Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Θα συμφωνήσω ότι "σαν τις Ελληνικές θάλασσες (και ψάρια) καμιά" αλλά...

... σ' ευχαριστώ καλέ θεούλη που έκανες τις ΖΕΣΤΕΣ θαλασσίτσες σαν κι αυτές της Ταιλάνδης για να κάνουμε κι εμείς μπάνιο  :grin: :grin:

Υ.Γ ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ 2 βδομαδούλες έμειναν. 39.7 το μπατάκι, κουράγιο το 45 είναι κοντά...  :2funny:
Αντε να παίρνει σειρά η καλοκαιρινή βάρδια γιατί εδώ βαλτώσαμε κομμάτι... :tired:
Καταντήσαμε σαν τους καφενόγερους που θυμούνται τα παλιά και μυρηκάζουν...
Αναμένουμε ανταποκρίσεις απο το μέτωπο....  :tits: :fuck2: :s&m_2:    :rockon:

Ιδού η Ζάκυνθος κύριοι...
Θυμίζει κάτι?
Ψιλομούφα το ναυάγιο... έχει απλά "φωτογένεια"  :2funny: Η Nai Harn πολύ καλύτερη  :grin:

ΠιΠι και σούπες νερόβραστες, μπάνια σε ρηχά ανακατεμένα νερά

Άλλα μου έλεγες τότε στην "σούπα" της Blue Lagoon  αγκαλιά με την γοργόνα...  :grin:  :2funny: :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
A χα  χα  :2funny:
Οκτώ μήνες ακόμη μέχρι την ημέρα της επιστροφής στις εκπληκτικές παραλίες του Πουκέτ  :headbang:

Κ-γερε σηκώνει ποίηση το θέμα

Το Πούκετ πάντα δε ξεχνώ με σούπα τα νερά του
τις θάλασσες πεθύμησα και όχι τα μωρά του
σαν της πατάγιας τα νερά στο κόσμο δεν υπάρχουν
να κολυμπήσω στα βαθειά οι μέρες πότε θα 'ρθουν

Ευτυχώς ακόμη έχει δροσιά στο Γκλις... :idiot:

Xristoforidis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Για αυτό που έχεις στο μυαλό σου, ξεκινάς κατευθείαν απο Patong, Phuket.
Βγάλε απο την αρχή του ταξιδιού την Βκκ και την Παττάγια και βάλε 2-3 μέρες Βκκ στο τέλος, αν γίνετε.

Με βάση την Patong μπορείς να δείς πολλά πράγματα και να βρείς την συντροφιά που θές. Κατόπιν μπορείς να περάσεις στα Πι πι και στο Κράμπι.
Απλά να ξέρεις οτι στα κορίτσια δεν πολυαρέσει ο ήλιος, και η απομόνωση...

Eνδεικτικά, κοίτα τα δρομολόγια και τον χρόνο ταξιδιού απο Πουκέτ πρός Πι πι και απο εκεί για Κράμπι.

Ευχαριστώ πολύ !

Άκουσα εσένα όπως και πολλούς άλλους εδώ μέσα και τελικά έβγαλα από απο την αρχή του ταξιδιού την Βκκ, είχαν πολύ την ιδία άποψη γι αυτό που ήθελα.
Βγηκε όμως και απο τελος μιας και οι πτησεις δεν βολευαν για να εχω μια καλη τιμη στα εισητιρια! Οποτε επιστρεφω από Σιγκαπουρι.

Όλα καλα όμως, αισθανομαι πολύ ομορφα και συναμα πολύ περιεργα για το πρωτο μου ταξιδι!! Διαβαζω το bourdela.com ασταματητα για να μαθω οσο μπορω περισσοτερα γι αυτο το μαγικο μερος και λιγοτερο πλεον το thai.gr! Οσο μαθαινω νομιζω ότι ειμαι περισσοτερο του βορρα! Εκει εχει μαλλον τα κοριτσια και τα μερη που ζητω…και θα είναι το επομενο μου ταξιδι …εκτος αν μου την δωσει και την κανω σε αυτό ..  ποτε δεν ξερεις ..

Ελπιζω όλα να πανε καλα και να προλαβω να δω αρκετα μερη και να ηρεμησω γιατι το χρειαζομαι. Θελω ηρεμια...παραλιες,…κερια …massage και απομονωση (σχετικη) αλλα από την ¨σχεση¨ που θα βρω εκει…όχι από καινουργια κάθε μερα!! Ξερω ότι παρασυρομαι γιατι ειμαι χρονια στην νυχτα και στα λεγομενα «γουστα» και θελω να την κανω γρηγορα από Patong, μην κολησω και δεν ζησω από πού εχω στο μυαλο μου.

Από εκει λεω να ξεκινησω το ψαξιμο. Μηπως εσεις οι πιο εμπειροι εδω μεσα..και ο καθενας με τις δικες του στιγμες ξεχωριστα…μπορειτε να μου προτειτετε να παω καπου άλλου αλλα σχετικα κοντα για να βρω τις μικροκαμομενες ασιατισσες και όλα αυτά που εχω στο μυαλο μου ;;;

Σας αυχαριστω πολύ!!
Ανυπομονο!! Το ταξιδι είναι 22 νυχτες Thai  αρχες Αυγουστου με αφετιρια το Phuket

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Η περιοχη ειναι χαρακτηρισμενη "νατουρα" μια απο τις πιο ομορφες παραλιες
της Μεσογειου, 

Καλα εισαι σε τετοιο μερος και θελεις να ρθεις στη χαβουζα της ΒΚΚ? μονο μια μπυραρια με μιλφονια σου λειπει δηλαδη για να εισαι κομπλε

Ιδού η Ζάκυνθος κύριοι...
Απιστευτο το ναυαγιο αλλα δεν εχω ξανακολυμπησει σε πιο παγωμενα νερα...μμπρρρρ. Εμα λυσσαξατε πια με τη θερμοκρασια του νερου...καλα κανεις εδω μεσα δεν κοιτταζει το ολο πακετο?...δηλαδη φοινικες, πρασσινο, κορραλια, κτλ...και γω ξενερωνω που τις περισσοτερες φορες μπαινω μεσα και δε δροσιζομαι αρκετα αλλα παντα μου αρεσε να βλεπω πολυ πρασσινο σε παραλια...

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ πολύ !

Άκουσα εσένα όπως και πολλούς άλλους εδώ μέσα και τελικά έβγαλα από απο την αρχή του ταξιδιού την Βκκ, είχαν πολύ την ιδία άποψη γι αυτό που ήθελα.
Βγηκε όμως και απο τελος μιας και οι πτησεις δεν βολευαν για να εχω μια καλη τιμη στα εισητιρια! Οποτε επιστρεφω από Σιγκαπουρι.

Όλα καλα όμως, αισθανομαι πολύ ομορφα και συναμα πολύ περιεργα για το πρωτο μου ταξιδι!! Διαβαζω το bourdela.com ασταματητα για να μαθω οσο μπορω περισσοτερα γι αυτο το μαγικο μερος και λιγοτερο πλεον το thai.gr! Οσο μαθαινω νομιζω ότι ειμαι περισσοτερο του βορρα! Εκει εχει μαλλον τα κοριτσια και τα μερη που ζητω…και θα είναι το επομενο μου ταξιδι …εκτος αν μου την δωσει και την κανω σε αυτό ..  ποτε δεν ξερεις ..

Ελπιζω όλα να πανε καλα και να προλαβω να δω αρκετα μερη και να ηρεμησω γιατι το χρειαζομαι. Θελω ηρεμια...παραλιες,…κερια …massage και απομονωση (σχετικη) αλλα από την ¨σχεση¨ που θα βρω εκει…όχι από καινουργια κάθε μερα!! Ξερω ότι παρασυρομαι γιατι ειμαι χρονια στην νυχτα και στα λεγομενα «γουστα» και θελω να την κανω γρηγορα από Patong, μην κολησω και δεν ζησω από πού εχω στο μυαλο μου.

Από εκει λεω να ξεκινησω το ψαξιμο. Μηπως εσεις οι πιο εμπειροι εδω μεσα..και ο καθενας με τις δικες του στιγμες ξεχωριστα…μπορειτε να μου προτειτετε να παω καπου άλλου αλλα σχετικα κοντα για να βρω τις μικροκαμομενες ασιατισσες και όλα αυτά που εχω στο μυαλο μου ;;;

Σας αυχαριστω πολύ!!
Ανυπομονο!! Το ταξιδι είναι 22 νυχτες Thai  αρχες Αυγουστου με αφετιρια το Phuket

Ποσο βορρα ακριβως? Αμα εννοεις ζουγκλοκατασταση κλπ κανε τα εμβολια σου. Στις αστικες περιοχες που συχναζουμε δεν χρειαζονται προφανως, αλλα αν υπαρχει πιθανοτητα να ξεστρατισεις προς τα πανω καλυτερα να εισαι προετοιμασμενος.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
266
Πόντοι
3.287
η καλοκαιρινή ομάδα είναι ήδη κάτω στα βουρκονερα της Πατταγιας, άλλη μια ομάδα αναμένεται την Δευτέρα και όλο το κοπάδι θα ροβολησει προς κατάκτηση των στενών μικροκαμωμενων ισχνα αντιστεκομενων στενών των α Ασιατικών  μουνοχειλιων ......... οι υπόλοιποι καλά μπάνια στις όντως μοναδικές θάλασσες τής Ελλάδας. Η Μπανγκόκ είναι μοναδική και η πατταγια μια!!!!  :fuck2:  Πουκετ για τους ρομαντικούς αγαπουληδες και ο βορράς για δικαιολογίες...... 
Υ Γ. Νερά σαν της Ελαφονησου δεν υπάρχουν!!!!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρεμπέτη τα σέβη μου, καλή παραμονή καλά μπουμ μπουμ  :fuck2:
Τράβα στο Sensations και δώσε φιλάκια στα κορίτσια μου  :tits:
:rockon:  :rockon:

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Μπορεί να έχουμε καλύτερα νερά αλλά το σνοκερινγκ που κανείς στην ταυλανδη απλά δεν συγκρίνεται επίσης και οι βουτιές  στους ταυλανδεζικους κόλπους

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.145
Πόντοι
19.795
Στην Ελλαδα μεγαλους κολπους με τα πιο δροσερα
νερα, στην Ταυλανδη στενους κολπους με τα πιο
καυτα υγρα.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Τι λες μωρέ ?
Τα καλύτερα μωρά είναι από το Τσιανγκ Μαϊ. Εκεί αγοράζεις κατευθείαν από την πηγή. Από τον παραγωγό στην κατανάλωση, χωρίς μεταφορικά και μεσάζοντες (όπως Παττάγια)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Τι λες μωρέ ?
Τα καλύτερα μωρά είναι από το Τσιανγκ Μαϊ. Εκεί αγοράζεις κατευθείαν από την πηγή. Από τον παραγωγό στην κατανάλωση, χωρίς μεταφορικά και μεσάζοντες (όπως Παττάγια)

Μακη μου
Ασε τον κοσμο να πηγαινει Πατταγια, ειναι ποιο καλα εκει  :grin: :grin:

insomniax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησμερα παιδια , παρακολουθω το σαιτ απο το 2008 και ποτε δεν εγραψα (λαθος μου ) κατεβαινω μαζι με ενα φιλο για 5 φορα στην ταιλανδη (αυτη τη φορα παταγια και πουκετ) στις 12 αυγουστου -25 αυγουστου  θα ειμαι παταγια και 25 με 1 σεπτεμβριου θα ειμαι πουκετ οποιος συναγωνιστης βρισκετε τις ιδιες μερες κατω ας μου στειλει pm να πιουμε καμμια μπυρα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τι λες μωρέ ?
Εσυ το πιασες αμεσως.Σωστος. :dancing:

Xristoforidis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ποσο βορρα ακριβως? Αμα εννοεις ζουγκλοκατασταση κλπ κανε τα εμβολια σου. Στις αστικες περιοχες που συχναζουμε δεν χρειαζονται προφανως, αλλα αν υπαρχει πιθανοτητα να ξεστρατισεις προς τα πανω καλυτερα να εισαι προετοιμασμενος.

Για εκει που λενε ολοι! Τσιανγκ Μαϊ.
τωρα θα μου πεις ειμαι πολυ "ψαρακι" οποτε, δυσκολο, ας παω πρωτα
προς τα κατω για πρωτη φορα και τον επομενο χρονο βλεπουμε (υγεια να υπαρχει και λιγο χρημα);)

Οποιος θα ειναι Phuket αρχες Αυγουστου μεχρι τελους ας στειλει pm. να βρεθουμε εκει!!

Τωρα παντως φιλε μου με εβαλες σε σκεψη με τα εμβολια, πρεπει να ανυσηχω..;; :think:
και κατι ακομα με τα τσιπουκια χωρις υπαρχει προβλημα;;;  :helpplea:

Να ειστε ολοι καλα!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Για εκει που λενε ολοι! Τσιανγκ Μαϊ.
τωρα θα μου πεις ειμαι πολυ "ψαρακι" οποτε, δυσκολο, ας παω πρωτα
προς τα κατω για πρωτη φορα και τον επομενο χρονο βλεπουμε (υγεια να υπαρχει και λιγο χρημα);)

Οποιος θα ειναι Phuket αρχες Αυγουστου μεχρι τελους ας στειλει pm. να βρεθουμε εκει!!

Τωρα παντως φιλε μου με εβαλες σε σκεψη με τα εμβολια, πρεπει να ανυσηχω..;; :think:
και κατι ακομα με τα τσιπουκια χωρις υπαρχει προβλημα;;;  :helpplea:

Να ειστε ολοι καλα!!
Δεν ειναι θεμα ανησυχιας,αλλα γιατι να μην πας προετοιμασμενος;Πηγαινε σε εναν γιατρο,πες του που θα πας,και θα σου προτεινει αυτος τα αναλογα εμβολια.Καλο θα σου κανουν,οχι κακο.
Προσεχουμε για να εχουμε.Τσιπουκι δεν ξερω τι ειναι αν εννοεις τσιμπουκι χωρις καποτα,καλυτερα να μην το σκεφτεσαι καν.

Xristoforidis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειναι θεμα ανησυχιας,αλλα γιατι να μην πας προετοιμασμενος;Πηγαινε σε εναν γιατρο,πες του που θα πας,και θα σου προτεινει αυτος τα αναλογα εμβολια.Καλο θα σου κανουν,οχι κακο.
Προσεχουμε για να εχουμε.Τσιπουκι δεν ξερω τι ειναι αν εννοεις τσιμπουκι χωρις καποτα,καλυτερα να μην το σκεφτεσαι καν.

καταλαβα :( πρεπει να προσεχουμε εκει!
θα βρω την 1-2 που γουσταρω και θα την παω κατευθειαν νοσοκομειο για εξετασεις!
Μου ειπαν οτι ειναι οκ αυτο!!

οσο για τα εμβολια εχεις απολυτο δικιο!! παλι καλα που εισαστε και εσεις εδω γιατι
αλλιως ποιος ξερει πως θα γυρνουσα!  :headbang:

Ευχαριστω master21 :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
καταλαβα :( πρεπει να προσεχουμε εκει!
θα βρω την 1-2 που γουσταρω και θα την παω κατευθειαν νοσοκομειο για εξετασεις!
Μου ειπαν οτι ειναι οκ αυτο!!

οσο για τα εμβολια εχεις απολυτο δικιο!! παλι καλα που εισαστε και εσεις εδω γιατι
αλλιως ποιος ξερει πως θα γυρνουσα!  :headbang:

Ευχαριστω master21 :)
Αν εχεις σκοπο να μεινεις μονο με μια,το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να την πας
για εξετασεις για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom