You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δημητρη οταν πρωτο πηγα επαθα ηττα και ακομα και σημερα τα ιδια παθαινωSilom στην βκκ με τις τραπεζες αν δεν κανω λαθος, με τις πανεμορφες υπαλληλους τραπεζων, ωραιο σημειο της πολης, φυσικα οπου να γυρισεις το κεφαλι βλεπεις μονο γυναικες.μονο χαμογελα.
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Ερώτηση. Αν κλείσω με αεροφλοτ στην επιστροφή έχει πολλές ώρες αναμονής μεταμεσονυχτιες.
Τρι 16/12
10:20 Suvarnabhumi International (BKK)
Μπανκγκόκ, Ταϊλάνδη
Τρι 16/12
16:15 Διεθνές Αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο (SVO)
Μόσχα, Ρωσική Δημοκρατία
9h 55m
Πτήση SU-271Boeing 777-300ER (Jet)Οικονομική
1 στάση (SVO) 17h 15m
Aeroflot
Τετ 17/12
09:30 Διεθνές Αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο (SVO)
Μόσχα, Ρωσική Δημοκρατία
Τετ 17/12
12:10 Ελευθέριος Βενιζέλος (ATH)
Αθήνα, Ελλάδα
Γνωρίζουμε αν σου προσφέρουν κ χοτέλι η όχι για αυτές τις ώρες αναμονής?
Τρι 16/12
10:20 Suvarnabhumi International (BKK)
Μπανκγκόκ, Ταϊλάνδη
Τρι 16/12
16:15 Διεθνές Αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο (SVO)
Μόσχα, Ρωσική Δημοκρατία
9h 55m
Πτήση SU-271Boeing 777-300ER (Jet)Οικονομική
1 στάση (SVO) 17h 15m
Aeroflot
Τετ 17/12
09:30 Διεθνές Αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο (SVO)
Μόσχα, Ρωσική Δημοκρατία
Τετ 17/12
12:10 Ελευθέριος Βενιζέλος (ATH)
Αθήνα, Ελλάδα
Γνωρίζουμε αν σου προσφέρουν κ χοτέλι η όχι για αυτές τις ώρες αναμονής?
Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 506
Ποιός να το προσφέρει το χοτέλ;η αεροφλοτ;ξέχνα το.τράνζιτ βίζα και την βγάζεις είτε στο τρανζιτ λάουντζ είτε σε τίποτα χαλαρωτικά στο κέντρο της πόλης με ουζμπέκες και σιβηριανές μεχρι την αλλη μερα το πρωι.
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Ευχαριστώ...Ποιός να το προσφέρει το χοτέλ;η αεροφλοτ;ξέχνα το.τράνζιτ βίζα και την βγάζεις είτε στο τρανζιτ λάουντζ είτε σε τίποτα χαλαρωτικά στο κέντρο της πόλης με ουζμπέκες και σιβηριανές
Για δώσε λεπτομέρειες για τα χαλαρωτικά
ρε παιδια η βιζα εκει ρωσια δεν κανει καπου 150 ευρω ? αν ναι δε συμφερει για 10-15 ωρες εξω.
Οποιος ξερει ας γραψει...
2-17 οκτωβρη οποιος ειναι ψαροχωρι ας μου στειλει Pm.
ηδη εχω μιλησει με εναν συναγωνιστη να πιουμε καμια μπυριτσα κατω
Οποιος ξερει ας γραψει...
2-17 οκτωβρη οποιος ειναι ψαροχωρι ας μου στειλει Pm.
ηδη εχω μιλησει με εναν συναγωνιστη να πιουμε καμια μπυριτσα κατω
μου εστειλε αυτο
το οποιο λεει καθαρα καποια πραγματα και με ενα e mail οποιος θελει το ξεκαθαριζει
newfan
σε τραπεζα δουλευω εδω και στο εξωτερικο 33 χρονια οπως ερχεται ο αλβανος εδω η ο βουλγαρος και ανοιγει ταμιευτηριο ανοιγει και εκει αρκει να εχει αποδειξη διευθυνσης στην Ελλαδα με καποιο χαρτι και να δωσει τη διευθυνση του ξενοδοχειου....εγω ανοιξα πριν 5 χρονια με το διεθνες διπλωμα(μαζι με το ελληνικο) και το διαβατηριο και ενα mail του ξενοδοχειου οτι μενω εκει....τοτε εμενα στο Menam...δεν μου ειπε οτι εχει αλλα ξει κατι.
αλλα τα τελευταια χρονια εχω την prepaid Master h Visa και εχω λυσει αυτα τα θεματα
το οποιο λεει καθαρα καποια πραγματα και με ενα e mail οποιος θελει το ξεκαθαριζει
newfan
σε τραπεζα δουλευω εδω και στο εξωτερικο 33 χρονια οπως ερχεται ο αλβανος εδω η ο βουλγαρος και ανοιγει ταμιευτηριο ανοιγει και εκει αρκει να εχει αποδειξη διευθυνσης στην Ελλαδα με καποιο χαρτι και να δωσει τη διευθυνση του ξενοδοχειου....εγω ανοιξα πριν 5 χρονια με το διεθνες διπλωμα(μαζι με το ελληνικο) και το διαβατηριο και ενα mail του ξενοδοχειου οτι μενω εκει....τοτε εμενα στο Menam...δεν μου ειπε οτι εχει αλλα ξει κατι.
αλλα τα τελευταια χρονια εχω την prepaid Master h Visa και εχω λυσει αυτα τα θεματα
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Εάν δεν είναι νέα οδηγία, της τελευταίας εβδομάδας, σε πληροφορώ μετά λύπης ότι πήγα με φίλο που το είχε διαβάσει σε 3 υποκαταστήματα στο κέντρο 1 στο bagna και άλλο ένα στην wirelles road και δεν έγινε δεκτό το αίτημα του.
Ζητούσαν άδεια εργασίας.
Τώρα εάν όσα γράφονται γίνονται και κιόλας, μάλλον θα μιλάμε για άλλη χώρα, στη Ταϊλάνδη αυτό δεν είναι σίγουρο.
Ζητούσαν άδεια εργασίας.
Τώρα εάν όσα γράφονται γίνονται και κιόλας, μάλλον θα μιλάμε για άλλη χώρα, στη Ταϊλάνδη αυτό δεν είναι σίγουρο.
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Καλημέρα σε όλους
Εδω και δυο τρεις μέρες έχει βγάλει προσφορά η Qatar για BKK στα 610 και για Phuket στα 680.
Στα tickets sites οι τιμές ξεκινάνε στα 590 και 667 αντιστοιχα. Οι αναμονές για BKK είναι οι ελαχιστες. Η προσφορά ισχύει μέχρι και αύριο.
Εδω και δυο τρεις μέρες έχει βγάλει προσφορά η Qatar για BKK στα 610 και για Phuket στα 680.
Στα tickets sites οι τιμές ξεκινάνε στα 590 και 667 αντιστοιχα. Οι αναμονές για BKK είναι οι ελαχιστες. Η προσφορά ισχύει μέχρι και αύριο.
Γυρισα την Δευτερα απο Πουκετ μεσω Mπαχρειν με την Gulf Air.H επιστροφη ειχε 15 ωρες αναμονης στο Mπαχρειν και μας κοιμησανε δωρεαν χωρις κανενα αλλο εξοδο για καποια visa στο Golden Tylip.
Nα φανταστητε οτι σε ερωτηση που εκανα στα γραφεια της Gulf πριν το ταξιδι,με ενημερωναν οτι δεν υπαρχει προβλεψη για δωρεαν διαμονη.
Ακομα και σε e-mail που εστειλα στο international site της εταιριας,με ενημερωναν οτι θα επρεπε να πληρωσω 40 δολλαρια το ατομο για διανυκερευση.
Ακομα και τωρα που γυρισα εκανα παλι ενα τηλεφωνο στα γραφεια στην Ελλαδα ενημερωνοντας τους για την δωρεαν διαμονη και επισημενοντας τους οτι θα πρεπει να γνωριζουν καλυτερα τις διαδικασιες για να ενημερωνουν τον κοσμο καλυτερα.
Αυτα για οσους σκεφτονται να πεταξουν με Gulf.
Μολις βρω χρονο θα γραψω για τις δικες μου πρωτες εντυπωσεις απο Πουκετ την χαμηλη σεζον που βρεθηκα για 15 μερες.
Nα φανταστητε οτι σε ερωτηση που εκανα στα γραφεια της Gulf πριν το ταξιδι,με ενημερωναν οτι δεν υπαρχει προβλεψη για δωρεαν διαμονη.
Ακομα και σε e-mail που εστειλα στο international site της εταιριας,με ενημερωναν οτι θα επρεπε να πληρωσω 40 δολλαρια το ατομο για διανυκερευση.
Ακομα και τωρα που γυρισα εκανα παλι ενα τηλεφωνο στα γραφεια στην Ελλαδα ενημερωνοντας τους για την δωρεαν διαμονη και επισημενοντας τους οτι θα πρεπει να γνωριζουν καλυτερα τις διαδικασιες για να ενημερωνουν τον κοσμο καλυτερα.
Αυτα για οσους σκεφτονται να πεταξουν με Gulf.
Μολις βρω χρονο θα γραψω για τις δικες μου πρωτες εντυπωσεις απο Πουκετ την χαμηλη σεζον που βρεθηκα για 15 μερες.
Ερώτηση. Αν κλείσω με αεροφλοτ στην επιστροφή έχει πολλές ώρες αναμονής μεταμεσονυχτιες.
Βασικά μήπως θα έπρεπε να το ψάξεις να δεις από που πάνω περνάει πρώτα το αεροπλάνο;
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.759
- Πόντοι
- 19.795
Καθε Τεταρτη βγαζει καποιες αξιολογες προσφορες.
Σημερα εχει το Grand Sukhumvit 5 αστερων στα 45 ευρω με τους φορους.
Το εχει σαν Mystery αλλα με τα στοιχεια που σου δινει (οτι εχει 386 δωματια) αν
γκουγκλαρεις στο ιντερνετ (π.χ. Ξενοδοχειο Μπανγκοκ 386 δωματια-στα αγγλικα) σου
βγαζει πιο ξενοδοχειο ειναι.
Σημερα εχει το Grand Sukhumvit 5 αστερων στα 45 ευρω με τους φορους.
Το εχει σαν Mystery αλλα με τα στοιχεια που σου δινει (οτι εχει 386 δωματια) αν
γκουγκλαρεις στο ιντερνετ (π.χ. Ξενοδοχειο Μπανγκοκ 386 δωματια-στα αγγλικα) σου
βγαζει πιο ξενοδοχειο ειναι.
rFactor
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2014
- Like
- 215
- Πόντοι
- 21
για ολο το χρονο ι turkish air lines εχει απευθειας σχεδον μεσω 2ωρης στασης στην κων/πολη για μπανγκοκ με 675
Και πιο φθηνά έχω πετύχει από αυτήν, τώρα τελευταία (580 πχ).
Και ακριβώς όπως το λες, με 2 ώρες στάση από και προς.
ναι τωρα που μιλαμε εχει 600 και ασε τις αραπικες καταρ γκαλφ κλπ να χτυπιουνταιΚαι πιο φθηνά έχω πετύχει από αυτήν, τώρα τελευταία (580 πχ).
Και ακριβώς όπως το λες, με 2 ώρες στάση από και προς.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
ναι τωρα που μιλαμε εχει 600 και ασε τις αραπικες καταρ γκαλφ κλπ να χτυπιουνται
Εαν δεν σε πολυενδιαφερει η ποιοτητα του σερβις και της καμπινας στο αεροπλανο και στο αεροδρομιο και τα αεροπλανα ( σερβις-ηλικια κλπ) αξιζει!