KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ετσι δασκαλεκαι να μην σου ξεκινανε τις ιστοριες περι αγαπης και αιωνιας διαβιωσης... και ολα τα σχετικα
πες τα
ετσι δασκαλεκαι να μην σου ξεκινανε τις ιστοριες περι αγαπης και αιωνιας διαβιωσης... και ολα τα σχετικα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Ωπ βρε καλος τον Νεαρχο!!! Τι λεει ψηνεσαι ψηνεσαι?!! Στην Ταυλανδη φιλε μου δινεις αλλου ειδους Καρατιες....
δεν βλεπεις ποσοι εχουν κολησει και ειναι κατω τρις την ωρα!
ανουση, ποτε ξαναπας?
σε χασαμε για καιρο βρε, που ησουν?
νομιζαμε πως ησουν κατω.
Λοιπόν επειδή πολύ μου λετε για εισητήρια σας λέω οτί:
τέλος ειναι και μέσο ΙΡΑΚ με ιρακινές αερογραμμές και μετά με charter ταϊλανδεζικό αλλά λέω μακριά λόγο ιράκ και οτι τα αεροπλάνα τους είναι σαραβαλάκια (περίπου βγαίνει στα 552 ευρώ).
You just joined the clubΕπιστροφή στην Αθήνα χθές το βράδυ με μισή καρδιά. Το ταξίδι συγκλονιστικό, εμπειρίες μοναδικές, ταξίδι ζωής θα το έλεγα. 12 ημέρες συνολικά, 9 βράδια Παττάγια και 3 βράδυα Koh Chang. Όλα μαζί 1900 ευρώ, τα καλύτερα ευρώ που έδωσα ποτέ για διακοπές. Νιώθω σαν κάτι να έχει αλλάξει μέσα μου.. Ο χρόνος θα δείξει. Περισσότερα από αύριο συνάδελφοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους kostasf16, doctortilac, trelos για τις συμβουλές τους, πληροφορίες τους, την παρέα τους, και πάνω από όλα για το πάθος τους για αυτή την ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΑΙΛΆΝΔΗ.
Επιστροφή στην Αθήνα χθές το βράδυ με μισή καρδιά. Το ταξίδι συγκλονιστικό, εμπειρίες μοναδικές, ταξίδι ζωής θα το έλεγα. 12 ημέρες συνολικά, 9 βράδια Παττάγια και 3 βράδυα Koh Chang. Όλα μαζί 1900 ευρώ, τα καλύτερα ευρώ που έδωσα ποτέ για διακοπές. Νιώθω σαν κάτι να έχει αλλάξει μέσα μου.. Ο χρόνος θα δείξει. Περισσότερα από αύριο συνάδελφοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους kostasf16, doctortilac, trelos για τις συμβουλές τους, πληροφορίες τους, την παρέα τους, και πάνω από όλα για το πάθος τους για αυτή την ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΑΙΛΆΝΔΗ.
Λοιπόν επειδή πολύ μου λετε για εισητήρια σας λέω οτί:
ΑΤΗ-ΒΚΚ-ΑΤΗ από 703 ευρώ (οχι 20/07 - 15/09)
ATH-AMM-BKK-AMM-ATH απο 594 ευρώ
ATH-DOH-BKK-DOH-ATH απο 770 ακόμα και αυγουστο ακόμα και 5 μερες πριν(συνηθως μπορώ να το βρω δεν περνω και όρκο)
ATH-AMM-DOH-BKK-DOH-AMM-ATH από 535 !!! (δύσκολο να βρεθεί 1 φορά την βδομάδα και πολυ κουραστικό αλλά 535 με όλους τους φορους είναι κατι καλό)
ATH-BAH-BKK-BAH-ATH 612 ευρώ (οχι 01/08-21/08) πολύ καλό !!!
οι ανωτέρω είναι τελικές τιμές με όλους τους φόρους.
και τέλος ειναι και μέσο ΙΡΑΚ με ιρακινές αερογραμμές και μετά με charter ταϊλανδεζικό αλλά λέω μακριά λόγο ιράκ και οτι τα αεροπλάνα τους είναι σαραβαλάκια (περίπου βγαίνει στα 552 ευρώ).