Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
πας τραπεζα κατα προτιμηση μπανκονγκ μπανκ  ζητας να ανοιξεις ενα λογαριασμο σε ρωτανε αν εισαι περαστικος η μονιμος εσυ λες περαστικος
χρειαζεσαι διαβατηριο , διεθνες διπλωμα και ενα χαρτι να δηλωνει τη μονιμη διευθυνση σου στην ελλαδα ...το παιρνεις απο τα κεπ προξενειο πρεσβεια που λεει οτι ζεις και κατοικεις μονιμα στην αθηνα αγ παρασκευη πχ.
ελαχιστο ποσο 2000 η 3000 μπατ και παιρνεις με το ανοιγμα μια χρεωστικη καρτα.....αυτα τα λιγα

η αν αυτα σου φαινονται πολλα ολοι με ταμπλετ και λαπτοπ κατεβαινετε ανοιξε μια προπληρωμενη ελλαδα και την τροφοδοτεις κατα βουληση στα 100ευρω 1 ευρω εξοδα στα 200  2 ευρω και η τιμη αλλαγης θα ειναι η μεση τιμη αγορας πωλησης της ημερας που κανεις συναλλαγη ητοι 41 αγορα 42 πωληση τιμη αλλαγης 41,5 .απλα ρωταμε στην εδω τραπεζα ποσο ειναι η προμηθεια ανα συναλλαγη καπου στο 1 στα χιλια νομιζω....
η δευτερη λυση το εχω πει παλιοτερα ειναι και ασφαλης γιατι ανοιγεις  μια τρυπουλα στη καρτα και τη κρεμας σαν μενταγιον μεσα απο το μπλουζακι δε κουβαλας περιττα μετρητα πορτοφολια και παπαριες, την χανεις την ακυρωνεις και δεν κινδυνευεις να χασεις πολλα γιατι υπαρχει και ημερησιο οριο αναληψης μετρητων που το φτιαχνεις πριν φυγεις....εγω το εχω 300 ευρω πολλα χρονια και δεν εχω κολλησει.

Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω ταξιδέψει ακόμα Τα'ι'λάνδη αλλά θέλω να το πραγματοποιήσω εντός των προσεχών μηνών. Έχω πληροφορηθεί ότι η καλύτερη εποχή είναι από Δεκέμβριο εώς και τέλη Φεβρουαρίου και ότι με 20-30 ευρώ τη μέρα έχω πλήρες φαγητό και γκόμενα. Αληθεύει???

anaconda20

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Δεν έχω ταξιδέψει ακόμα Τα'ι'λάνδη αλλά θέλω να το πραγματοποιήσω εντός των προσεχών μηνών. Έχω πληροφορηθεί ότι η καλύτερη εποχή είναι από Δεκέμβριο εώς και τέλη Φεβρουαρίου και ότι με 20-30 ευρώ τη μέρα έχω πλήρες φαγητό και γκόμενα. Αληθεύει???

από Νοέμβριο έως και τέλη Μαρτίου.  Με 20 -30 ευρώ όχι δεν τα έχεις όλα αυτά. Υπολόγιζε να χαλάς για να περνάς super 100 ευρώ , περίπου 4000 baht την ημέρα.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ρε μαγκες ο κόμπος εχει φτασει στο χτένι...γκομενακι απο dating site μου ζητάει να την παω στον πλαστικό χειρουργό για επανεξέταση επειδη λεει δεν εχει παρεα...οκ μεχρι εδω κατι παει και ερχεται...της απαντώ οτι την ημερα οι άνθρωποι συνηθως δουλευουν και της αντιπρότεινα ραντεβουδάκι το βραδυ...και τι μου απαντάει...δεν μπορει λεει γιατι μετα την πλαστική που εκανε στη μυτη θα ειναι πρησμενη η μούρη της για 3 μηνες...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας βαλλει καποιος ενα τελος σε αυτην την βλακομοδα με τις πλαστικές εγχειρησεις...αυτες και η επιδημία με τα λεσβο τομ μποις ειναι το μέγαλυτερο σύγχρονο καρκίνωμα της ταυλανδικης κοινωνίας

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες εγω για άνοιγμα λογαριασμού ξέρω την Kasirkon.
Διαβατήριο, δηλώνεις που μένεις στην Ταυλανδη πχ όνομα ξενοδοχείου και τελειώσες .

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
γενικά.....

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
217
Πόντοι
21
Διαβαζοντας πάντα τις χρηστικες πληροφορίες δεν βρηκα κατι σχετικό με το αν μπορουμε να ανοιξουμε λογαριασμό σε κάποια τράπεζα εκεί ώστε να βάλουμε τα λεφτά μας εκεί. Γιατί φοβάμαι λίγο με την ιδέα να τα έχεις στο δωματιο ξενοδοχείου η να τα κουβαλάς μαζι σου.

Αυτό, αλήθεια, δεν το έχει κάνει κανένας;

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
πας τραπεζα κατα προτιμηση μπανκονγκ μπανκ  ζητας να ανοιξεις ενα λογαριασμο σε ρωτανε αν εισαι περαστικος η μονιμος εσυ λες περαστικος
χρειαζεσαι διαβατηριο , διεθνες διπλωμα και ενα χαρτι να δηλωνει τη μονιμη διευθυνση σου στην ελλαδα ...το παιρνεις απο τα κεπ προξενειο πρεσβεια που λεει οτι ζεις και κατοικεις μονιμα στην αθηνα αγ παρασκευη πχ.
ελαχιστο ποσο 2000 η 3000 μπατ και παιρνεις με το ανοιγμα μια χρεωστικη καρτα.....αυτα τα λιγα

μου λές  σε παρακαλώ  ποιά τράπεζα το κάνει αυτό;

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Τρόμος σε διάσημη παραλία της Ταϊλάνδης: Δολοφόνησαν με τσάπα νεαρό ζευγάρι Βρετανών -Νωρίτερα είχαν βιάσει την κοπέλα.

Το πάρτι σε ξακουστή παραλία του νησιού Koh Tao στην Ταϊλάνδη ρίχε τη χειρότερη κατάληξη αφού η αστυνομία ανακάλυψε ένα νεαρό ζευγάρι Βρετανών τουριστών άγρια δολοφονημένο. Συγκεκριμένα τις πρωινές ώρες εντοπίστηκαν τα πτώματα ενός άνδρα 24 ετών και μίας κοπέλας 23 ετών. Ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι τους είχαν σκοτώνει με μία τσάπα, η οποία βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία η κοπέλα πριν δολοφονηθεί είχε πέσει θύμα βιασμού.

Η αστυνομία αν και «έκλεισε» την προβλήτα του νησιού ώστε να μην αποπλεύσει κανένα σκάφος, οι πληροφορίες όπως γράφει η Daily Mail αναφέρουν, πως οι δράστες μάλλον κατάφεραν να διαφύγουν.

Το άτυχο ζευγάρι είχε πάει στο νησί για να συμμετάσχει στο ολονύχτιο Full Moon beach party μαζί με άλλα 50 άτομα.

Οι δύο νέοι είχαν φτάσει χωριστά στο νησί, μάλιστα λέγεται πως είχαν γνωριστεί στο ξενοδοχείο που έμεναν. Αυτόπτες μάρτυρες τους είδαν να φεύγουν παρέα από το σημείο διεξαγωγής του πάρτι στη μία. Στη συνέχεια τα ίχνη τους εξαφανίστηκαν.

Πηγή: Τρόμος σε διάσημη παραλία της Ταϊλάνδης: Δολοφόνησαν με τσάπα νεαρό ζευγάρι Βρετανών -Νωρίτερα είχαν βιάσει την κοπέλα [εικόνες] | iefimerida.gr

Συνημμένα

• nekroi-tai3.jpg
    nekroi-tai3.jpg
    59,3 KB · Εμφανίσεις: 21
  • nekroi-tai-660.jpg
    nekroi-tai-660.jpg
    65,7 KB · Εμφανίσεις: 13

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
πιστευω θα κανει οτι και η singapore airlines  ητοι θα δουλευει για 3 η 4 μηνες καλοκαιρι δικο μας που εχει καποια κινηση και μετα στοπ

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
bankong bank , kasirobank   ειναι οι ποιο μεγαλες

Αγαπητέ φίλε δυστυχώς  θα σε στεναχωρήσω, γιατί πέρα  ελαχίστων εξαιρέσεων, καμία από τις τράπεζες αυτές δεν ανοίγει λογαριασμό σε κατόχους τουριστικής βίζας.
Ακόμη και στην Παττάγια μόνο η Kasikornbank κοντά στο Tukcom  το  κάνει,  καμία  Άλλη

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
εχεις παει εχεις ρωτησει εκει γιατι προχτες που μιλησα με συναδελφισσα εκει μου ειπαν απλα οτι ανοιγουν εναν τυπο λογαριασμου οχι οτι δεν ανοιγουν καθολου

θα κανω ενα ε μαιλ και θα μαθω ακριβως

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μιλησα με συναδελφισσα εκει
Silom στην βκκ με τις τραπεζες αν δεν κανω λαθος, με τις πανεμορφες υπαλληλους τραπεζων, ωραιο σημειο της πολης, φυσικα οπου να γυρισεις το κεφαλι  βλεπεις μονο γυναικες.μονο χαμογελα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom