Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
συμφωνω με paok.... :rockon:
φετος που επινα τα ποτακια μου στο teazers και ημουν συγκεκριμενα με μια γκομενιτσα που με αυτην τα λεγαμε σχεδον καθημερινος εκει
σκανε μυτη τρεις Ταυλανδοι γυρω στα 22-23 μεσα στο μαγαζι πιτα στα τατουαζ και καθονται σε ενα σταντακι.
Εγω παραξενευτηκα γιατι εκει μονο τουριστες εβλεπα.Για μια στιγμη σηκωνεται η γκομενιτσα που ειμασταν μαζι και παει στην παρεα τους,
Ερχεται μετα απο λιγο και μου λεει ελα να σε γνωρισω το αγορι μου,την λεω πλακα κανεις τωρα?ε πηγα και εγω και γνωριστηκαμε.
Και οντως αργοτερα που την εκανα φιλη στο fcb ηταν μαζι,αγκαλιτσες φιλακια...δεν τρεχει τιποτα
Τι να τρεξει ρε τυπε,εσυ του πληρωνεις το μηχανακι,το τατουαζ,τα ρουχα.Θα τους κερασες και τα ποτα. :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ειναι ματαιο καποιος να  προσπαθει να κατανοησει τι σημαινει ενα ταξιδι στην ταιλανδη η στην Ασια γενικοτερα, αν φυσικα δεν εχει παει.
Τετοιες εμπειριες δεν θελουν πολυ λιβανισμα, διαβατηριο και βουρ στον παραδεισο.

Ποσες φορες θα το γραψω αυτο...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
ετσι ειναι Kostasf16...
ενα ακομη βιντεακι μου με θεα λιγο απο Bangkok και Banyan tree Hotel 2013

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Ειναι(οπως το τοποθετησα απο την αρχη) ενα απο τα πολλα που υπαρχουν για μενα
και αυτο που εχει σχεση με τον χωρο και το υφος του thrent που συνομιλουμε.
Ομως η ζωη δεν ειναι μονο το sex.
Μπορω να σου πω και αλλα δικα μου δελεαρ

Φυσικες ομορφιες
Γευσεις
Γνωριμια διαφορετικου πολιτισμου
Ασφαλεια
Καλος καιρος
Ψωνια(ειδικα ενδυση)
Μαλλον η φθηνοτερη χωρα που περιλαμβανει ολα τα ανωτερω
Και αλλα λιγοτερης σημασιας

Γενικά συμφωνώ με τη λογική σου αλλά θέλω να παραθέσω τις ενστάσεις μου ...
- Η Παττάγια που γνώρισα είναι ένα οικοδομικό τερατούργημα και δεν έχει σχεδόν καμία φυσική ομορφιά , σίγουρα βέβαια θα ενοείς τα νησιά Πουκέτ ή Κο Σαμούι κλπ
- Οι γεύσεις της Ταυλάνδης δεν μπορώ να πω πως μ`ενθουσίασαν , βέβαια αυτό είναι θέμα γούστου , τύχης και επιλογών
- Ως σεξοτουρίστας , συνήθως ο χρόνος για "πολιτιστικές ανησυχίες" είναι μάλλον ιδιαίτερα περιορισμένος 
- Οι μόνιμα 28-34 βαθμοί κελσίου με 85+ % υγρασία δεν μπορώ να δικαιολογήσω χαρακτηρισμό "καλός καιρός"
- Η Ταυλάνδη μπορεί να είναι πραγματικά μιά ασφαλής χώρα , εγώ είχα όμως μιά αρνητική εμπειρία (γαμώ τη γκαντεμιά μου !)
- Οι "μαιμούδες" που μπορεί να ψωνίσει κάποιος είναι μεν πάμφθηνες αλλά όχι της ίδιας ποιότητας με άλλων χωρών (Τουρκίας πχ)

Παρ`ολα αυτά σίγουρα είναι ένα "ιδιαίτερο" μέρος του κόσμου όπου σε "αιχμλοτίζει", ειδικά ανθρώπους που έχουν και κάποια επιρέπεια !
Αξίζει σε όλους τους άντρες του κόσμου για έστω μία φορά στη ζωή τους !!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Γενικά συμφωνώ με τη λογική σου αλλά θέλω να παραθέσω τις ενστάσεις μου ...
- Η Παττάγια που γνώρισα είναι ένα οικοδομικό τερατούργημα και δεν έχει σχεδόν καμία φυσική ομορφιά , σίγουρα βέβαια θα ενοείς τα νησιά Πουκέτ ή Κο Σαμούι κλπ
- Οι γεύσεις της Ταυλάνδης δεν μπορώ να πω πως μ`ενθουσίασαν , βέβαια αυτό είναι θέμα γούστου , τύχης και επιλογών
- Ως σεξοτουρίστας , συνήθως ο χρόνος για "πολιτιστικές ανησυχίες" είναι μάλλον ιδιαίτερα περιορισμένος 
- Οι μόνιμα 28-34 βαθμοί κελσίου με 85+ % υγρασία δεν μπορώ να δικαιολογήσω χαρακτηρισμό "καλός καιρός"
- Η Ταυλάνδη μπορεί να είναι πραγματικά μιά ασφαλής χώρα , εγώ είχα όμως μιά αρνητική εμπειρία (γαμώ τη γκαντεμιά μου !)
- Οι "μαιμούδες" που μπορεί να ψωνίσει κάποιος είναι μεν πάμφθηνες αλλά όχι της ίδιας ποιότητας με άλλων χωρών (Τουρκίας πχ)

Παρ`ολα αυτά σίγουρα είναι ένα "ιδιαίτερο" μέρος του κόσμου όπου σε "αιχμλοτίζει", ειδικά ανθρώπους που έχουν και κάποια επιρέπεια !
Αξίζει σε όλους τους άντρες του κόσμου για έστω μία φορά στη ζωή τους !!!

Καλα πηγες τετοιο ταξιδι και πηγες μονο παταγια ρε παιχτη;

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Pattaya εχει γαματα αξιοθεατα αν τα γνωριζεις φυσικα...
Koh kood και koh mak εχει παει κανεις?σκεφτομαι για την επομενη φορα να παω μια βολτα...
ειναι πιο κατω απο koh chang περιπου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
είχα μόνο 8 μέρες ...προτίμησα να δω ένα μέρος παρά να τις φάω σε μετακινήσεις ...
μαλακια τυπε μου..τσαμπα λεφτα.Καταρχην να πας μονο για 8 μερες δεν αξιζει.Τοσα λεφτα που εχει το εισητηριο,αξιζει απο 15 μερες και πανω.
Και με τιποτα αν εισαι νεος,παταγια.Ειναι οταν εισαι προς το τελειωμα της ζωης σου,και δεν εχει αλλα ενδιαφεροντα,εκτος απο το να βουτηξεις το πουλι σου καπου.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Pattaya εχει γαματα αξιοθεατα αν τα γνωριζεις φυσικα...
Koh kood και koh mak εχει παει κανεις?σκεφτομαι για την επομενη φορα να παω μια βολτα...
ειναι πιο κατω απο koh chang περιπου

Η "εξερεύνησή" μου περιορίστηκε απο Soi 1 ώς Walking Street και απο Beach Road ώς Buakhao (αν το γράφω σωστά) ...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
μαλακια τυπε μου..τσαμπα λεφτα.Καταρχην να πας μονο για 8 μερες δεν αξιζει.Τοσα λεφτα που εχει το εισητηριο,αξιζει απο 15 μερες και πανω.
Και με τιποτα αν εισαι νεος,παταγια.Ειναι οταν εισαι προς το τελειωμα της ζωης σου,και δεν εχει αλλα ενδιαφεροντα,εκτος απο το να βουτηξεις το πουλι σου καπου.

Την επόμενη φορά θα το οργανώσω καλύτερα !

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
μαρεσει που τον απαντας κιολας geo70,οι μερες λιγες μπορει να ηταν ναι...
αλλα οπου γουσταρεις θα πας παληκαρι μου.....

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
αυτη ειναι η μεδουσα box(κυβομεδουσα) πολυ μικρη σχεδον δεν φενεται και βρισκεται συνηθως Αυστραλια..ειναι το πρωτο σε βαθμο δηλητηριωδη Ασπονδυλο και γενικα ζωο και ο θανατος ειναι σχεδον ακαριαίος σε μερικα λεπτα που συνοδευεται απο παραλυση(υπαρχει και περιπτωση να την γλυτωσεις)...ο πονος του τσιμπηματος ειναι πολυ εντονος...πού ξυδι εαν σε τσιμπησει ειναι το πρωτο πραμα που κανεις...
Στην ταυλανδη δεν εχω ακουσει ποτε για κατι τετοιο μονο απο το σαιτ τωρα το βλεπω..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
μαρεσει που τον απαντας κιολας geo70,οι μερες λιγες μπορει να ηταν ναι...
αλλα οπου γουσταρεις θα πας παληκαρι μου.....
Φιλε μου οι δικοι σου δεν σου εχουν μαθει τι σημαινει διαλογος;Μην εχεις την αποψη οτι μονο η δικη σου γνωμη ειναι η σωστη και των αλλων λαθος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
εγω ξερω να κανω διαλογο και εγω απο πουκετ ξεκινησα αλλα οχι να τον λες τον ανθρωπο τελειωμενο και απελπισμενο επειδη ξεκινησε απο pattaya...σαν τον λες σε ενα τουριστα του εξωτερικου μην ξεκινας απο Μυκονο Ξεκινα απο κρητη που εχει και φυσικες ομορφιες αλλα και στα δυο σεξοτουρισμο(λεμε τωρα)
Ολοι λιγο πολυ ξερουν τι παιζει κ παταγια και πουκετ...ο αλλος μπορει να θελει να την βγαλει πρωτη του φορα στο golden triangle εκει τι θα τον πεις? Καλα πηγες ταυλανδη και δεν θα πηδηξες?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
οπως  ειπες ειναι να μην σου τυχει..Στο Σαμουι παντως και στο Πουκετ δεν εχω ακουσει καποιο περιστατικο οταν ημουν.
Σιγα μην τα βγαζουν αυτα προς τα εξω οι Ταυλανδοι...
Αν ηξερα οτι κυκλοφορουν μεδουδες box εκει δεν θα τολμουσα να μπω αν και παντα το ειχα στην ακρη του μυαλου μου παντα για εκει..
Ισως μεταναστευουν καποιες περιοδους αλλα καλυτερα να αντικρισεις τον σατανα μπροστα σου παρα την κυβομεδουσα..

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Σιγα μην τα βγαζουν αυτα προς τα εξω οι Ταυλανδοι...
Αν ηξερα οτι κυκλοφορουν μεδουδες box εκει δεν θα τολμουσα να μπω αν και παντα το ειχα στην ακρη του μυαλου μου παντα για εκει..
Ισως μεταναστευουν καποιες περιοδους αλλα καλυτερα να αντικρισεις τον σατανα μπροστα σου παρα την κυβομεδουσα..
Οντως απο κατι που φωτο που ειδα καλυτερα ο διαβολος.
Σαν μια λυση θα μπορουσε να ειναι αυτο Ισραηλιτικο προιον το safe sea το οποιο κυκλοφορει και Ταϋλανδη αντιλιακο+προστασια απο μεδουσες αν και δεν ειναι δοκιμασμενο στα ποιο επικυνδυνα ειδη οπως κυβομεδουσα.Οσοι πανε ας το σκεφτουνε σαν λυση.Δεν πιστευω να ειναι πολλα τα περιστατικα...Διαφορετικα καλη και η πισινα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom