Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Γεια σας παιδια. Βρισκομαι στο Νεο Δελχι και λεω να παω Pattaya για 12 μερες τελη Αυγούστου,
Εχετε να προτείνετε κανένα ξενοδοχείο καλο κεντρο αλλα και λίγο ήσυχο.ευχαριστώ
report file prwta

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Κλείσαμε σ`αυτα ...έχει κανείς άποψη ?

ΤΗΧ !

Τελικά το Golden Ville το ακύρωσα μετά απο κάποια αρνητικά σχόλια που διάβασα και την αδυναμία του hotel να μου κάνει κράτηση δωματίου μέσω της ΑΜΕΧ κάρτας που χρησιμοποιώ ...
Καταλήξαμε σ`αυτό ...Έχει κανείς άποψη ...?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Νομιζω θα χορτασετε καροτσα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τελικά το Golden Ville το ακύρωσα μετά απο κάποια αρνητικά σχόλια που διάβασα και την αδυναμία του hotel να μου κάνει κράτηση δωματίου μέσω της ΑΜΕΧ κάρτας που χρησιμοποιώ ...
Καταλήξαμε σ`αυτό ...Έχει κανείς άποψη ...?
Γιατι τοσο μακρια?
Σε σχεση με το Golden Ville ειναι πανω απο 1 χιλιομετρο πιο περα..
Βεβαια αν τα βραδια κυκλοφορειτε αποκλειστικα soi 6,αντε και buakhao,ειναι ΟΚ..
Η Walking street ομως ειναι πολυ μακρια.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Γιατι τοσο μακρια?
Σε σχεση με το Golden Ville ειναι πανω απο 1 χιλιομετρο πιο περα..
Βεβαια αν τα βραδια κυκλοφορειτε αποκλειστικα soi 6,αντε και buakhao,ειναι ΟΚ..
Η Walking street ομως ειναι πολυ μακρια.

Ναι είναι λίγο μακριά αλλά οκ δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα, το πολύ πολύ όπως είπε και ο f16 να χρησιμοποιηθεί πιό πολύ καρότσα αυτή τη φορά ...
Πάντως δεν το έκλεισα ακόμα ...αν υπάρχει καμιά άλλη καλή πρόταση όπως αυτή του ρεμπέτη είναι καλοδεχούμενη ...το budget παίζει +- 1000 μπατ/night

Α ! τί κακό πράγμα κι αυτό, τα πιό πολλά hotels να μη δέχονται American Express στο booking ..

psaxtiri123

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εχω ακουσει οτι οι τιμες στο πουκετ αυξηθηκαν πολυ τα 2 τελευταια χρονια. αληθευει? αν μπορει καποιος να δωσει ενδεικτικες τιμες σε συνδυασμο με εποχη.
επισης εχω ακουσει οτι πολλες ταυλανδες ανω των 18 αφου σε πλησιασουν και αφου σε ακολουθησουν μετα στο παιζουν ανηλικε ςκαι μαζι με συνεργατες αστυνομικους η αλλους που το παιζουν αστυνομικοι σε ζηταν μεγαλα ποσα για να μην σε συλλαβουν. αληθευει? εχει τυχει σε κανεναν?

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
ναι αμέ, προχθές πιάσανε ένα γκρουπ ΚΑΠΗ  και τους μπουζουριασανε στη ψειρου, τους ψάχνει η Νικολουλη .

Άμα δεν δείξουν ταυτότητα λεβέντη μου στη ρεσεψιόν δεν ανεβαίνουν δωμάτιο, γι αυτό λέμε κάποια οτελια που είναι σωστά .

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ναι αμέ, προχθές πιάσανε ένα γκρουπ ΚΑΠΗ  και τους μπουζουριασανε στη ψειρου, τους ψάχνει η Νικολουλη .

Άμα δεν δείξουν ταυτότητα λεβέντη μου στη ρεσεψιόν δεν ανεβαίνουν δωμάτιο, γι αυτό λέμε κάποια οτελια που είναι σωστά .
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.740
Πόντοι
19.795
Να και ενα προβλημα που εχουν οι πιπινολατρες και εγω δεν το εχω :grin:

bechet

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια τι να σας πω για το Νεο Δελχί. Εδώ είναι λίγο βαρετά τα πράγματα :headbang:. Ξεχάστε ότι ξέρετε για άλλες πρωτεύουσες :s&m_1:. Εδω πριν 30 χρόνια τα κορίτσια τα έριχναν πριν γεννηθουν για να μην δίνουν προίκα οποτε καταλαβαίνετε την αναλογία του πληθυσμου. Εδώ από οτι εχω παρει χαμπάρι και απο αλλους Ελληνες το παιχνίδι είναι για λιγους. Οργανώνουν πάρτι σε σπίτια με κορίτσια ανατολικου μπλοκ και του ελληνικού....(και όμως ναι!!!) :rockon:.Τα κλαμπ εδω κλεινουν στις 1. Και υπάρχουν ορισμένα μασαζίδικα που προσφέρουν χειρομαλακία. Τα κορίτσια που δουλεύουν σε αυτά τα έχουν περιορισμένα οι ιδιοκτήτες, και τα στέλνουν πακέτο μονο εκει που θέλουν αυτοί :s&m_3:. Εγώ ευτυχώς εχω γνωρίσει μια Ταυλανδη τυπισα μια φορά που πήγα για μασσαζ,με ψιλογουστάρει και βρισκόμαστε.
Αντε δώστε τωρα καμια πληροφορια για guest friendly hotels που να είναι της προκοπης και κοντά στην δράση αλλα και να μπορείς να κοιμηθείς.
Θα είμαι Ταυλανδη 18 με 30 Αυγούστου. Λεω να μείνω bangok την πρώτη νύχτα και μετα Pattaya.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλημέρα φίλε
δωσε διαθεσιμο μπατζετ για την βραδιά και θα πάρεις τις απαντήσεις σου.

bechet

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ψάχνω για Pattaya εως 1500 το πολύ 2000 baht την βραδιά

bechet

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Και μια λεπτομέρεια. Θα πάω μόνος μου. Δεν πιστευω να παιζει θέμα ασφάλειας και να χρειαστεί να προτιμήσω Pouket?????

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Κατά την γνώμη μου όπως έχω ξαναπεί το ξενοδοχείο ειδικά στην Παταγια είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για να περάσεις καλά. Η πισινούλα είναι απαραίτητη λόγω  της αφόρητης ζέστης και υγρασίας αλλά και λόγω ότι η θάλασσα είναι βόθρος.
Αν το μπάτζετ σου το επιτρέπει είναι χίλιες φορές καλύτερο να πιεις δύο ποτά λιγότερο το βράδυ και να απολαμβάνεις ένα πολύ καλύτερο δωμάτιο με όλες τις ανέσεις.
Μιας και τα διαθέσιμα χρήματα σου είναι αρκετά καλά εγώ σου προτείνω κάποιο από τα εξής guest friendly hotels:

1. ARECA LOUDGE

Προτίμησε με λίγα χρήματα παραπάνω το deluxe στο νέο κτίριο. Τα δωμάτια φυσάνε.

2.TIM BOUTIQUE HOTEL

3. APRIL SUITES

4. AUGUST SUITES

5. LK RENAISSANCE

6. SEA ME SPRING HOTEL

7.LK METROPOLE HOTEL

8. KTK ROYAL

Aυτό είναι σε δύσκολο δρόμο αλλά τα δωμάτια δείχνουν χλίδα.
Τσεκαρέ τα και από agoda.com και booking.com

Σε μερικά sites πρόσεχε τις τιμές γιατί δεν βάζουν τους φόρους 17% παρά μόνο όταν πας να κάνεις booking.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.740
Πόντοι
19.795
Για κοιτα αυτο το μιλφ λεει  οτι ειναι 36 χρονων και πες μου: Εσεις με νιωθετε τωρα;

Συνημμένα

• Milfoni36.jpg
    Milfoni36.jpg
    5,2 KB · Εμφανίσεις: 29

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom