κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.145
- Πόντοι
- 19.795
Ναυαγοσωστης οχι, ναυαγος ισως.Κωλογερε, ναυαγοσωστης εισαι?
Ναυαγοσωστης οχι, ναυαγος ισως.Κωλογερε, ναυαγοσωστης εισαι?
Αντε να παίρνει σειρά η καλοκαιρινή βάρδια γιατί εδώ βαλτώσαμε κομμάτι...Θα συμφωνήσω ότι "σαν τις Ελληνικές θάλασσες (και ψάρια) καμιά" αλλά...
... σ' ευχαριστώ καλέ θεούλη που έκανες τις ΖΕΣΤΕΣ θαλασσίτσες σαν κι αυτές της Ταιλάνδης για να κάνουμε κι εμείς μπάνιο![]()
Υ.Γ ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ 2 βδομαδούλες έμειναν. 39.7 το μπατάκι, κουράγιο το 45 είναι κοντά...![]()
Ψιλομούφα το ναυάγιο... έχει απλά "φωτογένεια"Ιδού η Ζάκυνθος κύριοι...
Θυμίζει κάτι?
ΠιΠι και σούπες νερόβραστες, μπάνια σε ρηχά ανακατεμένα νερά
Για αυτό που έχεις στο μυαλό σου, ξεκινάς κατευθείαν απο Patong, Phuket.
Βγάλε απο την αρχή του ταξιδιού την Βκκ και την Παττάγια και βάλε 2-3 μέρες Βκκ στο τέλος, αν γίνετε.
Με βάση την Patong μπορείς να δείς πολλά πράγματα και να βρείς την συντροφιά που θές. Κατόπιν μπορείς να περάσεις στα Πι πι και στο Κράμπι.
Απλά να ξέρεις οτι στα κορίτσια δεν πολυαρέσει ο ήλιος, και η απομόνωση...
Eνδεικτικά, κοίτα τα δρομολόγια και τον χρόνο ταξιδιού απο Πουκέτ πρός Πι πι και απο εκεί για Κράμπι.
Η περιοχη ειναι χαρακτηρισμενη "νατουρα" μια απο τις πιο ομορφες παραλιες
της Μεσογειου,
Απιστευτο το ναυαγιο αλλα δεν εχω ξανακολυμπησει σε πιο παγωμενα νερα...μμπρρρρ. Εμα λυσσαξατε πια με τη θερμοκρασια του νερου...καλα κανεις εδω μεσα δεν κοιτταζει το ολο πακετο?...δηλαδη φοινικες, πρασσινο, κορραλια, κτλ...και γω ξενερωνω που τις περισσοτερες φορες μπαινω μεσα και δε δροσιζομαι αρκετα αλλα παντα μου αρεσε να βλεπω πολυ πρασσινο σε παραλια...Ιδού η Ζάκυνθος κύριοι...
Ευχαριστώ πολύ !
Άκουσα εσένα όπως και πολλούς άλλους εδώ μέσα και τελικά έβγαλα από απο την αρχή του ταξιδιού την Βκκ, είχαν πολύ την ιδία άποψη γι αυτό που ήθελα.
Βγηκε όμως και απο τελος μιας και οι πτησεις δεν βολευαν για να εχω μια καλη τιμη στα εισητιρια! Οποτε επιστρεφω από Σιγκαπουρι.
Όλα καλα όμως, αισθανομαι πολύ ομορφα και συναμα πολύ περιεργα για το πρωτο μου ταξιδι!! Διαβαζω το bourdela.com ασταματητα για να μαθω οσο μπορω περισσοτερα γι αυτο το μαγικο μερος και λιγοτερο πλεον το thai.gr! Οσο μαθαινω νομιζω ότι ειμαι περισσοτερο του βορρα! Εκει εχει μαλλον τα κοριτσια και τα μερη που ζητω…και θα είναι το επομενο μου ταξιδι …εκτος αν μου την δωσει και την κανω σε αυτό .. ποτε δεν ξερεις ..
Ελπιζω όλα να πανε καλα και να προλαβω να δω αρκετα μερη και να ηρεμησω γιατι το χρειαζομαι. Θελω ηρεμια...παραλιες,…κερια …massage και απομονωση (σχετικη) αλλα από την ¨σχεση¨ που θα βρω εκει…όχι από καινουργια κάθε μερα!! Ξερω ότι παρασυρομαι γιατι ειμαι χρονια στην νυχτα και στα λεγομενα «γουστα» και θελω να την κανω γρηγορα από Patong, μην κολησω και δεν ζησω από πού εχω στο μυαλο μου.
Από εκει λεω να ξεκινησω το ψαξιμο. Μηπως εσεις οι πιο εμπειροι εδω μεσα..και ο καθενας με τις δικες του στιγμες ξεχωριστα…μπορειτε να μου προτειτετε να παω καπου άλλου αλλα σχετικα κοντα για να βρω τις μικροκαμομενες ασιατισσες και όλα αυτά που εχω στο μυαλο μου ;;;
Σας αυχαριστω πολύ!!
Ανυπομονο!! Το ταξιδι είναι 22 νυχτες Thai αρχες Αυγουστου με αφετιρια το Phuket
πηγαινουν τσιαγκ μαι αλλα το μυαλο στην πατταγια, ξορκιζουν το κακο..και ο βορράς για δικαιολογίες......
Τι λες μωρέ ?
Τα καλύτερα μωρά είναι από το Τσιανγκ Μαϊ. Εκεί αγοράζεις κατευθείαν από την πηγή. Από τον παραγωγό στην κατανάλωση, χωρίς μεταφορικά και μεσάζοντες (όπως Παττάγια)
Τοσα ταξιδια εκει,και τιποτα δεν εχεις μαθει.πηγαινουν τσιαγκ μαι αλλα το μυαλο στην πατταγια, ξορκιζουν το κακο..
Εσυ το πιασες αμεσως.Σωστος.Τι λες μωρέ ?
Τα καλύτερα μωρά είναι από το Τσιανγκ Μαϊ. Εκεί αγοράζεις κατευθείαν από την πηγή. Από τον παραγωγό στην κατανάλωση, χωρίς μεταφορικά και μεσάζοντες (όπως Παττάγια)
Ποσο βορρα ακριβως? Αμα εννοεις ζουγκλοκατασταση κλπ κανε τα εμβολια σου. Στις αστικες περιοχες που συχναζουμε δεν χρειαζονται προφανως, αλλα αν υπαρχει πιθανοτητα να ξεστρατισεις προς τα πανω καλυτερα να εισαι προετοιμασμενος.
Δεν ειναι θεμα ανησυχιας,αλλα γιατι να μην πας προετοιμασμενος;Πηγαινε σε εναν γιατρο,πες του που θα πας,και θα σου προτεινει αυτος τα αναλογα εμβολια.Καλο θα σου κανουν,οχι κακο.Για εκει που λενε ολοι! Τσιανγκ Μαϊ.
τωρα θα μου πεις ειμαι πολυ "ψαρακι" οποτε, δυσκολο, ας παω πρωτα
προς τα κατω για πρωτη φορα και τον επομενο χρονο βλεπουμε (υγεια να υπαρχει και λιγο χρημα);)
Οποιος θα ειναι Phuket αρχες Αυγουστου μεχρι τελους ας στειλει pm. να βρεθουμε εκει!!
Τωρα παντως φιλε μου με εβαλες σε σκεψη με τα εμβολια, πρεπει να ανυσηχω..;;
και κατι ακομα με τα τσιπουκια χωρις υπαρχει προβλημα;;;
Να ειστε ολοι καλα!!
Δεν ειναι θεμα ανησυχιας,αλλα γιατι να μην πας προετοιμασμενος;Πηγαινε σε εναν γιατρο,πες του που θα πας,και θα σου προτεινει αυτος τα αναλογα εμβολια.Καλο θα σου κανουν,οχι κακο.
Προσεχουμε για να εχουμε.Τσιπουκι δεν ξερω τι ειναι αν εννοεις τσιμπουκι χωρις καποτα,καλυτερα να μην το σκεφτεσαι καν.
Αν εχεις σκοπο να μεινεις μονο με μια,το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να την παςκαταλαβαπρεπει να προσεχουμε εκει!
θα βρω την 1-2 που γουσταρω και θα την παω κατευθειαν νοσοκομειο για εξετασεις!
Μου ειπαν οτι ειναι οκ αυτο!!
οσο για τα εμβολια εχεις απολυτο δικιο!! παλι καλα που εισαστε και εσεις εδω γιατι
αλλιως ποιος ξερει πως θα γυρνουσα!![]()
Ευχαριστω master21![]()