pattaya μερα 1η
εφτασα στο χοτελ στο soi buakao ...στο Lk royal wing ..περιμενα περισσοτερα ..πολυ μετριο ..ενω εχει προδιαγραφες να ειναι καλο ...τεσπα ...επισκεψη στα Gogo της metro ...Ολα ψοφια ...στα πιο πολλα οι γκομενες δεν τα εβγαζαν καν ..λιγοι πελατες λιγα κοριτσια και μπαζα ενω σχεδον ολα τα μαγαζια ειναι ανακαινισμενα ..
το βραδυ ινσομνια ... δυστυχως δεν ειχα πολλες δυναμεις ...δεν με κρατουσαν τα ποδια και τα ματια ...οποτε πηρα στα γρηγορα ενα μετριο σορτακι ..απλα για να μην χαθει τελειως η μερα ...
μερα 2η ...επισκεψη σε gogo της walking ..Πολυ αλυτερα τα πραγματα εδω ..ειδικα σε μερικα μαγαζια οπως το sensations γινεται χαμος ..πολλες γκομενες και πολυ δυνατες ...λιγο γυμνο αλλα δεν πηραζει ..εχει κεφι το μαγαζι ..
μετα κλασσικα ινσομνια ...ειχε αρκετα ενδιαφεροντα κομματια ...ημουν πλεον ξεκουραστος οποτε το εψαξα αρκετα ...κατα τις 4 εσκασε ενα μωρο με πολυ ωραια φατσα ..ενδιαφερουσα ...εκανε την δυσκολη ..δεν ειχε την κλασσικη συμπεριφορα της Freelance γκομενας ..αλλα δεν εβλεπα καμια καλυτερη και επεμεινα ...Bibi το ονομα ...την πηρα και φυγαμε για χοτελ ...το μωρο με ενεπνευσε για επικο σεξ ...οταν ειδα το κωλαρακι της επαθα πλακα ..μακραν ο καλυτερος κωλος που εχω δει ποτε ..σφιχτος αψεγαδιαστος και στο ματι και στην αφη ...καθισα μονο κανα μισαωρο να τον πασπατευω ..γαμισακι μεχρι τις 7 το πρωι ..και μετα παλι οταν ξυπνησαμε ....δυστυχωε δεν μπορεσα να την ψυχολογησω ...ωρες ωρες μου φαινοταν πως δεν γουσταρε πολυ και εκανε αγγαρια ..αλλες στιγμες εδειχνε πολυ ενθουσιασμενη ...δεν ξερω τι να πω ...εγω παντως την ευχαριστηθηκα οπως μπορουσα ...
η 3η μερα ηταν μια επαναληψη της δευτερης ...Gogos μπαρακια μπυρες και τελικα insomnia ...δεν εβρισκα καποια καλη ελευθερη .κατι γιαπωνεζοι και μουστακαληδες θειοι ειχαν αρπαξει καποια απο τα καλυτερα κομματια ...οποτε πηρα τηλ την Bibi ... της ειπα να περασει να φυγουμε μαζι ..οπως και εγινε ...παλι πολυ καλο σεξ ...το κωλαρακι και η φατσα της με τρελαινουν ..αλλα ειναι τρελη και η συμεριφορα της που με ξενερωνει καπως ...απο την μια shy και χαμηλοβλεπουσα σαν πρωταρα και απο την αλλη καποιες φορες γινεται διαολος..προσωπικα πιστευω οτι δεν παει καλα στα μυαλα η κοπελα ...καποιο ειδος καταθλιψης ...κριμα και ειναι αστερι ...
το πρωι δεν ανεχα αλλο ..ηθελα να δοκιμασω κολαρακι ..μου το ειχε αρνηθει πολλες φορες αλλα πλεον επειδη ηξερα δεν θα την ξαναπαρω επρεπε να το γαμησω οποσδηποτε ..εστω και με το ζορι ...παρολη την μικροσκοπικη τρυπουλα καταφερα και μπηκα ολοκληρος ανετα ...πραγμα αρκετα δυσκολο συνηθως ακομα και σε μη ασιατισσα ..ηταν επικο ......
παρτε οσο μπορει να καταγραψει ο φακος ....αν δεν τον πιασεις αυτον τον κωλο ομως δεν καταλαβαινεις ποσο τελειος ειναι
συνεχιζεται....