Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Εμενα μονο αυτα τα μιλφ μου αρεσουνε   :cum:   :fuck1:  :rockon:
κι ομως, αυτα τα οκτω μπιμπελο δεν ειναι καθολου απιαστο ονειρο για μια πολη σαν την βκκ,
θα κοστισεικατι τις παραπανω αλλα.. παραδεισος κτλ κτλ,
τρια χιλιαρικακια το καθενα? με 40 το γαμημενο το μπατ? 600 ευρω? καλα ειναι, all night? φυσικα,
αντε να παει και χιλιαρικο, σιγα το ποσο, αλλοι δινουν 400 για μια ξινομουρα ρουμανα για μιαμιση ωρα,
το προβλημα ειναι πως θα προλαβεις να τα τ πιτσιλισεις ολα, ε, μην πεθανουμε κιολας.
το θεμα ειναι καποιος γνωστης της βκκ να το οργανωσει, ξερουμε κανεναν? εγω ξερω εναν αλλα  :sleeping: :sleeping:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Εμενα μονο αυτα τα μιλφ μου αρεσουνε   :cum:   :fuck1:  :rockon:
Mμμμ ! :think:

Tα μωρά στην φωτό είναι 8,
Αν τις παίρνεις ανα 2, τότε θα έχεις  :fuck1:  4 πρόMilf !
Καί άν τις καταφέρεις ανα 4, τότε έχεις  :grouphug: :fuck1:  2 κανονικά Gilf...

Θα σας αποδείξω μαθηματικά, ότι δέν υπάρχει καμία διαφορά μωρών, Milf & Gilf και αδίκως διαφωνείτε !

Eχουμε και λέμε, χ = 8 καυλομωρά  :

χ=8,(όπου μ=Μilf)  άρα χ= (1*μ)+(1*μ)+(1*μ)+(1*μ)=(2*μ)+(2*μ)=(4*μ) = 4 Μ I L F ! 
άρα και μ = 2

oμοίως, εφ΄οσον ως άνω μ = 2, έχουμε :

χ=8,(όπου g=Gilf) άρα  χ= (2*μ)+(2*μ)= (4*μ)= (2*g)= 2 G I L F !   
άρα g = 4

Aπο τις παραπάνω μαθηματικές εξισώσεις, συμπεραίνουμε ότι Φαντομάς και Κωλόγερος έχουν τα ίδια ακριβώς γούστα !
Και δια του λόγου το αληθές:
χ = F + K
F= Φαντομάς, K= Κωλόγερος, χ=8(καυλομωρά), μ=2(Milf) , g=4(Gilf)

χ = [(8*F)-(8*Κ)]+[(8*μ)-(1*χ)] = (8-8)*(Κ-F)+(8*2)-(1*8) = 0*(Κ-F)+(16-8)= 4-4+16-8=  χ

AΡΑ : F =4, Κ = 4  οπότε  4+4 = 8 = χ = F + K ...

Αδίκως διαφωνείτε κύριοι...

(Aυτό πάει να πεί μαθηματικά της πούτσας...)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Μπικ συγχαρητηρια αποφοιτησες τη μαθηματικη σχολη με αριστα και ως αξιος αριστουχος σου εχω τωρα ετοιμη στρωμενη δουλεια να διδασκεις μαθηματικα στα προ-πιπινια και αυριανα πιπινια.  :grin:
Αλλα τωρα ειναι πραγματα αυτα δε με λυπασαι να με βαζεις να αποκρυπτογραφησω τους μαθηματικους σου γριφους μετα τα ξενυχτια

Εμενα αλλο ειναι το προβλημα μου τωρα και μερικοι ισως με διαολοστειλετε αλλα ορκιζομαι οτι λεω την αληθεια...καθε φορα που κανω εξοδο δεν ξερω τι να κανω...οι επιλογες ειναι δυο η να δωσω ραντεβου με μια απο αυτες που εχω ηδη παρει και τις εχω περασει στην πορνο-αντζεντα μου η να παω για αλλα...χτες παλι επρεπε να δωσω απαντηση σε αυτο το ομολογουμενως βασανιστικο διλλημα...στην πρωτη επιλογη παιρνουμε κατι δοκιμασμενο οποτε εξασφαλιζουμε μια ευχαριστη βραδια με πολλες συγκινησεις  :fuck1: αλλα οχι πολλες εκπληξεις....στη δευτερη περιπτωση οπλιζομαστε με το ενστικτο του κυνηγου και το ρισκαρουμε...η αληθεια ειναι οτι οσο και καλη να ειναι καποια παντα με τρωει ο πισινος μου να δοκιμασω κατι καινουργιο...το ιδανικο ειναι να βγαινεις για αναζητηση νεων εμπειριων αλλα αν δεν κατσει κατι τελικα να πεφτεις πανω στις δοκιμασμενες πρωην οπως καλη ωρα την προηγουμενη φορα...κανενας αλλος με τα ιδια υπαρξιακα προβληματα?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μπικ συγχαρητηρια αποφοιτησες τη μαθηματικη σχολη με αριστα και ως αξιος αριστουχος σου εχω τωρα ετοιμη στρωμενη δουλεια να διδασκεις μαθηματικα στα προ-πιπινια και αυριανα πιπινια.  :grin:
Αλλα τωρα ειναι πραγματα αυτα δε με λυπασαι να με βαζεις να αποκρυπτογραφησω τους μαθηματικους σου γριφους μετα τα ξενυχτια

Εμενα αλλο ειναι το προβλημα μου τωρα και μερικοι ισως με διαολοστειλετε αλλα ορκιζομαι οτι λεω την αληθεια...καθε φορα που κανω εξοδο δεν ξερω τι να κανω...οι επιλογες ειναι δυο η να δωσω ραντεβου με μια απο αυτες που εχω ηδη παρει και τις εχω περασει στην πορνο-αντζεντα μου η να παω για αλλα...χτες παλι επρεπε να δωσω απαντηση σε αυτο το ομολογουμενως βασανιστικο διλλημα...στην πρωτη επιλογη παιρνουμε κατι δοκιμασμενο οποτε εξασφαλιζουμε μια ευχαριστη βραδια με πολλες συγκινησεις  :fuck1: αλλα οχι πολλες εκπληξεις....στη δευτερη περιπτωση οπλιζομαστε με το ενστικτο του κυνηγου και το ρισκαρουμε...η αληθεια ειναι οτι οσο και καλη να ειναι καποια παντα με τρωει ο πισινος μου να δοκιμασω κατι καινουργιο...το ιδανικο ειναι να βγαινεις για αναζητηση νεων εμπειριων αλλα αν δεν κατσει κατι τελικα να πεφτεις πανω στις δοκιμασμενες πρωην οπως καλη ωρα την προηγουμενη φορα...κανενας αλλος με τα ιδια υπαρξιακα προβληματα?
εσυ θα ξερεις σιγουρα.μου γραφεις με ελληνικα φυσικα πως προφερεται το ονομα "ayalya"?πως να το λεω δηλαδη προφορικα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Απο πληροφοριες μου στη Πατταγια, ελληνας ημιμονιμος εκει , με δικο του σπιτι εψειρησθη απο τραβελλο, ζημια γυρω στα 500 Ευρωπουλα.
Μα καλα χυμα τα εχετε τα λεφτα ρε μαγκες;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Οκτώ στρατιώτες σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί σε έκρηξη βόμβας στο νότιο άκρο της Ταϊλάνδης που μαστίζεται από μια αυτονομιστική εξέγερση, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του στρατού, ένα συμβάν που δείχνει πόσο εύθραυστες είναι οι διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη μεταξύ ανταρτών και της κυβέρνησης.Τέσσερις ακόμη άνθρωποι -δύο στρατιώτες και δύο πολίτες- τραυματίστηκαν κατά την έκρηξη αυτή που σημειώθηκε στην περιοχή Κρονγκπινάνγκ της επαρχίας Γιάλα, ο πληθυσμός της οποίας είναι στην πλειοψηφία του μουσουλμανικός.«Οι στρατιώτες που ήταν σε υπηρεσία στη βάση τους όλη τη νύχτα επέστρεφαν στο σπίτι τους όταν εξερράγη ο μηχανισμός», προκαλώντας μια από τις βαρύτερες απώλειες στις δυνάμεις ασφαλείας τα τελευταία χρόνια και ίσως τη μεγαλύτερη φέτος. «Ήταν μια πολύ ισχυρή βόμβα που κατέστρεψε ολοσχερώς το φορτηγό στο οποίο επέβαιναν δέκα στρατιώτες. Οκτώ σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν» όπως επίσης τραυματίστηκαν δύο χωρικοί, είπε ο συνταγματάρχης Πραμότε Προμίν. «Οι αντάρτες προσπάθησαν να διακόψουν τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της κυβέρνησης και άλλων ανταρτικών οργανώσεων».Οι συνομιλίες της κυβέρνησης με στελέχη των αυτονομιστών άρχισαν τον Απρίλιο, ωστόσο άλλες οργανώσεις δεν μετέχουν σε αυτές, με αποτέλεσμα και σημειώνονται συχνά επιθέσεις στην περιοχή Ναρατιουάτ και στις επαρχίες Πατάνι και Γιάλα, ο πληθυσμός των οποίων είναι μουσουλμανικός.Η εξέγερση έχει προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 5.700 ανθρώπων από το 2004, βουδιστών και μουσουλμάνων, σε αυτή την περιοχή όπου σημειώνονται βομβιστικές επιθέσεις, ανταλλαγές πυρών, αποκεφαλισμοί και αντεπιθέσεις των κυβερνητικών δυνάμεων.Πριν από δύο αιώνες, η περιοχή ονομαζόταν Ισλαμικό Σουλτανάτο Πατάνι, πριν κατακτηθεί από την Μπανγκόκ.Οι μουσουλμάνοι αντάρτες εξεγείρονται κατά των διακρίσεων, όπως δηλώνουν, σε βάρος ενός πληθυσμού μαλαϊκής εθνότητας και μουσουλμανικής θρησκείας σε μια βουδιστική χώρα.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Απο πληροφοριες μου στη Πατταγια, ελληνας ημιμονιμος χρόνιαι εκει , με δικο του σπιτι εψειρησθη απο τραβελλο, ζημια γυρω στα 500 Ευρωπουλα.
Μα καλα χυμα τα εχετε τα λεφτα ρε μαγκες;
Λάθος πληροφορία Λόρδε αποκλείεται να ήταν Έλληνας και να του συνέβη κάτι τέτοιο
1. Οι Έλληνες ειδικά είναι παντού γατόνια
2. Δεν πιάνονται ποτέ κορόιδα, έχεις δει κανένα να πάθει τίποτα εδώ στο bou τόσα χρόνια;
3. Οι Ελληνες γαμάνε μόνο μουνάρες από που και ως που τραβέλι; Σε λίγο θα μας πουν ότι τον πήδηξε κιόλας!!!
4. Αποκλείεται να ήταν Έλληνας γιατί τα λεφτά ήταν λίγα ως γνωστό ο Έλληνας δεν κυκλοφορεί με ψιλά σε τέτοια μέρη.

Αρε ξεβράκωμα που πέφτει, αν τα παθαίνουν αυτά οι μόνιμοι φαντάσου τι γίνεται με τους υπόλοιπους.
Αλλά φταίμε κάποιοι που φοβίζουμε τον κόσμο.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6

Aσε, μην ασχοληθείς καλύτερα με την ανάλυση των εξισώσεων, θα γίνω "ρομπα"...  :s&m_1:

Σαν "ελατωματικός" σεξοφυσιολάτρης πού είμαι, θα σου πώ ότι για την σεξοσυνεύρεση την καλή, πας πάντα στα δοκιμασμένα.... :fuck1:
Εάν δε, η διάθεση τείνει στην διασκέδαση "μετα περιπετείας", τότε ο δρόμος οδηγεί στους γνωστούς "στίβους μάχης"...

Φυσικά στην μάχη δεν βγαίνεις πάντα νικητής, αλλά είναι ο οσμή του "ιδρώτα"(μπύρες) & του "αίματος"(μωρά) το αφροδισιακό ! 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Λάθος πληροφορία Λόρδε αποκλείεται να ήταν Έλληνας και να του συνέβη κάτι τέτοιο
2. Δεν πιάνονται ποτέ κορόιδα, έχεις δει κανένα να πάθει τίποτα εδώ στο bou τόσα χρόνια;
3. Οι Ελληνες γαμάνε μόνο μουνάρες από που και ως που τραβέλι; Σε λίγο θα μας πουν ότι τον πήδηξε κιόλας!!!
4. Αποκλείεται να ήταν Έλληνας γιατί τα λεφτά ήταν λίγα ως γνωστό ο Έλληνας δεν κυκλοφορεί με ψιλά σε τέτοια μέρη.

Αρε ξεβράκωμα που πέφτει, αν τα παθαίνουν αυτά οι μόνιμοι φαντάσου τι γίνεται με τους υπόλοιπους.

:grin: :grin:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Όταν πέρισι έγραψα ότι σχεδόν μόλις βγήκα απο το ανταλλακτήριο με μπατ αξίας 400-450 ευρώ μου τη πέσανε 4 τραβέλια και με "ξεβρακώσανε" δέχτηκα κάτι pm από "super greeks psolarades" για το πόσο μαλάκας είμουν που το έπαθα στην πιό ασφαλή πόλη του κόσμου και δεν τους γάμισα απο πάνω κιόλας !!! 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.747
Πόντοι
19.795
Mμμμ ! :think:

Tα μωρά στην φωτό είναι 8,
Αν τις παίρνεις ανα 2, τότε θα έχεις  :fuck1:   4 πρόMilf !
Καί άν τις καταφέρεις ανα 4, τότε έχεις  :grouphug: :fuck1:  2 κανονικά Gilf...

Θα σας αποδείξω μαθηματικά, ότι δέν υπάρχει καμία διαφορά μωρών, Milf & Gilf και αδίκως διαφωνείτε !

Eχουμε και λέμε, χ = 8 καυλομωρά  :

χ=8,(όπου μ=Μilf)  άρα χ= (1*μ)+(1*μ)+(1*μ)+(1*μ)=(2*μ)+(2*μ)=(4*μ) = 4 Μ I L F ! 
άρα και μ = 2

oμοίως, εφ΄οσον ως άνω μ = 2, έχουμε :

χ=8,(όπου g=Gilf) άρα  χ= (2*μ)+(2*μ)= (4*μ)= (2*g)= 2 G I L F !   
άρα g = 4

Aπο τις παραπάνω μαθηματικές εξισώσεις, συμπεραίνουμε ότι Φαντομάς και Κωλόγερος έχουν τα ίδια ακριβώς γούστα !
Και δια του λόγου το αληθές:
χ = F + K
F= Φαντομάς, K= Κωλόγερος, χ=8(καυλομωρά), μ=2(Milf) , g=4(Gilf)

χ = [(8*F)-(8*Κ)]+[(8*μ)-(1*χ)] = (8-8)*(Κ-F)+(8*2)-(1*8) = 0*(Κ-F)+(16-8)= 4-4+16-8=  χ

AΡΑ : F =4, Κ = 4  οπότε  4+4 = 8 = χ = F + K ...

Αδίκως διαφωνείτε κύριοι...

(Aυτό πάει να πεί μαθηματικά της πούτσας...)
Και υστερα λετε εμενα σαλταρισμενο με τα στοιχακια μου.

Mars1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Γινονται αυτα??

Xristoforidis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους :)

οπως εχω ξαναγραψει, ειμαι πρωταρης αλλα εδω και πολλα χρονια μαγεμενος απο την Thai και φετος παω ΠΡΩΤΗ φορα! ( ειναι ονειρο ζωης για μενα)
δεν πιστευα ποτε οτι θα τα καταφερω!!

αν και διαβαζω το φορουμ απο την αρχη, για να μην σας ζαλιζω ολους!:)
450 σελιδες κοντα τωρα !! ειναι πολλες ακομα!!  :2funny:
εχω μερικες αποριες  :think: :think: !!

καταλαβαινετε φανταζομαι πως ειναι η πρωτη φορα! παω μονος και προσπαθω να ενημερωθω οσο μπορω καλυτερα και σωστα πανω απ ολα!
ηδη απο το φορουμε εχω μαθει πολλα και μου εχει δωσει αλλο "αερα"  ;)
και ευχαριστω οσους με βοηθανε και με pm  :rockon:

εδω ειναι μερικες ερωτησεις που εχω:

1. Πουκετ αυγουστος: διαβαζω οτι ο καιρος ειναι χαλια.
(μπορω να παω πι πι και μετα κραμπι με εκδρομη/καραβακι ή ο καιρος δεν θα μου το επιστρεπει?? αυτο βεβαια με  :knockinb: γιατι ο σκοπος μου ειναι πατονγκ μερικες μερες (οσες μου βγουν) 3 μερες πι πι και μετα μονο κραμπι (συνολο θα κατσω 22 μερες) και με καραβακι αν εχει χαλια καιρο πως θα παω απο πατονγκ κραμπι! ειναι πολυ μακρυα!  :o :o  βλεπω αλλους οτι πανε μεσα σε 20 μερες και παταγια και πατονγκ!! πως το καταφερνουν αυτο;; μονο αν γ@@@θεις να πληρωνεις αεροπορικα..

και εγω στην επιστροφη πρεπει να ειμαι πουκετ.
γιατι εκανα την μαλακια να κλεισω τα εισητιρια ετσι, ωστε να μην ειμαι ευελικτος και ειχα σκοπο οτι με το καραβακι που θα παω, ειναι οκ;) αλλα...  :jerking:

2.
δεν εχω ορεξη να παω στα κλαμπ κ να πινω...μεγαλωσαμε κιολας, θα παω εννοειτε να τα γυρισω αλλα δεν ειναι ο σκοπος μου να πινω και να σουρωνω ;) να σας πω την αληθεια,θα ηθελα να βρω απο μονος μου ενα super thai ;) με τρελαινουν καποιες ιστοριες εδω μεσα  ;) ;) ;) , να αραξω και οταν βαριεμαι να αλλαζω. βολτες και τα σχετικα...να δω λιγο το πουκετ!! φυση,παραλιες ναους..
πως θα ¨κινηθω" για τα παταπανω συντοφοι ;;  :think:
και τι αξιζει να δεις??

3.
κραμπι αν παω, θα βρω τιποτα? ή δυσκολα την περιοδο που θα ειμαι εκει;;
ενας επισης λογος που θελω να παω κραμπι ειναι επειδη εκει τα στρουμφακια ειναι πιο χαλαρα!!! ετσι εχω μαθει..ισχυει? :) κατι που εκανε εντυπωση ειναι οτι μου προτειναν 2 παραλιες εκει (ενας φιλος) και σε ξενοδ που εστειλα μαιλ. μου απαντησαν οτι ειναι κλειστα την περιοδο του αυγ. ?? 

λετε να μην βρω τιποτα?????  :S :S

3.
τα λεφτα ειναι ενα θεμα: μαζι μου και safebox ή καρτα?

4.
μηχανακι να νοικιασω η οχι;;; λεει να γυρισεις λιγο ετσι! ;)
δεν τρεχω και γενικα δεν πινω ,,ειναι τελικα safe η οχι ?
αλλιως οταν θελω να παω καπου, ταξι μονο;;

5.
τα καλυτερα μασατζιδικα στην πατονγκ ποια ειναι;; 

6.
υπαρχει καπου στην πατονγκ nuru massage ( my dream  :P  )
εκτος το κριστιν.

7.
μεγα ερωτηση: ΤΙΜΕΣ???  :uglystupid:

για 22 μερες χωρις ξενοδοχειο και εισιτηρια 850 τα εκλεισα, με ποσα λεφτα στο περιπου ειμαι οκ? με 2000 ειμαι οκ?
(δεν εχω κλεισει τιποτα αλλα αν δεν ειχα διαβαζει το φορουμ σιγουρα θα ειχα κλεισει και θα ειχα κανει χοντρη μαλ@@@α)  :grin: :grin:

8.
δεν εχω καταλαβει τι γινετε με τα κλαμπ κτλ.
σε ποιο μαγαζι πληρωνεις;; μονο στα agogo ειναι το μπαρ φι (δεν ξερω οτι το λεω σωστα μην γελατε αλλα εχω καταλαβει τι ειναι) ή  σε ολα? και ποσο ειναι οκ για την περιοδο που παω να μην με πιασουν μ@@λ@@κ@ οι κοπελες;;
τιμες γενικα... για 24 ωρο, απο δρομο, απο μπαρ , απο agogo  κτλ.  ??

9.
ποια μαγαζια "λενε" τωρα στην Πατονγκ??

:helpplea: :helpplea: :helpplea:

δυστηχως στο φορουμ μιλατε οι περισσοτεροι για ΒΒΚ και Παταγια
οποτε η ενημερωση για Πουκετ ειναι σαφως πιο περιορισμενη..;)
ξερω οτι εχουν ειπωθει...ξανα κ ξανα και ξανα ...ΚΑΙ ΞΑΝΑ ..αλλα γραψτε κατι τις ;)

αυτα προς το παρον συντροφοι !!! σας ευχαριστω πολυ...

καλο καλοκαιρι σε ΟΛΟΥΣ !!!!  :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

37 και σημερα!!!!  :rockon:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αυγουστος και ν/α ασια σημαινει βροχες
αν δεν σε χαλαει η συνεφια και η βροχη αυγουστιατικα πηγαινε . η ζεστη,ζεστη τα πουτανακια,πουτανακια και το γλεντι καλα κρατει
μηχανακι? αν δεν φοβασαι παρε αλλα να ξερεις οδηγανε σαν τρελοι και αναποδα
safebox εχουν ολα σχεδον τα χοτελ
οι εκδρομες παντα γινονται καιρου θελοντος αλλα πιπι 3 μερες?? πρεπει να εχεις τυρακι μαζι γιατι δεν βγαινει
αν θα βρεις σουπερ ταυ?? να ψωνισεις απο το πανω ραφι...οτι δωσεις αυτο θα παρεις
τιμες? εκει θα εισαι σιγουρα κερδισμενος αυτη την εποχη

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
@Xristoforidis

α)Κραμπι-Πατονγκ παιζει και να πας και οδικως με βαν .Δε χρειαζεται να πας μεσω θαλασσης.

β)Nuru δε παιζει στη Πατονγκ πουθενα,ουτε βεβαια στο Κριστιν.

γ)Τις πολλες μερες Κραμπι,δε μπορω να καταλαβω πως τις αποφασισες..Σε σχεση με Πατονγκ ειναι κρανιου τοπος,ειδικα τον Αυγουστο...Μιλαμε για ΝΕΚΡΑ...Δε κυκλοφορουν ουτε κατσαριδες..Μετα τις 12 το βραδυ κλεινουν ολα σχεδον τα μπαρ και σβηνουν και τα φωτα στους δρομους.Η σεξ σκηνη ειναι σχεδον ανυπαρκτη.Εγω που πηγα Αυγουστο,ειναι ζητημα αν υπηρχαν ολα κι ολα 50 γκομενακια (και μαλιστα ΜΠΑΖΑ) διασκορπισμενα στα 7-8 μπαρακια του Κραμπι,την ιδια στιγμη που στη Πατονγκ ειναι αρκετες χιλιαδες...
Βεβαια,αν εχεις φορτωσει γκομενακι απο αλλου (ΑΝ βρεις),ειναι πολυ ειδιλιακο μερος για χαλαρωση,πολυ ωραιες παραλιες,πολυ φτηνες εκδρομες και ξενοδοχεια.

Και τωρα που το εφερε η συζητηση..ΠΟΙΟΣ σας εχει πει πως η Πατταγια η η Πατονγκ ειναι γεματη απο γκομενακια που ονειρευονται να βρουν το φαλανγκ που θα τις φορτωσει και θα πανε σε ενα αλλο μερος μαζι του για διακοπες?
Εκτος και αν ειναι καραμπαζα του κερατα που δε βρισκουν να φορτωθουν ουτε μια φορα τη βδομαδα καλα καλα,οποτε τις συμφερει να φορτωθουν με μονιμο φαλανγκ...
Αμφιβαλω αν θα δεχτει ακομα και 1 στις 100 ωραιες γκομενες τη προταση να τη παρτε μαζι σας εστω και για μια εβδομαδα...Αντε το πολυ πολυ για κανα 3ημερο στα Πι Πι κι αυτο αν σας γουσταρει και θα τα σκασετε και χοντρα...
Οι εποχες που συνερεαν καθημερινα στη Πατονγκ 100αδες βλαχοπουλες απο το Ισααν που δε ξεραν ουτε που πεφτει η πρωτευουσα και ψαχναν φαλανγκ για να τους κανουν τα εισιτηρια για να γνωρισουν αλλα μερη της χωρας,μας εχει τελειωσει εδω και χρονια..
Διαβασατε τα πρωτα ποστ του kostaF16,για γκομενακια που τρωνε φτηνα φαγητα βολβους και ζαρζαβατικα?Αυτα μας τελειωσαν...Το χαμπουργκερ,το KFC,η πιτσα και η μοσχαρισια μπριζολα (πανακριβη) πανε συννεφο...

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
τι να κάνεις στο κραμπι ρε αρχηγέ? Καιρός θα φας βροχές άλλα δεν τρέχει τίποτα η ζωη εκεί συνεχίζεται κανονικά. Σούπερ Ται βάλε άλλα 2 χιλιαρικα και ίσως βρεις, καριολακι Ται έχει πολλά και γενικά άμα κλείσεις ται γκόμενα για πολλές μέρες θα σου σπάσει τα αρχίδια και θα σε ξοδέψει διπλά, δεν είναι μαθημένες να μένουν για πολύ με τον ίδιο φαρανγκ....

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Και μια συμβουλή από ένα γέρο : όσοι δεν έχετε πάει Ταϊλάνδη και δεν έχετε την δυνατότητα να ξαναμαναπατε, μην πάτε, θα ανοίξετε δρόμους ...... δύσκολους!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom