Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Ωπ βρε καλος τον Νεαρχο!!! Τι λεει ψηνεσαι ψηνεσαι?!! :grin: Στην Ταυλανδη φιλε μου δινεις αλλου ειδους Καρατιες....
δεν βλεπεις ποσοι εχουν κολησει και ειναι κατω τρις την ωρα!

Να με κολάσετε θέλετε παλιο-τέντι-μπόιδες !    :booty:

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Annoush h φωτογραφία απο τα τσιγάρα δείχνει μια λύση για τον καρκίνο φάρυγγα.  Σύμφωνα με αυτη σου ανοίγουν μια τρύπα στον λαιμό (κάτω απο το μήλο του Αδαμ) για να μπορείς να αναπνέεις.  Πέρα απο το αποκρουστικό της φωτογραφίας ορισμένοι άνθρωποι έχουν ζήσει για πάρα πολλά χρόνια με αυτή τη λύση.  Αρκεί βέβαια να μην υπάρξει μετάσταση. Μια παρενέργεια της λύσης είναι ότι δεν μπορείς να μιλήσεις φυσιολογικά και θα πρέπει να χρησιμοποιείς ένα ειδικό μηχάνημα που λαμβάνει τοςυ παλμούς των φωνητικών χορδών και παράγει τις λέξεις (με μεταλλική χροιά πάντως. 
Εύχομαι μακριά απο όλους μας.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ευχαριστω για τις απαντησεις, ειχα δει macular degeneration warning επανω σε πακετα στην Αυστραλια. Απλα δεν φαινοταν καλα και μου εκανε εντυπωση. Οντως, μακρια απ'ολους μας.

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Λοιπόν αξιοι συναγωνιστές ,
μιας που πέρασαν οι άγιες ημέρες ,
και μιας που το θέμα δεν θίχτηκε καθόλου , μπορείτε να μου πείτε  ,
επιτέλους τι διάολο παιχνίδια παίζονται σε βάρος του απλού κοσμάκη  ? ?
που θα παει αυτή η κατάσταση  ? ?
γέρασα , και απ' το κακό στο χειρότερο ,
κάθε χρόνο και κατα διαόλου.

Φίλε fantoma

ενημέρωσέ μας λίγο αν έχεις την καλοσύνη ,
και για την χώρα που αγαπάμε και πονάμε ,
δώσε μας μια εικόνα για το τι γίνετε κάτω  ,
διότι  διαδίδονται κάτι περίεργα σενάρια για κάτι κρίσεις  κ.λ.π ,
και στην Ταΐλάνδη .

Ξέροντας βέβαια οτι η Ταϊλάνδη είναι
η χώρα με τις μεγαλύτερες εξαγωγές ρυζιού στον κόσμο ,
αποφάσισε να αύξηση τη τιμή του ρυζιού κατά  78 % ,
(εντός Ταιλάνδης)δηλ.για τους απλούς Ταιλανδούς ,
όπου και πουλιέται με το σταγονόμετρο .

Και το τραγικό της ειρωνείας..............

Εκατομμύρια άνθρωποι βασανίζονται και κινδυνεύουν να πεθάνουν από την πείνα
που έφερε η αύξηση της τιμής των τροφίμων μετά το σκάσιμο
της φούσκας των στεγαστικών δανείων στις ΗΠΑ...

"Πρέπει να ταΐσουμε τους πεινασμένους", δήλωσε στις 29 Απριλίου
ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν,

απευθύνοντας έκκληση στις πλούσιες χώρες να καλύψουν το αίτημα του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος του ΟΗΕ

(PAM) για τη χορήγηση επιπλέον βοήθειας 755 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μια από τις πλέον γλαφυρές εικόνες για το τι συμβαίνει στις "φτωχές" περιοχές της γης

που είναι και οι πρώτες που πλήττονται, μας έρχεται από την Καμπότζη

όπου η άνοδος των τιμών του ρυζιού ανάγκασε το PAM να αναστείλει επ' αόριστον

πρόγραμμα διανομής δωρεάν πρωινού σε 450.000 φτωχούς μαθητές στη χώρα.

"Η τιμή του ρυζιού" είναι η κύρια αιτία γι'αυτήν την απόφαση,

η οποία θα έχει επιπτώσεις σε 1.343 σχολεία στη μικρή αυτή χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας,

διευκρίνισε, σημειώνοντας ότι το PAM δεν διαθέτει πλέον τα μέσα για να αγοράζει ρύζι,

το οποίο αντιπροσωπεύει το 76% των πρωινών που διανέμονται στα σχολεία της χώρας αυτής.

Ειλικρινά ,

δεν μπορώ να προβλέψω για το τι θα γίνει μετά απο λίγα χρόνια...........

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
περιεργα πραγματα συμβαινουν....

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ανουση,  ποτε ξαναπας?
σε χασαμε για καιρο βρε,  που ησουν?
νομιζαμε πως ησουν κατω.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Φιλε tas εχεις απολυτο δικιο σε οτι γραφεις, υπαρχει κριση με το ρυζι τον τελευταιο καιρο. Κατι οξυμωρο βεβαια αν αναλογιστει κανεις οτι η Ταυλανδη ειναι μεσα στις χωρες με τις μεγαλυτερες εξαγωγες. Απο οσο γνωριζω ομως το Βιετναμ την εχει ξεπερασει στις εξαγωγες.
Δεν εχω χρονο να αναφερθω λεπτομερως αλλα θα σου πω μονο αυτο που ουτε εγω γνωριζα μεχρι προσφατα. Υπαρχει οριο στο ποσο ρυζι μπορει κανεις να αγορασει σε Ταυλανδικο σουπερ-μαρκετ...σα να λεμε ρυζι με δελτιο. Δεν ξερω ποσο ειναι το οριο γιατι δεν τροω ρυζι 5 φορες την ημερα σαν τους Ταυλανδους αλλα δεν μπορει καποιος να μπει μεσα σε σουπερ-μαρκετ και να σηκωσει πχ 10 σακια ρυζι.

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
απο τιμες φαντομα τι γινεται?ειναι που ειναι ακριβα για τους ντοπιους θα αντεξουν τετοια ανατιμηση?

akismel

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Ρε μάγκες είναι να κατέβουμε Ταϋλάνδη φέτος κατά το Νοέμβρη αλλά οι τιμές στα αεροπλάνα είναι ψιλουπερβολικές σε σχέση με πριν 3 χρόνια. Υπάρχει καμιά άκρη ή καμία ιδέα για τίποτα πιό φθηνό????

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ανουση,  ποτε ξαναπας?
σε χασαμε για καιρο βρε,  που ησουν?
νομιζαμε πως ησουν κατω.

γεια σου συντροφε κωσταφ16. Εγω δυστυχως δεν μαλλον κουνιεμαι απο αγγλια μεχρι τον οκτωβρη και απο οτι φαινεται εχω κλεισει και καλη δουλεια για νοεμβρη και μετα  :headbang: :headbang: :headbang: Θελω διακοπες αλλα με την παρουσα κατασταση εδω θα αφησω τα κοκκαλακια μου.

κλεινω ομως αυτες τις μερες στο ετερον ημισυ να παει τελος Μαιου (πανε και 2 φιλοι του) γιατι γιορταζε  :smitten: :smitten: :smitten: και μου εχει σταθει πολυ  τελευταια (δυσκολες μερες, προβληματα υγειας σε οικογενεια και πολυ, πολυ δουλεια) Πρωτη φορα παει, ελπιζω να περασει καλα  :dancing: Κανω μελετη τακτικα στο σαιτ παντως, ειναι το καλυτερο θρεντ και απολαυση

alphaset

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν επειδή πολύ μου λετε για εισητήρια σας λέω οτί:

ΑΤΗ-ΒΚΚ-ΑΤΗ από 703 ευρώ (οχι 20/07 - 15/09)
ATH-AMM-BKK-AMM-ATH απο 594 ευρώ
ATH-DOH-BKK-DOH-ATH απο 770 ακόμα και αυγουστο ακόμα και 5 μερες πριν(συνηθως μπορώ να το βρω δεν περνω και όρκο)
ATH-AMM-DOH-BKK-DOH-AMM-ATH από 535 !!! (δύσκολο να βρεθεί 1 φορά την βδομάδα και πολυ κουραστικό αλλά 535 με όλους τους φορους είναι κατι καλό)
ATH-BAH-BKK-BAH-ATH 612 ευρώ (οχι 01/08-21/08) πολύ καλό !!!

οι ανωτέρω είναι τελικές τιμές με όλους τους φόρους.
και τέλος ειναι και μέσο ΙΡΑΚ  με ιρακινές αερογραμμές και μετά με charter ταϊλανδεζικό αλλά λέω μακριά λόγο ιράκ και οτι τα αεροπλάνα τους είναι σαραβαλάκια (περίπου βγαίνει στα 552 ευρώ).

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1

τέλος ειναι και μέσο ΙΡΑΚ  με ιρακινές αερογραμμές και μετά με charter ταϊλανδεζικό αλλά λέω μακριά λόγο ιράκ και οτι τα αεροπλάνα τους είναι σαραβαλάκια (περίπου βγαίνει στα 552 ευρώ).

Ξέχασες και αυτην .Την ξέρει και ο Bajas.

Uzbekistan.airways.757.arp.750pix.jpg

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Επιστροφή στην Αθήνα χθές το βράδυ με μισή καρδιά. Το ταξίδι συγκλονιστικό, εμπειρίες μοναδικές, ταξίδι ζωής θα το έλεγα. 12 ημέρες συνολικά, 9 βράδια Παττάγια και 3 βράδυα Koh Chang. Όλα μαζί 1900 ευρώ, τα καλύτερα ευρώ που έδωσα ποτέ για διακοπές. Νιώθω σαν κάτι να έχει αλλάξει μέσα μου.. Ο χρόνος θα δείξει. Περισσότερα από αύριο συνάδελφοι.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους kostasf16, doctortilac, trelos για τις συμβουλές τους, πληροφορίες τους, την παρέα τους, και πάνω από όλα για το πάθος τους για αυτή την ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΑΙΛΆΝΔΗ.

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επιστροφή στην Αθήνα χθές το βράδυ με μισή καρδιά. Το ταξίδι συγκλονιστικό, εμπειρίες μοναδικές, ταξίδι ζωής θα το έλεγα. 12 ημέρες συνολικά, 9 βράδια Παττάγια και 3 βράδυα Koh Chang. Όλα μαζί 1900 ευρώ, τα καλύτερα ευρώ που έδωσα ποτέ για διακοπές. Νιώθω σαν κάτι να έχει αλλάξει μέσα μου.. Ο χρόνος θα δείξει. Περισσότερα από αύριο συνάδελφοι.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους kostasf16, doctortilac, trelos για τις συμβουλές τους, πληροφορίες τους, την παρέα τους, και πάνω από όλα για το πάθος τους για αυτή την ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΑΙΛΆΝΔΗ.
You just joined the club :rockon: :rockon: :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

τωρα πηρες το βαπτισμα του ταυλανδοπληκτου !!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

ΑΤΗ-ΒΚΚ-ΑΤΗ από 703 ευρώ (οχι 20/07 - 15/09)
ATH-AMM-BKK-AMM-ATH απο 594 ευρώ
ATH-DOH-BKK-DOH-ATH απο 770 ακόμα και αυγουστο ακόμα και 5 μερες πριν(συνηθως μπορώ να το βρω δεν περνω και όρκο)
ATH-AMM-DOH-BKK-DOH-AMM-ATH από 535 !!! (δύσκολο να βρεθεί 1 φορά την βδομάδα και πολυ κουραστικό αλλά 535 με όλους τους φορους είναι κατι καλό)
ATH-BAH-BKK-BAH-ATH 612 ευρώ (οχι 01/08-21/08) πολύ καλό !!!

οι ανωτέρω είναι τελικές τιμές με όλους τους φόρους.
και τέλος ειναι και μέσο ΙΡΑΚ  με ιρακινές αερογραμμές και μετά με charter ταϊλανδεζικό αλλά λέω μακριά λόγο ιράκ και οτι τα αεροπλάνα τους είναι σαραβαλάκια (περίπου βγαίνει στα 552 ευρώ).

το να γλυτωσεις 100-200 € και να πετας με νεκροφορες, ειναι κατα τη γνωμη μου τεραστια μαλακια.
ποιο ουζμπεκισταν, ιρακ και κουραφεξαλα, δεν υπαρχουν στο χαρτη αυτες οι χωρες, ποσο μαλλον οι αεροπορικες τους εταιρειες.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ακριβώς...συμφωνώ και επαυξάνω...για αυτό και εγώ έκλεισα με τη
ΤΑΙ απευθείας...βέβαια πάντα υπαρχει η μία πιθανότητα να συμβεί
κάτι στραβό εκεί στην αέρα,αλλά φυσικά για μεγαλύτερη ασφάλεια
ας μην προκαλούμε την τύχη μας με τέτοιες εταιρείες!!!

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ξεχάσατε την
Αφρικανικη εταιρία ,οικονομική , και έχει προσφορά για ΒΚΚ 90 ε ........!!!!!!!!
Τα μόνα αρνητικά είναι ,
οτι δουλεύει με καυσόξυλα, και πότε πότε χρειάζεται να κάνετε ΠΕΤΆΛΙΑ .

ποιο Ουζμπεκιστάν και Ισλαμαμπάντ βρε παιδιά .

Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να γράψετε δυο γραμμές χρήσιμες ,
και να προτείνετε κατι που ξέρετε .
(π.χ. Thaiairways  ή  Gulfairways )....... ετερίες χιλιοταξιδεμένες .
Γιατί προτείνετε πράγματα που δεν γνωρίζετε  ? ?  :think:

αφφφφφ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom