Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Και μια συμβουλη απο μενα και ας    φανει αστεια αλλα δεν το εχει πει κανεις μεχρι τωρα.
Αποφευγουμε τα ασπρα σωβρακα ειδικα
οι αγαπουληδες διοτι με τη διατροφη που
κανουμε στη Ταυλανδη η πορδολυσσα ειναι
συχνό φαινομενο με ορατα αποτελεσματα.

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Το velvet είναι στυλ ινσανιτυ αλλα ποιο καλο και με καλυτερα μωρα αλλα ετσι μου ειπανε εγω ομωσ δεν έχω παει πήγαινε αν μπορείς μια βόλτα στην επόμενη έξοδο γιατί το δικό σου το μάτι το εμπιστεύομαι και όταν κατέβω οι σινγκα δικές μου

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Το velvet είναι στυλ ινσανιτυ αλλα ποιο καλο και με καλυτερα μωρα αλλα ετσι μου ειπανε εγω ομωσ δεν έχω παει πήγαινε αν μπορείς μια βόλτα στην επόμενη έξοδο γιατί το δικό σου το μάτι το εμπιστεύομαι και όταν κατέβω οι σινγκα δικές μου

o φιλος μας ο στικμαν λεει οτι ειναι Thai pub που σημαινει οτι δεν ειναι σαν το ινσανιτυ που ειναι φαρανγκο-ντισκο...Thai pub σημαινει οτι οι περισσοτεροι θαμωνες ειναι Ταυλανδοι, ανδρες και γυναικες και ως γνωστο οι Ταυλανδικες παμπς εχουν καλυτερα μωρα απο τις φαρανγκο-ντισκο οποτε σε αυτο μαλλον σωστα σου ειπαν...το φανταζομαι κατι σαν τα hi-so κλαμπς του Thong Lo...αν ειναι ετσι δε νομιζω οτι θα εχει πολλες φριλανσερ...παντως ανοιξε προσφατα και διαβασα οτι ακομα δε μαζευει πολυ κοσμο αστο λιγο λοιπον να ωριμασει...το ινσανιτυ ηταν τελειως μαπα στην αρχη εκανε μηνες μεχρι να παρει μπρος...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Μεχρι το Φλεβαρη  ας ελπισουμε οτι θα εχει ωριμασει.
Και αν συχναζουν και ομορφα μιλφονια θα το
τιμησουμε. (εννοειται σαν αφτερ της Ραμα 3.)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
soil Diana χθες και φορτωτικη από 2 εκ των 4 που βγήκαμε σεργιάνι. Ετων 21 και 23 κόστος 300 το κατεστημα 1000 το short 1500 το long, όλο το κόμπλεξ στις ίδιες τιμες. Εταιρο μωρό που μπανισα στο  shark bar μου γύρισε το μάτι και ζήτησα μπαρ φαιν άλλα η ταμίας που είναι παλιά μου φίλη μου είπε όχι γιατί η μικρή είναι μόλις 17 ετών!!!!!!!  Επιστροφή στο ΟΤΕΛ και αναμονή  γκογκοκοριτσου που αν δεν φωρτονοταν θα ερχόταν για παιχνίδια, φορτωθηκε όμως οπότε ευτυχώς που το μεσημέρι είχα μαζέψει από υπαίθριο φαγαδικο ορφανή κυρία για ανανέωσή υγρών.
Οι φαλανκ λίγοι και το μπατ σήμερα  40,75, κάτι παίζει με τις τιμές στα μπαρ 1000 - 1500 και στα γκογκο κοντά στην σχολασμα μπορεί να γίνει συνεννόηση με την κοπέλα για φόρτωμα στο ινσομνια κλπ και για τους σουπερ ξενυχτες στο Καζίνο, ο αφρος περνετε μετά τις 6 - 7 το πρωί!!!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Α να χαθείς Κ-γερε ο νου σου στους κώλους :shit:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Μεχρι το Φλεβαρη  ας ελπισουμε οτι θα εχει ωριμασει.
Και αν συχναζουν και ομορφα μιλφονια θα το
τιμησουμε. (εννοειται σαν αφτερ της Ραμα 3.)
Κωλογερε εχεις λυσσαξει με τα μιλφ...πρεπει να την κοιτταξεις σοβαρα μεσω ιντερνετ...ειναι ο παραδεισος σου...κανε γνωριμια ονλαιν με 20-25 μιλφ πριν φυγεις και καθε μερα εδω συναντας για καφε 2-3...το καλυτερο το τραβας μπυραρια το βραδυ με ολα τα παρελκομενα.  :zfuck:  χεστα τα αφτερ δεν εχει μιλφ εκει ουτε το velvet θα εχει στο υπογραφω...

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
δεν θα ελεγα  οτι  το velvet    ειναι κατι το  αξιολογο απο  κοσμο τουλαχιστον μια    εβδομαδα πριν  το κοινο  μαλλον κατω του  μετριου  μπορει  να χαρακτηριστει ο χωρος αρκετα  καλος.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Μηχανακι...
Ειναι λιγο σχετικο αν βολευει ειναι ασφαλες κτλ,
Νομιζω,
Επιδιωξη ΠΑΝΤΑ ειναι το χοτελ στο επικεντρο ενδιαφεροντος, ντισκο ´ ψωνια ´ αγορες κτλ, αρα ολα με τα ποδια και αν χρειαστει κανα ταξακι μοτο ταξι κτλ,
Στην πατταγια πουκετ ειναι απλο, αμα μπλεξεις να φορας κρανος να παρκαρεις να σε σταματαει η τροχαια, να βρεχει , να εχεις πιει λιγο, ολα αναποδα κτλ τοτε αστο καλυτερα,
Στο πουκετ  οι δρομοι χαλια βρεγμενοι ανηφορες κατηφορες  γκρεμοι μεθυσμενοι φαρανγκς, δυσκολο, για βκκ δεν το συζηταμε, αυτοκινητο εκτος πολεων μονο.
Συμπερασμα,
Εφοσον ολα εκει ειναι πανευκολα χαλαρα δεν μπλεκουμε με μηχανακια,
Με τα ποδια εξαλλου το ματι ευκολα  ετοπιζει στοχους κοντους αδυνατους με ισια μαλλια.
Beach road με μηχανακι ειναι σαν να εχεις παει πατταγια με  you tube video.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτές τις μέρες χρειάζεστε θαλάσσιο ποδήλατο στο Πουκέτ
                :2funny:    :2funny:

Συνημμένα

• TaiPan.jpg
    TaiPan.jpg
    89,3 KB · Εμφανίσεις: 42

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Αυτές τις μέρες χρειάζεστε θαλάσσιο ποδήλατο στο Πουκέτ
                :2funny:    :2funny:
κ ενα βιντεακι
που να τρεχεις τωρα παραλιες...οταν μπορεις να εχεις την θαλασσα διπλα στην πορτα του ξενοδοχειου σου

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κ ενα βιντεακι
που να τρεχεις τωρα παραλιες...οταν μπορεις να εχεις την θαλασσα διπλα στην πορτα του ξενοδοχειου σου
Και αυτο το νερο θα ειναι πιο δροσερο και βαθυ απο τις θαλασσες που καποοι υποστηριζουν  :tickedoff:
Τις κουραδες δεν τις λαμβανουμε υποψιν.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Eτσι μπραβο, φτιαχνε μας, η το πουλι μας θα βαραμε,
η το κεφαλι μας στο τοιχο
:headbang:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ολο αυτό το σκατό καταλήγει στη μαγευτική Andaman Sea  :headbang:
Ο καιρός αυτές τις μέρες πάντως μου θυμίζει Πούκετ α χα χα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom