Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
με 100 ευρω τη μερα εισαι πολυ παραπανω απο αξιοπρεπως ... 25-30 hotel +8-10 φαγητο + 6 mpuronia apo 2.5 ευρω + ποτα γκομενας αλλα  10 + 35 euro για την γκομενα αν ειναι αστερι (1500 bat δηλαδη)  ... μια μερα που θα φας και λιγοτερα αν πχ κρατησεις μια του 1000ρικου και την επομενη την αλλη μερα πας για παρτουζα ...

για τα δικα μου στανταρ αν πας για λιγες μερες 10-15 δεν εχεις λογο να εχεις Low badget ...δεν αξιζει ...γαμησε τα ολα να εχεις να θυμασε ..αν μενεις για μηνες τοτε ειναι αλλο θεμα ...

μπορεις να εισαι και με 30 και 40 και 50 ευρω αλλα θα γαμας μπαζα ..εκτος αν εισαι ωραιος και νεος ... με 100-120 τη μερα εισαι βασιλιας ... με 150+ μιλαμε για καθημερινα οργια ...

εγω προσωπικα εχω δεν εχω Badget ...αλλα υπολογιζω να μου φυγουν 2000-2200 τις 18 μερες ...γαμωντας καπου 20-25 γκομενες ...χωρις να βαλω χοτελ και εισητιρια ...δηλαδη συνολο 3000 καπου

η καλυτερη λυση παντως ειναι οι ντισκο ..αν ψωνιζεις συχνα απο μπαρ και ειδικα gogo εεε δεν βγενεις χωρις καλο Budget

3 μερες ειναι πολλες ψαρουκλες ???

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Αγαπητέ φίλε Ιωάννη  καταρχήν δεν αναφερόμουν προσωπικά σε σένα αλλά σε όλους όσους μπαίνουν εδώ και ρωτάνε. Επίσης από όσους κατεβαίνουν αρκετές φορές στην Ταιλάνδη δεν έχω γνωρίσει κανένα που να θέλει να πετάει τα λεφτά του από δω και από κει. Όμως η Ταϊλάνδη είναι μια χώρα μαγική που τα όρια της εγκράτειας δοκιμάζονται σκληρά. Και αν υποθέσουμε ότι κάποιος είναι μαθημένος και κρατιέται οικονομικά. Τι γίνεται όμως με τηπν σεξουαλική εγκράτεια; Τι κάνεις όταν έχεις μπει για μάτι σε ένα soapy massage shop και απέναντι σου σε μια εξέδρα αντικρίζεις καμιά  πενηνταριά  καυλιάρικα πουτανάκια έτοιμα να γλυστρίσουν με το κορμάκι τους πάνω στο σώμα σου μέχρι ή ψωλή σου να τρυπήσει το στενό μουνάκι τους. Με βάση την εμπειρία μου 99,99% το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτείς είναι τα  2500-3000 μπατ.Δυστυχώς είμαστε άντρες και εκεί που βρωμάει το μουνί σκεφτόμαστε όλοι με το κάτω κεφάλι. Αρα φίλε όσο και οικονομικά και να κρατιέσαι το κάτω κεφάλι θα σε οδηγάει.Από την άλλη η Ταιλάνδη δεν είναι η Ελλάδα. Η λέξη φιλότιμο και βοήθεια προς τον δίπλα δεν υπάρχει. Να θέλεις να χέσεις σε μια τουαλέτα που βρίσκεται μέσα στα σόγια με τα μπαράκια θα σου ζητήσουν 10 μπατ. Αν δεν τα δώσεις θα σου δείξουν την πόρτα. Διψασμένος για νερό να είσαι έτσι και σε καταλάβουν θα στο πουλήσουν ακριβότερα. Δεν συζητάω καν περίπτωση που κάποιος του συμβεί μια στραβή και βρεθεί άφραγκος. Κάνε λοιπόν τον συνδιασμό των δύο παραμέτρων που σου ανέφερα και πες μου αν είναι ή δεν είναι ρίσκο να κατέβει εκεί με λίγα λεφτά. Αυτά.

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
οπως εχω ξαναπει στην παταγια η οικονομια σπερματος ειναι πιο σημαντικη απο την οικονομια χρηματων ... αν δεν εχεις στοιχειωδη εγκρατεια εισαι καταδικασμενος να γαμας μπαζα ..παλι καλα θα περασεις ...αλλα...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Τετοια καταδικη πια. Και εξοριστος στη Ταυλανδη.Α πα πα. Μακρυα απο εμας. :grin:

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Σχετικά με όλους τους φίλους που έρχονται και ρωτούν εδώ για να κάνουν το ταξίδι προς τον "παραδεισο" έχοντας κατά νου ένα πολύ χαμηλό μπάτζετ η άποψη μου είναι ότι τουλάχιστον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Για όλους εσάς λοιπόν ένα ποστάρισμα όπως του συναδέλφου palias4 με όλο το σεβασμό δεν έχει καμιά αξία. Και αυτό όχι  γιατί ο συνάδελφος λέει ψέματα αλλά προφανώς διαθέτει  δύο πολύ βασικά ατού. Εμπειρία και εγκράτεια.
Για όλους εσάς λοιπόν που πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε με ένα τέτοιο μπάτζετ  για ένα ταξίδι στο άγνωστο έχω τις εξής ερωτήσεις:
1. Που θα βρείτε φαγητό με 8 ευρώ πρωι μεσημέρι βράδυ όταν δεν γνωρίζετε καν να προσανατολιστειτε σε μια άγνωστη πόλη;  Η πιθανή λύση από τα καρότσια δεν  ειναι και η πιο καθαρή ενώ δεν την σηκώνουν και τα καλομαθημενα στομάχια ολων μας.
2. Είσαστε στην άλλη άκρη του κόσμου που πιθανότατα δεν θα ξαναβρεθείτε πως θα αρνηθείτε να πάτε μία καταπληκτική εκδρομή σε ένα απίστευτο μέρος όπως πχ τα νησιά Πι Πι ;
3.Τι κάνεις όταν σε ένα από τα εκατοντάδες μασατζίδικα, που διαθέτουν και πολλά απίστευτα μουνάκια, ένα αγγελούδι σου πιάνει το χέρι και ικετευτικά σε καλεί για μια απίστευτη ώρα μασάζ; Και άντε λες θα πληρώσω τα 200-300 μπατ για το μασαζάκι. Τι κάνεις όταν το μαγικό της λαδωμένο χεράκι σου πιάνει τον πούτσο και σε ρωτάει " do you like special" ; Θα της εξηγήσεις ότι το μπάτζετ σου είναι περιορισμένο και δεν αντέχει τέτοιου είδους πολυτέλειες;
4Μπαίνεις στην ντίσκο. Ένα τρελόμουνο που έχει μαζέψει γύρω της 10 νταγλαράδες που είναι έτοιμοι την ξεσκίσουν πληρώνοντας όσο όσο σε παίζει με τα μάτια γιατί είσαι ωραίος "ως Ελλην" . Τι θα κάνεις για να την ξεκολλήσεις; Δεν θα  της προτείνεις να την κεράσεις ένα ποτό; Μαλακίες του στυλ άμα με γουστάρει θα έρθει εδώ δεν περνάνε. Οι κοπέλες είναι φουλ επαγγελματίες.
5. Τι κάνεις όταν στο χιλιοφυλαγμένο σου χιλιαρικάκι, που έχεις κρατησει  όλη την μέρα με κόπο, από άπειρους πειρασμούς η απάντηση είναι τις περισσότερες φορές είναι "you cheap charle" , βλέποντας τον ατελείωτο πάτο της θεογκόμενας που απομακρύνεται ειδικά αν είναι high season ;
6. Δυο απίστευτα καυλοπούτανα έρχονται και  αρχίζουν να χαιδευονται δίπλα σου.Ξαφνικά η μία γυρίζει και σου ψιθυρίζει στο αυτί."Μωρό μου με 3 χιλιαρικάκια θα περάσεις μαζί μας την ομορφότερη νύχτα της ζωής σου"  Η πούτσα σου είναι έτοιμη να εκτοξευτεί στο ταβάνι του μαγαζιού. Τι απαντάς;
7. Πόσες χυλόπιτες αντέχει ένας άντρας που έχει αναληφθεί ξαφνικά για πρώτη φορά στον μουνοπαράδεισο; Εκεί που απίστευτα μουνιά είναι διαθέσιμα για  2 χιλιαρικάκια ή και ακόμα για το ένα αυτών που γνωρίζουν τον τρόπο αλλά όχι για σένα; Θα συμβιβαστείς με τα υπόλοιπα των υπολοίπων ;
8. Είσαι ωραίο αγόρι και καλός παίκτης. Θα παίξεις με μη πουτανάκι. Πως θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις το γκομενάκι από το πουτανάκι όταν σχεδόν όλα τα πρόσωπα των γυναικών σου φαίνονται ίδια;

Εισαι μάγκας και την βρήκες. Ξέρεις ότι για αυτήν είσαι ο πλούσιος farang και έτσι αναμένεις να συμπεριφερθείς; Τι θα κάνεις αν  μετά το γεύμα και το ποτάκι που της έχεις πληρώσει σου ζητήσει tip για να σου κάτσει επειδή θεωρεί ότι είναι η τυχερή της μέρα για extra money;  Έστω ότι τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει και το γκομενάκι έπεσε στην καψούρα σου. Είσαι ωραίο παιδί άλλωστε. Μπορείς να μείνεις στον μουνοπαράδεισο με μία μόνο γυναίκα; Και αν είσαι τόσο καλός παίκτης γιατί δεν το κάνεις εδώ να πάρεις μια μουνάρα και να πας σε κάποιο νησάκι μας.Θα σου κοστίσει τα μισά λεφτά και δεν θα τρέχεις στην άλλη άκρη του κόσμου. Τέλοσπάντων. Ξέρεις ότι τώρα είσαι boyfriend και η γκομενίτσα θα σε περιφέρει στις φίλες της σαν τρόπαιο για κερδίσει σε face ; Μπορείς να μαντέψεις ποιός πληρώνει όταν βγείτε παρέα με τις φίλες της; Ξέρεις τέλος ότι άμα ξενοκοιτάξεις έστω και στο δρόμο κινδυνεύεις να σου βγάλει τα ματάκια; Ξέρεις ότι άμα καταλάβει ότι την κοροϊδεύεις κινδυνεύεις να βρεθείς στο νοσοκομείο γιατί θα σου έχει σπάσει κανα μπουκάλι στο κεφάλι; Γιατι φτωχομπινές farang να πάει στο διάολο αντέχεται αλλά κοροϊδία από φτωχομπινέ και farang δεν αντέχεται με τίποτα.

Αυτά τα ολίγα και αναμένω σοβαρές απαντήσεις.

Πολύ καλογραμμένα και ουσιαστικά τα γραφόμενά σου ! Μπράβο ;)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
:)

Συνημμένα

• 20131214_155619.jpg
    20131214_155619.jpg
    378,2 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Like
Αντιδράσεις: 968

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Meena

Συνημμένα

• 20131218_072508.jpg
    20131218_072508.jpg
    395,6 KB · Εμφανίσεις: 39
  • Like

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Συνημμένα

• 20131215_063534.jpg
    20131215_063534.jpg
    392,3 KB · Εμφανίσεις: 43

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Συνημμένα

• 20131221_123626.jpg
    20131221_123626.jpg
    394 KB · Εμφανίσεις: 24

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνω απολυτα με το ποσταρισμα του LYST, ακριβως ετσι ειναι. Παλιοτερα, χωρις να ειμαι ειδημων στο θεμα της ταυλανδης κ δεν προκειται να γινω, ολοι οι farang ηταν στο ιδιο καζανι, χοντροι, ψηλοι, ομορφοι, ασχημοι, η περιπου στο ιδιο. τωρα βλεπω οτι μας διαλεγουν πρωτα κ μετα γινεται ολο το παιχνιδι. οποτε παιζει ρολο η εμφανιση αν κινεισαι σε low budget γιατι κακα τα ψεμματα οπως κ να εισαι με 4000 μπατ οποισδηποτε γαμα οποιαδηποτε στην πατογκ. καποιες γκομενες, πουτανες η οχι μου πληρωναν κ τα noodles μου το βραδυ ενω σχεδον ολες οι πουτανες που εφερα στο δωματιο δεν μου κανα συζητηση για ποσα λεφτα θελουν αλλα το πρωι που φευγαν μου λεγαν its up to you αφου τις ειχα ξεκαθαρισει μετα το βραδυνο γαμησι οτι κανω μονο shortime.
Τωρα Bangkok, αποφασισα να μεινω περισσοτερο απο οτι σχεδιαζα γιατι απλα βαρεθηκα μετα απο 1 μηνα την πατογκ. Ηρθα εδω, βρηκα μια γκομενα που ειχα γαμησει τζαμπα στην πατογκ, fashion designer δηλωνε κ τ @@ μου κουνιουνται, δεν τα βρηκαμε κ τωρα βρηκα μια αλλη, η οποια απλα γουσταρει foreigners οπως λεει κ οχι farangs. να πω την αληθεια αν ημουν ταυλανδεζα κ γω falangs θα γουσταρα. Τεσπα, γνωρισα τις φιλες τις, 5 στον αριθμο, την αδερφη της κ ολες μα ολες εχουν κ ειχαν πρων γκομενους ξενους, με συγκατοικηση, κοινο αμαξι κτλ. χθες μου ειπε η δικια μου να παρω να οδηγησω το αμαξι της. Για να μην παρω κανεναν στο λαιμο μου για το RCA, εχει δικιο ο pipinomaniac, αλλα ειδα πολλους κατω απο 30 να κανουν καμακι σε ταυλανδεζες εκει, να εχουν γκομενες ταυλανδεζες κ μια σχεση οσο normal μπορει να ειναι. αν σας ενδιαφερει γνωριμια με μη πουτανα, στο RCA θα την βρεις δεδομενου οτι οι ταυλανδεζες κ γενικα οι ασιατισες γουσταρουν ψηλους, λευκους, αδυνατους κ γυμνασμενους με χαμογελο. ειχα γκομενα κινεζα κ τα ιδια συμβαινουν κ εκει. επισης μια αλλη περιοχη ειναι η thonglor soi 13 που συχναζουν απλα γκομενακια. οσοι ειναι ευρωπαιο κ φοιτητες οι μονιμα εργαζομενοι στην BKK βγαζουν τρελα γουστα παντως.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μπραβο LYST οπως παντα σωστοτατος και περιεκτικοτατος.
Τωρα ποσοι θα σε παρουν υποψιν τους παιζει!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η ουσια ειναι μια.
Στα club στο RCA και γενικα σε ολα τα club που συχναζει κυριως η ταυλανδικη νεολαια και δε βλεπεις τοσους πολλους τουριστες,δε πρεπει σε καμμια περιπτωση να φερεστε οπως στο Insomnia η τη Tiger και τη Hollywood στη Πατονγκ.
Δεν μπαινουμε μεσα με τη νοοτροπια του "γαμαω",ουτε εχουμε στο μυαλο μας πως ολες οι γκομενες εκει μεσα ειναι εν δυναμει πουτανακια και οποια γουσταρω τη φορτωνω και γαμαω.
Οποιος μπαινει μεσα ετσι,βγαινει ευκολα με κλωτσιδια..

Κατα τα αλλα,οντως οπως λεει και ο φιλος palias4,χρονο με το χρονο αυξανονται και οι γκομενες που το παιζουν εκλεκτικες.Παντα ομως θα υπαρχουν και οι σκληρες επαγγελματιες που κοιταζουν μονο το πορτοφολι και οχι την εξωτερικη εμφανιση.
Και επισης,αλλος ενας παραγοντας που επιδρα,ειναι η σχεση προσφορας και ζητησης..Τη low season που μειωνεται η πελατεια,πολλες "εκλεκτικες" ριχνουν τα στανταρ τους γιατι προεχει το μεροκαματο και η "επιβιωση" (Στελνουμε στην οικογενεια στο Ισααν και το Μπουριραμ ψιχουλα και με τα ρεστα αγοραζουμε σκουτερακι,iphone,ipad κλπ κλπ)  :grin:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
Σχετικά με όλους τους φίλους που έρχονται και ρωτούν εδώ για να κάνουν το ταξίδι προς τον "παραδεισο" έχοντας κατά νου ένα πολύ χαμηλό μπάτζετ η άποψη μου είναι ότι τουλάχιστον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Για όλους εσάς λοιπόν ένα ποστάρισμα όπως του συναδέλφου palias4 με όλο το σεβασμό δεν έχει καμιά αξία. Και αυτό όχι  γιατί ο συνάδελφος λέει ψέματα αλλά προφανώς διαθέτει  δύο πολύ βασικά ατού. Εμπειρία και εγκράτεια.
Για όλους εσάς λοιπόν που πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε με ένα τέτοιο μπάτζετ  για ένα ταξίδι στο άγνωστο έχω τις εξής ερωτήσεις:
1. Που θα βρείτε φαγητό με 8 ευρώ πρωι μεσημέρι βράδυ όταν δεν γνωρίζετε καν να προσανατολιστειτε σε μια άγνωστη πόλη;  Η πιθανή λύση από τα καρότσια δεν  ειναι και η πιο καθαρή ενώ δεν την σηκώνουν και τα καλομαθημενα στομάχια ολων μας.
2. Είσαστε στην άλλη άκρη του κόσμου που πιθανότατα δεν θα ξαναβρεθείτε πως θα αρνηθείτε να πάτε μία καταπληκτική εκδρομή σε ένα απίστευτο μέρος όπως πχ τα νησιά Πι Πι ;
3.Τι κάνεις όταν σε ένα από τα εκατοντάδες μασατζίδικα, που διαθέτουν και πολλά απίστευτα μουνάκια, ένα αγγελούδι σου πιάνει το χέρι και ικετευτικά σε καλεί για μια απίστευτη ώρα μασάζ; Και άντε λες θα πληρώσω τα 200-300 μπατ για το μασαζάκι. Τι κάνεις όταν το μαγικό της λαδωμένο χεράκι σου πιάνει τον πούτσο και σε ρωτάει " do you like special" ; Θα της εξηγήσεις ότι το μπάτζετ σου είναι περιορισμένο και δεν αντέχει τέτοιου είδους πολυτέλειες;
4Μπαίνεις στην ντίσκο. Ένα τρελόμουνο που έχει μαζέψει γύρω της 10 νταγλαράδες που είναι έτοιμοι την ξεσκίσουν πληρώνοντας όσο όσο σε παίζει με τα μάτια γιατί είσαι ωραίος "ως Ελλην" . Τι θα κάνεις για να την ξεκολλήσεις; Δεν θα  της προτείνεις να την κεράσεις ένα ποτό; Μαλακίες του στυλ άμα με γουστάρει θα έρθει εδώ δεν περνάνε. Οι κοπέλες είναι φουλ επαγγελματίες.
5. Τι κάνεις όταν στο χιλιοφυλαγμένο σου χιλιαρικάκι, που έχεις κρατησει  όλη την μέρα με κόπο, από άπειρους πειρασμούς η απάντηση είναι τις περισσότερες φορές είναι "you cheap charle" , βλέποντας τον ατελείωτο πάτο της θεογκόμενας που απομακρύνεται ειδικά αν είναι high season ;
6. Δυο απίστευτα καυλοπούτανα έρχονται και  αρχίζουν να χαιδευονται δίπλα σου.Ξαφνικά η μία γυρίζει και σου ψιθυρίζει στο αυτί."Μωρό μου με 3 χιλιαρικάκια θα περάσεις μαζί μας την ομορφότερη νύχτα της ζωής σου"  Η πούτσα σου είναι έτοιμη να εκτοξευτεί στο ταβάνι του μαγαζιού. Τι απαντάς;
7. Πόσες χυλόπιτες αντέχει ένας άντρας που έχει αναληφθεί ξαφνικά για πρώτη φορά στον μουνοπαράδεισο; Εκεί που απίστευτα μουνιά είναι διαθέσιμα για  2 χιλιαρικάκια ή και ακόμα για το ένα αυτών που γνωρίζουν τον τρόπο αλλά όχι για σένα; Θα συμβιβαστείς με τα υπόλοιπα των υπολοίπων ;
8. Είσαι ωραίο αγόρι και καλός παίκτης. Θα παίξεις με μη πουτανάκι. Πως θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις το γκομενάκι από το πουτανάκι όταν σχεδόν όλα τα πρόσωπα των γυναικών σου φαίνονται ίδια;

Εισαι μάγκας και την βρήκες. Ξέρεις ότι για αυτήν είσαι ο πλούσιος farang και έτσι αναμένεις να συμπεριφερθείς; Τι θα κάνεις αν  μετά το γεύμα και το ποτάκι που της έχεις πληρώσει σου ζητήσει tip για να σου κάτσει επειδή θεωρεί ότι είναι η τυχερή της μέρα για extra money;  Έστω ότι τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει και το γκομενάκι έπεσε στην καψούρα σου. Είσαι ωραίο παιδί άλλωστε. Μπορείς να μείνεις στον μουνοπαράδεισο με μία μόνο γυναίκα; Και αν είσαι τόσο καλός παίκτης γιατί δεν το κάνεις εδώ να πάρεις μια μουνάρα και να πας σε κάποιο νησάκι μας.Θα σου κοστίσει τα μισά λεφτά και δεν θα τρέχεις στην άλλη άκρη του κόσμου. Τέλοσπάντων. Ξέρεις ότι τώρα είσαι boyfriend και η γκομενίτσα θα σε περιφέρει στις φίλες της σαν τρόπαιο για κερδίσει σε face ; Μπορείς να μαντέψεις ποιός πληρώνει όταν βγείτε παρέα με τις φίλες της; Ξέρεις τέλος ότι άμα ξενοκοιτάξεις έστω και στο δρόμο κινδυνεύεις να σου βγάλει τα ματάκια; Ξέρεις ότι άμα καταλάβει ότι την κοροϊδεύεις κινδυνεύεις να βρεθείς στο νοσοκομείο γιατί θα σου έχει σπάσει κανα μπουκάλι στο κεφάλι; Γιατι φτωχομπινές farang να πάει στο διάολο αντέχεται αλλά κοροϊδία από φτωχομπινέ και farang δεν αντέχεται με τίποτα.

Αυτά τα ολίγα και αναμένω σοβαρές απαντήσεις.

Όταν ο ειδικός μιλάει, η μαλακία βόλτα πάει.
Μπράβο ρε φίλε. Ποστάρισες αλήθεια και πόνο. Πρώτα απ' όλα αλήθεια όμως !!!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Farang,χωρις εστω βασικη γνωση Ταυλανδικων και μονιμη διαμονη στη Ταυλανδη,δεν εχει ελπιδα ΟΥΤΕ 1 ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ,να γαμησει Ταυλανδεζα της διπλανης πορτας που ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΕΤΑΙ (εστω και ερασιτεχνικα).
Κι αυτο γιατι στα ματια της απλης καθημερινης Ταυλανδεζας,farang που της τη πεφτει μιλωντας Αγγλικα=99.99% ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ...Και δε γυρναει καν να κοιταξει εναν τετοιο farang γιατι αν τη δουν οι φιλες της,θα της κρεμασουν κουδουνια πως ειναι ΠΟΥΤΑΝΑ και ΨΩΝΙΖΕΤΑΙ.
Ναι και αν πεις οτι μενεις μονιμα 10-15 χρονια στην Ταυλανδη νομιζουν οτι εχεις γυναικα και παιδια στην Ταυλανδη και καμια δεκαρια γκικ στην ακρη χαχαχα  ασε δε βγαζεις ακρη οτι και να πεις...εγω λεω οτι μενω μονιμα ταυλανδη 3-4 χρονια το πολυ...το ψεμα ειναι τροπος ζωης στην ταυλανδη και δυστυχως η ευτυχως το μαθα καλα σε αυτην τη χωρα...αν πεις την αληθεια ετσι κι αλλιως δεν προκειται να εκτιμηθει οποτε καντο οπως και οι ταυλανδοι...πες ψεμματα και κανεις save face για ολους...απλα πρεπει να ξερεις τι ψεμματα να λες στην καθε κατηγορια...αλλα ψεμματα στις πουτανες και αλλα ψεμματα στα κανονικα κοριτςια...δεν εχει σημασια αν σε πιστευουν η οχι..αυτο που εχεις σημασια ειναι να εχουμε το λεγομενο save face...ευτυχως σε αντιθεση με τις πουτανες τα κοριτσια της διπλανης πορτας γουσταρουν την συνεννοηση στα ταυλανδικα

4Μπαίνεις στην ντίσκο. Ένα τρελόμουνο που έχει μαζέψει γύρω της 10 νταγλαράδες που είναι έτοιμοι την ξεσκίσουν πληρώνοντας όσο όσο σε παίζει με τα μάτια γιατί είσαι ωραίος "ως Ελλην" .
Χαχαχα αρε λυστ καλο αυτο...ξερεις ποσες φορες θα ηθελα να ημουν κορεατης η να ειχα αυτο το αδερφιστικο λουκ που εχει γινει τρελλη μοδα τωρα? παλια μοδα ηταν οι φαρανγκ, μετα ηρθαν οι γιαπωνεζοι και τωρα μας την πεσανε οι κορεατες...το μεσογειακο λουκ περναει οκ σε παρα πολλες αλλα οι ταυλανδες δεν ειναι σουηδεζες  στα γουστα

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Mια φωτο που τραβηξα απο ψηλα και στο βαθος να φενονται οι The Millennium Residence Towers (τετραδυμοι πυργοι)
Οπου και απο εκει πισω απο τους πυργους κρυβεται και το Benjakitti park BANGKOK

Συνημμένα

• DSC01083 - Αντίγραφο.JPG
    DSC01083 - Αντίγραφο.JPG
    156,6 KB · Εμφανίσεις: 20

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Κατι ακομη που πρεπει να προσεξουνε οι νεοι ταξιδιωτες τις Ταιλανδης ειναι οτι εαν γνωρισουν μια Ταιλανζεζα απο το facebook η απο dating site και μιλανε καιρο μαζι της και ειναι ενθουσιασμενοι και υποσχομενοι οτι θα πανε εκει για να ειναι μαζι και να ζεισουν τον <<ερωτα τους>> να κανουν ενα καλο τσεκαρισμα σε ολες τις φωτο και οπωςδηποτε να εχουν επαφη και μεσο skype.

Τοσο οι φωτος οσο και το skype παραπλανουν παρα πολυ την πραγματικοτητα.
Αυτο παντα για να μην βρεθειτε σε αμηχανια και δυσκολη στιγμη της συναντησης και νιωσει και η κοπελα ασχημα αλλα και εσυ μαλακας.
Καποιοι οκ ισως δεν ενιωθουν και θα την εστελναν απο εκει που ηρθε.
Καποιοι ομως θα ξεροκαταπιναν και θα ελεγαν ο θεος βοηθος.
Οπως και να εχει θα πρεπει να σκεφτοσασταν κατι εξυπνο και ευγενικο για να την στειλετε σπιτι της.

Οι ταιλανδεζες ειναι εξπερ του ειδους απο καμπιες να μεταμορφωνονται σε πεταλουδες.

Σας βαζω εδω μια φωτο ενα απο τα λιγα παραδειγματα (βεβαια υπαρχουν και χειροτερα).
Η ιδια ταιλανδεζα Στη πρωτη φωτο ενα Γκαυλακι πολλα υποσχομενο και στη δευτερη φωτο η ιδια παλι ,παω με την θεια μου σε βαφτιση.

Συνημμένα

• Page1 (4).jpg
    Page1 (4).jpg
    251,7 KB · Εμφανίσεις: 55
  • Like

kjkino12

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Καλα ρε Lyst, όταν διαβάζω εδώ μέσα εσενα και τους υπόλοιπους 5-6 πραγματικούς μύστες της Ταϋλάνδης είναι σαν να έχω πάει ο ίδιος. Γιατί δε γράφετε κανα βιβλίο ρε μάγκες;

BTW ένα πρόβλημα στο να πάει κανείς Ταϋλάνδη είναι το "στίγμα" του τι πάει να κάνει εκεί, ειδικά αν η οικογένεια και ο περίγυρος του είναι υποψιασμένοι.

Εσείς, όλοι όσοι έχετε πάει, τι δικαιολογίες χρησιμοποιείτε;  Ρίξτε καμια ιδέα..

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Καλα ρε Lyst, όταν διαβάζω εδώ μέσα εσενα και τους υπόλοιπους 5-6 πραγματικούς μύστες της Ταϋλάνδης είναι σαν να έχω πάει ο ίδιος. Γιατί δε γράφετε κανα βιβλίο ρε μάγκες;

BTW ένα πρόβλημα στο να πάει κανείς Ταϋλάνδη είναι το "στίγμα" του τι πάει να κάνει εκεί, ειδικά αν η οικογένεια και ο περίγυρος του είναι υποψιασμένοι.

Εσείς, όλοι όσοι έχετε πάει, τι δικαιολογίες χρησιμοποιείτε;  Ρίξτε καμια ιδέα..
θελω να παω να γαμησω ταυλανδες και οτι αλλο γυναικειο μου κατσει εκει ,συχαινομαι τις ελλεηνιδες

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Οποιος εχει ακουσει εστω και λιγο τι παιζει Ταιλανδη οτι και να πεις αστο δε θα πιασει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom