Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Xristoforidis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αν εχεις σκοπο να μεινεις μονο με μια,το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να την πας
για εξετασεις για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Αυτο εχω σκοπο φιλε μου! Να βρω μια καλη παρεα και να φυγω καπου να ηρεμησω, εχοντας παει
πρωτα σε νοσοκομειο για εξετασεις ! ελπιζω μονο να βρω καμια που γουσταρει βολτες, παραλιες, ηρεμια κτλ γιατι αλλα καταλαβαινω διαβαζοντας εδω  :think:
ρωτησα και σε προηγουμενα post που ειναι καλυτερα να ψαξω για κοπελα.:)

Ευχαριστω πολυ master21 :)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
[size=10pt]Μαλακισμένα[/size]   :jerking: :jerking:
σταματείστε να δίνετε οδηγείες και ιατρικές συμβουλές εδώ μέσα χωρίς να είστε ειδικοί :tickedoff:

kjkino12

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα. Αν και θεωρώ τον εαυτό μου συναγωνιστή σας πρώτη φορά γράφω στο σάϊτ.

Μάγκες με έχετε τρελλάνει με το θρεντ αυτό. Έχω τώρα 2-3 μέρες που ξεκίνησα να το διαβάζω απο την πρώτη σελίδα (θέλοντας να ρουφήξω κάθε πολύτιμη πληροφορία για τον "παράδεισο"). Πιστεύω θα έχω πάει εκεί πριν φτάσω στα πιο πρόσφατα μηνύματα..

Μου κάνατε ζημιά!!!  :2funny: :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σταματείστε να δίνετε οδηγείες και ιατρικές συμβουλές εδώ μέσα χωρίς να είστε ειδικοί :tickedoff:
Ξεχασαν να πουν οτι ειναι απαραιτητη και εξεταση χοληστερινης πριν το ταξιδι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Στου Ιονιου τα νερα μπορει να κολυμπαω
σε  μπυραριες ελληνικες καμμια φορα μεθαω
και ευρωπαιες κωλογριες, αν τυχει να πηδαω
μα κατα βαθος στη Μπανγκοκ θα ηθελα να παω.
Σινγκα να ειναι η μπυρα μου, και κοτσι το φαι μου
και μια μιλφαρα Ταυλανδη, το βραδυ στο τσαρδι μου.

(Δεν φταιω εγω, ο Φαντομας με προκαλεσε)

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Ορισμενοι απο μας μπορει να δουλευουν σε νοσοκομειο τα τελευταια 10+ χρονια. Ειναι καλο να μην τα γενικευουμε ολα.

Επισης, εχοντας πει αυτο, σαφως κανεις δεν θα πρεπει να κανει την μαλακια να να ακολουθησει τις συμβουλες ενος ματσου διεστραμμενων που γραφουν σε ενα φορουμ με τον τιτλο "μπουρδελα" σε θεματα ιατρικης φυσεως. Η γενικοτερα αγνωστων απο το ιντερνετ, για να μην ξεχνιομαστε.

Αυτα.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Και ρε μόρτη μην ξεχάσεις Ολόσωμη καπότα αεροστεγώς κλεισμένη!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ορισμενοι απο μας μπορει να δουλευουν σε νοσοκομειο τα τελευταια 10+ χρονια. Ειναι καλο να μην τα γενικευουμε ολα.

Επισης, εχοντας πει αυτο, σαφως κανεις δεν θα πρεπει να κανει την μαλακια να να ακολουθησει τις συμβουλες ενος ματσου διεστραμμενων που γραφουν σε ενα φορουμ με τον τιτλο "μπουρδελα" σε θεματα ιατρικης φυσεως. Η γενικοτερα αγνωστων απο το ιντερνετ, για να μην ξεχνιομαστε.

Αυτα.
Γενικα εμεις σαν λαος ειμαστε υπερ του ωχαδελφισμου και οτι ειμαστε ελληναρες και δεν προκειται σε εμας να συμβει κατι.Τωρα αν θεωρει ο φιλος παγκ μαλακια το να συνηστουμε να μην κανει ο φιλος που θα παει ταιλανδη πρωτη φορα,ακαποτο ουτε στοματικο,ας ρωτησει γνωστο μελος του φορουμ,για την περιπετεια που περασε που παραλιγο να του στοιχησει την ζωη.Προσεχουμε για να εχουμε πανω απο ολα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οι νουθεσιες του pag αναφερονται σε καποιους εδω μεσα που αναπαραγουν το μεγαλο παραμυθι περι "εξετασεων" με τη γκομενα..Αν δηλαδη βγουν καθαρες,μετα τον βαζουμε μεσα ακαποτο και ΔΗΘΕΝ εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.
Εχουμε πει χιλιες φορες πως για να διαγνωστει ο ιος του aids ας πουμε στο αιμα,μπορει να χρειαστουν και 3 μηνες απο την ημερα "εκθεσης".Με λιγα λογια,μπορει η γκομενα να εκτεθηκε στον ιο και να κολλησε μια μερα,μια εβδομαδα,ακομα και 1-2 μηνες πριν κανει τις εξετασεις και να φαινεται υγιεστατη.
Και τον βαζεις εσυ μεσα "ανετος"  :jerking: και κλεινεις ραντεβου με το θανατο.

Thessalonikiboy

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
παντως η αληθεια ειναι οτι με το τσιμπουκι δυσκολα κολλας κατι!!
εχω διαβασει αρκετα επι του θεματος...αλλα παντα υπαρχει η περιπτωση να κολλησεις κατι!
Οποτε ουσιαστικα ενα ρισκο το παιρνεις!
καλα ειναι να κοιτας να ειναι καθαρο το μωρο χωρις πληγες στο στομα, χαλασμενα δοντια κτλ. τουλαχιστον αυτο!

Παντως φιλε pipinomaniac για aids δεν νομιζω οτι ειναι ετσι ακριβως! οταν δινεις αιμα φαινεται, τα συμπτωματα δεν φαινονται...θελει ψαξιμο και ερωτησεις στο γιατρο για να εισαι σιγουρος ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οι νουθεσιες του pag αναφερονται σε καποιους εδω μεσα που αναπαραγουν το μεγαλο παραμυθι περι "εξετασεων" με τη γκομενα..Αν δηλαδη βγουν καθαρες,μετα τον βαζουμε μεσα ακαποτο και ΔΗΘΕΝ εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.
Εχουμε πει χιλιες φορες πως για να διαγνωστει ο ιος του aids ας πουμε στο αιμα,μπορει να χρειαστουν και 3 μηνες απο την ημερα "εκθεσης".Με λιγα λογια,μπορει η γκομενα να εκτεθηκε στον ιο και να κολλησε μια μερα,μια εβδομαδα,ακομα και 1-2 μηνες πριν κανει τις εξετασεις και να φαινεται υγιεστατη.
Και τον βαζεις εσυ μεσα "ανετος"  :jerking: και κλεινεις ραντεβου με το θανατο.
Εννοειται οτι και καθαρες να βγουν οι εξετασεις  ακαποτα ΔΕΝ κανεις ουτε μπανιο με την γκομενα.Απλα οταν θα εχεις εκει μια μονιμη και την τραβολογας μαζι σου παντου,καλο θα ειναι να
ξερεις αν εχει καποιο προβλημα υγειας.

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εδω λεει πολλα για τα τεστ που κανουν στο αιμα που δινουν οι αιμοδοτες. Οπως λεει, εκτος απο τα τεστ ειναι σημαντικο και το ιστορικο του αιμοδοτη. Γι' αυτο ρωταει προς το τελος η φορμα που συμπληρωνεις αν ειχες τους τελευταιους 12 μηνες (νομιζω 12 λεει δηλ.) σεξουαλικη επαφη επι πληρωμη η αν εκανες χρηση ναρκωτικων ενδοφλεβια.

[URL unfurl="true"]https://en.wikipedia.org/wiki/Diagnosis_of_HIV/AIDS#Screening_donor_blood_and_cellular_products[/url]

Επισης, για τα γρηγορα τεστ για HIV, λεει πως ο οργανισμος συνηθως χρειαζεται 2 με 6 εβδομαδες για να δημιουργησει αρκετα αντισωματα ωστε να βγει θετικο. Γενικοτερα, χεσε μεσα κατασταση. Προσοχη και παλι προσοχη.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
επηδει καθε 6 μηνες κανω εξετασεις για HIV και υππαττιτιδα και επηδει και εγω εχω πριξει παντα να ρωταω τους γιατρους για να εισαι σιγουρος 100% αν δεν εχει κατι θελεις ενα 6 μηνο για να χεις υσηχο το κεφαλι σου.βεβαια και στο 4 μηνο φενεται κατι αλλα για σιγουρερα πας στο 6μηνο.
Απο εκει και περα αν πας με ελληνιδα μετα το ταξιδι σου κοιτα να φορας ολο αυτο το διαστημα μη βλαψεις και κανα αλλον.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ελεος ρε τεκιλα, θα μας ξεκανεις σαββατιατικα.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Λογω μαλλον ξεραιλας απο ριπορτς το ριξαμε στα ιατρικα τα οποια σημαντικοτατα μεν αλλα οι πληροφοριες αντικρουομενες δε...πχ ο ενας λεει οτι το hiv ανιχνευεται μετα απο 3 μηνες αλλος παλι λεει καλυτερα 6 μηνες...εγω παλι εχω ακουσει οτι αυτα ειναι προιστορια γιατι με τις συγχρονες μεθοδους ανιχνευεται και μεσα σε 3 βδομαδες...οκ πασο αν θελει καποιος να μαθει ας ψαξει εκει που πρεπει παντως οχι στα μπουρδελα

Το ινσανιτυ χτες στις δοξες του...πραγματικα ειχα καιρο να το δω τοσο στα χαι του...θα λεγα οτι συγκινηθηκα κιολας.  :tits2:  τιγκα στα μωρα, το λεω ξεκαθαρα, χτες γυρνουσε καποιος σπιτι ασυνοδευτος μονο απο επιλογη...οχι φυσικα πως δεν ειδα τις γνωστες σεσσημασμενες φατσες μερικες εκ των οποιων μου εχουν μεινει απωθημενο...η βραδια ξεκινησε χαλαρα με ρεμπετη που μαλλον μου φερε γουρι η παρεα του (να σαι καλα φιλε μακαρι να βρηκες και εσυ κατι με το φιλαρακι σου αργοτερα) γιατι εσπασε επιτελους το μηδενικο σερι 5-6 εξοδων και χτες ειχαμε ευνοικο αποτελεσμα.  :fuck1:

Ξεκινησαμε με thermae για ζεσταμα...το μερος δε χρειαζεται ιδιαιτερες συστασεις και μονο το γεγονος οτι μαζευει μεσα το μισο Τοκυο ειναι εγγυηση ποιοτητας...φυσικα και οι τιμες αναλογες...μια γρηγορη μετα απο beer garden soi 7 (απο το ενα ακρο στο αλλο) να ριξουμε μια ματια και στις τρανες οπως λεει ο παγκ...καπου εκει χωρισε η παρεα...εγω ξαναγυρισα thermae γιατι με ετρωγε η περιεργεια να ανιχνευσω προθεσεις και τιμες...αραγε ολες εκει θελουν σαμουραι η μηπως μερικες ειναι προθυμες να δοκιμασουν και κατι διαφορετικο πχ αρχαιο ελληνα οπλιτη  :s&m_2:  2-3 που ρωτησα ειναι ανοιχτες αλλα δυστυχως δεν παιρνω σορτ και εκει συνηθιζεται...παρολα αυτα θα το ενταξω πιο συχνα στο προγραμμα μου γιατι μου αρεσει το στυλ του μαγαζιου, βολικο, ενα τσουβαλι ωραια πιπινια στη σειρα, φτηνα ποτα και γλιτωνεις και τα ξενυχτια...

Καταληξη εκει που τελειωνει ο δρομος δηλαδη ενα απο τα αφτερ το οποιο εμελλε αυτο το σκ να ειναι το ινσανιτυ (το προηγουμενο ειχα παει mixx)...καπαρωσα πολυ γρηγορα (κατι σπανιο για μενα γιατι συνηθως το ψυριζω το θεμα για ωρα μεχρι να καταληξω καπου αν τελικα καταληξω) ενα μπιμπελο 25 μαιων και 43 κιλων (για τον κωστα ηταν αυτη αλλα σε πιο ασπρουδερη εκδοση)...τα κλασσικα χορος, ποτο κτλ μεχρι πρωιας και τελικα αποσυρση στο κονακι μου για τα περαιτερω...η ζημια ηταν 2500 για το κοριτσι (λονγκ φυσικα) συν 500 τα ποτα συν ταξι συν τα 300 κερατιατικα του ινσανιτυ...εδω να κανω μια υποσημειωση...εχω αρχισει να αναθεωρω τον προυπολογισμο μου λιγο προς τα πανω περιπου 500-1000β...και εξηγουμαι...εκει που παλια η ταριφα για μενα ηταν 2000 για κατι αξιοπρεπες, τωρα το νουμερο για κατι απο το πανω ραφι στα αφτερ ειναι πανω απο δυο καφετια...οχι πως δεν παιρνεις και με 2000 η ισως και 1500 αλλα μιλαμε για μετριοτητες...προτιμω να δωσω ενα καφετι παραπανω και να παρω κατι πιο κοντα στα γουστα μου...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
επηδει καθε 6 μηνες κανω εξετασεις για HIV και υππαττιτιδα και επηδει και εγω εχω πριξει παντα να ρωταω τους γιατρους για να εισαι σιγουρος 100% αν δεν εχει κατι θελεις ενα 6 μηνο για να χεις υσηχο το κεφαλι σου.βεβαια και στο 4 μηνο φενεται κατι αλλα για σιγουρερα πας στο 6μηνο.
Απο εκει και περα αν πας με ελληνιδα μετα το ταξιδι σου κοιτα να φορας ολο αυτο το διαστημα μη βλαψεις και κανα αλλον.
Πολυ σωστος ετσι πρεπει να κανουν ολοι και οχι να εχουν την νοοτροπια του ελληνα οτι σε μενα δεν προκειται να συμβει κατι.Παντα προφυλακτικο ακομη και παρθενα να το παιζει η αλλη.

Xristoforidis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα σε ολους

Χθες πηρα τον γιατρο μου τηλ γιατι πραγματικα νομιζω οτι πρεπει να ξερουμε ΟΛΟΙ μας εδω μεσα τι γινετε σε αυτο το θεμα! μου ειπε οτι ακομα και με εξετασεις να κανεις δεν εισαι σιγουρος με τιποτα!!! εχουν δικιο τα παιδια για αυτο που λενε!! ΠΑΝΤΑ προφυλακτικο !
τωρα για το τσιμπουκι χωρις ...τα παιρνεις τα ρισκα σου αλλα θεωρητικα δεν κολλας aids, ηταν οι λεξη του!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom