Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
stefan00 καταλαβαινω  :grin: :grin: αλλα δεν ειμαι μονο για εκει !!
βγαλε ακυρο για πατταγια-μπανγκοκ
πανε με τη μια πουκετ και αν δεν καλυφθεις εκει βαλε μια να σαγαπησει και φυγε για κραμπι

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
αλλα ξερεις πως ειναι φανταζομαι:)

εγω απλα θελω να βρω ενα καλο μωρο και να χαθω στις παραλιες και στην φυση!! ολοι για φυση μου προτεινουν Krabi με βολτες στο Phi-Phi και στα κοντινα νησακια.Εσεις απο που πιστευετε οτι θα ηταν καλυτερο να ξεκινησω;;
στην αρχη σκεφτομουν να μην παω καθολου Pattaya και να πεταξω απευθειας Phuket ναι να μεινω εκει ολες τις μερες...
...
Πειτε μου για αυτο που ζηταω που ειναι καλυτερα?

Ευχαριστω πολυ
:S τα χω χαμενα!
Για αυτό που έχεις στο μυαλό σου, ξεκινάς κατευθείαν απο Patong, Phuket.
Βγάλε απο την αρχή του ταξιδιού την Βκκ και την Παττάγια και βάλε 2-3 μέρες Βκκ στο τέλος, αν γίνετε.

Με βάση την Patong μπορείς να δείς πολλά πράγματα και να βρείς την συντροφιά που θές. Κατόπιν μπορείς να περάσεις στα Πι πι και στο Κράμπι.
Απλά να ξέρεις οτι στα κορίτσια δεν πολυαρέσει ο ήλιος, και η απομόνωση...

Eνδεικτικά, κοίτα τα δρομολόγια και τον χρόνο ταξιδιού απο Πουκέτ πρός Πι πι και απο εκεί για Κράμπι.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Αφηστε το χριστοφοριδη να παει πατταγια κατευθειαν χωρις καθυστερησεις, αφου εκει ειναι το τελος του δρομου,   Λες και γυρω απο την πατταγια δεν εχει φυση και πρεπει να τρεχει στην αλλη ακρη να βρει ζουγκλες και παραλιες με χλιαρο ρηχο νερο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Ενα ειναι το σιγουρο. Οτι και να προγραμματισει
και οτι και να του πουμε εμεις δεν προκειται  να
τηρησει τιποτα  μολις βρεθει εκει.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Μία είναι η ουσία... τα πάντα ρει...

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λιγες αληθειες που και που δεν βλαπτουν.
Οσοι πανε δυο τρεις η μια φορα το χρονο, και καποιοι απο τη δεκαετια του 70 συστηματικα για πολλα χρονια, πηγαινουν και βλεπουν λοφους με βουδες αγορες και φυσικες ομορφιες? ποσες φορες δηλαδη θα πας τσατουτσακ και κο λαρν , δεν στεκει .
Ο σκοπος ειναι ενας, οι γυναικες, και αναμεσα στο σεξ ας παμε να δουμε και κανα βουδα.
99% σεξ λοιπον και τον υπολοιπο χρονο κατι αλλο .
Αυτο γιατι οσοι δεν εχουν παει νομιζουν οτι θα κανουν και διακοπες,

Πες τα χρυσοστομε...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
εγω απλα θελω να βρω ενα καλο μωρο και να χαθω στις παραλιες και στην φυση!!
dejavue...φιλε μου θυμηζεις τον εαυτο μου στο παρθενικο μου ταξιδι...ακριβως αυτο που ειπες προγραμματιζα και τελικα εκανα οταν πρωτοηρθα...μετα απο 3 μερες παραμονης ΒΚΚ εφυγα κατευθειαν Πουκετ για ευρεση μωρου και εν συνεχεια αφεθηκα σε σκηνικα Ροβινσωνα Κρουσου στα περιξ...εκανα χρονια μεχρι να πρωτοπατησω το ποδι μου Παταγια
συμφωνω με τους περισσοτερους προλαλησαντες φυγε κατευθειαν για Πουκετ απο αυτα που λες δε θα την παλαιψεις στην Παταγια για πολλες μερες...Μπορεις να χρησιμοποιησεις το Πουκετ σαν αφετηρια πολλων φυσιολατρικων εκδρομων...αν παλι τρωγεσαι να πας Παταγια μπορεις να συνεχισεις για Κο Τσανγκ και γειτονικα νησακια για φυσιολατρεια...κατα τη γνωμη μου ομως και με βαση αυτα που λες καλυτερα νοτια ταυλανδη εχει καλυτερη θαλασσα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οχι απλως το εχω δοκιμασει και οντως βοηθησε
Δεν ξερω φιλε μου εγω προσπαθω να τα αποφευγω αυτα,τωρα βεβαια μεγαλωνοντας κανεις δεν ξερει.Ελπιζω αν
χρειαστω τετοια βοηθηματα να ειναι μετα τα 80 μου  :grin:

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
και καλα κανεις,απλως οταν το χρειαστηκα και το χρησιμοποιησα ημουν Ταϊλανδη  ;)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66

Συνημμένα

• rsz_dscn0281.jpg
    rsz_dscn0281.jpg
    167,6 KB · Εμφανίσεις: 48
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Απλα οποιος θελει θαλασσα ΔΕΝ παει στην ταιλανδη

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ακριβως. Μπορει να φαινονται ωραιες στις φωτο κλπ, με το τροπικο δασος γυρω-γυρω, γαλανα νερα και τα συναφη, αλλα οταν εισαι εκει και πας να κολυμπησεις... ειναι τελειως για το πεος.

Οποιος λεει οτι η Ταυλανδη εχει ωραια θαλασσα ειναι μαλλον Έλληνας της διασπορας που λειπει πολλες δεκαετιες η ειναι απλως υπο την επηρρεια ναρκωτικων. Σαν τις ελληνικες θαλασσες δεν υπαρχει τιποτα.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Γιατί άδικο έχει. Ετσι όπως τα λέει ο σ. κρεατόπουπα είναι.
Ωραίο περιτύλιγμα (ζούγκλες, φοίνικες, βραχάκια κλπ) αλλά το νερό μάπα. Σαν να κολυμπάς σε σούπα είναι.
Εξαιρούνται οι παραλίες του Ινδικού αλλά εκεί τα νερά είναι μαύρα.
Κακά τα ψέμματα αλλά σαν τις ελληνικές θάλασσες πολύ λίγες στον κόσμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom