Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πολυ καλη αναφορα solfez τις ευχαριστιες μου

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
1,49? κάποιοι από το thread θ'αρχίσουν να την αναζητούν  :grin:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φορουσε παντου πολλα μεταλλικα βραχιολια σε χερια και σε ποδια, και στο πισοκολλητο κουδουνιζε σαν θυμιατο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

* Κωστας κατι ακουσα για 1,49... τι μου θυμισε τι μου θυμισε...

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ μα παρα πολυ ομορφη κοπελλα, που ειχε πολλες ατελειες, οι οποιες ομως την κανανε ακομη πιο συναρπαστικη. Η οδοντοστοιχια της ητανε σαν φλογερα του Πανα, απο αριστερα τα δοντια μικρα να μεγαλωνουν προς τα δεξια. Στο περπατημα ψιλοκουτσαινε, οχι πολυ, μαλλον αρυθμια στο περπατημα θα το χαρακτηριζα. Περπατουσε καπως σκυφτη, σιγουρα θα κανει καμπουρα στα γεραματα. 1,49 στο υψος, και για να μην ξεχνιομαστε, η ομορφια της ΣΥ-ΝΑ-ΡΠΑ-ΣΤΙ-ΚΗ. Τυφλα ναχει η Σκλεναρικοβα και ολα τα μοντελα που ειναι καψουρεμενα μονο με τον εαυτο τους.

Σόρρυ σε ποιο σημείο ακριβώς περιγράφεις την εκπληκτική ομορφιά της? :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω εχω λιστα "fuck soon"  απο τον προηγουμενο ιουλη,
και συνεχως μεγαλωνει.

η λιστα...

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ο καιροσ πωσ ειναι κατω μια και 3 ιουλιου κατεβαινω ??? ξενοδοχια χωρισ χρεωση για τα κοριτσια????  αρτε  ρε δοκτορ  τωρα βρηκες να λειπης ?? 15 και ερχομαι

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ο καιροσ πωσ ειναι κατω μια και 3 ιουλιου κατεβαινω ??? ξενοδοχια χωρισ χρεωση για τα κοριτσια????  

για απαντηστε κανενας στο συναγωνιστη ρε παιδες ,με ενδιαφερουν και μενα οι απαντησεις θα ειμαι κατω 1 ιουλιου

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ο καιρος ειναι καλος αφου...βρεχει νιαμου!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ειδες Κωστακη? οσο ζω μαθαινω...  :dancing:

πλησιαζει ο καιρος....
σε λιγες μερες, αρχες του αλλου μηνα δηλαδη θα παρουμε και το εισιτηριο
στα χερια μας...
εκει θα το πιστεψω και στα αληθεια οτι το ονειρο...δε θα μεινει ονειρο!  :dancing:

Visual

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εχει κανείς πετάξει με Quatar Airwayς για Bangkok?Απ΄ότι βλέπω στο σάιτ έχει μικρές αναμονές αλλά και την καλύτερη τιμή (Ε 670) απ'όλες τις εταιρείες για Ιούλιο.Είναι αξιόπιστη?

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Εχει κανείς πετάξει με Quatar Airwayς για Bangkok?Απ΄ότι βλέπω στο σάιτ έχει μικρές αναμονές αλλά και την καλύτερη τιμή (Ε 670) απ'όλες τις εταιρείες για Ιούλιο.Είναι αξιόπιστη?
απλός μιλάς για μια από τις καλύτερες στον κόσμο :)
τα λόγια περιττεύουν  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom