Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 103 άτομα (0 μέλη και 103 επισκέπτες)

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Και του Χρόνου Παίδες .......

Δεν μας είπατε  ? ?

Τον Μαι τον πιάσατε ? ?  :think:  :think: 

alphaset

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν επειδή πολύ μου λετε για εισητήρια σας λέω οτί:

ΑΤΗ-ΒΚΚ-ΑΤΗ από 703 ευρώ (οχι 20/07 - 15/09)
ATH-AMM-BKK-AMM-ATH απο 594 ευρώ
ATH-DOH-BKK-DOH-ATH απο 770 ακόμα και αυγουστο ακόμα και 5 μερες πριν(συνηθως μπορώ να το βρω δεν περνω και όρκο)
ATH-AMM-DOH-BKK-DOH-AMM-ATH από 535 !!! (δύσκολο να βρεθεί 1 φορά την βδομάδα και πολυ κουραστικό αλλά 535 με όλους τους φορους είναι κατι καλό)
ATH-BAH-BKK-BAH-ATH 612 ευρώ (οχι 01/08-21/08) πολύ καλό !!!

οι ανωτέρω είναι τελικές τιμές με όλους τους φόρους.
και τέλος ειναι και μέσο ΙΡΑΚ  με ιρακινές αερογραμμές και μετά με charter ταϊλανδεζικό αλλά λέω μακριά λόγο ιράκ και οτι τα αεροπλάνα τους είναι σαραβαλάκια (περίπου βγαίνει στα 552 ευρώ).

οι ανωτέρω για να μην με κραζεται είναι αξιοπιστες εταιριες και εχω αφησει εκτος το ιρακ.
η πρωτη πτηση ειναι με thai
η 2η ειναι με royal jordanianquatar
η 3η ειναι με quatar
η 4η περιπτωση είναι με quatar
η 5η είναι με συνδιασμο πτησεων της gulf air.

γενικα πάντος μην νομιζεται οτι ενα αεροπλανο 10-ετιας της thai ειναι καλυτερο απο ενα καλοσυντηριμενο της ολυμπιακης 30-ετιας. μην νομιζεις οτι επιδη σου βαζουν ενα καλυτερο καθησμα και μια οθονη και ενα καλυτερο φαγητο εχουν κανει τα προγραμματισμενα service.
αν το παμε σε θεμα αξιοπιστιας τα ποιο καλα απο αυτες τις εταιριες και καλο εννοο καινουργιο και με σωστα service κινητηρα τα εχει η quatar

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
οι ανωτέρω για να μην με κραζεται είναι αξιοπιστες εταιριες και εχω αφησει εκτος το ιρακ.
η πρωτη πτηση ειναι με thai
η 2η ειναι με royal jordanianquatar
η 3η ειναι με quatar
η 4η περιπτωση είναι με quatar
η 5η είναι με συνδιασμο πτησεων της gulf air.

γενικα πάντος μην νομιζεται οτι ενα αεροπλανο 10-ετιας της thai ειναι καλυτερο απο ενα καλοσυντηριμενο της ολυμπιακης 30-ετιας. μην νομιζεις οτι επιδη σου βαζουν ενα καλυτερο καθησμα και μια οθονη και ενα καλυτερο φαγητο εχουν κανει τα προγραμματισμενα service.
αν το παμε σε θεμα αξιοπιστιας τα ποιο καλα απο αυτες τις εταιριες και καλο εννοο καινουργιο και με σωστα service κινητηρα τα εχει η quatar

Συμφωνω για την QATAR ειναι πολυ καλλυτερη και απο τη THAI.
Οσο για αυτους που ψαχνουν κατι απιθανες εταιρειες για να γλυτωσουν 200 Ε ε αμα δεν σας βγαινει μη πατε, πατε οταν εχετε τα λεφτα ουτως ή αλλως οι πουτανες εκει θα ειναι!!

akismel

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
...Άλλο θέμα τώρα. Επειδή πήγαμε 2 φορές Ταϋλάνδη (Πουκέτ)... Υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχα καλό για ταξιδάκι να δούμε και κάνα άλλο μέρος ή εκεί είναι η κορυφή? Ή που αλλού στην Ταϋλάνδη είναι καλύτερα?

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ετερίες    :think:

αφφφφφ
Αναστασάκο εδώ δεν είναι στίβος μάχης,ούτε πεδίο αντιπαραθέσεων.Στο χω ξαναπεί αλλά δεν θες να το καταλάβεις προφανώς.Την λες στον Κυκλάδες,στον Σολφέζ,σε μένα, χαλάρωσε επιτέλους.Δεν κατηφορίζεις προς τα κάτω σιγα σιγα???

Άμα δεν σου αρέσουν οι αερογραμμές του Ουζμπεκιστάν,πάρε
URL]]

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Αναστασάκο εδώ δεν είναι στίβος μάχης,ούτε πεδίο αντιπαραθέσεων.Στο χω ξαναπεί αλλά δεν θες να το καταλάβεις προφανώς.Την λες στον Κυκλάδες,στον Σολφέζ,σε μένα, χαλάρωσε επιτέλους.Δεν κατηφορίζεις προς τα κάτω σιγα σιγα???

Άμα δεν σου αρέσουν οι αερογραμμές του Ουζμπεκιστάν,πάρε

Φιλε μου σε πληροφορώ οτι δεν εχω καμιά όρεξη
ουτε για αντιπαραθέσεις ,ουτε για καράτε .
Εξέφρασα απλός την άποψή μου ,
πάνω στις εταιρίες που προτείνεις τον κόσμο να ταξιδέψει ,
χωρίς να μας πεις τον λόγο που τις προτείνεις .

Εχεις ταξιδέψει μ'αυτές ? ? ?

Γιατί μας τις προτείνεις ? ? ?

Πες μας να μάθουμε .

Αν δεν μπορείς πάλι , δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι ,
το μόνο που μένει να κάνεις , είναι να ταξιδέψεις εσύ ,
με Ουζμπεκιστάν ή με οτι άλλο θέλεις ,
και να είσαι σίγουρος οτι τότε θα έχεις λόγο , και άποψη ,
και θα περιμένουμε να ακούσουμε τις αναφορές σου .

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
ουτοπικος

Αφού αυτή είναι η απάντησή σου ? ?

κατάλαβα ......

λυπάμαι αλλά.....

Α Κ =  Άλογο κλάνει

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Εφαγα ακυρο στο HOTEL,  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τωρα εκλεισα στο Mercure Hotel Pattaya. Ελπιζω να αφηνουνε free lancer  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Εφαγα ακυρο στο HOTEL,  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τωρα εκλεισα στο Mercure Hotel Pattaya. Ελπιζω να αφηνουνε free lancer  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

πως εφαγες ακυρο? λιγο δυσκολο αυτο...

παραυτα κανε το εξης μην κλεισεις ολες τις διανυκτερευσεις μεσα απο το ιντερνετ κλεισε τις πρωτες δυο τρεις μερες και εκει τσεκαρεις για ξενοδοχειο που σου κανει ενα πρωινο με την ησυχια σου και πηγαινεις !

αν και προσωπικα θα σου ελεγα μην κλεισεις καθολου απο εδω. κατεβαινοντας κατω λες του ταξιτζη να σου δειξει μερικα!

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
πως εφαγες ακυρο? λιγο δυσκολο αυτο...

παραυτα κανε το εξης μην κλεισεις ολες τις διανυκτερευσεις μεσα απο το ιντερνετ κλεισε τις πρωτες δυο τρεις μερες και εκει τσεκαρεις για ξενοδοχειο που σου κανει ενα πρωινο με την ησυχια σου και πηγαινεις !

αν και προσωπικα θα σου ελεγα μην κλεισεις καθολου απο εδω. κατεβαινοντας κατω λες του ταξιτζη να σου δειξει μερικα!

δεν φτανανε τα λεφτα απο την Master, κ μου ειπανε να προσπαθησω ισως αλλου. Ετσι εκανα, 3 μερες εκλεισα κ τις αλλες θα δω. Μην μου πουνε καμια μαλακια για free lancer οτι δεν γινεται. Μου φενεται θα κοψω την μαλακια την αλλη βδομαδα για να ειμαι ντουρος!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω παντως ειμαι θετικος στο να δινεται καθε ειδους πληροφορια για αεροπορικες,ξενοδοχεια,μπαρ κλπ γιατι ειναι χιλιαδες κοσμος που διαβαζει το θρεντ και πρεπει να υπαρχουνε πολλες επιλογες!α ρε κωσταφ16 μας εχεις καταστρεψει....μας εδειξες τον παραδεισο!

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
κ Yoga με βλεπω να αρχιζω... Ασε, μην το μελεταμε πολυ γιατι κατι στραβω θα κατσει!!!

alphaset

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν επειδή πολύ μου λετε για εισητήρια σας λέω οτί:

ΑΤΗ-ΒΚΚ-ΑΤΗ από 703 ευρώ (οχι 20/07 - 15/09)
ATH-AMM-BKK-AMM-ATH απο 594 ευρώ
ATH-DOH-BKK-DOH-ATH απο 770 ακόμα και αυγουστο ακόμα και 5 μερες πριν(συνηθως μπορώ να το βρω δεν περνω και όρκο)
ATH-AMM-DOH-BKK-DOH-AMM-ATH από 535 !!! (δύσκολο να βρεθεί 1 φορά την βδομάδα και πολυ κουραστικό αλλά 535 με όλους τους φορους είναι κατι καλό)
ATH-BAH-BKK-BAH-ATH 612 ευρώ (οχι 01/08-21/08) πολύ καλό !!!

επειδή δεχκτικα πανω απο 10 π.μ. οι τιμες αυτες περιλαμβάνουν ολους τους φόρους και ειναι μια χαρα εταιρίες (ειδικα η quatar).

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Επιστροφή στην Αθήνα χθές το βράδυ με μισή καρδιά. Το ταξίδι συγκλονιστικό, εμπειρίες μοναδικές, ταξίδι ζωής θα το έλεγα. 12 ημέρες συνολικά, 9 βράδια Παττάγια και 3 βράδυα Koh Chang. Όλα μαζί 1900 ευρώ, τα καλύτερα ευρώ που έδωσα ποτέ για διακοπές. Νιώθω σαν κάτι να έχει αλλάξει μέσα μου.. Ο χρόνος θα δείξει. Περισσότερα από αύριο συνάδελφοι.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους kostasf16, doctortilac, trelos για τις συμβουλές τους, πληροφορίες τους, την παρέα τους, και πάνω από όλα για το πάθος τους για αυτή την ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΑΙΛΆΝΔΗ.

Ετσι ειναι φιλε μου .
θελεις να παρεις αμεσα το αεροπλανο και να ξαναπας πισω .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom