Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Οπως παντα ο Μπικου αναλυτικοτατος και απολυτα σωστος. Οσο για το τρεξιμο που λες, δεν εχεις αναγκη
εσυ πιτσιρικος πραμμα. Τι να πουμε και εμεις οι
κωλογεροι.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
kostas γιαυτο και εγω δεν ξαναπαω phukeτ γιατι πιστευω οτι ενα μεγαλο ποσοστο του νησιου παραλιες,αξιοθεατα τα εχω δει και τα εχω κανει και εις διπλουν και τριπλουν εκει 3 φορες phi phi και phang nga πηγα φτανει..ολο το νησι εξερευνηση με μηχανακι καθε μερα..και απο νυχτερινη ζωη και γυναικες δεν με γεμιζει αλλο και φετος που πηγα ψηλοβαρεθηκα οποτε παω γ αλλα που δεν εχω ξαναδει...
Αλλα ουτε η pattaya με γεμιζει πλεον απο νυχτερινη ζωη εαν εξαιρεσεις τα agogo...ενα insomnia και ενα ibar ειναι..ολα ταλλα ειναι μουφες..
εχει ομως πραματα που δεν ειδα και θελω να τα δω...
Ψηφιζω Bkk σε ολα εαν εξαιρεσεις τις παραλιες...
Βασικα καποιος οταν παει πρωτη φορα οπου και να ειναι αυτη ολα τελεια και ωραια θα τα βλεπει ακομη και τους υπονομους απο την bangla γιατι θα εχει τυφλωθει απο αυτα που γινονται...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
99% σεξ λοιπον και τον υπολοιπο χρονο κατι αλλο .
Αν ενας μονιμος ακολουθησει το προγραμμα σου κωστα, σε 2 αντε 4 μηνες το πολυ θα χει αφησει τα κοκκαλακια του...να πουμε αληθειες λοιπον μας και ξανανοιξε η ιδια γραφικη συζητηση αλλα οι αληθειες ειναι υποκειμενικες οποτε θα πω τη δικη μου αληθεια...οταν γυρναω σπιτι μετα απο ενα φυσιο-πολιτισμικο ταξιδι παντα αισθανομαι γεματος...αντιθετως πολλες φορες εχω γυρισει σπιτι απο νυχτερινη εξοδο με τη σκεψη "δεν καθομουνα καλυτερα σπιτακι μου?"...αληθεια ειναι επισης οτι το ναρκωτικο ειναι τοσο σκληρο που ακομα και αν δε σε ικανοποιει κατι πληρως εξακολουθεις να το κανεις σα να προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι συνεχιζει να ειναι παντα διασκεδαστικο...για να επιβιωσεις λοιπον και στο φυσικο αλλα και στο ψυχολογικο επιπεδο χρειαζεται ισορροπια σε ολα...εξοδος λοιπον το πολυ μια φορα τη βδομαδα...

Κατα τα αλλα θελω να διαμαρτυρηθω για ενα φαινομενο το οποιο εχει αρχισει να παιρνει ανησυχητικες διαστασεις και στην Ταυλανδη...αλλο ενα ξενοφερτο μικροβιο της δυσης εφτασε εδω και διαφθειρει τα κοριτσια μας  >:(..μιλαω για τις λεσβιες οι οποιες εχουν πια αρχισει και γινονται τοσο διαδεδομενες και ανοιχτες οσο και τα λειντιμποι...και μιλαμε για ορκισμενες λεσβιες που μοστραρονται και κυκλοφορουν χερι-χερι με καμαρι και υπερηφανεια.  :headbang:  τα λειντιμποις ηταν μοδα χρονια πολλα, τωρα εγιναν μοδα και τα tom boy...η Ταυλανδη δεν αλλαζει εχει ηδη αλλαξει...

Δεν υπαρχει τιποτα πιο εκνευριστικο απο το να βγαινεις κλαμποτσαρκα και να βλεπεις τις ιδιες φατσες συνεχεια και μαλιστα σε διαφορετικα μερη...δυστυχως ομως ειναι αναποφευκτο ακομη και αν δε βγαινεις τοσο συχνα...ο κομπος εφτασε στο χτενι πριν καμια δεκαρια μερες οταν αρχισα να βλεπω γκομενες που εβλεπα πριν 4-5 χρονια και μαλιστα καναδυο τις ειχα παρει κιολας  :headbang:  δυστυχως εχω σχετικα καλη μνημη...προχτες λοιπον ειπα να αλλαξω και δοκιμασα ενα σχετικα καινουργιο κλαμπ στο σοι 11...αναφερομαι στο levels που γενικα μου κανε καλη εντυπωση και θα το ξανατιμησω...καλο κλαμπ, ψιλοκυριλε, καλη μουσικη, μπαλκονι με θεα, δυο εσωτερικοι χωροι, δεν εχει εισοδο, ξεκιναει νωρις οποτε αποφευγουμε τα τρελλα ξενυχτια αν και συνηθως μετα συνεχιζω αλλου και ειναι και smoke free...πολλες γυναικες εργαζομενες και μη...εχει και μερικες φαρανγκογυναικες αλλα ευτυχως οχι πολλες...αλλα ειδα αρκετους ανδρες και μαλιστα νεα παιδια αν και αυτο ειναι πια γενικο φαινομενο στα φαρανγκοστεκια...γενικα αξιζει σα μερος

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Εγω οταν γυρναω σπιτι μου λεω το αντιθετο
Δεν καθομουνα εκει που ειμουνα(Ταυλανδη)
τι ηθελα και γυρισα πισω.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
no problem με τα tom..βγαζουν και ωραια γουστα για ματι χωρια που δεν λενε οχι και για να συμετεχεις αρκει να εισαι λιγο προσεχτικος οταν τις χωσεις
δοκιμασα περισυ σκετη καβλα κορμακι το τομι και η παρτενερ του διπλες καβλες ηταν στον παραδεισο (εδειχνε)
τα πουστρακια και L/B ειναι σιχαματα (για μενα) και ανηκουν στους υπονομους (παλι για μενα :))

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
καλο το Levels μιας και εγω εμενα παραδιπλα, συμπαθητικο με ωραια θεα στο μπαλκονακι..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Σαββατο ειναι σημερα, μερα για κανα ποιημα,
μπας και περασει ο καιρος, ευκολα μετη ριμα.

Να πηγαινα λεει στη Μπανγκοκ, στη Σουκχουμβιτ για τσαρκα,
και ας μεβριζε η γυναικα μου, που πας μωρε μαλακα.
Στο σοι επτα που ειναι καλτ να εκανα μια βολτα
να μεκραζαν τα ξεκωλα στου μπλοου τζαμπ την πορτα.
(Αλο μιστεεεεεεεελ, μασσααααααζ, χουελ αλ γιου φλοοοοομ,
τεικ κελ φολ γιουυυυυυ.)
Με Γιορο, Μπικου, Παγκταο, στα αραβικα για σισα,
και υστερα στο ραινμποου, για ημιγυμνα κοριτσια.
Ξενυχτι με τον Φαντομα, και ας λεει πως τον χαλαει,
στα αφτερ ειναι ειδικος, και ξερει που να παει.
Και τελος στο κρεβατι μου καθως θα ξημερωνει
εγω να ειμαι αγκαλια, με ενα καλο μιλφονι.

Αντι για αυτα ομως εδω,καθομαι πικραμενος
και ειμαι οπως φαινεται, πολυ σαλταρισμενος.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κωλογερε, δεν πας καμια εκκλησια να φυγουν οι κακοι δαιμονες απ το μυαλο σου.
Υπαρχει και ζωη εκτος ταιλανδης.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Για να πω την αληθεια δεν περναω και ασχημα ειδικα το καλοκαιρι.
Ειμαι σε ενα νησι του Ιονιου, κολυμπαω σε μια απο τις καλυτερες
παραλιες της Μεσογειου και ποτε ποτε μας καθεται και καμμια
Σλοβακα η Εγγλεζα κωλογρια (αν και εχει δυσκολεψει τελευταια
η δουλεια). Θα μπορουσα να πω οτι ειναι παραδεισος. Κολαση ομως
δεν ειναι. Και εγω γουσταρω κολαση.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
είχα δεί πριν κανά χρόνο την ταινία "whore's glory" και το σύστημα "φορτώματος" κάπου στην "προηγμένη" μέση Ανατολή (γιατί υπάρχει και το υποανάπτυκτο πακιστάν κτλ) , είναι να κάθονται τα "εμπορεύματα" πίσω απο μια βιτρίνα , και ο αγοραστής , να τις διαλέγει σα να πήγαινε super-market , δλδ πραγματικά εμπορεύματα αμεσου-αναλώσεως.

whores-glory-documentary.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.thebrag.com/wp-content/uploads/2012/06/WhoresGlory-Photo1-_C-VinaiDithajohn.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.anorak.co.uk/wp-content/uploads/2012/06/whores-glory.jpg[/img[/URL]]

δεν ξέρω αν αυτό το σύστημα υπάρχει στην ταυλάνδη , αλλά το βλέπω 100φορές καλύτερο απ'το να φορτώνεις εν μέσω decibell-ικών τυμπανοκρουσιών σε κάποιο club , βασικά το δεύτερο το βλέπω μαλακία

ας πούμε στο Μεξικό , έχουν ένα πολύ καλό και βολικό σύστημα φορτώματος και μοιάζει με τους δικούς μας μεταξο-φυλικούς δρόμους :

[img]http://[URL unfurl="true"]www.labiennale.org/img_din/EWCCDOYUCJ38496.jpg[/img[/URL]]

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Rigo, να εχεις ωτοασπιδες στο ταξιδι, οι ταιλανδεζες οταν μιλανε μεταξυ τους βγαζουν κατι εκνευριστικα ντεσιμπελ που θα σε χαλανε διαρκως.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
στο soi 6 πανω απο το 3 angels bar ειδα κατι ωραια δωματια τουλαχιστον ετσι φενονται εχει παει κανεις?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ειναι κανεις εδω?  τουκ τουκ, η πορτα οχι τα ταξι της βκκ.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Επεσε πιστολιδι στο spicy με θυματα...καλα ειχα πει εγω τις προαλλες οτι το μερος ειναι κολασμενο για τελειωμενους.  :rolleyes:  και τι δεν ειχε μεσα απο αφρικανες πουτανες μεχρι ταυλανδικη μαφια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Esam Ali Elhamadi το ονομα του πρωταγωνιστη...και κατι αλλοι λυβιοι
αυτες οι σκατορατσες παντα και παντου γαμω τα ισλαμια τους

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Χαιρετώ την παρέα μπικου παγκταο κωλογερο φαντομα και τα αλλά παιδιά υπομονή και γρήγορα θα ξανά βρεθούμε ας την βγάλουμε με τα υποκατάστατα προς το παρόν μέχρι να ξανά πέσουμε σε μερικούς μήνες στα σκληρά
Καλό καλοκαίρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom