σε καταλαβαινω απολυταΛογω μαλλον ξεραιλας απο ριπορτς το ριξαμε στα ιατρικα τα οποια σημαντικοτατα μεν αλλα οι πληροφοριες αντικρουομενες δε...πχ ο ενας λεει οτι το hiv ανιχνευεται μετα απο 3 μηνες αλλος παλι λεει καλυτερα 6 μηνες...εγω παλι εχω ακουσει οτι αυτα ειναι προιστορια γιατι με τις συγχρονες μεθοδους ανιχνευεται και μεσα σε 3 βδομαδες...οκ πασο αν θελει καποιος να μαθει ας ψαξει εκει που πρεπει παντως οχι στα μπουρδελα
Το ινσανιτυ χτες στις δοξες του...πραγματικα ειχα καιρο να το δω τοσο στα χαι του...θα λεγα οτι συγκινηθηκα κιολας. τιγκα στα μωρα, το λεω ξεκαθαρα, χτες γυρνουσε καποιος σπιτι ασυνοδευτος μονο απο επιλογη...οχι φυσικα πως δεν ειδα τις γνωστες σεσσημασμενες φατσες μερικες εκ των οποιων μου εχουν μεινει απωθημενο...η βραδια ξεκινησε χαλαρα με ρεμπετη που μαλλον μου φερε γουρι η παρεα του (να σαι καλα φιλε μακαρι να βρηκες και εσυ κατι με το φιλαρακι σου αργοτερα) γιατι εσπασε επιτελους το μηδενικο σερι 5-6 εξοδων και χτες ειχαμε ευνοικο αποτελεσμα.
Ξεκινησαμε με thermae για ζεσταμα...το μερος δε χρειαζεται ιδιαιτερες συστασεις και μονο το γεγονος οτι μαζευει μεσα το μισο Τοκυο ειναι εγγυηση ποιοτητας...φυσικα και οι τιμες αναλογες...μια γρηγορη μετα απο beer garden soi 7 (απο το ενα ακρο στο αλλο) να ριξουμε μια ματια και στις τρανες οπως λεει ο παγκ...καπου εκει χωρισε η παρεα...εγω ξαναγυρισα thermae γιατι με ετρωγε η περιεργεια να ανιχνευσω προθεσεις και τιμες...αραγε ολες εκει θελουν σαμουραι η μηπως μερικες ειναι προθυμες να δοκιμασουν και κατι διαφορετικο πχ αρχαιο ελληνα οπλιτη 2-3 που ρωτησα ειναι ανοιχτες αλλα δυστυχως δεν παιρνω σορτ και εκει συνηθιζεται...παρολα αυτα θα το ενταξω πιο συχνα στο προγραμμα μου γιατι μου αρεσει το στυλ του μαγαζιου, βολικο, ενα τσουβαλι ωραια πιπινια στη σειρα, φτηνα ποτα και γλιτωνεις και τα ξενυχτια...
Καταληξη εκει που τελειωνει ο δρομος δηλαδη ενα απο τα αφτερ το οποιο εμελλε αυτο το σκ να ειναι το ινσανιτυ (το προηγουμενο ειχα παει mixx)...καπαρωσα πολυ γρηγορα (κατι σπανιο για μενα γιατι συνηθως το ψυριζω το θεμα για ωρα μεχρι να καταληξω καπου αν τελικα καταληξω) ενα μπιμπελο 25 μαιων και 43 κιλων (για τον κωστα ηταν αυτη αλλα σε πιο ασπρουδερη εκδοση)...τα κλασσικα χορος, ποτο κτλ μεχρι πρωιας και τελικα αποσυρση στο κονακι μου για τα περαιτερω...η ζημια ηταν 2500 για το κοριτσι (λονγκ φυσικα) συν 500 τα ποτα συν ταξι συν τα 300 κερατιατικα του ινσανιτυ...εδω να κανω μια υποσημειωση...εχω αρχισει να αναθεωρω τον προυπολογισμο μου λιγο προς τα πανω περιπου 500-1000β...και εξηγουμαι...εκει που παλια η ταριφα για μενα ηταν 2000 για κατι αξιοπρεπες, τωρα το νουμερο για κατι απο το πανω ραφι στα αφτερ ειναι πανω απο δυο καφετια...οχι πως δεν παιρνεις και με 2000 η ισως και 1500 αλλα μιλαμε για μετριοτητες...προτιμω να δωσω ενα καφετι παραπανω και να παρω κατι πιο κοντα στα γουστα μου...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Έτσι... Ετσι... Δώσε μας πόνο....
Το ινσανιτυ χτες στις δοξες του...πραγματικα ειχα καιρο να το δω τοσο στα χαι του...θα λεγα οτι συγκινηθηκα κιολας. τιγκα στα μωρα, το λεω ξεκαθαρα, χτες γυρνουσε καποιος σπιτι ασυνοδευτος μονο απο επιλογη...οχι φυσικα πως δεν ειδα τις γνωστες σεσσημασμενες φατσες μερικες εκ των οποιων μου εχουν μεινει απωθημενο...η βραδια ξεκινησε χαλαρα με ρεμπετη που μαλλον μου φερε γουρι η παρεα του (να σαι καλα φιλε μακαρι να βρηκες και εσυ κατι με το φιλαρακι σου αργοτερα) γιατι εσπασε επιτελους το μηδενικο σερι 5-6 εξοδων και χτες ειχαμε ευνοικο αποτελεσμα.
Ξεκινησαμε με thermae για ζεσταμα...το μερος δε χρειαζεται ιδιαιτερες συστασεις και μονο το γεγονος οτι μαζευει μεσα το μισο Τοκυο ειναι εγγυηση ποιοτητας...φυσικα και οι τιμες αναλογες...μια γρηγορη μετα απο beer garden soi 7 (απο το ενα ακρο στο αλλο) να ριξουμε μια ματια και στις τρανες οπως λεει ο παγκ...καπου εκει χωρισε η παρεα...εγω ξαναγυρισα thermae γιατι με ετρωγε η περιεργεια να ανιχνευσω προθεσεις και τιμες...αραγε ολες εκει θελουν σαμουραι η μηπως μερικες ειναι προθυμες να δοκιμασουν και κατι διαφορετικο πχ αρχαιο ελληνα οπλιτη 2-3 που ρωτησα ειναι ανοιχτες αλλα δυστυχως δεν παιρνω σορτ και εκει συνηθιζεται...παρολα αυτα θα το ενταξω πιο συχνα στο προγραμμα μου γιατι μου αρεσει το στυλ του μαγαζιου, βολικο, ενα τσουβαλι ωραια πιπινια στη σειρα, φτηνα ποτα και γλιτωνεις και τα ξενυχτια...
Καταληξη εκει που τελειωνει ο δρομος δηλαδη ενα απο τα αφτερ το οποιο εμελλε αυτο το σκ να ειναι το ινσανιτυ (το προηγουμενο ειχα παει mixx)...καπαρωσα πολυ γρηγορα (κατι σπανιο για μενα γιατι συνηθως το ψυριζω το θεμα για ωρα μεχρι να καταληξω καπου αν τελικα καταληξω) ενα μπιμπελο 25 μαιων και 43 κιλων (για τον κωστα ηταν αυτη αλλα σε πιο ασπρουδερη εκδοση)...τα κλασσικα χορος, ποτο κτλ μεχρι πρωιας και τελικα αποσυρση στο κονακι μου για τα περαιτερω...η ζημια ηταν 2500 για το κοριτσι (λονγκ φυσικα) συν 500 τα ποτα συν ταξι συν τα 300 κερατιατικα του ινσανιτυ...εδω να κανω μια υποσημειωση...εχω αρχισει να αναθεωρω τον προυπολογισμο μου λιγο προς τα πανω περιπου 500-1000β...και εξηγουμαι...εκει που παλια η ταριφα για μενα ηταν 2000 για κατι αξιοπρεπες, τωρα το νουμερο για κατι απο το πανω ραφι στα αφτερ ειναι πανω απο δυο καφετια...οχι πως δεν παιρνεις και με 2000 η ισως και 1500 αλλα μιλαμε για μετριοτητες...προτιμω να δωσω ενα καφετι παραπανω και να παρω κατι πιο κοντα στα γουστα μου...
Πρόσεξε λοιπόν πως ήταν η δική μου βραδυά χτές ...
Καφές στο μεγαλύτερο playground χαζομάρας, στο Θησείο, 200 μπάτ(5 ευρώ) !! το νερόπλυμα ....
Ξυνές μούρες και πόζα !
Φαγητό σε παρακείμενη περιοχή γεμάτη με "δήθενιάρηδες" και trendyδες, 1000 μπάτ το άτομο !!
Μέτριο φαγητό... Σαχλαμάρα, ξυνές μούρες και πόζα !
Μπύρα σε μπαρόκλαμπο στο Γκάζι 350μπάτ!!! το "τεμάχιο"...
Μπάζα, ξυνές μούρες και πόζα ...
Γενική "Διαθεσιμότητα" γυναικών, οριακά λίγο πάνω απο το ΜΗΔΕΝ (οχι για την postγέρικη αφεντομουτσούνα μου, αλλά για ΟΛΟΥΣ...)
Γύρισα σπίτι κατά 3000 μπάτ φτωχότερος και φυσικά χωρίς γυναίκα εννοείτε
Γι΄αυτό σου λέω Φαντομά μου... Δώσε "πόνο"... ...
Για να 'χουμε να ονειρευόμαστε και κάτι
προσκυνω!Έτσι... Ετσι... Δώσε μας πόνο
Καφές στο μεγαλύτερο playground χαζομάρας, στο Θησείο, 200 μπάτ(5 ευρώ) !! το νερόπλυμα ....
Ξυνές μούρες και πόζα !
Φαγητό σε παρακείμενη περιοχή γεμάτη με "δήθενιάρηδες" και trendyδες, 1000 μπάτ το άτομο !!
Γενική "Διαθεσιμότητα" γυναικών, οριακά λίγο πάνω απο το ΜΗΔΕΝ (οχι για την postγέρικη αφεντομουτσούνα μου, αλλά για ΟΛΟΥΣ...)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Ρε φαντομα, 43 κιλα ε? κατι μου θυμιζει αυτο το βαρος, κατσε να τσεκαρω το αρχειο μου.
Οσο για τη φραση ' μπιμπελο 25 μαιων ' δεν ταιριαζει και μπιμπελο και 25.
Και λιγα λογια για τις πιπες, προτιμηστε τις ρηχες, οσο πιο βαθια τοσο μεγαλωνει το ρισκο, αφηστε τα deep throat για την Κατσουμι.
Και λιγα λογια για τις πιπες, προτιμηστε τις ρηχες, οσο πιο βαθια τοσο μεγαλωνει το ρισκο, αφηστε τα deep throat για την Κατσουμι.
Xristoforidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εισαι σιγουρος ΚωσταF16 ?? με βλεπω να παιρνω κανα κουτι καποτες μαζι μου!
εχω φοβηθει με ολα αυτα που διαβαζω! χαχ ελπιζω να γυρισω καλα
εχω λιωσει να διαβαζω το forum! και τι δεν εχει! πολυτιμο πραγματικα για καποιον που θελει να παει εκει
αχ αυτη η Κατσουμι
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Κινδυνος υπαρχει εστω και μικρος φιλε,γιατι να το διακινδυνεψεις;Καλο το γαμησι αλλα η υγεια πολυτιμη.Γεια χαρα σε ολους
Χθες πηρα τον γιατρο μου τηλ γιατι πραγματικα νομιζω οτι πρεπει να ξερουμε ΟΛΟΙ μας εδω μεσα τι γινετε σε αυτο το θεμα! μου ειπε οτι ακομα και με εξετασεις να κανεις δεν εισαι σιγουρος με τιποτα!!! εχουν δικιο τα παιδια για αυτο που λενε!! ΠΑΝΤΑ προφυλακτικο !
τωρα για το τσιμπουκι χωρις ...τα παιρνεις τα ρισκα σου αλλα θεωρητικα δεν κολλας aids, ηταν οι λεξη του!!
Και δεν μιλαμε μονο για ειτζ,δυστυχως ενα σωρο αρρωστιες υπαρχουν.
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Φιλαρακι καλα αυτα που λες αλλα αν ειναι να γαμαω ταιλανδη με καποτα,προτιμω να παρω μια χοντρη στο πηλιο να την γαμησω ακαποτα μεχρι να σπασει το κρεβατιΚινδυνος υπαρχει εστω και μικρος φιλε,γιατι να το διακινδυνεψεις;Καλο το γαμησι αλλα η υγεια πολυτιμη.
Και δεν μιλαμε μονο για ειτζ,δυστυχως ενα σωρο αρρωστιες υπαρχουν.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Στελιο αν ειναι να παρεις χοντρη παραιτησου απο αντρας και δηλωσε λουλουκος.Φιλαρακι καλα αυτα που λες αλλα αν ειναι να γαμαω ταιλανδη με καποτα,προτιμω να παρω μια χοντρη στο πηλιο να την γαμησω ακαποτα μεχρι να σπασει το κρεβατι
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Μπικ ποτε θα ρθεις να σε φιλεψω νερατζακι?Έτσι... Ετσι... Δώσε μας πόνο
Ξυνές μούρες και πόζα !
Τα πραγματικα μπιμπελο τα βλεπω στη δουλεια μου καθε μερα ευτυχως με αξιοπρεπες ντυσιμο και λουκ αλλιως θα μας κλεινανε μεσα.Ρε φαντομα, 43 κιλα ε? κατι μου θυμιζει αυτο το βαρος, κατσε να τσεκαρω το αρχειο μου.
Οσο για τις πιπες ειπες μεγαλη κουβεντα και αν και ειπα οτι δε θα μιλησω για ιατρικα με βαζεις σε μεγαλο πειρασμο να γραψω...οχι για να το παιξω γιατρος που δεν ειμαι αλλα απλως για να πω συνοπτικα την εμπειρια μου...ολα τα σκατοβακτηρια στη στοματικη κοιλοτητα πανε και κολλανε σε ενα σημειο το λαρρυγγα...οσο πιο βαθεια η πιπα λοιπον τοσο πιο επικινδυνη...υψηλοτατου ρισκου δε οι πιπες που πιανεις "τερμα"...δυο φορες ετσι την πατησα εγω τη μια σχετικα ψιλοανωδυνα, τη δευτερη ομως ταλαιπωρηθηκα για πολυ καιρο...πρωτη φορα κολλησα γοννορροια η οποια ευτυχως εφυγε με συνοπτικες διαδικασιες...τη δευτερη ομως μαρτυρησα για μηνες και ειδα το χριστο φανταρο...και μη νομιζετε οτι και οι γιατροι τα ξερουν ολα, στη δευτερη περιπτωση δεν ειχαν ιδεα και απλως με ποτιζαν με αχρηστα αντιβιοτικα για μηνες...τελικα εγινα γιατρος του εαυτου μου, ας ειναι καλα το ιντερνετ και τα εξειδικευμενα φορουμ αλλιως δε θα ειχα δει φως...και τις δυο φορες λοιπον απο βαθεια πιπα πιο βαθεια δε γινοτανε αφου ακουμπησα "τοιχο"...και τις δυο φορες απο μασσαζ την πρωτη απο λαδαδικο μασσαζ (to mango στη σουκ 24 η κατι τετοιο) και τη δευτερη απο το victoria soapy massage επι της ραμα 9...η αληθεια ειναι οτι γιαυτο εχει φοβηθει το ματι μου καπως με τα μασσαζ και εχω ξαναμπει σε κυκλο φριλανσερ....τοτε ημουν σε κυκλο μασαζ μεχρι που μου τυχε το δευτερο συμβαν...οχι πως οι φριλανσερ ειναι ακινδυνες αλλα στα μασσαζ το τραφικ ειναι πολυ υψηλοτερο απλη στατιστικη...βεβαια οι κυκλοι ειναι για να κλεινουν οποτε θεμα χρονου ειναι να ξαναπαω σε μασσαζ...παντως πιπες κανω ακαποτες μεν αλλα δεν τις αφηνω να κανουν οτι θελουν οπως παλια τωρα μονο ρηχες στο μετρο του δυνατου...αλλα ετσι κι αλλιως παρα πολλες φριλανσερ στην βκκ δεν κανουν πιπες καθολου οποτε οκ...φυσικα τσιμπουκαδικα δεν παω ουτε νεκρος που να με πληρωνανε.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
καλα τα γουστα αλλα υπαρχει και το μετα & για οσους νομιζουν οτι με το προφυλακτικο δεν τους κανει κουκου ας παρουν κανα βιαγκρα δεν ειναι κακο πολλοι περνουν και δεν παραδεχονται.Εγω περνω μονο thai οταν παω.Πολυ σωστος ετσι πρεπει να κανουν ολοι και οχι να εχουν την νοοτροπια του ελληνα οτι σε μενα δεν προκειται να συμβει κατι.Παντα προφυλακτικο ακομη και παρθενα να το παιζει η αλλη.
Αχ φαντομα μας εφτιαξες πάλι και εσύ μπικου μας ξενερωσες λοιπόν φαντομα θέλω να μου πεις πληροφορίες για ένα καινούριο κλαμπ στην σουκουμβιτ 33 ονόματι velvet μου έχουν πει ότι είναι στυλ ινσανιτυ αλλά θέλω να πας αν δεν έχεις παει για να μας πεις τι παίζει
.....Στελιο αν ειναι να παρεις χοντρη παραιτησου απο αντρας και δηλωσε λουλουκος.
και αυτη σωστη αποψη....αν και ακομα κωλονω και δεν ξερω γιατι να παρω...καλα τα γουστα αλλα υπαρχει και το μετα & για οσους νομιζουν οτι με το προφυλακτικο δεν τους κανει κουκου ας παρουν κανα βιαγκρα δεν ειναι κακο πολλοι περνουν και δεν παραδεχονται.Εγω περνω μονο thai οταν παω.
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Εγω ακουσα απο το μωρο της παρασκευης για ενα κλαμπ voice 88 στο holiday inn soi 22...ειδα και τα διαφημιστικα φυλλαδια μεσα στο ταξι της επιστροφης...μου τα δειχνε ο ταξιτζης καλα μιλαμε οργανωμενοι οι ταριφες με τα αφτερ πως να μην ειναι δηλαδη με αυτα (προμηθεια μαγαζιου) και με αυτα (νυχτερινες αρπαχτες) βγαζουν τα καλυτερα μεροκαματα...για πες συναδελφε περισσοτερα για το velvet για να το ψαξω να δω αν αξιζει περαιτερω διερευνησης γιατι ο χρονος ειναι χρημα και το χρημα ειναι . Σαν τα μανιταρια ξεφυτρωνουν τα ατιμα...τα παλια bossy, shock 39, lucky τα φαγε η μαρμαγκα...το δε κολαστηριο spicy ευχομαι να του βαλλανε λουκετο μετα το πιστολιδι...Αχ φαντομα μας εφτιαξες πάλι και εσύ μπικου μας ξενερωσες λοιπόν φαντομα θέλω να μου πεις πληροφορίες για ένα καινούριο κλαμπ στην σουκουμβιτ 33 ονόματι velvet μου έχουν πει ότι είναι στυλ ινσανιτυ αλλά θέλω να πας αν δεν έχεις παει για να μας πεις τι παίζει
rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 263
- Πόντοι
- 3.287
όλοι όσοι γνωρίσατε τον Φαντομα είπατε τα καλυτερα, να προσθέσω και εγώ ένα ακόμα αστέρι για τον φίλο Φαντομα, αξιολογότατο ατομο που δίνει απλόχερα όσα γνωρίζει ακόμα και σε αυτούς που πρώτη φόρα γνωρίζει!!! Φίλε Φαντομα είσαι το κόσμημα του φόρουμ. Όσο για εμάς όπως σωστά είπες Μονό αν το πάλαιψεις κοιμασε μονός σου, ο Βούδας έχει φροντίσει ώστε όλα να παίρνουν το δρόμο τους. Τα Γκογκο στη Νανά βαστούν καλά και με τρελλα μωρά, η κατάληξή μας ήταν εκεί δίπλα στο spankys αριστερά στο βάθος (δεν θυμάμαι το όνομά) βρήκαμε ίσως τα πιο ωραία μωρά με τους λιγότερους θαμώνες, το κόστος άγγιξε τα 3000 μπατ (600 μπαρφαϊν - 2000 το μωρό + το κέρασμα ), ετών 24 άσπρο λαμπάδα στο κορμί φωτιά στο κρεβάτι!!!!
rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 263
- Πόντοι
- 3.287
τώρα είμαστε Πατταγια που δεν χρειάζεται διαφήμιση . οι τιμές ίδιες ο κόσμος πολύ λιγότερος από τον Μάρτιο που ήμουν πάλι εδώ, οι επιλογές επομένως περισσότερες!!! Στα μπαρ ζητούν μέχρι και 2000 + 300 και στα γκογκο 2000 + 600 άρα για μένα η επιλογή είναι γκογκο, γέρος άνθρωπος ον!!! Χθεσινή επιλογή από Αλκατραζ κοπελλα ετων 25 μικροκαμομενη που στασιο δεν είχε, (προχθές την έχασα από καψουρακο πιτσιρικά στο πάρα πέντε), χθες όμως με συνοπτικές διαδικασίες μετακόμισε στο δωμάτιο μου για σορτ τάιμ (12.00 - 04.00)!!! Η κοντή δέχθηκε πυρά οπού είχε τρυπα με κατάληξη τελείωμα στο στόμα, το μονο ελάττωμα ότι είναι αβυζο, δεν κάνει δηλ. για βυζολαγνους . το κόστος λίγο πάνω από 3000 με το κέρασμα!!!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
καλο θα ηταν να εισαι εντελως προετομασμενος, πρεπει να βρεις και ενα καλο ψυχολογο ισως ψυχιατρο για την καταθλιψη της επιστροφης. μονο το ται σεξ τριπ δεν φτανει.Χθες πηρα τον γιατρο μου
Xristoforidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλο θα ηταν να εισαι εντελως προετομασμενος, πρεπει να βρεις και ενα καλο ψυχολογο ισως ψυχιατρο για την καταθλιψη της επιστροφης. μονο το ται σεξ τριπ δεν φτανει.
νομιζω με νιωθεις