Επειδή υπάρχει σοβαρή περίπτωση να ξαναπάω φέτος Ταυλάνδη χρειάζομαι τα "φώτα" σας για ένα "θέμα" που έχω ... Πρέπει να επικοινωνώ τηλεφωνικά σχεδόν κάθε μέρα με Ελλάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, οκ υπάρχουν τα skype κλπ αλλά υπάρχουν και ιδιαίτεροι λόγοι που απαιτούν τηλεφωνήματα ! Είναι καλύτερα ν`αγοράσω μία sim ταυλανδέζικη...προφανώς ναι , κάποιας συγκεκριμένης εταιρίας ? το "πράγμα" λειτουργεί όπως η καρτοκινητή εδώ ? Δεν βρήκα κάτι σχετικό στις χρηστικές πληροφορίες ...THX !!!
Οι καρτες λειτουργουν ακριβως οπως τα εδω καρτοκινητα.Εχουν κι εκει καποια μπονους σε λεπτα ομιλιας και ΜΒ για ιντερνετ,αναλογα την εταιρια και τις ανανεωσεις.
Εγω απο συνηθεια αγοραζω καρτα 1-2-call και οταν παιρνω τηλεφωνο Ελλαδα,αντι για κωδικο χωρας 0030,βαζω 00930 και το νουμερο...Η ποιοτητα της επικοινωνιας ειναι ισως λιγο υποδεεστερη απο οτι να βαλεις το 0030,αλλα το κοστος του τηλεφωνηματος ειναι στο 1/10,καπου 10 μπατ το λεπτο.Δηλαδη καπου 25 λεπτα του ευρω για καθε λεπτο ομιλιας.Αν παρεις με 0030 η καρτα τελειωνει στο αψε σβησε.
Δε το εχω ψαξει με αλλες εταιριες,αλλα σε ολες απο οτι ξερω παιζουν κολπακια για χαμηλοτερη χρεωση.
Για δωστε και οι υπολοιποι τα φωτα σας ωστε να δημιουργηθει ενα κεφαλαιο στις χρηστικες πληροφοριες με το τι προσφερει η καθε εταιρια.
Υ.Γ. Λορδε εχουμε μελλον ακομα για το ταξιδι.Για καποιους λογους μετατεθηκε για φθινοπωρο. >