Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
σοι μπουακάο στο  5- 10  λέπτο κοντά σε όλα με τα πόδια

To τσέκαρα για να μείνω, αλλά διάβασα πολλά σχόλια για θόρυβο γιατί υπάρχουν δίπλα του πολλά μπαρ. Θα το δω κι από κοντά όταν κατέβω.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Οταν αποφασισα να παω πρωτη φορα Ταυλανδη,πριν απο 5 χρονια,το θρεντ
αυτο ειχε 1250 σελιδες. Θυμαμαι οτι σε 5 μηνες το ειχα διαβασει 2 φορες.
Πηγα Μπανγκοκ (ξεκινησα δηλ. απο τα σκληρα) μονος μου, και μολις πατη
σα το ποδι μου στο αεροδρομιο ξεχασα αμεσως οτι ειχα διαβασει. Δεν χρειαστηκα κανενα οδηγο η παλιο για να με κατατοπισει.  Μοναδικες συμβουλες που μπορω να δωσω: Σεβασμος στους ανθρωπους και στα ηθη και εθιμα τους ακομα αν ειναι και οι χειροτερες πουτανες και να εχετε παντα μαζι σας μια πιστωτικη καβατζα.                                                               

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Μιάς και το thread συντηρείται μόνο από τις εξαιρετικές ανταποκρίσεις του Φαντομά και με αφορμή  το  ποσταρίσμα του καινούργιου φίλου  στις “Χρηστικές πληροφορίες” έχουμε ευκαιρία για κουβέντα....

.............Ρε παιδες, ειμαι γενικα καινουργιος στο ολο ενχυρημα του αγοραιου ερωτα ποσο μαλλον οταν προκειτε για κρατη εκτος Ελλαδας. Και ερωτω... Με μεσο ορο 100 e. παιρνεις για μια ωριτσα την καθε ανεξαρτητη ή amateur τανα. Αμα τις καλες εποχες ηθελες 1,5 χιλιαρικο για 10 μερες Ταιλανδη + απροοπτα + αεροπορικα + κανα αναμνηστικο που βγαινουν αλλα τοσα, που στο διαολο ειναι το value for money οταν με τοσα παιρνεις 20-25 φορες και σου περισσευουν για να τρως και καθε μερα Ταιλανδεζικο στο Ψειρι; Και τα μπυρονια απ το super... Για να μη πω οτι φτανουν και για 5 κιλα toblerone για οποιον θελει να παιξει τις 9μιση βδομαδες + ΔΕΗ..

Αγαπητέ φίλε καταρχήν μιλάμε για διαφορετικά πράγματα.Εμείς μιλάμε πάνω απ’ολα για διακοπές που περιλαμβάνουν και άφθονο σεξ ενώ έσύ κάνεις focus μόνο στο δεύτερο μέρος. Με την λογική αυτή με ένα εικοσαρικάκι στην Φυλής ή και αλλού πιθανότατα θα βρεις κάτι του γούστου σου.Σου μένουν τα 80 για φαγητό στο Ταϊλανδέζικο στου Ψυρρή,μπύρες , toblerone,γαριδάκια και αρκετά άλλα...
Για να το σοβαρέψουμε λίγο όμως με 100 ευρώ η 4000 μπατ κατ’αντιστοιχία στην Ταϊλάνδη παίρνεις (ειδικά στην low season) τα εξής : Με 25 ευρώ (1000 μπατ) ένα πεντακάθαρο ωραίο δωμάτιο σε ξενοδοχείο με πισίνα και πρωϊνό που στην Ελλάδα χρειάζεται να πληρώσεις την τετραπλάσια τιμή. Με 500-600 (12-15 ευρώ) δύο πλήρη γεύματα σε νορμαλ restaurant οποιασδήποτε κουζίνας γουστάρεις.Ένα μασσαζάκι  που εδώ είναι της κακίας ώρας και το πληρώνεις ένα πενηντάρικο θα το βρεις εκεί με 250 μπατάκια δήλαδή 6 ευρουδάκια.Θα πιείς με πεντακόσια μπατ 3-4 ποτάκια το βράδυ σου σε μπαράκια και ντίσκο που θα έχεις γύρω σου δεκάδες μωράκια να λυκνίζονται στους ρυθμούς της μουσικής και τελικά θα έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις από εκατοντάδες κορίτσια αυτό που πιστεύεις ότι ταιριάζει στα γούστα σου για να περάσεις την νύχτα σου, και όχι μία ώρα με το ρολόϊ, με 1500 μπάτ.Με τα ρέστα ή αν παραλείψεις κάτι από τα παραπάνω για κάποια μέρα  κάθε τρεις-τέσσερις μέρες θα μπορείς να πας μια ημερήσια εκδρομή να δείς εξωτικά μέρη που μόνο σε ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση μπορείς να δεις,να κάνεις βόλτες με ελέφαντες, να δείς απίστευτους ζωολογικούς κήπους και άλλα πολλά ανάλογα με τα γούστα σου.Αυτά ακριβώς αξίζουν τα 100 ευρώ στην Ταϊλάνδη. Τώρα αν πιστεύουν κάποιοι ότι επειδή θα  σηκώσουν τον κώλο τους να μπουν στο αεροπλάνο για να κάνουν στους Ταϊλανδούς την χάρη και επισκευτούν την χώρα τους και με εκατό ευρώ θα πηδάνε δύο δύο τις μοντέλες της χώρας, θα τρώνε και θα πίνουνε σχεδόν τζάμπα να μας δείξουν και εμάς τους κολλημένους με την Ταϊλάνδη την χώρα που γίνεται αυτό μπας και ξεκολλήσουμε από την αρρώστια μας.

........Και τωρα ερχομαι και στο πιο βασικο που βιωσα γαμω τις ξενερες με το ποστ του LYST υστερα απο διαβασμα του παλιου ποστ του kostaf16... Ποιες ειναι οι χαρες του να παει καποιος εκει; Γιατι ωραιο ακουγεται οταν λετε οτι οι τανες εκει ειναι αντιστοιχες του Batman στο sex σε σχεση με τη μεση Ελλεινηδα (οχι τανα) που ναι υπονομος αλλα αμα κινδυνευεις:
να φας ξυλο για ψηλου πηδημα (δε μηλαω για το μαλακα Αυστραλοπυθικο που αναφερθηκε πριν),
να γινει καμια μαλακια και να μη βρισκεις δικιο (παρα μονο thai ορχεις) να πιαστεις,
να σε κοροϊδευουν η τανα με τις φιλες της που χαλας τα baht για να γαμησεις )ειδικα ενω τις ταϊζεις),
και να προσπαθουν να σε πιασουν ολοι κοροϊδο (που κανει το ολο ενχηρημα ακομα πιο δυσκολο για τους νεους) απο τον βοσκο μεχρι τον μπατσο

Ο καθένας που μπαίνει να γράψει εδώ για την τρέλα του καταθέτει την δική του άποψη από την δική του οπτική γωνία για αυτό που έζησε. Αυτά που έχω γράψει εγώ κατά καιρούς δεν αφορούν σε μεγάλο βαθμό αυτούς που πηγαίνουν εκεί με σεβασμό στην χώρα και τους ανθρώπους της για να περάσουν καλά τις διακοπές τους αλλά όλους εκείνους τους Ελληναράδες που δυστυχώς είναι πάρα πολλοί και νομίζουν ότι με τον παρά τους  και τους υποανάπτυκτους τρόπους συμπεριφοράς τους  θα τα γαμήσουν όλα , με τα γκομενάκια να  τους προσκυνάνε για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις και να τρέχουν καψουρεμένα από πίσω τους λες και η πούτσα που φάγαν από αυτούς ήταν η πρώτη και μοναδική της ζωής τους  και τους υπόλοιπους ντόπιους να  τους κάνουν και μετάνοιες για την χάρη που τους κάναν να ταξιδέψουν ως εκεί.
Η Ταϊλάνδη παρόλα τα στραβά που έχουμε αναφέρει κατά καιρούς δεν έχει πάψει ποτέ να είναι μια από τις ασφαλέστερες χώρες για τουρισμό. Ένας από τους βασικούς  λόγους για αυτό είναι η παθολογική τους αγάπη για το χρήμα. Το τουριστικό συνάλλαγμα που μπαίνει στην χώρα είναι τεράστιο έσοδο για αυτούς και κάνουν το παν για να το κερδίσουν σχεδόν πάντα με χαμόγελο (έστω και προσποιητό τις περισότερες φορές) και απίστευτη ανοχή στις μαλακισμένες συμπεριφορές πολλών farang.  Τέτοια ανοχή που δεν θα βρεις πουθενά στην χώρα μας όπως για παράδειγμα στον Κάβο της Κέρκυρας ή στο Φαληράκι της Ρόδου και τα Μάλια της Κρήτης όταν ο μεθυσμένος Εγγλέζος θα αρχίσει να κάνει μαλακίες .....

ε, δεν αισθανεστε  λιγο μαλακες να τους δινετε τα φραγκα σας;! Που ειναι η αποζημιωση;
Και μην ακουσω καμια μαλακια τυπου "στη φυση" γιατι πατε sex trip οχι να καταγραψετε τη χλωριδα και πανιδα του νησιου..

Όχι φίλε μου τουλάχιστον εγώ  δεν αισθάνομαι μαλάκας . Μαλάκας αισθάνομαι όταν πληρώνω το  ανήλιαγο δωμάτιο της κυρά Κατίνας στην Σίφνο όσο ένα πανάκριβο resort στο Phuket , ένα πιάτο φάβα στην Σαντορίνη όσο ένα πλήρες γεύμα με γαρίδες στην Pattaya.Μαλάκας αισθάνομαι όταν πληρώνω την δήθεν ρεζερβέ ξαπλώστρα με ένα καφέ στην παραλία της Πάτμου όσο όλη την βραδυνή μου διασκέδαση στην Πατόγκ και τα τρία τέσσερα ποτά  σε ένα μπαρ στην Μυκονο όσο ένα 22  thai γκομενάκι που θα μου χαρίσει μία αξεχαστη βραδιά κάνοντας μου όλα τα γούστα.
Έτσι και αλλιώς όπως λένε και τα thai γκομενάκια “up to you” αν κάνεις το ταξίδι ή όχι. Γιατί μόνο εκεί θα καταλάβεις αν αποζημιώνεσαι ή όχι.
τι καθεσε και τα λες τωρα...οσοι λιγοτεροι τοσο καλυτερα , χαλια χαλια η ταυλανδη μην παυε οι καινουργιοι σαν τη χαλκιδικη και τηα νησια δεν εχει..παρτε και λιγη βαζελινη μονο μαζι για αξεσουαρ

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
τι καθεσε και τα λες τωρα...οσοι λιγοτεροι τοσο καλυτερα , χαλια χαλια η ταυλανδη μην παυε οι καινουργιοι σαν τη χαλκιδικη και τηα νησια δεν εχει..παρτε και λιγη βαζελινη μονο μαζι για αξεσουαρ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Τα πολλα κερασματα ποτε δεν τα καταλαβα, δηλαδη κερναμε το καθε βλαχαδερο, απλα μετα μας κοροιδευουν,
Κερασμα ποτα, αλλα μετα παζαρι για τα υπολοιπα, λαθος.
εγω Κοστα μου θελω να κερναω μαρεσει και το κανω,θελω να εχω ολο γκομενακια διπλα μου να μιλαω να κανω χαβαλε..οτι γουσταρει ο καθενας κανει..δεν με νοιαζει τι θα πουν και αν με κοροιδευουν μετα..περναω εγω καλα??τι με ενδιαφερει..οταν ειμαι παταγια θελω παντα μωρα διπλα μου ειτε σε gogo ειτε insomnia ειτε στο δρομο

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
ετσι ειναι οντος τα ελληνικα μας νησακια lyst...ασε που οι περισσοτεροι εργενιδες πανε με σκοπο να πηδηξουν στα νησια μας και μενουν με την πουτσα στο χερι παντα....

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Επισης. Παταγια απο οτι καταλαβα ειναι σαν ενα μεγαλο μπουρδελο με περαστικους.
Μπανγκογκ ειναι ακριβα και επυκινδηνα για νεους οποτε καλυτερα να μεινει στην απ εξω.
Πατονγκ και Πουκετ (αν και ειναι στις αντιθετες πλευρες) ειναι καλα για εξοδο και διαμονη αντιστοιχως και
Κο Σαμουι ειναι για φαση οικογενειακα/παρεα για καθαρα διακοπες στυλ Ιος, Μυκονος και τετοια.
Για καποιον που θελει οχι μονο να γινει λιαρδα στις παραλιες, αφηνωντας την πετσα του να κανει νεα στρωση, ή να βολταρει με ελεφαντες, υπαρχει καποια λυση που να περιλαμβανει αμαξακια ή μπαγκι; Τιποτα που να περιλαμβανει πολεμικες τεχνες; Να πεις ρε παιδακι μου "ξυπναω, τρωω, παω παραλια, μεσιμερακι κανω και μαθηματακι Silat για τα γουστα και το απογευμα φρεσκαριζομαι και τσιμπαω το buggy για 2-3 γυρους πριν συνεχισω για το βραδυνο ποτακι-αγορα boom boom."

Τελος, με κανα οδηγο βολευεσαι; Αν δεν εχεις μαζι σου καποιον παλιο, συνησταται να τσιμπησεις κανεναν ντοπιο να σε ξεναγει για οσες μερες εισαι εκει;
Η ΒΚΚ δεν είναι επικίνδυνη εκτός αν ψάχνεσαι... Πιο ακριβή ναι αλλά και με περισσότερες και καλύτερες επιλογές ειδικά στο μασαζ. Σοι 6 Πατάγια για PSE.Εγώ έκανα την μαλακία και απλά πέρασα με μηχανάκι.. Διαβάζοντας το Pattaya addicts χτυπάω το κεφάλι μου που δεν πήγα.. Next time. Για άλλα μέρη στην LOS δεν έχω ιδέα.

Μοναδικες συμβουλες που μπορω να δωσω: Σεβασμος στους ανθρωπους και στα ηθη και εθιμα τους ακομα αν ειναι και οι χειροτερες πουτανες και να εχετε παντα μαζι σας μια πιστωτικη καβατζα.                                                                
Και πάντα να χαμογελάς.. Όπως και μέσω χαμόγελου γίνεται η φάση με τις freelancers. Της  χαμογελάς, σου χαμογελάει, ξεκίνα το παιχνίδι... Δεν χαμογελάει, πας παρακάτω...

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Η ΒΚΚ δεν είναι επικίνδυνη εκτός αν ψάχνεσαι... Διαβάζοντας το Pattaya addicts χτυπάω το κεφάλι μου που δεν πήγα..

Τι εννοεις τυπε;

ξεκίνα το παιχνίδι...

Νομιζω το πα στο αλλο threadακι αλλα γενικα ειμαι καινουργιος στην ολη φαση τοσο εκτως οσο και ενχωρια. 2 φορες εχω παει σε στριπ και αλλη μια σε στουντιο. Αν εξαιρεσεις την τελευταια, οι μουνοπαναδες οι δικοι μου με χωσανε και τις 2 φορες στην εξω μερια του τραπεζιου-καναπε οποτε κυριολεκτικα δεν προλαβαινα να σταυρωσω κουβεντα, να πω μια μαλακια, και γεμιζε το στομα μου με μια ξενη γλωσσα ή εναλακτικα κανανε πιρουετα και σαλ το πανω στα ποδια μου. Οποτε τις εδιωχνα και εγω απ στην αρχη να προλαβω να πω εστω 2 μαλακιουλες και να ερθει το ποτο μου. Αρα η μεγαλυτερη κουβεντα που εχω κανει ποτε με τανα ειναι 10 λεπτα που ακουγα μια βουλγαρα να μου λεει για τη ζωη της (οτι πιο ασεξουαλικο ειχα ζησει μετα τον Βασιλακη Καϊλα) και η αμεσως επομενη :
- Εχεις ωραια βυζια (ανοιχτο στομα - ηταν και μεγαλα τα ατιμα)
- χαμογελο
- εχεις πολυ ωραια βυζια
- χυνει νερο πανω τους
- αρχιζω να γλυφω...

βαλε + 20 δευτερολεπτα γιατι την εβαλα να μου "μαθει" πως κανουν τα γλωσσοφιλα και πως παιζουν με τις ρογες χωρις να γινεται ενοχλητικο... Να ναι καλα οι Τεταρτες!  :grin: :grin:

Εξου και η ερωτηση λοιπον. Τι παιχνιδι θελει;! Ψευτοκαμακι; Καμακι με τα ολα του; Ποτο, χωρος και βουρ στο ξενοδοχειο; Σφηνακι-χαμογελο-γεια.σου.τι.κανεις.τσιμπα.1000.μπατ-και φυγαμε;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Εσυ τι γουσταρεις; Καμακι, ποτο κερασμα, παρε 1000 μπατ και φυγαμε;
Ολα παιζουν φιλε μου. Κοιτα, η Ταυλανδη και ειδικα η Μπανγκοκ ακομη
περισσοτερο ειναι ενα μερος που ειτε θα το αγαπησεις ειτε θα το μισησεις.
Εξαρταται με τι προθεσεις πας, και τι εμπειριες θες να ζησεις.
Το θεμα ειναι οπως ειπε και ο Λυστ προηγουμενως, οτι για αυτους που πανε
καλοπροαιρετα, περιλαμβανει το καλυτερο πακετο. 

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεκτο, αλλα γυμνος στ αγγουρια δε πας ποτε ρε συναδελφε! Με τα οσα ξερει καποιος στο επιπεδο μου, μπορει να καταληξει να ταϊζει ladyboy, να το καταλαβει οταν φτασει στη μαχη και να χασει 3 χιλιαρικα τσαμπα και βερεσε. Ή να τσιμπησει μια στο τραπεζι του που θα τον κοψει φρεσκο και θα πουλησει gfe για να παρει κανα μπουκαλι και μετα να τη κανει με ελαφρα πηδηματακια γιατι μπορει να δε τον Θαναση που τα σκαει χοντρα! Ο εμπειρος που χει ματι αλλα εχει ζησει και κατι νυχτες παραπανω εκει ή του χει κατσει και η στραβη, μπορει να πει 2-3 κουβεντες παραπανω αν μη τι αλλο να ριξει καποιες ανησυχιες των νεων. Παμε καλοπροαιρετα μεν, υποψιασμενα δε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Στη Ταυλανδη αμα πας, φιλε για να γαμησεις,
εχει και αλλα πραγματα, πολλα, που θες να ζησεις.
Προσεχε ομως φιλε μου, στα διχτυα  μην μπλεχτεις
που θα σου ριξουν μαγισσες, γιατι θα μπερδευτεις.

Υφαινουν διχτυα μαγικα, τους αντρες τους πλανευουν,
με ερωτες απατηλους, και σκερτσα τους μαγευουν.
Γιαυτο σου λεω προσεχε, εκει μη την πατησεις
και κοιτα να περνας καλα, χωρις να αγαπησεις.

(Ηταν το ποιηματακι της εβδομαδας).

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Και για να μιλησουμε λιγο σοβαρα. Στη Ταυλανδη οσο και να εχουν αλλιωθει τα πραγματα,
σε σχεση παντοτε με παλιοτερες εποχες που πηγαινανε οι παλιοτεροι και με 20 η λιγοτερα
ευρω βρισκανε γυναικα για να τους κανει ολα τα γουστα, η Ταυλανδεζα λογω κουλτουρας, εξακολουθει
να πουλαει σε καλη τιμη, αυτο που λεμε GFE.
Προσωπικα, εκτος πολυ ολιγων περιπτωσεων, και επειδη προτιμω να πηγαινω με γυναικες καποιας
ηλικιας, απο 25 μεχρι 40, που πιστευω οτι την ιδρωνουν την φανελα περισσοτερο απο τα 20χρονα,
γενικα στη Ταυλανδη περναω καλα. Οχι μονο, επειδη λογω των ηλικιακων μου προτιμησεων το πακετο
μου ερχεται φθηνοτερα, αλλα νομιζω οτι τα Ταυλανδεζικα μιλφονια το τιμουν το ριζακι που τρωνε.
Βεβαια ολα αυτα ειναι θεμα γουστου.

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Θα συμφωνησω με τον κωλογερο οτι οι ηλικιες των 25-35 προσφερουν καλυτερες υπηρεσιες απο τα 20χρονα. Ετσι κι αλλιως, η 35αρα ασιατισσα δεν εχει καμια σχεση με οτι εχουμε συνηθισει εδω -- και στο κρεβατι ειναι το κατι αλλο. Μπορει να ειμαι και γκαντεμης αλλα οτι εχω ψωνισει απο agogo κομοδινο μου εβγαινε ενω οι 30αρες απο μπαρ η μασατζιδικα ηταν δυναμιτης.

Οσο για τον φιλο McNeil:

Μην νομιζεις οτι διαβαζοντας ενα ξερο οδηγο θα τα μαθεις ολα και δεν θα κανεις μαλακια -- πανω στην εξαψη της βραδιας σιγα μην δωσεις σημασια στην συμβουλη που διαβασες εδω. Αν δεν παθεις δεν θα μαθεις.

Τα βασικα που θα σου ελεγα εγω ειναι α) Δεν νοικιαζουμε τζετ σκι. Ποτε. Μα ποτε. β) Αμα παρεις κοπελα ελευθερας βοσκης στο ξενοδοχειο παντα να αφηνει ταυτοτητα στην ρεσεψιον (ολες πρεπει, αλλα ειδικα οι freelancers) για να μην ξυπνησεις την αλλη μερα ξαφρισμενος η και καθολου σε μερικες περιπτωσεις. γ) Μακρια απο ναρκωτικα εκτος κι αν θες να περασεις την υπολοιπη ζωη σου σε ταυλανδεζικη φυλακη. Δεν θυμαμαι τιποτα αλλο ζορικο, τωρα και να σου τυχει να παρεις ladyboy στο δωματιο που λεει ο λογος, δεν πειραζει, θεωρησε το διδακτικη εμπειρια.

Διαβασε το thread, αλλα να ξερεις οτι με το που θα βγεις απο το αεροδρομιο θα καταλαβεις οτι βρισκεσαι αλλου. Πριν παω Ταυλανδη ειχα ταξιδεψει μονο σε ευρωπαικες χωρες. Η χωρα των χαμογελων ηταν ενα σοκ και μια αποκαλυψη και ποτε δεν θα ξεχασω το πρωτο ταξιδι. Επειδη νομιζω απο τα γραφομενα σου πως εισαι μικρος σε ηλικια θα προτεινα την πρωτη φορα να πας με παρεα γιατι η Ταυλανδη ευκολα ξεμυαλιζει.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Τι εννοεις τυπε;

Εξου και η ερωτηση λοιπον. Τι παιχνιδι θελει;! Ψευτοκαμακι; Καμακι με τα ολα του; Ποτο, χωρος και βουρ στο ξενοδοχειο; Σφηνακι-χαμογελο-γεια.σου.τι.κανεις.τσιμπα.1000.μπατ-και φυγαμε;
Αν δεν ψάχνεσαι για φασαρία και κυκλοφορείς σε κεντρικά σημεία δεν θα έχεις πρόβλημα στην ΒΚΚ. Πιο ασφαλείς θα είσαι εκεί παρά στην Πατησίων..
Freelancers από ντίσκο είναι τόσο απλό που γι αυτό δεν το καταλαβαίνεις.. Είναι εκτός ελληνικών δεδομένων. Την βλέπεις, σου αρέσει, χαμογελάς. Αν χαμογελάσει την πλησιάζεις και πιάνεις κουβέντα. Την πρώτη βραδιά εγώ την Meena δεν την κέρασα, αλλά μετά κάθε μέρα που είναι μαζί σου τα έξοδα της (ποτό, φαγητό κ έξοδα μετακίνησης: ΑΝ θέλεις της κάνεις κανά δωράκι και αν φέρει κάποια φίλη της παρέα αν θέλεις πληρώνεις τα έξοδα της φίλης της). Εκτός αν την γουστάρεις την φίλη της και θέλεις να τις πηδήξεις παρέα και αυτές δεχτούν. Τότε πληρώνεις και της φίλης της. Τα λεφτά τα δίνεις όταν φεύγει ή κάθε 2-3 μέρες αν την έχεις για παραπάνω. Συνήθως δεν θα σου πει πόσα αλλά up to you... 1000 μπατ είναι η ταρίφα του LG για disco freelancer.. Το πρώτο πράγμα που μου πε ο παταγιάννης όταν τον γνώρισα στο γωνιακό καφέ της night market. Μην χαλάς την πιάτσα... 1000 μπατ το long... (επανάληψη μητηρ μαθήσεως) Αντιθέτως αν σου πει αυτή πόσα θέλει, συμβουλή μου να την κάνεις για άλλη κοπελιά.. Όλα αυτά αν σου χαμογελάσει όπως προείπα. Πίστεψε με θα το καταλάβεις σχεδόν αμέσως ότι γουστάρει. Και απλά στο τέλος της βραδιάς την παίρνεις στο δωμάτιο σου. Αν δεν σου χαμογελάσει, κοιτάς για άλλη κοπελια...
Γίνε μέλος εδώ, άπειρες πληροφορίες και εύκολα προσβάσιμες.. Εκεί θα καταλάβεις τι πάει να πει soi six και pse....

Μην νομιζεις οτι διαβαζοντας ενα ξερο οδηγο θα τα μαθεις ολα και δεν θα κανεις μαλακια -- πανω στην εξαψη της βραδιας σιγα μην δωσεις σημασια στην συμβουλη που διαβασες εδω. Αν δεν παθεις δεν θα μαθεις.

Τα βασικα που θα σου ελεγα εγω ειναι α) Δεν νοικιαζουμε τζετ σκι. Ποτε. Μα ποτε. β) Αμα παρεις κοπελα ελευθερας βοσκης στο ξενοδοχειο παντα να αφηνει ταυτοτητα στην ρεσεψιον (ολες πρεπει, αλλα ειδικα οι freelancers) για να μην ξυπνησεις την αλλη μερα ξαφρισμενος η και καθολου σε μερικες περιπτωσεις. γ) Μακρια απο ναρκωτικα εκτος κι αν θες να περασεις την υπολοιπη ζωη σου σε ταυλανδεζικη φυλακη. Δεν θυμαμαι τιποτα αλλο ζορικο, τωρα και να σου τυχει να παρεις ladyboy στο δωματιο που λεει ο λογος, δεν πειραζει, θεωρησε το διδακτικη εμπειρια.

Διαβασε το thread, αλλα να ξερεις οτι με το που θα βγεις απο το αεροδρομιο θα καταλαβεις οτι βρισκεσαι αλλου. Πριν παω Ταυλανδη ειχα ταξιδεψει μονο σε ευρωπαικες χωρες. Η χωρα των χαμογελων ηταν ενα σοκ και μια αποκαλυψη και ποτε δεν θα ξεχασω το πρωτο ταξιδι. Επειδη νομιζω απο τα γραφομενα σου πως εισαι μικρος σε ηλικια θα προτεινα την πρωτη φορα να πας με παρεα γιατι η Ταυλανδη ευκολα ξεμυαλιζει.
Μαζί με τις συμβουλές του καλόγερου  :grin: ξέρεις ότι πρέπει.. Και όντος αν είσαι μικρός, καλύτερα με παρέα.. Εγώ εδώ που είμαι 38 ζορίστηκα να ελέγξω το πάνω κεφάλι...

:offtopic:
Α ρε λούσι.. Που να γυρίζεις...

:2funny:

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Διωξατε τον Lusiano ρε λαμογια!!!!και δεν εχετε ιχνος ντροπης..τωρα θα ειχε απαντησει σε ολα αυτα!!!!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Διωξατε τον Lusiano ρε λαμογια!!!!και δεν εχετε ιχνος ντροπης..τωρα θα ειχε απαντησει σε ολα αυτα!!!!

Αυτό μου ήρθε και μένα στο μυαλό  :grin: Θα είχε κάνει πάρτι  :2funny:

(balos ο χορός ή στην Κρήτη?)

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
να γινει αιτημα απο ολους παρακαλω να επιστρεψει ο γιγαντας LUSIANOκαι αυτος ο Αντισθενης (πως τον λενε)θα πρεπει να προσεχει ποιους διαγραφει!!

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
να γινει αιτημα απο ολους παρακαλω να επιστρεψει ο γιγαντας LUSIANOκαι αυτος ο Αντισθενης (πως τον λενε)θα πρεπει να προσεχει ποιους διαγραφει!!
εγω μεσα ειμαι να ξαναγυρισεις. Αρσενικα ομως που πηγε το αντριλικη που πουλαγες ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom