Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Όχι φίλε. Δεν είμαι. Στην "πρώτη" οικογένεια, αναφερόμουν.

Άστο φίλε, μην πας. Αν σκέφτεσαι τι θα πει η μάνα σου επειδή θα πας ταυλάνδη, αν πας σε κόβω να γίνεσαι πρωταγωνιστής σε ιστορίες του lyst...

Επί τη ευκαιρία μερικές παρατηρήσεις...

Πρώτη παρατήρηση, αν και ίσως λίγο χαζή για τους μύστες αλλά φέτος το πήρα πρέφα, να μην αφήνετε τιπ στους δίσκους που φέρνουν τους λογαριασμούς, αφού το τιπ πάει στο μαγαζί και στο σύνολο των εργαζομένων σε αυτό, αλλά να τα δίνεται στο χέρι της κοπέλας που σας εξυπηρετεί προκειμένου να καρπωθεί αυτή ολόκληρο το ποσό του τιπ. Μία χειρονομία που μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να έχει στην εξυπηρέτηση σας, ειδικά αν πηγαίνετε συχνά στο συγκεκριμένο μαγαζί (candyshop και insomnia στην περίπτωση μου)..

Δεύτερη παρατήρηση είναι ότι φέτος πάρα πολλές κοπέλες στο insomnia (και στο lucifer) όταν μετά το γνωστό εν χορώ καυλάντισμα τους 'έλεγες na πάτε στο δωμάτιο με ρωτούσαν πόσα δίνω  :S Ορισμένες, λίγες βέβαια, το κάνανε με το που τις πλησίαζες... Μέχρι και 3000 για LT και 1500 για ST μου ζήτησαν  :idiot: Όλες πήρανε τον πούλο... Μόνο σε όσες δεν κουβέντιασα για λεφτά από πριν ήρθαν μαζί μου. Σε όλες έδωσα χιλιαρικάκι. Το τι ομορφιάς κοπελιές ήταν πήρατε ένα μικρό δείγμα (όχι ολοκληρωμένο αφού δύο, που θεωρώ όι ήταν και οι περισσότερο όμορφες δεν με αφήσανε να βγάλω φώτο) από τις φώτο που ανέβασα (Εκτός της Μίνα - Αυτή είναι μία άλλη ιστορία)

Τρίτη και συμπληρωματική ως προς την προηγούμενη, είναι ότι το χιλιαρικάκι είναι λίγο αν την έχεις μόνο για τον πούτσο και την διώξεις μετά το πρωινό πήδημα. Σε αυτή την περίπτωση αποφάσισα να δίνω 1500 από το επόμενο ταξίδι. Χιλιάρικο μόνο στο τιλακ αφού τα υπόλοιπα της τα δίνεις έμμεσα κατά την διάρκεια της ημέρας. Στις φώτο που παρέθεσα το τιλάκ μου αυτή την σαιζόν ήταν το πρώτο κορίτσι, όπου έμεινα συνολικά 5 μέρες μαζί της, αλλά όχι συνεχόμενα..  

Τέταρτη παρατήρηση είναι ότι παρόλο που είχα πάει peak season με 100ε (εκτός χοτελιού βεβαίως βεβαίως) περνάς βασιλικά.. Φαί, ποτά, κεράσματα και γαμίσι χωρίς περιορισμό αλλά και με σωστή χρήση του παζαριού. Cheap Charlie δεν με κατηγόρησε καμία και κανείς, αλλά ούτε και μαλάκας πιάστηκα. Μάλιστα έχω την εντύπωση ότι χάρη σε αυτή την συμπεριφορά κέρδιζα τον σεβασμό τους αφού έδειχνα γνώστης των πραγμάτων και όχι απλά άλλος ένας περαστικός φάραγκ.. Βέβαια και το ότι είμαι αρκετά ευπαρουσίαστος βοηθά την όλη κατάσταση.

Πέμπτη και τελευταία παρατήρηση είναι ότι ποτέ, μα ποτέ λέμε, να μη ξεχνάς ότι η LOS είναι μία παραίσθηση και όσο ευχάριστη και αν είναι, παραμένει παραίσθηση. |Αν γίνει η πραγματικότητα σου τότε θα καταλήξεις σαν ένα φάραγκ που στέλνεις έμβασμα μηνιαίως, να είσαι 2-3 ώρες στο skype (ή στο Whatsup για να είμαστε πιο ακριβείς) και όλη τη άλλη ώρα το τιλακ σου πηδιέται με άλλους φαραγκ...

Αυτά τα ολίγα..  

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
οχι κολωγερε δεν εισαι ανωμαλος,αλλα καποιοι που περιμενουν την πρωτη φωτο και αντικρησουν την δευτερη εκει καταλαβενεις.
Εγω δε παρεξηγω τα γουστα του καθενος. Ο καθενας τι βλεπει ομορφο με τα ματια του.
Εγω εχω και κατι 30-32 στη λιστα αν παω αλλα ο κυρ.Stefan ολο θειτσες μου τις λεει.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
οχι κολωγερε δεν εισαι ανωμαλος,αλλα καποιοι που περιμενουν την πρωτη φωτο και αντικρησουν την δευτερη εκει καταλαβενεις.
Εγω δε παρεξηγω τα γουστα του καθενος. Ο καθενας τι βλεπει ομορφο με τα ματια του.
Εγω εχω και κατι 30-32 στη λιστα αν παω αλλα ο κυρ.Stefan ολο θειτσες μου τις λεει.
οχι θειτσες , μελη του 3ου κ.α.π.η bkk

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ας ανεβασω κι εγω μια φωτο...

Συνημμένα

• bee.jpg
    bee.jpg
    72,9 KB · Εμφανίσεις: 12
  • Like
Αντιδράσεις: 968

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Όντως δυνατό μωρό. Ένα παρόμοιου κάλους πήρα στο smoke & kisses sto soi 6. Το μετάνιωσα μέχρι αηδίας. Δεν ήξερε να πηδιέται με τπτ  :headbang: :headbang:
Αντιθέτως στο MFYB πήρα μία τύπισσα, από εμφάνιση κάτω του μετρίου, από πήδημα κάτι κάτι σαν την Ασα Ακίρα  :rockon: :rockon:
Καλά τα μπιμπελό και τα πιπίνια για μάτι μόνο  

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Hard,ετσι ειναι.
Οσο πιο ομορφο μωρο,τοσο μεγαλυτερη η πιθανοτητα να σου βγει "κομοδινο" στο κρεββατι.
Απλα εγω εχω την "ανωμαλια" να βαζω τις επιδοσεις στο σεξ,σε δευτερη μοιρα.
Χιλιες φορες πιπινι top model και ασχετο στο πηδημα,παρα μπαζολα που σου πεταει τα ματια εξω.
Αλλωστε ειναι γνωστο πως το καλυτερο πηδημα το κανουν οι χοντρες και οι ασχημες...

Εγω δυστυχως ομως ειμαι οπτικος τυπος  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι και κανεις δεν πρεπει να παρεξηγει
τον αλλο για τα γουστα του. (Ειδικα στο βουδισμο  :grin: οτι ειναι αποδεκτο
και απο τους δυο ειναι και επιτρεπτο). Απλως εγω εχω καποια παιδικα
βιωματα και ειμαι κολλημενος με τις θειτσες των 30-35 χρονων.
(Αν και στην ηλικια που ειμαι τωρα μαλλον ανηψιες ειναι  :2funny:)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Σαφεστατα.
Αλλωστε τι σε νοιαζει αν η γκομενα που πηδαει ο αλλος,δεν ειναι του δικου σου γουστου??
Το θεμα ειναι να εχουμε υγεια και φραγκα για να κατεβαινουμε κατω να περναμε καλα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Οσο πιο ομορφο μωρο,τοσο μεγαλυτερη η πιθανοτητα να σου βγει "κομοδινο" στο κρεββατι.
Απλα εγω εχω την "ανωμαλια" να βαζω τις επιδοσεις στο σεξ,σε δευτερη μοιρα.
Χιλιες φορες πιπινι top model και ασχετο στο πηδημα,παρα μπαζολα που σου πεταει τα ματια εξω.
Αλλωστε ειναι γνωστο πως το καλυτερο πηδημα το κανουν οι χοντρες και οι ασχημες...

Εγω δυστυχως ομως ειμαι οπτικος τυπος  :grin:
Ετσι,

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
sorry αλλα δε συνφωνω οτι οι χονδρες και οι ασχημες κανουν μονο το καλυτερο μαμησι.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
sorry αλλα δε συνφωνω οτι οι χονδρες και οι ασχημες κανουν μονο το καλυτερο μαμησι.
Δεν ειπαμε οτι αυτες ΜΟΝΟ κανουν καλο γαμησι..
Απλα,στατιστικα,οι μετριες και κατω γκομενες,συνηθως το ιδρωνουν περισσοτερο το μεροκαματο... :grin:

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Μια βδομαδα BKK με την ιδια γκομενα κ προχτες κυκλοφορισα στα στεκια για ερευνα αγορας.δεν με συγκινησε κατι-????- κ μαλλον ο πορνοτουρισμος για εμενα σε αυτο το ταξιδι εχει τελειωσει.ή ετσι νομιζω μεχρι να αλλαξει κατι με την γκομενα που ειμαι τωρα. ειναι νωρις κ δεν προκειτε να το συνεχισω πολυ ακομα για συναισθηματικους λογους, αλλα μεχρι τωρα μου ολα μου φαινονται φυσιολογικα με τις ανασφαλειες κ τις ευαισθησιες της μεσα στο παιχνιδι. δεν εχει τεθει θεμα χρηματων σε περιπτωση που κανουμε κατι μαζι ,ολα μισα μισα, προχτες φαγαμε 5 ατομα ο καθενας πληρωσε ακριβως τα δικα του κτλ. Νομιζω οτι η ευχαριστηση που παιρνω αυτην την στιγμη να ειμαι με μια μη εκδιδομενη ειναι μεγαλυτερη απο οτι φανταζομουν. φυσικα μεχρι να ερθει η καταιγιδα χεχεχε..το καλο ειναι οτι μπαινω σε ολες αυτες τις καταστασεις ηθελημενα, γνωριζοντας τις συνεπειες κ την ημερομηνια ληξης τους.Ειναι μια εμπειρια που θελω να ζησω κ την ευχομαι στον καθενα.ιδιως μετα απο εναν εξαντλητικο πορνοτουριστικο μηνα στην πατογκ.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Συμφωνώ απόλυτα. Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. .. Απλά μία παρατήρηση έκανα. Εξάλλου είμαι κ οπτικός τύπος. Προσωπικά προσπαθώ να βρω μία ισορροπία κ γιαυτό το ταργκετ γκρουπ μου είναι γύρω στα 25 εμφανισης παρόμοιας με αυτές στις φωτο...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Συνημμένα

• 20131214_162356.jpg