Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Όλα τα τουριστικά στα πακέτας τους αναφέρουν μία τιμή η οποία ΔΕΝ συμπεριλαμβάνει φόρους αεροδρομίων και καυσήμων ΄που συνήθως είναι το 60-70% των αεροπορικών εισιτηρίων), έξοδα μετακίνησης απο και προς στο ξενοδοχείο, και την προσαύξηση περίπου 30% αν μείνεις μόνος σου στο ξενοδοχείο ...άρα πολύ σωστά είπε ο pipinomaniac ότι η πραγματική τιμή φτάνει στο διπλάσιο !
Αυτό δεν ισχύει μόνο για εκδρομές Ταυλάνδης αλλά και για όλο τον κόσμο ....

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για να μη λέτε ότι οι Ασιάτισσες τα έχουν μικρά δηλαδή...ρεκόρ Γκίνες η μικρή 16άρα Κινέζα!!!

Συνημμένα

• Bigest.jpg
    Bigest.jpg
    71,9 KB · Εμφανίσεις: 70

Mars1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια τι ειναι αυτο το mao και mao που γραφουν συνεχεια οι ταιλανδες??

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16

Κλείσαμε σ`αυτα ...έχει κανείς άποψη ?

ΤΗΧ !
Εξαιρετικες επιλογες και τα 2.
Μου φαινεται πως εχουμε τα ιδια γουστα στα ξενοδοχεια...Κι εγω προτιμω τα "boutique hotels".
Το Golden Ville στη Πατταγια το ειχα ψαξει με πολυ λεπτομερεια,αλλα δε το ειχα κλεισει γιατι ελεγε πως το joiners free ισχυει μονο αμα κανεις κρατηση μεσα απο το site τους.

Το City point επισης εξαιρετικο.
Προσωπικα μου αρεσει πολυ η τοποθεσια (Asoke) γιατι ειναι πολυ πιο ησυχη απο Νανα,εχει και το MRT διπλα (εκτος απο το BTS).Ειναι πολυ πιο κοντα στο Insanity και αν θες go go πας απεναντι στο  Soi Cowboy.
Το Citypoint θα ηταν η top επιλογη μου,αν δεν υπηρχε στη περιοχη το Darjelling που ειναι επισης boutique.Ειναι ισως λιγοτερο κυριλε,αλλα στα 1000 μπατ τη βραδια ενω στο citypoint μου ζητουσαν περυσι 1500 ακατεβατα.Εσεις ποσο το κλεισατε?

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Εξαιρετικες επιλογες και τα 2.
Μου φαινεται πως εχουμε τα ιδια γουστα στα ξενοδοχεια...Κι εγω προτιμω τα "boutique hotels".
Το Golden Ville στη Πατταγια το ειχα ψαξει με πολυ λεπτομερεια,αλλα δε το ειχα κλεισει γιατι ελεγε πως το joiners free ισχυει μονο αμα κανεις κρατηση μεσα απο το site τους.

Το City point επισης εξαιρετικο.
Προσωπικα μου αρεσει πολυ η τοποθεσια (Asoke) γιατι ειναι πολυ πιο ησυχη απο Νανα,εχει και το MRT διπλα (εκτος απο το BTS).Ειναι πολυ πιο κοντα στο Insanity και αν θες go go πας απεναντι στο  Soi Cowboy.
Το Citypoint θα ηταν η top επιλογη μου,αν δεν υπηρχε στη περιοχη το Darjelling που ειναι επισης boutique.Ειναι ισως λιγοτερο κυριλε,αλλα στα 1000 μπατ τη βραδια ενω στο citypoint μου ζητουσαν περυσι 1500 ακατεβατα.Εσεις ποσο το κλεισατε?

Στο Golden Ville έκλεισα απο το booking.com με 21,5€ / night , το βρήκα και σε κάποιες λίστες με τα guest friendly hotels οπότε δεν πιστεύω πως θα έχω πρόβλημα ...
Το citypoint το έκλεισε ένα φιλαράκι που έχει πάει πολλές φορές εκεί με +-40€/night !

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Ρε παιδια τι ειναι αυτο το mao και mao που γραφουν συνεχεια οι ταιλανδες??

Σημαίνει μεθυσμένος/η, το χρησιμοποιούν κατά κόρον τα πουτανακια μπας και γλυτώσουν το βραδινό γαμήσι. " I am mao, sleep  - sleep ",  εννοείται ότι δεν δίνετε σημασία και μάλιστα άμα είναι και λίγο μάο γαμιωνται καλύτερά .

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Αυτο το μωρο για massage kapoo πως το βλεπετε?  :cum: :cum:
το μαγαζι που δουλευει ειναι κοντα μου και με τρωει ο πειρασμος...ο ενδοιασμος μου ειναι οτι τα kapoo τα εχω καπως αφησει στην ακρη τωρα..ειναι γενικα καλη εμπειρια αλλα θελω το ολο πακετο :knockinb: οχι μονο  :cum:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    105,6 KB · Εμφανίσεις: 103

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
το μαγαζι που δουλευει ειναι κοντα μου και με τρωει ο πειρασμος...ο ενδοιασμος μου ειναι οτι τα kapoo τα εχω καπως αφησει στην ακρη τωρα..ειναι γενικα καλη εμπειρια αλλα θελω το ολο πακετο :knockinb: οχι μονο  :cum:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.747
Πόντοι
19.795
Kapoo; :think: Τι ειναι αυτο; Πως και μου εχει ξεφυγει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom