HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Όχι φίλε. Δεν είμαι. Στην "πρώτη" οικογένεια, αναφερόμουν.
Άστο φίλε, μην πας. Αν σκέφτεσαι τι θα πει η μάνα σου επειδή θα πας ταυλάνδη, αν πας σε κόβω να γίνεσαι πρωταγωνιστής σε ιστορίες του lyst...
Επί τη ευκαιρία μερικές παρατηρήσεις...
Πρώτη παρατήρηση, αν και ίσως λίγο χαζή για τους μύστες αλλά φέτος το πήρα πρέφα, να μην αφήνετε τιπ στους δίσκους που φέρνουν τους λογαριασμούς, αφού το τιπ πάει στο μαγαζί και στο σύνολο των εργαζομένων σε αυτό, αλλά να τα δίνεται στο χέρι της κοπέλας που σας εξυπηρετεί προκειμένου να καρπωθεί αυτή ολόκληρο το ποσό του τιπ. Μία χειρονομία που μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να έχει στην εξυπηρέτηση σας, ειδικά αν πηγαίνετε συχνά στο συγκεκριμένο μαγαζί (candyshop και insomnia στην περίπτωση μου)..
Δεύτερη παρατήρηση είναι ότι φέτος πάρα πολλές κοπέλες στο insomnia (και στο lucifer) όταν μετά το γνωστό εν χορώ καυλάντισμα τους 'έλεγες na πάτε στο δωμάτιο με ρωτούσαν πόσα δίνω :S Ορισμένες, λίγες βέβαια, το κάνανε με το που τις πλησίαζες... Μέχρι και 3000 για LT και 1500 για ST μου ζήτησαν Όλες πήρανε τον πούλο... Μόνο σε όσες δεν κουβέντιασα για λεφτά από πριν ήρθαν μαζί μου. Σε όλες έδωσα χιλιαρικάκι. Το τι ομορφιάς κοπελιές ήταν πήρατε ένα μικρό δείγμα (όχι ολοκληρωμένο αφού δύο, που θεωρώ όι ήταν και οι περισσότερο όμορφες δεν με αφήσανε να βγάλω φώτο) από τις φώτο που ανέβασα (Εκτός της Μίνα - Αυτή είναι μία άλλη ιστορία)
Τρίτη και συμπληρωματική ως προς την προηγούμενη, είναι ότι το χιλιαρικάκι είναι λίγο αν την έχεις μόνο για τον πούτσο και την διώξεις μετά το πρωινό πήδημα. Σε αυτή την περίπτωση αποφάσισα να δίνω 1500 από το επόμενο ταξίδι. Χιλιάρικο μόνο στο τιλακ αφού τα υπόλοιπα της τα δίνεις έμμεσα κατά την διάρκεια της ημέρας. Στις φώτο που παρέθεσα το τιλάκ μου αυτή την σαιζόν ήταν το πρώτο κορίτσι, όπου έμεινα συνολικά 5 μέρες μαζί της, αλλά όχι συνεχόμενα..
Τέταρτη παρατήρηση είναι ότι παρόλο που είχα πάει peak season με 100ε (εκτός χοτελιού βεβαίως βεβαίως) περνάς βασιλικά.. Φαί, ποτά, κεράσματα και γαμίσι χωρίς περιορισμό αλλά και με σωστή χρήση του παζαριού. Cheap Charlie δεν με κατηγόρησε καμία και κανείς, αλλά ούτε και μαλάκας πιάστηκα. Μάλιστα έχω την εντύπωση ότι χάρη σε αυτή την συμπεριφορά κέρδιζα τον σεβασμό τους αφού έδειχνα γνώστης των πραγμάτων και όχι απλά άλλος ένας περαστικός φάραγκ.. Βέβαια και το ότι είμαι αρκετά ευπαρουσίαστος βοηθά την όλη κατάσταση.
Πέμπτη και τελευταία παρατήρηση είναι ότι ποτέ, μα ποτέ λέμε, να μη ξεχνάς ότι η LOS είναι μία παραίσθηση και όσο ευχάριστη και αν είναι, παραμένει παραίσθηση. |Αν γίνει η πραγματικότητα σου τότε θα καταλήξεις σαν ένα φάραγκ που στέλνεις έμβασμα μηνιαίως, να είσαι 2-3 ώρες στο skype (ή στο Whatsup για να είμαστε πιο ακριβείς) και όλη τη άλλη ώρα το τιλακ σου πηδιέται με άλλους φαραγκ...
Αυτά τα ολίγα..