Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ελπιζω να αφηνουνε free lancer  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
δεν καταλαβες ακομα οτι δεν κλεινουμε ξενοδοχειο ποτε,  παντα επιτοπου.
το mercure το ζαχαρωνω απο καιρο, αλλα παιζει γυρω στα 3500 μπατ.
το βλεπω απο το ξενοδοχειο μου ομως.
ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΑΠΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΩΣ 10 ΓΕΝΑΡΗ

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Κώστα να σε ρωτήσω κάτι.
Αν κάποιος θέλει να συνδυάσει με τη σεξ σκηνή, πολυτέλεια και καλοπέραση στις διακοπές του, τότε δεν θα είχε κάποιο νόημα να κλείσει από εδώ ξενοδοχείο;

Ας πούμε εμένα μου αρέσει αρκετά το Marriott στην πολυαγαπημένη σου Παττάγια. Είναι παραδεισένιο και έχει μόνο 92€ η βραδιά.
Γιατί να μην έκλεινα από εδώ αν πήγαινα ;

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ας πούμε εμένα μου αρέσει αρκετά το Marriott στην πολυαγαπημένη σου Παττάγια. Είναι παραδεισένιο και έχει μόνο 92€ η βραδιά.
Γιατί να μην έκλεινα από εδώ αν πήγαινα ;
Νεαρχος η δικη σου περιπτωση ειναι ιδιαιτερη. Αν σωνει και καλα σου αρεσει το Μαριοτ κλεισε απο το Ιντερνετ αλλα εχε υποψη σου οτι οι τιμες Ιντερνετ με τις πραγματικες δε συμπιπτουν παντα. Ξερω οτι πηγαινεις Παταγια αλλα πληροφοριακα να πω οτι το Μαριοτ στην Μπανγκοκ ειναι σε "στρατηγικη" θεση κοντα στη Νανα. Κοντα στο ξενοδοχειο εχει και ενα ωραιοτατο μασαζαδικο  ;) :dancing:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
φαντομα και το λαντμαρκ δεν ειναι αρκετα στρατηγικο?? :think:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
φαντομα και το λαντμαρκ δεν ειναι αρκετα στρατηγικο?? :think:
ναι αυτο ειναι ακομα πιο στρατηγικο  :grin:
και ακομα περισσοτερο το Majestic Suites με το που θα γυρισουμε γωνια...μονο που πεφτουμε λιγο σε κατηγορια
υπαρχει και το Dynasty Inn μερικα μετρα απο τη νανα προς το μεσα του σοι
εεε τωρα το Νανα χοτελ δεν αξιζει να το μνημονευσω το ξερουν και οι κοτες  :2funny:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Το ταξίδι ξεκίνησε με Gulf Air αναχώρηση για Μπαχρέιν. Άνετη πτήση με μοντέρνα Airbus A330, καλό φαγητό και ωραίες αεροσυνοδούς. Από Μπαχρέιν αναχώρηση για Μπανγκόκ με Airbus A340 και 2 υπέροχες Ταυλανδέζες αεροσυνοδούς να τις πιείς στο ποτήρι και όχι μόνο :rockon: Άψογο service και μετά από 6.5 ώρες άφιξη στο μεγαλειώδες αεροδρόμιο που λέγεται Suvarnabhumi. Τα λόγια είναι περιττά γι αυτό το έργο τέχνης. Φτάνω στο level 1, Gate 7 όπου ένας αντιπρόσωπος του λεωφορείου(Bell Travel service), περιμένει. Σε ένα μισαωράκι είμαι στο λεωφορείο(έχει κλιματισμό) και σε 1.5 ώρα βρίσκομαι στημ Παττάγια. Κόστος 150 baht. Με mini-bus φτάνω στο ξενοδοχείο Royal Twins Palace και κάνω check-in. Το ξενοδοχείο είναι σε στρατηγική θέση κοντά στα σημαντικότερα αξιοθέατα(walking strett, beach road, royal garden plaza, pattaya 2nd road), με μεγάλα δωμάτια και τρομερή θέα. Να είναι καλά ο kostasf16 που μασ το πρότεινε. Τιμή 1500 baht το βράδυ.
Το απογευματάκι μαζί με τον kostaf16 και το tilac του επίσκεψη σε ένα ωραίο μπουφέ με Γαρίδες, ψαρούκλες, σούπες, κρέατα, κοτόπουλα, και, και.. Τρώς μέχρι σκασμού με μόλις 140 bahts(2.8 ευρώ)- είπε κανείς τίποτε :) Καθότι ήταν η περίοδος Shongran(φεστιβάλ νερού για το νέο χρόνο), όλοι μας εισπράξαμε και λίγα κουβαδάκια νερού από διάφορους περαστικούς :tickedoff: Αργά το βραδάκι έφοδος με τον kostaf16 στην υπέροχη Walking street για τουρισμό...

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16

εγω για 3 μερες το εκλεισα ομως 100€. Δεν μπορουσα να πω οχι φιλαρακι.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
....ένας αντιπρόσωπος του λεωφορείου(Bell Travel service), περιμένει. Σε ένα μισαωράκι είμαι στο λεωφορείο(έχει κλιματισμό) και σε 1.5 ώρα βρίσκομαι στημ Παττάγια. Κόστος 150 baht.

εμενα μου ζητησανε 2000 απο το Hotel. :headbang: :headbang:

Μαλλον θα εννοουσε κ  :knockinb: στην τιμη

@ karabe

η αληθεια ειναι οτι τα μπερδεψα λιγακι  :think: :think: :think:

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1

2000 πληρωνεις για δικο σου αποκλειστικα οχημα. Τα 150 αφορουν λεωφορειο της γραμμης.Παντως με παζαρια τα 2000 γινονται ευκολα 1500.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Βολτίτσα στην walking street με κατεύθυνση ορισμένα gogo bars. Στο Club Boesche επικρατούσε το αδιαχώρητο, γενικά ωραία μουνάκια αλλά χώρος να κάτσεις ούτε στα όρθια. Στο επόμενο Catz επικρατούσε ψιλονέκρα με τις κοπέλες να δείχνουν αρκετά βαριεστημένες. Κανένα πρόβλημα όμως γιατί στην Παττάγια πάντα υπάρχει το επόμενο gogo bar. Happy agogo το επόμενο μαγαζάκι όπου και όμορφα μουνάκια είχε και χώρο να κάτσει κάποιος γύρω από το dancing stage. Δύο κοριτσάκια αρκετά τραβηχτικά(#12, #19) και ήμουν έτοιμος να αμαρτήσω. Δεν το έκανα όμως γιατί ο επόμενος σταθμός ήταν ο ναός της disco - Lucifer!! Δυνατή μουσική, πολλά μα πολλά κοριτσάκια, κοίταζα σαν χαζός, με είχε συνεπάρει το όλο σκηνικό. Ο συωάδελφος kostasf16 λικνιζόταν στον απόηχο της μουσικής επιθεωρώντας τα όμορφα προσωπάκια. Σε λίγη ώρα η τραγουδίστρια άρχισε τα άσματα της και γινόταν ο χαμός... Στην κατάσταση που βρισκόμουν δεν ήξερα τι ήθελα να πρωτοκάνω. Να χαλαρώσω, να κολλήσω σε κάποιαν, να απολαύσω τη μουσική, να ξεχαστώ από την ελληνική πραγματικότητα έστω και για λίγο. Πολλές οι επιλογές αλλά και η κούραση της αναμονής πριν το ταξίδι εξίσου μεγάλη. Η ώρα είχε προχωρήσει και ξαφνικά αισθάνομαι μια ταυλανδέζα ελευθέρας βοσκής να κολλάει πάνω μου σαν βεντούζα με τα χέρια της απλωμένα παντού πάνω μου. Έιχε φτάσει η ώρα της πρώτης δοκιμής για ένα ευχάριστο ξελάφρωμα με ένα ασιατάκι με καλό σωματάκι. Ξενοδοχείο, ντουζάκι, πλήρες πηδηματάκι(πολύ στενά αυτά τα μουνάκια τους ρε παιδί μου-το σκέφτομαι και με πιάνει κρύος ιδρώτας από την απόλαυση), room service, και λόγω της κούρασης short time. Kατόπιν ύπνος γλυκός και βαθύς. Το πρωί είχα τελικά συνηδητοποιήσει ότι βρισκόμουν επιτέλους στον παράδεισο :rockon: :rockon: :rockon:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165

@ karabe

η αληθεια ειναι οτι τα μπερδεψα λιγακι  :think: :think: :think:
Τα 150 ήταν μόνο για το λεωφορείο αεροδρόμιο-Παττάγια. Το ξενοδοχείο με τα 1500 ήταν ξεχωριστά. Καμιά σχέση το ξενοδοχείο με το λεωφορείο.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Πολύ σωστός. επιτόπου

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
καλο μου φενεται αυτο

Bell Travel Service Co.,Ltd

Tel. Bangkok Office: 02-747-4673, 02-747-4675
Tel. Pattaya Office: 038-370-055, 038-370-056

Suvarnabhumi airport:
Contact number is +66(0)89-449-8843

(BBK airport -> Pattaya)
Scheduled times from airport are 8.00/10.00/12.00/14.00/16.00/18.00.

(Pattaya -> BBK airport)
Scheduled times from Pattaya are 6.00/9.00/11.00/13.00/15.00/17.00/19.00.

Bookings can be made via e-mail (rrc_bus@hotmail.com) where you provide your name, hotel's name, no. of seat required.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
καλο μου φενεται αυτο

Bell Travel Service Co.,Ltd
εγω δεν μπορω να αντισταθω στο ανακατεμα με πολλους ταιλανδους/ες.
και δοξα τω θεω τον απριλη ειχα πολυ ανακατεμα..
ξεκινησα απο το αεροδρομιο περνωντας το σατλ μπας (δωρεαν φυσικα) το οποιο ηταν γεματο απο εργαζομενους/ες του αεροδρομιου.
τα κουκλακια ηταν αμετρητα παιδια, το ομολογω.
μετα απο δεκαλεπτο φτανει στο σταθμο λεωφορειων, απο κει καθε ωρα φευγει για πατταγια, 109 μπατ.  εχει για πολλες πολεις, για μπανγκοκ κοστιζει 35 μπατ, στον σταθμο ον νουτ φτανει, αν θυμαμαι καλα.
στο σταθμο λεωφορειων του αεροδρομιου εχει και κει αμετρητα κουκλακια.
αμετρητα κουκλακια σε ολη τη χωρα δηλαδη.
στο σταθμο θα βρειτε επισης freelancers της βιομηχανιας , που παιρνουν λεωφορειο για να γυρισουν πισω, (μπανγκοκ η πατταγια).
εχουν αποχαιρετησει τον φαρανγκ στο αεροδρομιο, καποιον απο μας δηλαδη,
και ενω εχουν παρει λεφτα για ταξι αυτες θα παρουν το λεωφορειο.
και καλα κανουν..
εγω συναντησα λιγες απο αυτες γιατι ηταν πρωι,  9 am
μια καλη ηταν στο ιδιο λεωφορειο με μενα, αλλα καθισε μπροστα και εγω πισω, ειχα σκοπο να της μιλησω, ετσι γενικως, αλλα δε βολεψε.
οι ταιλανδεζες της βιομηχανιας κανουν μπαμ εμφανησιακα.
τωρα πια που εχω καποια εμπειρια απο μη τουριστικα μερη, τις ξεχωριζω.
στα δικα μου ματια ειναι ιδιες με τις κοπελες της βιοπαλης,
αγωνα επιβιωσης κανουν ολες.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τελευταιο ανακατεμα με ταιλανδες κανω παντα σε ενα εστιατοριο που τρωνε συνηθως εργαζομενοι, πληρωματα αεροπορικων εταιριων της ασιας, γυναικες απειρου καλους.
με στολες απιθανες ξεκινωντας απο αυτες με τα μωβ της ται, και της thaiairasia με το τρελλο κοκκινο που σε κανει ταυρο εντελως, (εγω ειμαι).
το εστιατοριο αυτο ειναι στο πρωτο απο τα 4 επιπεδα του σουβαρναμουμι, υπογειο ας πουμε. level   1
οπως βλεπεις το δρομο φατσα, τερμα αριστερα. λεγεται "magic
c food point"
μπαινεις μεσα και αριστερα αγοραζεις κουπονια με αξια χρηματικη. με 100 μπατ τρωνε δυο ατομα (ασιατες)  οχι σαν τον φον...
ασιατικα φαγητα , φρουτα γλυκα κτλ.
εγω τρωω ρυζι με παπια, 35 μπατ η μεριδα.
οτι κουπονι περισεψει το επιστρεφεις και σου δινουν πισω μπατ. εγω βρισκω την πιο κουκλα και της δινω οτι μου περισσεψε, 10 η 20 μπατ ας πουμε. σε κουπονια.
το χαμογελο που εισπρατεις απο την ασιατισα  :rockon: :rockon: κοστιζει δισεκατομυρια ευρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom