Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kjkino12

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Ναι ρε μαγκες, μαζί σας, αλλά..  χρειάζεσαι και ένα πρόσχημα πιστευτό τουλαχιστον απο την οικογένεια.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Αυτην η χωρα εχει καταστρεψει οικογενειες και σχεσεις και εχω καποια πρωσοπικα παραδειγματα απο γνωστους μου.
Εαν εισαι παντρεμενος και τα εχεις καλα με την οικογενεια σου προτεινω να μην πας εκτος αν το επαγγελμα σου μπορει να φερει την δικαιολογια να πας ταξιδι λογο επαγγελματικων.
Αλλα και παλι εχω παραδειγμα απο ενα ατομο που ειχε οικογενεια και οντως πηγε για ενα σεμιναριο στην bangkok λογο δουλειας του και μολις ειδε το τι γινεται στο πλανητη που λεγεται THAI και χωρισε και καταστραφηκε οικονομικα.(αγαπουλης)
Χωρισε και πηγαινε καθε 3 και λιγο στην ταιλανδη παραμελοντας και την δουλεια του και σιγα σιγα ηρθε η καταστροφη.
Αν δεν ειναι δυνατος χαρακτηρας ο παραδεισος θα μετατραπει σε κολαση.
Και πιστευω ατομα που ποτε δεν ειχαν ποτε καποια σχεση με κοπελα στην ελλαδα και δεν ειχαν πολλες εμπηρειες με γυναικες ειναι και αυτοι που θα την πατησουν και πιο ευκολα λογο το οτι θα σε μαγεψουν θα ερωτευτεις και θα σε δωσουν την αγαπη(fake) που τοσο καιρο αναζητουσες στην ελλαδα.
Αποψη μου παντα.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Καλα ρε Lyst, όταν διαβάζω εδώ μέσα εσενα και τους υπόλοιπους 5-6 πραγματικούς μύστες της Ταϋλάνδης είναι σαν να έχω πάει ο ίδιος. Γιατί δε γράφετε κανα βιβλίο ρε μάγκες;

BTW ένα πρόβλημα στο να πάει κανείς Ταϋλάνδη είναι το "στίγμα" του τι πάει να κάνει εκεί, ειδικά αν η οικογένεια και ο περίγυρος του είναι υποψιασμένοι.

Εσείς, όλοι όσοι έχετε πάει, τι δικαιολογίες χρησιμοποιείτε;  Ρίξτε καμια ιδέα..

1. Θα πάω 2 εβδομάδες στο άγιο όρος...το `χω ανάγκη, χρειάζομαι ψυχική κάθαρση, μη μ`αναζητήσετε γιατί εκεί δεν πιάνουν κινητά !!!
2. Αποφάσισα ν`ασπαστώ τον Βουδισμό !!!
3. Πρώτα το 1 και μετά το 2 !!!

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Κατι ακομη που πρεπει να προσεξουνε οι νεοι ταξιδιωτες τις Ταιλανδης ειναι οτι εαν γνωρισουν μια Ταιλανζεζα απο το facebook η απο dating site και μιλανε καιρο μαζι της και ειναι ενθουσιασμενοι και υποσχομενοι οτι θα πανε εκει για να ειναι μαζι και να ζεισουν τον <<ερωτα τους>> να κανουν ενα καλο τσεκαρισμα σε ολες τις φωτο και οπωςδηποτε να εχουν επαφη και μεσο skype.

Τοσο οι φωτος οσο και το skype παραπλανουν παρα πολυ την πραγματικοτητα.
Αυτο παντα για να μην βρεθειτε σε αμηχανια και δυσκολη στιγμη της συναντησης και νιωσει και η κοπελα ασχημα αλλα και εσυ μαλακας.
Καποιοι οκ ισως δεν ενιωθουν και θα την εστελναν απο εκει που ηρθε.
Καποιοι ομως θα ξεροκαταπιναν και θα ελεγαν ο θεος βοηθος.
Οπως και να εχει θα πρεπει να σκεφτοσασταν κατι εξυπνο και ευγενικο για να την στειλετε σπιτι της.

Οι ταιλανδεζες ειναι εξπερ του ειδους απο καμπιες να μεταμορφωνονται σε πεταλουδες.

Σας βαζω εδω μια φωτο ενα απο τα λιγα παραδειγματα (βεβαια υπαρχουν και χειροτερα).
Η ιδια ταιλανδεζα Στη πρωτη φωτο ενα Γκαυλακι πολλα υποσχομενο και στη δευτερη φωτο η ιδια παλι ,παω με την θεια μου σε βαφτιση.

Και να προσθέσω πως είναι πολύ εύκολο το 18χρονο πιπινάκι που νομίζεις πως χτύπησες πριν 1 ώρα ...τώρα που βγήκε απο το μπάνιο αμακιγιάριστη έγινε 40+ μιλφάκι ! Ομολογώ πως την πάτησα κι εγώ 1-2 φορές...όχι βέβαια ότι με χάλασε και ιδιαίτερα !!!!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Πιστευω να παει αγιο ορος καλοκαιρι καλυτερα γιατι εαν παει χειμωνα και επιστρεψει θα τον πουνε ειχε solarioum στο μοναστηρι?  :dancing: :dancing:

Βρε αν εχει καλο σωμα τουλαχιστον παει στο διαολο και ας ειναι και μετρια στη φατσα.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Hard η καψουρα δε κρυβεται,στη Meena εβαλες και ονομα. :smitten: :smitten:

Η πρώτη αγάπη ποτέ δεν ξεχνιέται, ειδικά αν έχεις περάσει τόσο καλά μαζί της.. Και η Μίνα ήταν η πρώτη μου αγάπη στην ΛΟΣ  ;)

Ρίξτε καμια ιδέα..
Ότι είσαι σινεφίλ και μεγάλος θαυμαστης του Ντέιβιντ Νίβεν και ότι θα πας για να δεις που γυρίστηκε το αντιπολεμικό έπος " Η ΄γεφυρα του ποταμού Κβάι"  :grin:

Εγγρ.
18 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μαλλον...... :rolleyes: Παντως εαν ειναι θελω να ακουσω μια πολυ βαρβατη δικαιολογια... :grin:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
[quote authord=Sexydimitris link=topic=2495.msg5366141#msg5366141 date=1396974693]
Μαλλον...... :rolleyes: Παντως εαν ειναι θελω να ακουσω μια πολυ βαρβατη δικαιολογια... :grin:
[/quote]

Πες στην σύζυγο αυτό που γραφαν προ εικοσαετίας οι γκομενίτσες στα λευκώματα τους:

Αν αγαπάς αληθινά κάποιον άστον να φύγει. Αν γυρίσει είναι δικός σου. Αν δεν έρθει δεν ήταν ποτέ........  :grin:

Εγγρ.
18 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πες στην σύζυγο αυτό που γραφαν προ εικοσαετίας οι γκομενίτσες στα λευκώματα τους:

Αν αγαπάς αληθινά κάποιον άστον να φύγει. Αν γυρίσει είναι δικός σου. Αν δεν έρθει δεν ήταν ποτέ........  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Όχι φίλε. Δεν είμαι. Στην "πρώτη" οικογένεια, αναφερόμουν.
Αστο φιλε μην πας. Θα στιγματιστεις για όλη σου τη ζωή.
Όλοι εμεις που έχουμε παει το μετανιώσαμε πικρά.
Περπατάμε στο δρόμο και οι νοικοκυρές κλείνουν τα πατζούρια και μανταλώνουν τις πόρτες.
Ούτε στον εχθρό μου να συμβεί.........

kjkino12

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Αστο φιλε μην πας. Θα στιγματιστεις για όλη σου τη ζωή.
Όλοι εμεις που έχουμε παει το μετανιώσαμε πικρά.
Περπατάμε στο δρόμο και οι νοικοκυρές κλείνουν τα πατζούρια και μανταλώνουν τις πόρτες.
Ούτε στον εχθρό μου να συμβεί.........

Παρεξήγησες φίλε.. αν σκεφτόμουν έτσι δε θα εμπαινα καν εδώ μέσα. 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.784
Πόντοι
19.795
Κατι ακομη που πρεπει να προσεξουνε οι νεοι ταξιδιωτες τις Ταιλανδης ειναι οτι εαν γνωρισουν μια Ταιλανζεζα απο το facebook η απο dating site και μιλανε καιρο μαζι της και ειναι ενθουσιασμενοι και υποσχομενοι οτι θα πανε εκει για να ειναι μαζι και να ζεισουν τον <<ερωτα τους>> να κανουν ενα καλο τσεκαρισμα σε ολες τις φωτο και οπωςδηποτε να εχουν επαφη και μεσο skype.

Τοσο οι φωτος οσο και το skype παραπλανουν παρα πολυ την πραγματικοτητα.
Αυτο παντα για να μην βρεθειτε σε αμηχανια και δυσκολη στιγμη της συναντησης και νιωσει και η κοπελα ασχημα αλλα και εσυ μαλακας.
Καποιοι οκ ισως δεν ενιωθουν και θα την εστελναν απο εκει που ηρθε.
Καποιοι ομως θα ξεροκαταπιναν και θα ελεγαν ο θεος βοηθος.
Οπως και να εχει θα πρεπει να σκεφτοσασταν κατι εξυπνο και ευγενικο για να την στειλετε σπιτι της.

Οι ταιλανδεζες ειναι εξπερ του ειδους απο καμπιες να μεταμορφωνονται σε πεταλουδες.

Σας βαζω εδω μια φωτο ενα απο τα λιγα παραδειγματα (βεβαια υπαρχουν και χειροτερα).
Η ιδια ταιλανδεζα Στη πρωτη φωτο ενα Γκαυλακι πολλα υποσχομενο και στη δευτερη φωτο η ιδια παλι ,παω με την θεια μου σε βαφτιση.
Κι αν σου πω οτι γουσταρω περισσοτερο τη δευτερη φωτο ειμαι πολυ ανωμαλος; :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.784
Πόντοι
19.795
Καλα ρε Lyst, όταν διαβάζω εδώ μέσα εσενα και τους υπόλοιπους 5-6 πραγματικούς μύστες της Ταϋλάνδης είναι σαν να έχω πάει ο ίδιος. Γιατί δε γράφετε κανα βιβλίο ρε μάγκες;

BTW ένα πρόβλημα στο να πάει κανείς Ταϋλάνδη είναι το "στίγμα" του τι πάει να κάνει εκεί, ειδικά αν η οικογένεια και ο περίγυρος του είναι υποψιασμένοι.

Εσείς, όλοι όσοι έχετε πάει, τι δικαιολογίες χρησιμοποιείτε;  Ρίξτε καμια ιδέα..
Πες μου φιλε τι δουλεια κανεις να σου στειλω προσκληση οτι γινεται
σεμιναριο σε παγκοσμιο επιπεδο με θεμα τη δουλεια σου.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

καμια σχεση φιλε..μη νομιζεις οτι Ταυλανδη πανε μονο για σεξ...ειναι πανεμορφη χωρα με δεκαδες εκατομμυρια τουριστες...τωρα απο τα 30 εκατομμυρια τα 10 πανε για σεξοτουρισμο...αλλα τα υπολοιπα 20 για τουρισμο κτλ...
μη νομιζεις δεν ειναι τοσο παρεξηγημενη οσο νομιζεις......εχει απιστευτη ομορφια....κ στο φιναλε αν θε ςπανε 2 εβδομαδες 10 μερες Ταυλανδη...κανε κ ενα τριημερο Καμποτζη η Βιετναμ για να τους πεισεις...αυτα τα μερη ειναι τα πιο ανερχομενα τουριστικα παγκοσμιως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom