Καλησπερα σε ολους
οπως εχω ξαναγραψει, ειμαι πρωταρης αλλα εδω και πολλα χρονια μαγεμενος απο την Thai και φετος παω ΠΡΩΤΗ φορα! ( ειναι ονειρο ζωης για μενα)
δεν πιστευα ποτε οτι θα τα καταφερω!!
αν και διαβαζω το φορουμ απο την αρχη, για να μην σας ζαλιζω ολους!
450 σελιδες κοντα τωρα !! ειναι πολλες ακομα!!
εχω μερικες αποριες
!!
καταλαβαινετε φανταζομαι πως ειναι η πρωτη φορα! παω μονος και προσπαθω να ενημερωθω οσο μπορω καλυτερα και σωστα πανω απ ολα!
ηδη απο το φορουμε εχω μαθει πολλα και μου εχει δωσει αλλο "αερα" ;)
και ευχαριστω οσους με βοηθανε και με pm
εδω ειναι μερικες ερωτησεις που εχω:
1. Πουκετ αυγουστος: διαβαζω οτι ο καιρος ειναι χαλια.
(μπορω να παω πι πι και μετα κραμπι με εκδρομη/καραβακι ή ο καιρος δεν θα μου το επιστρεπει?? αυτο βεβαια με
γιατι ο σκοπος μου ειναι πατονγκ μερικες μερες (οσες μου βγουν) 3 μερες πι πι και μετα μονο κραμπι (συνολο θα κατσω 22 μερες) και με καραβακι αν εχει χαλια καιρο πως θα παω απο πατονγκ κραμπι! ειναι πολυ μακρυα! :o :o βλεπω αλλους οτι πανε μεσα σε 20 μερες και παταγια και πατονγκ!! πως το καταφερνουν αυτο;; μονο αν γ@@@θεις να πληρωνεις αεροπορικα..
και εγω στην επιστροφη πρεπει να ειμαι πουκετ.
γιατι εκανα την μαλακια να κλεισω τα εισητιρια ετσι, ωστε να μην ειμαι ευελικτος και ειχα σκοπο οτι με το καραβακι που θα παω, ειναι οκ;) αλλα...
2.
δεν εχω ορεξη να παω στα κλαμπ κ να πινω...μεγαλωσαμε κιολας, θα παω εννοειτε να τα γυρισω αλλα δεν ειναι ο σκοπος μου να πινω και να σουρωνω ;) να σας πω την αληθεια,θα ηθελα να βρω απο μονος μου ενα super thai ;) με τρελαινουν καποιες ιστοριες εδω μεσα ;) ;) ;) , να αραξω και οταν βαριεμαι να αλλαζω. βολτες και τα σχετικα...να δω λιγο το πουκετ!! φυση,παραλιες ναους..
πως θα ¨κινηθω" για τα παταπανω συντοφοι ;;
και τι αξιζει να δεις??
3.
κραμπι αν παω, θα βρω τιποτα? ή δυσκολα την περιοδο που θα ειμαι εκει;;
ενας επισης λογος που θελω να παω κραμπι ειναι επειδη εκει τα στρουμφακια ειναι πιο χαλαρα!!! ετσι εχω μαθει..ισχυει?
κατι που εκανε εντυπωση ειναι οτι μου προτειναν 2 παραλιες εκει (ενας φιλος) και σε ξενοδ που εστειλα μαιλ. μου απαντησαν οτι ειναι κλειστα την περιοδο του αυγ. ??
λετε να μην βρω τιποτα????? :S :S
3.
τα λεφτα ειναι ενα θεμα: μαζι μου και safebox ή καρτα?
4.
μηχανακι να νοικιασω η οχι;;; λεει να γυρισεις λιγο ετσι! ;)
δεν τρεχω και γενικα δεν πινω ,,ειναι τελικα safe η οχι ?
αλλιως οταν θελω να παω καπου, ταξι μονο;;
5.
τα καλυτερα μασατζιδικα στην πατονγκ ποια ειναι;;
6.
υπαρχει καπου στην πατονγκ nuru massage ( my dream
)
εκτος το κριστιν.
7.
μεγα ερωτηση: ΤΙΜΕΣ???
για 22 μερες χωρις ξενοδοχειο και εισιτηρια 850 τα εκλεισα, με ποσα λεφτα στο περιπου ειμαι οκ? με 2000 ειμαι οκ?
(δεν εχω κλεισει τιποτα αλλα αν δεν ειχα διαβαζει το φορουμ σιγουρα θα ειχα κλεισει και θα ειχα κανει χοντρη μαλ@@@α)
8.
δεν εχω καταλαβει τι γινετε με τα κλαμπ κτλ.
σε ποιο μαγαζι πληρωνεις;; μονο στα agogo ειναι το μπαρ φι (δεν ξερω οτι το λεω σωστα μην γελατε αλλα εχω καταλαβει τι ειναι) ή σε ολα? και ποσο ειναι οκ για την περιοδο που παω να μην με πιασουν μ@@λ@@κ@ οι κοπελες;;
τιμες γενικα... για 24 ωρο, απο δρομο, απο μπαρ , απο agogo κτλ. ??
9.
ποια μαγαζια "λενε" τωρα στην Πατονγκ??
δυστηχως στο φορουμ μιλατε οι περισσοτεροι για ΒΒΚ και Παταγια
οποτε η ενημερωση για Πουκετ ειναι σαφως πιο περιορισμενη..;)
ξερω οτι εχουν ειπωθει...ξανα κ ξανα και ξανα ...ΚΑΙ ΞΑΝΑ ..αλλα γραψτε κατι τις ;)
αυτα προς το παρον συντροφοι !!! σας ευχαριστω πολυ...
καλο καλοκαιρι σε ΟΛΟΥΣ !!!!
37 και σημερα!!!!