Και ναι και οχι..
Αλλα για ποιο λογο ομως προτιμας το πρωκτικο σεξ?
α)Εχεις βιτσιο να υποτασεις τη γυναικα,να τη ξεφτυλιζεις,να γινεσαι ο επιβητορας που καταφερες να της σκισεις και τον κωλο η
β)Για πρακτικους λογους,επειδη οι Ελλεηνιδες ειναι ξεχειλωμενες και θελεις να νοιωθεις καποια αντισταση σκατοσπρωχνωντας γιατι απο μπροστα βαζεις και τα χερια μεσα και βαρας παλαμακια?
Αναλογα την απαντηση,θα σου πω αν αξιζει να εχεις αυτη την απορια και το αγχος αν οι Ταυλανδεζες δινουν κουλουρι. ;)
Εγω διαφωνω και με τους δυο λογους που αναφερεις. Για μενα ο κωλος ειναι το τριτο
πιο ωραιο πραγμα σε μια γυναικα, μετα τα ματια και τη σεξουαλικοτητα που μεταδιδει.
Γιατι λοιπον να μην τον τιμησω; Οταν μου το δινει μια γυναικα (οχι βεβαια επαγγελματιας
που θα την πληρωσω για αυτο) αισθανομαι οτι μου δινεται ολοκληρωτικα. Αλλωστε αυτο δεν
ειναι το ερωτικο παιχνιδι; Η απολυτη κατακτηση του ερωτικου συντροφου;
Τωρα οσο αφορα την Ταυλανδη στα 5 χρονια πρεπει να εχω παει με καμμια 60ρια-70ρια
διαφορετικες κοπελες. Δεν εχω παρει καμμια απο πισω, και δεν αισθανθηκα την αναγκη
γιαυτο (εγω ενας αρρωστημενος κωλας) εκτος απο την μονιμη γυναικα μου εκει που απο
μονη της μου το προτεινε οταν μια φορα ηταν ξαπλωμενη μπρουμητα και με ειδε που θαυμαζα
τα τουρλωτα οπισθια της.