5 ταξιδια μου στην Αιγυπτο αλλα οσο ζεις μαθαινεις

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
σιγα μη πατησω σε αιγυφτο η σε αλλες γυφτοχωρες

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
217
Πόντοι
21
Το κακο με την Ετζυπτ-αιρ δεν ειναι αυτη καθαυτη η εταιρεια αλλα τα προβληματα
που δημιουργουνται στο αεροδρομιο απο καποιους μαλακες Αιγυπτιους στον ελεγχο
χειραποσκευων που σου ζητανε μπαχτσησι για να σε αφησουν να περασεις ελευθερος.
(Περσυ ο μαλακας που ητανε στο μηχανημα ελεγχου ζηταγε να αδειασω τις τσεπες μου
απο τα χρηματα που ειχα και οταν το εκανα μου ζητησε να του δωσω μπαχτσησι για
να με αφησει να περασω).

Σοβαρά;
Και πόσα ζήτησε ο...:jerking:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Δεν προλαβε να ζητησει γιατι ημουν με αλλους 2 φιλους και αρχισαν αυτοι
να φωναζουνε πολις-πολις, περασα χωρις να δωσω σημασια.
Προπερσι ενας φιλος που μετεφερε κοσμηματα κανονικοτα με τιμολογια
ενας παπαρας του ανοιξε τη τσαντα και του πηρε με το ετσι θελω ενα
ασημενιο δακτυλιδι. Απο τοτε οταν ταξιδευω με Ετζυπτ, παω παντοτε με
παρεα. Αλλιως με την Καταρ.

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Ας γράψω και εγω τις εντυπώσεις μου απο το πρώτο μου ταξίδι στην Ταϋλάνδη και στο Πουκέτ την περίοδο απο 30 Αυγούστου εως 15 Σεπτεμβρίου.
Τα περισσότερα που θα γράψω εδω είναι γνωστά για τους παλιούς του νήματος αλλά ισως χρήσιμα για κάποιον που σκέφτεται να πάει για πρώτη φορά.
Να ξεκινήσω λέγοντας οτι επιλέχθηκε το Πουκέτ αντί η Πατάγια καθώς ηταν οι δικές μου βασικές καλοκαιρινές διακοπές αλλα και του ξάδελφου μου που κατεβήκαμε μαζί οπότε θέλαμε να κάνουμε την ανάλογη φυσιολατρεία που προσφέρουν όλες αυτές οι εκδρομές στα γύρω νησιά.
Έχοντας ακούσει τις συμβουλές σας εδω ,κάνω κράτηση μόνο για τις 2 πρώτες μέρες και με σκοπό να κάνω το ανάλογο ψάξιμο και παζάρι στα ξενοδοχεία που είχα τσεκάρει απο πριν.
Πτήση με Gulf Air απο Αθήνα - Μπαχρέϊν - Μπάνγκοκ και μετά με ολοκαίνουργιο αεροσκάφος 15 ημερών της AirAsia για Πουκέτ.Πολύ κουραστικό ταξίδι καθώς οποιοσδήποτε ύπνος μεσα στο αεροσκάφος ειναι υποτυπώδης και ουσιαστικά φτάνεις στον συγκεκριμένο προορισμό μετά απο μια ολόκληρη μερα,άυπνος.
Παίρνουμε το βανάκι που είχα διαβάσει οτι θα έκανε αυτή την μία στάση σε ταξιδιώτικο γραφείο και ξεκινάμε.
Εκεί εχω την πρώτη απογοήτευση καθώς εχω στο μυαλό μου ενα Ελληνικό νήσι με ήπια κίνηση και βρισκόμαστε σε μεγάλες λεωφόρους με τρία ρέυματα ανα κατέυθυνση και τρομερή κίνηση.Έιχα δει βέβαια εικόνες απο την Πατόνγκ και τους δρόμους της αλλά δεν περίμενα ολη αυτή την διαδρομή απο το αεροδρόμιο να ειναι τοσο πηγμένη στην κίνηση.
Επιπλέον το βανάκι, οταν έκανε την στάση στο ταξιδιωτικό γραφείο,καθυστερούσε καθως καποιοι κατέβηκαν για να πάρουν προσφορές και σε ενα ζευγάρι Άγγλων που  εΊχαν μείνει μέσα και που διαμαρτηρήθηκαν για τη καθυστέρηση , ο οδηγός τούς μίλησε σε ηψηλό τόνο λέγοντας τους να ''σκάσουν΄΄!.
Οταν είσαι μια μέρα άυπνος και βλέπεις αυτα τα σκηνικά, χαλιέσαι.
Φτάνουμε στο amata resort και το δίκλινο δωμάτιο της προσφοράς απο το booking.com πρεπει να ειναι το χειρότερο του ξενοδοχείου.Σε πτέρυγα χωρίς ασανσέρ,χωρίς μπαλκονόπορτα αλλά με ξύλινη πόρτα που οδηγεί ενα υποτυπώδες μπαλκόνι 1χ1 , με ενα aircondition που τρίζει ολόκληρο και την πόρτα του δωματίου να αφήνει όλους τους θορύβους απο τον διάδρομο,παρατάμε τα πράγματα και πάμε για την πρώτη αναγνωριστική βόλτα αλλά και για να φάμε κάτι καθώς η πείνα ήταν μεγάλη.

Άυριο η συνέχεια...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
έχει ταξιδέψει κανείς σας με Royal Jordanian να πει εντυπώσεις?εχω και κάτι χρωστούμενα στο Αμμάν  :tits:

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Πολύ μπουρδελο το αεροδρομιο τους.
Φροντισε να εχεις ψιλα αν θες να παρεις κατι γιατι σου δινουν τα ρεστα σε ιορδανικα.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
έχει ταξιδέψει κανείς σας με Royal Jordanian να πει εντυπώσεις?εχω και κάτι χρωστούμενα στο Αμμάν  :tits:
εχω ταξιδευσει παρα πολλες φορες. ειναι μια χαρα εταιρεια και το αεροδρομιο φιλικο και με προσφατη επεκταση και ανακαινιση. με πανω απο 6 ωρες αναμονη διδουν παντα και χωρις χρεωση ξενοδοχειο κοντα στο αεροδρομιο που σε παει ειδικο λεωφορειο. η πολη ειναι 40 χλμ μακρυα απο το αεροδρομιο δεν ειναι διπλα.

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Βγαίνουμε λοιπόν για την πρώτη βόλτα παρά την μεγάλη κούραση να δούμε τα περίφημα μασατζίδικα αλλα και να φάμε κάτι.
Εκεί απέναντι απο το Amata Resort έχει 3-4 μαζεμένα μασατσίδικα οπότε περνάμε απο μπροστά να δούμε τις κόρες, όλες με τις μπλέ φούστες , χαρακτιριστικό ένδυμα των μασαζοκοριτσιών που καλούνε ή και τράβανε απο το χέρι για να περάσεις προς τα ενδότερα.
Πρώτο μαγαζί που περνάμε απο μπροστά και κανένα ''δυνατό'' κομμάτι που να σε πείσει να φρενάρεις και να μπείς μέσα.
Οι περισσότερες ανω των 30 , κάποιες ανω των 40 με κοιλίτσα και πολύ έντονο make-up.Kανένα πιπίνι.
Δεύτερο μαγάζι τα ίδια , τρίτο τα ίδια , τέταρτο τα ίδια και χειρότερα.
Δεν μπορεί λεω στο ξάδελφο μου,πρέπει εδώ να μην είναι τα ''καλά'' μαγαζιά.
Στο μεταξύ σε κάθε σημείο του δρόμου να υπάρχουν παρκαρισμένα τα φορτιγάκια που έχουν μετατραπεί σε ταξί,γνωστά ως τούκ - τούκ και κάθε ένας οδηγός τους να σε φώναζει για τον πάρεις για μια κούρσα.
Οπότε είχες απο το ένα αύτι : ''Hellooooo masaaaage'' και απο το άλλο '' Τούκ -Τούκ , τούκ-τούκ !
Επιταχύνουμε βήμα αφού με αυτές τις γκόμενες κανείς μας δεν ήθελε να κάνει μασάζ και πάμε για φαγητό.
Δεν θυμάμαι τι φάγαμε αλλά θυμάμαι οτι μετά το φαγητό , η κούραση ήρθε πιο έντονη.Η ώρα ήταν 10 το βράδυ οπότε αποφασίσαμε να την πέσουμε για ύπνο διότι είχα σκοπό να ξύπνησω νωρίς το αλλο πρωί και να γυρίσω σε ολη την Πατόγκ ψάξοντας και ρωτόντας σε καθε ξενοδοχείο που είχα τσεκάρει απο Ελλάδα αλλά και σε όσα δεν γνώριζα.Λίγα ψώνια απο τα μίνι μάρκετ seven - eleven για το πρωινό μου αφού η προσφορά απο το booking δεν είχε ούτε πρωινό στην τιμή και πίσω στο ''δωμάτιο'' για ύπνο.
Πρωί ,ξύπνημα και ξεκίνημα για τα ξενοδοχεία.Πρώτα απο όλα στο ίδιο το Amata Resort και ερώτηση για καλύτερο δωμάτιο.
Είχα πιστέυω καλό διαπραγματευτικό χαρτί.13 νύχτες για δύο δίκλινα.
Καλό το δώματιο του amata με θέα πισίνα.Σε άλλη πτέρυγα απο αυτή που μέναμε.Καμία σχέση άλλα με 1200 μπατ την ημέρα το άτομο.
Δεν μπορεί λεώ , θα βρώ καλυτερές τιμές.Και ξεκινάω να μπαίνω σε οτι ξενοδοχέιο έβλεπα μπροστά μου.
Με τον ύπνο που είχα ρίξει και που είχα ξεκουραστεί έιχα αρχισει να συνειδητοποιώ πως βρισκόμαι στην Ταϋλάνδη, στη χώρα που ήθελα τόσο καιρό να επισκευτώ και που είχα ταξιδέψει νοερά μέσα απο τις αφηγήσεις τόσον ατόμων απο αυτό το site.Tην προηγούμενη νύχτα , με την κούραση τριών αεροπλάνων και 25 ωρών ταξιδιού ,το μυαλό μου δεν σκεφτόταν καθαρά.
Στα ξενοδοχεία λοιπόν......επι της οδού που βρίσκεται το Αmata μεχρι την είσοδο του εμπορικού κέντρου Jungeceylon και μέχρι την Bagla - την οδό με τα μπάρ - παντού μίκρα ξενοδοχεία που με παζάρι έπαιρνες το δώματιο στα 800 baht.
Mπήκα στα περισσότερα δωμάτια και ένα ήταν το αρνητικό για μένα.Η θέα των δωματίων περιοριζόταν απο τα γύρω κτίρια.Είχες την αίσθηση οτι έμενες στο κέντρο της Αθήνας.
Εντάξει το δωμάτιο στο Πουκέτ το έχει κάποιος για το γαμήσι , τον ύπνο του και το μπάνιο του όμως αυτές ήταν και οι καλοκαιρινές μου διακοπές,ήθελα κάτι καλύτερο.
Και πήρα κατέυθυνση πρός τον παραλιακό δρόμο.Εκεί ήταν τα ξενοδοχεία που έβλεπες στα videos με το τσουνάμι του 2004 να τα χτυπάνε τα κύματα και να παρασέρνουν οτι υπήρχε στο περασμά τους.
Πολυ όμορφα ξενοδοχεία με μεγάλες πισίνες αλλά και μικρότερες ιδιωτικές μπροστά απο κάποια δωμάτια.Οχι τόσο ακριβά , περίπου 2500 με 3000 baht το δίκλινο που αν μοιράζουσουν τα εξόδα με κάποιον μαζί σου στο δωμάτιο , έμενες με 1200 - 1500 την ήμερα σε πολύ χλιδάτο ξενοδοχείο.
Αλλά εμείς φύσικα θέλαμε το  κάθε άτομο το δικό του δωμάτιο.
Για να μην μακρηγορώ άλλο, βρίσκω φοβέρο διαμέρισμα εδω:

Συνημμένα

• P1060813.jpg
    P1060813.jpg
    21,8 KB · Εμφανίσεις: 40
  • P1060814.jpg
    P1060814.jpg
    25,2 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Like
Αντιδράσεις: 968

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
...πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα με κουζίνα , μικροκύματα ,μεγάλο ψυγείο,πλυντήριο,σίδερο και flat 32'' tv με δορυφορικά προγράμματα και dvd player.Με 2 κρεβατοκάμερες που η μια χώριζεται με συρόμενο τοίχο απο το σαλονι, μια τουαλέτα αλλά με 2 εισόδους και με φοβερή θέα στην θάλασσα.Και στην reception 24ωρη βαρδια security.Kαι φυσικα μπορούσες να φέρεις όσα άτομα ήθελες πάνω και να κάνεις πάρτυ.
Τίμη για την βραδιά μετα απο παζάρι στα 2000 baht , δηλαδή 1000 baht το άτομο.
Εδώ εμείς πάθαμε πλάκα με το διαμέρισμα,δεν θα γουστάρει όποια γκόμενα μπεί εδω μέσα?

Συνημμένα

• P1060817.jpg
    P1060817.jpg
    37,4 KB · Εμφανίσεις: 34
  • P1060815.jpg
    P1060815.jpg
    20,9 KB · Εμφανίσεις: 46

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
πλακα πλακα καποιο καλο μασατζιδικο δεν εχει γραφτει για πουκετ.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
να φανώ λίγο άκυρος

στο 2.40....τι ωραίο πλάσμα...άμα πετύχεις Αράβισα όμορφη είναι....την βάζεις στο ποτήρι και την πίνεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom