psofilospso
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και το kamagra βοηθαει
βγαλε ακυρο για πατταγια-μπανγκοκstefan00 καταλαβαινω αλλα δεν ειμαι μονο για εκει !!
Για αυτό που έχεις στο μυαλό σου, ξεκινάς κατευθείαν απο Patong, Phuket.αλλα ξερεις πως ειναι φανταζομαι
εγω απλα θελω να βρω ενα καλο μωρο και να χαθω στις παραλιες και στην φυση!! ολοι για φυση μου προτεινουν Krabi με βολτες στο Phi-Phi και στα κοντινα νησακια.Εσεις απο που πιστευετε οτι θα ηταν καλυτερο να ξεκινησω;;
στην αρχη σκεφτομουν να μην παω καθολου Pattaya και να πεταξω απευθειας Phuket ναι να μεινω εκει ολες τις μερες...
...
Πειτε μου για αυτο που ζηταω που ειναι καλυτερα?
Ευχαριστω πολυ
:S τα χω χαμενα!
ρε ο μιστερ καμαγκρας εισαι και δεν το λες τοσο καιρο;και το kamagra βοηθαει
Λιγες αληθειες που και που δεν βλαπτουν.
Οσοι πανε δυο τρεις η μια φορα το χρονο, και καποιοι απο τη δεκαετια του 70 συστηματικα για πολλα χρονια, πηγαινουν και βλεπουν λοφους με βουδες αγορες και φυσικες ομορφιες? ποσες φορες δηλαδη θα πας τσατουτσακ και κο λαρν , δεν στεκει .
Ο σκοπος ειναι ενας, οι γυναικες, και αναμεσα στο σεξ ας παμε να δουμε και κανα βουδα.
99% σεξ λοιπον και τον υπολοιπο χρονο κατι αλλο .
Αυτο γιατι οσοι δεν εχουν παει νομιζουν οτι θα κανουν και διακοπες,
dejavue...φιλε μου θυμηζεις τον εαυτο μου στο παρθενικο μου ταξιδι...ακριβως αυτο που ειπες προγραμματιζα και τελικα εκανα οταν πρωτοηρθα...μετα απο 3 μερες παραμονης ΒΚΚ εφυγα κατευθειαν Πουκετ για ευρεση μωρου και εν συνεχεια αφεθηκα σε σκηνικα Ροβινσωνα Κρουσου στα περιξ...εκανα χρονια μεχρι να πρωτοπατησω το ποδι μου Παταγιαεγω απλα θελω να βρω ενα καλο μωρο και να χαθω στις παραλιες και στην φυση!!
οχι απλως το εχω δοκιμασει και οντως βοηθησερε ο μιστερ καμαγκρας εισαι και δεν το λες τοσο καιρο;
Δεν ξερω φιλε μου εγω προσπαθω να τα αποφευγω αυτα,τωρα βεβαια μεγαλωνοντας κανεις δεν ξερει.Ελπιζω ανοχι απλως το εχω δοκιμασει και οντως βοηθησε
Δικος μας εισαι και εσυ.Που ειχες παει;και καλα κανεις,απλως οταν το χρειαστηκα και το χρησιμοποιησα ημουν Ταϊλανδη ;)
dejavue... νοτια ταυλανδη εχει καλυτερη θαλασσα
Οχι ετσι...αλλα ετσι...ειναι αναγκη να ειναι ακριβως το ιδιο?
ρε παιχτη αυτα που λες τα σκεφτεσαι καθολου;Απλα οποιος θελει θαλασσα ΔΕΝ παει στην ταιλανδη