Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
καλο εαν κανει και δουλεια βεβαια,αλλα σκοπος ειναι να μην πεσεις εσυ πανω της,αυτο το αντιλιακο ισως τις απωθει σαν τα κουνουπια μονο.
Εσυ εχεις παει?μαλακια τυπε μου..τσαμπα λεφτα.Καταρχην να πας μονο για 8 μερες δεν αξιζει.Τοσα λεφτα που εχει το εισητηριο,αξιζει απο 15 μερες και πανω.
Και με τιποτα αν εισαι νεος,παταγια.Ειναι οταν εισαι προς το τελειωμα της ζωης σου,και δεν εχει αλλα ενδιαφεροντα,εκτος απο το να βουτηξεις το πουλι σου καπου.
Δεν λειτουργει σαν απωθητικο απλως προστατευει οσο ειναι δυνατο απο τον μηχανισμο επιθεσης και περιοριζει τις συνεπειες αυτου . και κυκλοφορει στην Ταυλανδη στη εξης συσκευασιακαλο εαν κανει και δουλεια βεβαια,αλλα σκοπος ειναι να μην πεσεις εσυ πανω της,αυτο το αντιλιακο ισως τις απωθει σαν τα κουνουπια μονο.
Kωστα οκStefan, σε ενα τετραημερο δεν κανεις πολλα πραγματα σε βκκ η πατταγια?
Ιδανικες μερες ειναι οσες θελει και μπορει ο καθενας.
Ο μηνας ειναι κουραστικος εικοσι μερες ειναι αρκετες ακομα και 15. Με την προυποθεση οτι θα γαμησεις το συμπαν, οχι καθ εκαστη..
Oχι ρε απο το μυαλο μου τα βγαζωΕσυ εχεις παει?
Μαλλον παρεξηγησες αυτα που ειπα,εγω εννοουσα οτι Παταγια ειναι καλο να πας σαν τελειωτικο μερος,εχοντας πρωτα γνωρισει ολες τις υπολοιπες ομορφιες της Ταυλανδης.εγω ξερω να κανω διαλογο και εγω απο πουκετ ξεκινησα αλλα οχι να τον λες τον ανθρωπο τελειωμενο και απελπισμενο επειδη ξεκινησε απο pattaya...σαν τον λες σε ενα τουριστα του εξωτερικου μην ξεκινας απο Μυκονο Ξεκινα απο κρητη που εχει και φυσικες ομορφιες αλλα και στα δυο σεξοτουρισμο(λεμε τωρα)
Ολοι λιγο πολυ ξερουν τι παιζει κ παταγια και πουκετ...ο αλλος μπορει να θελει να την βγαλει πρωτη του φορα στο golden triangle εκει τι θα τον πεις? Καλα πηγες ταυλανδη και δεν θα πηδηξες?
και το αστειο που το βλεπεις?Oχι ρε απο το μυαλο μου τα βγαζω
Tυπε δεν τα πιανεις βλεπω,γαυρος εισαι μαλλον.και το αστειο που το βλεπεις?
Σαμουι εχω μεινει ενα διμηνο φιλε μου,και δεν το αλλαζω με τιποτα στον κοσμο...Και εχει ενα καταπληκτικο παιδι εκει εστιατοριο,που κανει γαμω τα ελληνικα φαγητα.Το μονο ασχημο ειναι οτι την χαι σιζον γεμιζει απο ρωσσους.Αν ειναι να παει καποιος νεος ταυλανδη συμφωνω να ξεκινησει απο Phuket αλλα αν εχει ενα πραμα στο μυαλο του μονο πρεπει να παει pattaya...Υπαρχουν πολλοι νεοι που την βγαζουν μονο patong beach και δεν τολμουν να παρουν ενα μηχανακι ενα tuk tuk να εξερευνησουν το νησι..ισως πανε μονο μια εκδρομη στα phi phi...αν ειναι να πας phuket και να την βγαζεις μονο patong beach(σιγα την παραλια) τι να το κανεις?
Εγω παντως phuket δεν ξαναπαω οτι ειχα να δω το ειδα σαυτο το μερος,pattaya θα ξαναπαω για να τελιωσω καποια πραματα που δεν ειδα ακομη και θελω να τα δω.
Απο δω και περα αν πηγαινω ενα ταξιδι 20 ημερων θα θελα να παω koh mak και koh kood καμια βδομαδα και τις υπολοιπες Bangkok...
Δεν λεω το αντιθετο απλα λεω οτι ειναι κριμα να μην δεις κατι αλλο εκτος απο αυτο,σεξ μπορεις να βρεις παντου εν αφθονια,Λιγες αληθειες που και που δεν βλαπτουν.
Οσοι πανε δυο τρεις η μια φορα το χρονο, και καποιοι απο τη δεκαετια του 70 συστηματικα για πολλα χρονια, πηγαινουν και βλεπουν λοφους με βουδες αγορες και φυσικες ομορφιες? ποσες φορες δηλαδη θα πας τσατουτσακ και κο λαρν , δεν στεκει .
Ο σκοπος ειναι ενας, οι γυναικες, και αναμεσα στο σεξ ας παμε να δουμε και κανα βουδα.
99% σεξ λοιπον και τον υπολοιπο χρονο κατι αλλο .
Αυτο γιατι οσοι δεν εχουν παει νομιζουν οτι θα κανουν και διακοπες,
Η πιο σωστη και ολοκληρωμενη αποψη.Ωραία σύζητηση έχει ξεκινήσει στις τελευταίες αναρτήσεις ! θυμίζει κάτι απο τα παλία...
Επιτέλους ξεφύγαμε απο τα βρίσίδια, τις τρούμπες κλπ.
Θεωρώ οτι το ταξίδι στην Ταυλάνδη για να είναι value for money, αλλά κυρίως για να καταλάβεις και να εκτιμήσεις σωστά που βρίσκεσε πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 εβδομάδων. Προσωπικά θέτω για τον εαυτό μου το minimum 3 βδομάδες !
Την πρώτη φορά που πήγα απο 3 βδομάδες ξεκίνησα... 4 και μισή έμεινα συνολικά, μη μπορώντας να επεκτείνω ακόμη παραπάνω το εισητήριο, δυστυχώς...
Το δίλημα Πουκέτ - Παττάγια, έχει πολυσυζητηθεί στο θρέντ και τα συμπεράσματα είναι "μικτά". Ετσι θεωρώ ότι είναι και το σωστό, δηλαδή το μοίρασμα του χρόνου σε αυτά τα 2 μέρη. Το Πουκέτ προσφέρει το πακέτο "Μουνί - Θάλασσα - φυσιολατρεία" (με όποια σειρά επιθυμεί κανείς ;)).
Η Παττάγια το, "Μουνί - διασκέδαση - αραλίκι - ολίγη φυσιολατρεία" (ομοίως για τη σειρά...) !
Φυσικά ο απόλυτος προορισμός του πορνοφυσιολάτρη, γλεντζε, είναι η Bangkok !! Αλλά λόγω του ότι έχει πολλές ιδιαιτερότητες (χαοτική,ακριβή, κλπ) την αφήνω έξω απο το συγκεκριμένο κάδρο (μετά λύπης ).
Το ταξίδι το κάνεις εύκολα μόνος σου και περνάς καλά, ενώ αν είσαι και εξωστρεφής τύπος κάνεις και καλές γνωριμίες.
Πάντως η καλή παρέα, όπως και να το κάνουμε, είναι αξία ανεκτίμητη... Ετσι δέν είναι Pag, Gioro,pipino, laky και λοιποί φιλάρες ?
Η Πατόνγκ είναι καλή για αρχή. Μπαίνεις στο κλίμα της χώρας μέσα απο ένα περιβάλλον, που τηρουμένων των αναλογιών, είναι ότι πιο κοντινό με τα δικά μας μέρη διακοπών.
Εχει πολλά να δείς και να κάνεις, παραλίες,κοντινά νησάκια, ναούς... και μια δυνατή "νυχτα" όπου κατα περιόδους μαζεύει πολλά πανέμορφα μωρά για όλα τα γούστα και τα πορτοφόλια... Στην Πατονγκ έχεις σαφέστατα πολύ περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσεις κορίτσια "ημιεπαγγελματίες" πού κάνουν και αυτές κάποιου είδους μακρυές διακοπές μετ' αποδοχών...
Η Πατόνγκ όμως είναι μικρή, ακριβότερη απο την Παττάγια και μόλις τελειώσεις με τα φυσιολατρικά, αρχίζεις και ψιλοβαριέσε. Δεν είσαι δα και ο συμβατικός τουρίστας που αράζει όλη μέρα στην μετριώτατη Patong beach και το βράδυ βγαίνεις για φαϊ - χορο - σεξ ...
Σύντομα σε κουράζει η δυσκολία μετακίνησης και το ακριβό του πράγματος σε συνδυασμό με την περιορισμένη "εικόνα" των στεκιών της νύχτας!
Η Παττάγια τώρα, εξακολουθεί παρά την γενική άνοδο των τιμών και της διαφοράς συναλλάγματος, να είναι η "φτωχομάνα" της Ταυλάνδης.
Φθηνότερη διαμονή και ποιοτικότερη, αν ξέρεις η σταθείς τυχερός. Η Παραλία είναι κατ΄όνομα "παραλία"... Μαλλον πρός τοξικό βόθρο μοιάζει ...
Εδώ τα κορίτσια διαθέτουν πολλά χιλιόμετρα στο "κοντέρ", "Τρανές" όπως λέει μιά ψυχή και οι πιθανότητες να βρεθεί το "κορίτσι της διπλανής πόρτας" είναι ελαχιστότατες. Βέβαια υπάρχουν, με αρκετή τύχη...
Η νυχτερινή ζωή της Παττάγια είναι το μεγάλο της "όπλο", πληθώρα απο, κλαμπ, μπαράκια, agogo, μασατζιδικά, κάποια καφέ, ναργιλετζίδικα για μερακλήδες... Μια γκριζα άσχημη μεγαλούπολη,με κάμποσα σημεία αναφοράς, ενα decadence χωνευτήρι ανθρώπων...
Κλείνοντας το ποστ, θέλω να πώ οτι Ταυλάνδη είναι πολύ περισσότερα απο αυτα τα 2 μέρη (+ Βκκ ), αλλά όπως και να το κάνουμε όταν πάς για σεξοπορνοφυσιολατρεία, είτε μόνος, είτε με παρέα, απο εκεί ξεκινάς...
Keep going Brothers
(Πάω για τρεξιματάκι, μπάς και καθυστερήσω κι άλλο τα γεράματα...)
Α ! και να μή ξεχάσω : ΓΑΜΙΕΤΑΙ το ΣτουρνοΣαμαρεϊκο απ' όπου κι άν προέρχετε...